Természetbarátok topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek azt hiszik, hogy mindenki fotós könyvvel a fejében születik. 😊))
– A használt blende, illetve zárido értéket, ISO-érzékenység beállítást.
Ilyeneket én nem tudok, az ISO-ról olvastam egy fotós könyvben, de már bánom, hogy nem vettem meg. :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gondoltam, beteszem ide, hátha valakit érdekel a dolog:
A Photobooks (Rainbow-Slide Kiadó) és a Magyarországi Föld Egyesület, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) támogatásával pályázatot hirdet "A Föld arcai”-címmel.
Az öt kategóriát (vadállatok, madarak a szabadban, makrofotók, infravörös technikával készült természetfotók, különös égi jelenségek, természetvédelem) felölelõ pályázat 11 díjat oszt ki, összesen kb. 200.000 Ft értékben.
A gyõztesek és helyezettek ezen felül számos médiamegjelenési lehetõséget kapnak. Többek között megjelentethetik képeiket a kiíró hamarosan megjelenõ fotós szakkönyvében és a pályázatban résztvevõ Föld Egyesület és Madártani Egyesület nagy látogatottságú honlapjain és a Madártávlat-újságban.
Várjuk minden hobbifotós jelentkezését! A teljes kiírást megtalálhatja a következõ oldalon:
link

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
<embed src="http://www.youtube.com/v/r_Zo-mtBSPA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Vagy ha nemmûxik😞 ha valaki direkt linkbe betudja rakni, ha nekem nemmegy, megköszönném😊 Katt😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nyugalmat várva
Vízen
Ködbe veszve
Háló birodalom
Ösvény
Telepesek
Ezek a 11.-12.-ei hétvégén készültek a Balatonnál. Azt hiszem az õszi Balatonnak is megvan a maga szépsége.
Két világ határán
Nádas mélyén
Erdõ szélén
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Õk a kutyik, és van még leopárdgekkó, zöldvarangy meg madárpók😊
Plusz a hozzájuk tartozó élõeleség😊
Madinak hívom egész egyszerûen. 😊)
Hím és látszik, hogy már elég öreg, mert az orránál az a kék rész bebarnult, az akkor van, ha már idõs.
Várható életkora: 10-15 év.
aztán vmi madárnak nézem😄
kiwi???
még nem néztem meg a képet addig azt hittem h egy gyümölcs😄
24 - Exile -Nov.23
Am kurvaszép, ezen a helyen már egyszer úgy emlészem, jártam<#eljen>#eljen>
Tiszakürti Arborétum 350-400 éves kocsányos tölgy, jobbra pedig mocsári ciprus
ezek a képek pedig a szarvasiban készültek
hegyi mamutfenyõ
kaukázusi jegenyefenyõ
a park legöregebb fája volt 😞
kínai mamutfenyõ
lehet nem látszanak az arányok, de ezek hatalmas fák, nem a megszokott utcán növõ méretek