Tûzvonalban(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Simi11: My name is 11. Simi11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB
13. részt nem láttam így ahhoz nem tudok még hozzászólni.
Ha lesz kedvem este megkukkantom a videóarchívumban!
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB
Az, hogy Malek esetleg Krisztát hivja csak egy jó kis cliffhanger volt annak a résznek a végére, de amúgy azt jól eltalálták tényleg.
http://topgearhungary.blogspot.com/
méééé nem 8 ?!?!?!??????! mindig akkor kapcsolok csak oda....
++
http://topgearhungary.blogspot.com/
Már nagyon várjuk!:ugral
<#ravasz1>#ravasz1>
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
++
amugy remélem a második évad nem idén veszik fel hanem jövö nyáron 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dehogynem
++
++
++
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
++
nem beépitett, az alap, de biztos valami nagy titkosügynök/kommandós/übersoldier/Rambo/vietnami veterán volt mielött a 8as körzetbe került...
++
amugy megkora lol volt rtl hangja az elején😄
egyre jobb lesz! de ki a fene lehet ez az Alter?!!??????!?!?<#conf>#conf><#wow1>#wow1>
<#vigyor2>#vigyor2>
++
"de tetszetõs benne ez a kavarás, hogy mi a tökömért akarják lehallgatni õket???" alap!
...ÉS MÉRT PONT A 8-AS (NYOLCAS!!!!!!) KÖRZET????!?!?!?!?!?!????! <#confused>#confused><#vigyor2>#vigyor2>
++
++
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Szinte már fájt.
Az elsõ 2 részt csak azért néztem meg mert az egyik hétvégén annyira áradoztak a sorozatról Stohlék Lakattének,hogy szinte extázisban volt az egész stáb.
Erre itt van ez a.....mineknevezzem?
A karakterek pedig nullák,egyedül a Stohl dominál (Mr.ripacs)a többiek csak vannak,és kész.
Nálam megbukott,ideje lenne végre felébredni,hogy mi nem tudunk eksönfilmet csinálni,a németek se,de azoké legalább nem ennyire fáj.
Nem azt várom el, hogy egy képzeletbeli angyalföldi kapitány felesége mondjuk a WTC terrorelhárító-harcában szerzett mentális sebeitõl gyötrõdve meneküljön el a tehetetlenségét néhol agresszivitásba fojtó férje elõl, de az a cosmopolitan-es nõi feleségfigura, amit ma is láthattunk, egyszerûen nem kompatibilis a történet szerinti sima "már mást szeretek" indíttatással.
Bár inkább ez, mint egy újabb Kisváros...
de azért numbers is befigyelt😄
nézettségileg is annyira nem rossz
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Itt meg egy videó. (akyyy-éra nálam nvalami augusztus huszadikai valami jön be :-))