Természetbarátok topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hol laksz te, hogy ilyen szép képeket tudsz csinálni? :P

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

igeeen! :))

lyukas fa:

naplemente:

Bezerédi kastélynál álló hatalmas fa:

miniatûr fa:

ez meg olyan kísérteties :)

Narxis
Lepke!

Feladvány: Milyen állat látható a képen?

Aquir
jah, tök jóak

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hûha, ha én ilyen szép képeket tudnék készíteni telefonnal.... :O Ez annyira hihetetlen....

Schwarz
Igen, telefonos képek, SE K750, meg már sötétedett, a köd is ereszkedett.

Mi az a windows?

Z
Mobillal készültek?

A fenyõerdõs képen mintha elkúszott volna a wb.

Amúgy jó képek. Fõleg a foltos szalamandra tetszik!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Landren
szép képek

sose nyomd fullba a kretént

Schwarz
Szegyesdi-völgy, Erdély 2008.04.05

Mi az a windows?

Aquir
én ezzel azt mondtam hogy valszeg mindkettõnknek igaza van :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Z
Te...front lesz (vagy már van), és kurvára fáj a fejem, szóval tudod mit? Legyen igazad! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Aquir
Az azonosítatlan repülõ tárgy kifejezést nézve csak akkor azonosítják a repülõ tárgyat igaziból (mert lehet ugye tévesen is), ha megfelelõen azonosítják. Szóval ha nem megfelelõen azonosítják, akkor még igazából nincs is azonosítva, hanem csak tévesen. Igaz hogy tévesen azonosították, de a kifejezés szerintem magába foglalja azt, hogy valóban helyesen azonosítsák, illetve úgy azonosítsák, hogy elegendõ bizonyíték fényében igen nagy biztossággal történjen az azonosítás, és ez okozta a félreértést köztünk. <#buck>

Igazából azonosítottad. én meg ehhez még úgy véltem hogy az UFO kifejezéshez igazibb azonosítás jó:)

Z
Tévesen azonosítani valamit, és rákérdezni a dolog igaz voltára más, mint egyáltalán nem azonosítani.

Példabeszéd: más az, ha egy úton - az egyszerûség kedvéért - jobbra, vagy balra mehetsz, és te vagy nem mész egyik irányba sem, vagy a rossz irányt választod.

Szóval azonosítottam én. De mint az kiderült, nem jól.

csgery
Most én is ráálttam a természetfotózása, itt van néhány képem:

Aquir
idézet következik!!
"Õõõ, én halál hülye vagyok a madarakhoz (na jó, a csirkét még felismerem), de ez nem galamb?"

nem is voltál biztosságos abban hogy galanb szóval nem azonosítottad ám hanem csak rákérdeztél és tehát így ez nem azonosítás!:)

de most a #218as hozzászólásban felmerülõ újabb karakterekben rejlõ bizonyítékok fényében elmondhatjuk akkor hogy:
az említett objektum tehozzád tartozó információs feldolgottságát illetõen az utóbbi korrekciós folyamatok fényében sikerült az UFO objektumot GALANBra cserélni az én bizonytalan idõ-lejáratú hosszútávú memóriámban:)

Narxis
<#nevetes1>

Z
Mi az, hogy nem azonosítottam??? Nem azt mondtam, hanem hogy:

ad1 hülye vagyok a madarakhoz (de már képzem magam),
ad2 én ezt egy kalanpnag vélem <#idiota> - ergo galambként azonosítottam!!! :DDD

de felõlem lehet júefó is.

Találtam egy régi képet ahol egy érdekes színû virágot akartam lefényképezni, aztán a mittudomén milyen pók úr is belekerült:

II Rocky II
akkor én kérek elnyézést:D

24 - Exile -Nov.23

Aquir
jó hogy csak poJYén volt!
és azét mondtam hogy ufo mert úgy írtad hogy a számodra azonosítatlan repülõ izé maradt- mivel nem azonosítottad:)

Z
Nyugi, csak poénból írta úgy. <#vigyor3>

(ugye Aquir? mondd, hogy poén volt...<#whatever>)

Az ánájdentifájd flájing ábdzsektet nem igazán értem, hogy jön ide.

II Rocky II
galambot igy irjuk nme pedig galanbnak:S:O

24 - Exile -Nov.23

Aquir
nem is, hanem csak homályos képpontok együtt. külöMben is galaNb :p illetve a számodra õ szó szerint egy UFO :P

Pistike 007
X(

nem :)

csgery
Az elsõ képen jajj de édik:))))))
Z
Õõõ, én halál hülye vagyok a madarakhoz (na jó, a csirkét még felismerem), de ez nem galamb? <#idiota>

Erdei szürkebegyet láttam a kertünkben. Nagyon ritkán tudják lefotózni, de nekünk sikerült. Megkérdeztük egy madaras oldalon, hogy milyen madár lehet, és határozottan állította egyik fórumozó, hogy erdei szürkebegy. Íme:

Zöldike csapat, meg közte fenyõpinty:

Csirke4
:D

Pistike 007
Szép pici:)

PíszLávJuniti
cserregõ nádi poszáta

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pistike 007
Poszáta de milyen?
Szakállas?:D

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pistike 007
Valld be azért írtad a #199-et hogy tékelhess:D

mama2
TÉKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Na, hogy ne haljon ki a topik: Hol lehet jót sátorozni, turázni ilyesmik? Ami nagyon gyönyörû környék. Erdõk,tavak akármik?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ilyeneket szoktam látni, sõt bagolyt is

Aquir
édes kis paca <#buck>

Beteszem kinagyítva, de ígyse szép:
:(

Aquir
és kár, hogy nem jobb nagyon a kép <#crazya>

Landren
szép madár
kár, hogy nem jobb kicsit a kép

sose nyomd fullba a kretént

Aquir
szépes ^^

Most láttam egy karvalyt a kertünkben. Sajnos csak homályos lett a kép minõsége, mert gyorsan kellett kattintani, mielõtt még elrepül. Épp fürdött egy madárcsapat a kihelyezett itatóban és akkor próbált rájuk lecsapni, de elrepültek gyorsan, a karvaly pedig leszállt a keritésünk szélére. Akkor fényképeztem le:

Aquir
szép tájak <#eljen>

Schwarz
aug 19-én Salgóbánya és környékén jártam. képek (sok) itt.

Mi az a windows?

Fõ a változatosság :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DAcafat
kis mig29es :)
egy ilyen méhecskének hangja is van amikor közeledik :)

Pistike 007
Horrorfilmbe illõ<#pardon1>
Ötletes alatta az a tükör hogy be lehessen látni:)

Csak minap olvastam, hogy Somogy (remélem jól emlékszem) megyében támadtak meg egy férfit. Szerencsére nem lett semmi baja (gondolom az ijedtségen kívül), a tûzoltók segítségével a szakemberek eltávolították a fészket --> mert a környéken sok gyermek is van.

Szerintem szépek, de a közelükben azért én sem lennék :)

Itt is egy szép bemutató darab:

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.