833
\"Csak amikor az utolsó fát kivágták,
Csak amikor az utolsó folyót megmérgezték,
Csak amikor az utolsó halat megfogták,
Csak akkor fogod látni azt, hogy a pénzt nem lehet megenni.\"
Cree indián jóslat
Csak amikor az utolsó folyót megmérgezték,
Csak amikor az utolsó halat megfogták,
Csak akkor fogod látni azt, hogy a pénzt nem lehet megenni.\"
Cree indián jóslat
-
Hajnalcat #313 Köszönöm. -
Hajnalcat #312 Link -
#311 wow, jók a pókok:) -
blackgamer #310
tesóm fotózta (utálja a fórumokat :) -
#309 Nem vagy ezzel egyedül :-) -
#308 Egyébként a zoomot irányítgató szervomotor képe leszvni az akksit meg egy két vörösszem eltűntetés is lebír sokat szívni belőle:) -
#307 :D Sikerült is jó gyorsan lemerítenem a gyári elemeket, ezért előrelátó voltam és vettem újratölthetőket. Pedig vakut alig kellett használnom, egyszer voltam kint amikor borúsabb volt az idő, igaz akkoris csináltam pár tucat képet. Imádok fényképezni és ez az első ilyen "komolyabb" gépem. -
#306 Kösz, még egyelőre csak a használati utasítást nyálaztam át, kísérletezgetek a beállításokkal. Az a baj, hogy itt Szegeden nincs olyan sok erdő, vannak jó helyek, amiket védetté nyilvánítottak, de tényleg nem sok. Állati amúgy ezeket a képeket visszanézni később, pl. most nézegettem a télen készült képeeket, itt volt hó rendesen pár napig és olyan fura, jó érzéssel tölt el. -
#305 Azért befigyel rajta a 10x optikai zoom:) -
#304 Jóaz -
#303 Fuji FinePix S5700, nem egy professzionális gép, de arra jó amire nekem kell. -
#302 Normális hát! Az a nemnormális, ha valaki egész nap egy irodában vagy szobában punnyad:)
Milyen géped van? -
#301 Bocs, kicsit elkésve, de HBD:) -
Kirándultam egy kicsit a jó időben, meg új fényképezőgépem is van. Csináltam pár tucat képet de a képfeltöltőre ez az 1 is alig ment fel. Imádok kirándulni, már egyetemen is azon jár az agyam, hogy de jó lenne egyet bóklászni. Ez normális?:D -
#299 Isten éltessen! -
#298 Boldog szülinap! :) -
#297 HBD Hajni!!! -
Hajnalcat #296 Köszönöm! -
#295 tényleg. HBD "Hajni":) -
#294 HBD hajnalcat. :D -
#293 ne haggyd hogy elnyomjanak a negatív dolgok! :p -
#292 -
#291 Persze hogy nem nevetnék. De annyira abszurd volt, ahogy mondta, az összes többi dologban is biztos hazudsz, hogy tutira viccelt. Főleg smiley nélkül.
Szerintem no para. :) -
Hajnalcat #290 Hát most jelenleg én is ezt gondolom.... :| -
#289 Ez legyen életemben a legnagyobb bajom. :D -
Hajnalcat #288 Nem tudom, te nevetnél e azon, ha valaki az általad készült fényképedre azt mondaná, hogy nem te csináltad.... -
#287 Nagy összegben mernék rá fogadni. Én legalábbis jót nevettem. -
#286 Lile! -
#285 jé, egy kis izé -
#284 -
#283 Én is -
Hajnalcat #282 Á, csak zavar, ha hazugnak titulálnak. Arra nagyon tudok ugrani.
De befejeztem. -
#281 Nofene! Sztem #275 poén volt -
#280 Most ezen miért kell veszekedni am.? Komolyan mint az óvodások... -
Hajnalcat #279 Off!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van
-
#278 Van pasid? -
Hajnalcat #277 A #234-es hozzászólásban lévőket az én gépemmel fotóztam.
Fú, ezentúl odaírom, hogy melyik képet melyik géppel fényképeztem le, és akkor majd talán jobban fogtok örülni.... -
Hajnalcat #276 Hm? Az a baj, hogy ismerős fényképezőjével fényképeztem? Nahát! Nem tudtam, hogy már ez is bűn. :O -
#275 Hát ez pedig bukó :C
az összes többi dolog is biztos hazugság -
#274 A leleplezés pillanata!(: