Természetbarátok topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Végignyálaztam 4 enciklopédiát, de egyikben sincs benne.
Nagy valószínûséggel gyapjas lepkékhez vagy öszi szövõkhöz tartozik,azoknak szokott ilyen csilli-villi ruciuk lenni😊
Ez milyen hernyó lehet? Ma is láttam a kertünkben egyet és eszembe jutott ez a kicsit régebbi pár kép. Gondoltam felrakom ide, hátha valaki ismeri.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most segíthetsz, hogy az esõerdõket még az unokáink is láthassák! Egy világméretûvé nõtt cég felajánlása alapján 10000 Euro jutna az Amazonas õserdõket támogató szervezet (aquaverde) számára, ha az internetezõk felnevelnek egy virtuális erdõt. 1 kattintás 1 nap 1 új levél az erdõbe! Még sok levél kell, úgyhogy próbálj meg ebereket beszervezni!
Segíts, hogy segíthessenek! Ehhez nem kell mást tenned, mint ezt az oldalt minden nap megnyitnod. Ennyi. Remélem segítesz!
SEGÍTS AZ ESÕERDÕN! - kattints ide!
Köszönet elõre is, és ha lehet add tovább minél több embernek!
SEGÍTS AZ ESÕERDÕN! - kattints ide![img]A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tátra Mo.ról nézve kb 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Na, ezt is tudjuk😄
Csak hogy nekem fiam van és nem éles füttyöket tol, hanem inkább kurrog.
rosszul tudnám?
sose nyomd fullba a kretént

õ vagyis csak egy, mert a másik még nem került elõ, valszeg már nem is fog 😞
Csíkos Mókus!<#vigyor3>#vigyor3>
Most csinálom a helyüket.
Készüljetek fel lelkileg nagyon aranyos képekre! 😄 Amint meglesznek küldök Róluk képeket😊