Természetbarátok topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Ugyanaz a kettõ.
Aquir
az egy idõs öreg hangya azért ilyen, ezek egy helyen voltak :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A bal oldali képen tényleg az van, de a jobb oldali képen lévõ olyan máshogy néz ki.
Köszönöm, hogy segítetted megoldani a rejtélyt! 😊

Aquir
talán pókhangya

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Múltkor sétáltunk a Körmendi Kastélyparkban. Szép nagy terület. Az avarban megpillantottam egy érdekes színû hangyakolóniát, ahogy mászkálnak mindenfele. Le is fotóztam 2 darabot (elég gyorsan mentek, nehéz volt....)
Valaki esetleg megtudná mondani, mi a neve ezeknek a hangyáknak? Úgy értem, milyen fajtájúak, nem úgy, hogy Béla, meg Ödön. 😄 Érdekelne....

Aquir
tökjó. én is szoktam hallani itt baglyokat olykor 😊

Aquir
olyanaranyos kismadár 😊 <#buck>

Narxis
<#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pistike 007
Most hogy mondod, haver is mondta hogy berepült egy csuriz a kocsijába és szó szerint "széjjelfosta" a kárpitot<#idiota>

PíszLávJuniti
Egy madár-csontvázat találtam az itatóban :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Narxis

Narxis
De szépek! 😊 Tegnap berepült egy fióka, vagyis inkább kamaszodó veréb a szobámba. 😄 Látszott, hogy nagyon fiatal, most tanulhatott meg repülni, de szerencsére semmi baja nem lett, kiengedtem és kirepült. 😊

Pistike 007
Láttam hogy nemrég repültek ki a fészekbõl, így hát felmásztam a fára és vártam, vártam... Meglett a gyümölcse😊)

Uh...de nagyon szépek! 😊

Pistike 007
Ma voltam "vadászni":

Milyenek? (:

Schwarz
Tök jó. Villámos képeim nekem is vannak itt.

Mi az a windows?

csgery
Egy vihar közben:

Pistike 007
Szép bak😊

Aquir
Sághegy :p

Schwarz
Felülrõl a negyedik kép, az hol van? (érdekel :-))

Mi az a windows?

Aquir
inkább ari kis pókok <#buck>

Juj! (félelmetes a második kép....)

Köszönöm.

Aquir
wow, jók a pókok😊

tesóm fotózta (utálja a fórumokat 😊

Schwarz
Nem vagy ezzel egyedül :-)

Mi az a windows?

csgery
Egyébként a zoomot irányítgató szervomotor képe leszvni az akksit meg egy két vörösszem eltûntetés is lebír sokat szívni belõle😊
Narxis
😄 Sikerült is jó gyorsan lemerítenem a gyári elemeket, ezért elõrelátó voltam és vettem újratölthetõket. Pedig vakut alig kellett használnom, egyszer voltam kint amikor borúsabb volt az idõ, igaz akkoris csináltam pár tucat képet. Imádok fényképezni és ez az elsõ ilyen "komolyabb" gépem.

Narxis
Kösz, még egyelõre csak a használati utasítást nyálaztam át, kísérletezgetek a beállításokkal. Az a baj, hogy itt Szegeden nincs olyan sok erdõ, vannak jó helyek, amiket védetté nyilvánítottak, de tényleg nem sok. Állati amúgy ezeket a képeket visszanézni késõbb, pl. most nézegettem a télen készült képeeket, itt volt hó rendesen pár napig és olyan fura, jó érzéssel tölt el.

csgery
Azért befigyel rajta a 10x optikai zoom😊
Pistike 007
Jóaz<#eljen>

Narxis
Fuji FinePix S5700, nem egy professzionális gép, de arra jó amire nekem kell.

Pistike 007
Normális hát! Az a nemnormális, ha valaki egész nap egy irodában vagy szobában punnyad😊
Milyen géped van?

csgery
Bocs, kicsit elkésve, de HBD😊
Narxis

Kirándultam egy kicsit a jó idõben, meg új fényképezõgépem is van. Csináltam pár tucat képet de a képfeltöltõre ez az 1 is alig ment fel. Imádok kirándulni, már egyetemen is azon jár az agyam, hogy de jó lenne egyet bóklászni. Ez normális?😄

Pistike 007
Isten éltessen!

Z
Boldog szülinap! 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Narxis
HBD Hajni!!!

Köszönöm!

Aquir
tényleg. HBD "Hajni"😊

Csirke4
HBD hajnalcat. 😄
Aquir
ne haggyd hogy elnyomjanak a negatív dolgok! :p

Pistike 007
<#eljen>

Z
Persze hogy nem nevetnék. De annyira abszurd volt, ahogy mondta, az összes többi dologban is biztos hazudsz, hogy tutira viccelt. Fõleg smiley nélkül.

Szerintem no para. 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hát most jelenleg én is ezt gondolom.... :|

Narxis
Ez legyen életemben a legnagyobb bajom. 😄

Nem tudom, te nevetnél e azon, ha valaki az általad készült fényképedre azt mondaná, hogy nem te csináltad....

Z
Nagy összegben mernék rá fogadni. Én legalábbis jót nevettem. <#hehe>

Pistike 007
Lile!