105
Az M1 új magyar krimisorozata
-
#65 én is remélem. 2. évad utolsó részei elég jóra sikeredtek, kivéve azt a legutolsó kocsmás jelenetet:D
remélem a Papa jó kis maffiavezér lesz:D -
piamania #64 Végre egy jó hír.Nekem tetszik ez a sorozat.Remélem ez az évad is ugyanolyan jó lesz,mint a korábbiak. -
#63 január 9, folytatás 3. évad:D -
#62 Bordás nőjével mi lett? Mikor utoljára láttam éppen a mentőt próbálták hívni. -
#61 nah a mostani rész volt a legdúrvább és legjobb -
weine #60 alig egy órát? 40 perc a tiszta idő, mert eleve 50 perces a film, amiból 10 perc a "previously in.." -
Orkodo #59 Nem hiszem! De ha így is van, akkor ez így van rendben. Heti egy alkalommal alig 1 órát adnak belőle, szerintem ez így teljesen okés.
A sorozat amúgy meg nagyon jó! Le a kalappal, látszik hogy a szakértők, és a rendőrség ott van a kamerák mögött. A 17. részben teljesen összehangolt munka látszik, igaz a részletekre annyira nem tértek ki, de legalább nagyjából be tudták mutatni, hogy a Rendőröknek és a Kommandósoknak mivel kell számolniuk. Nagyon szép munka. Kíváncsian várom a folytatást, reméljük kiderül Béka felépül e, és hogy a lelőtt kommandósok között van e Mike.
Amúgy meg mindenkinek Boldog Új Évet kívánok! -
#58 2. évadot rögtön az első után adják????
pfff
ha valóban igy lesz, nemsokáig fogom nézni.
kisváros szintjére akarnak jutni? -
Orkodo #57 Na, ez tök jól hangzik! Csak azon gondolkozom, hogy mikor lesz, vagy volt az a jelenet, amikor elszakadhatatott a szallag Stohl lábában. Amúgy a sorozat végén lévő zenét nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehet letölteni? Vagy ki az előadó? -
piamania #56 Jóhogy életben marad,ő a főszereplő.Amúgy meg az egyik legjobban olvasott búlvárújságban már közöltek képet,amikor már az irodában a székében ül.Úgy hogy túléli.És kipofozzák az örsöt,kifestik,meg kicserélik a számítógép parkot. -
#55 akkor miért nézed gportál rajongó -
#54 Hát nem tom... nekem nem teccik. Ez teljesen hasonlít a 24-re, igaz, jó hogy magyar, csak hát.... -
#53 sztem életbe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom mikor ereszkedtek l az iskolában, akkor sérülhetett meg stohl. és erre felvették a jelenetet hogy lelövik, igy kórházba kerül, és tudtak forgatni. -
Orkodo #52 Na sikerült megnézem a 13. részt. Elég érdekesre sikeredett. Kiváncsi vagyok mi történt Bordással, életben maradt e? De itt a vasárnap nemsokára, és kiderül! -
Orkodo #51 Sziasztok! Bekapcsolódok én is témába. Nagyon örülök, hogy végre valahára Magyarországon is van egy krimisorozat. Nem is akármilyen. Szerintem nagyon jó.. Én pl. minden héten várom a következő epizódot. Nem nagyon tudok betelni vele. A mai esti epizódot sajnos nem láttam, de bennem is megfagyott a vér, amikor azthittem hogy Malek a Krisztát hívja. Csodálkozom azon is, hogy a Tábornok leleplezte az akciót.
13. részt nem láttam így ahhoz nem tudok még hozzászólni.
Ha lesz kedvem este megkukkantom a videóarchívumban! -
#50 Azért,hogy a tv2-ön meg az rtl-en ne kezd el nézni a 20 órakor kezdödő filmeket.
Az, hogy Malek esetleg Krisztát hivja csak egy jó kis cliffhanger volt annak a résznek a végére, de amúgy azt jól eltalálták tényleg. -
braaa #49 én se. nemtudom mér 50kor kezdik?!?!?!?!?!?
méééé nem 8 ?!?!?!??????! mindig akkor kapcsolok csak oda.... -
#48 tényleg kolonics, nem láttam a kövi rész elejét : ( -
#47 Szerintem Te nézd újra :)
http://www.hirado.hu/videotar/?id=13427 -
#46 nézd akkor újra a részt:D -
#45 Kolonics hívta -
#44 Tervek szerint összevonják a Tűzvonalbant a 24-el,csavar hegyek lesznek benne...az egyik főgonosz Rajhona Ádám lesz,rázza a kefírt,ketyós bosst alakít,a másik főg*ci meg Mikó István lesz.
Már nagyon várjuk!:ugral
-
braaa #43 Kriszta=magyar Nina Myers (Kriszta Myers) -
#42 sztem lesz mégitt bőven csavar, csak járhat az évad felénél és kell most ilyen fordulat a szálba..
amugy remélem a második évad nem idén veszik fel hanem jövö nyáron :( -
hatezgaz #41 Ez most így, ez a rész nem tetszett, jobb szeretem a titkolózást,a homályt, meg a szervezkedést. Már elkezdett királyul klikesedni az örs, erre megint mindenki egy bandában lesz? (jó nem egy de max 3) -
#40 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Malek átszáll gyorsan a saját kocsijába és elhúz a helyszínről. Majd egy számot hív a mobilján, "a magyar csajét". És a telefon az őrsön cseng ki. Kriszta mellett. Főcím."
Dehogynem -
#39 de Krisztát nem Malek hivta -
#38 de az előző résznél, mikor malek a krisztát hivta telón mikor fejbelőtte azt az ügyvédet, az egész jó volt... mer ugye krisztát beépítette kolonics hogy kémkedjen bordás után, és erre kiderül, hogy most kettős kém :O -
braaa #37 sztem nem az volt. sztem csak mindig baromi nagy cliffhanger-t akarnak csinálni a rész végére, csak az még nemmegy.egyelőre. a multkor is csak lestem, mikor a Malek fejbelőtte a székrekötözött imádkozós embert, hogy EZT MOST AKKOR HOGY? -
#36 nah most én is ezt kérdezem ez a végén visszaemlékezés volt vagy mi a szösz? -
braaa #35 hogy mivan? -
#34 lol azt hittem a zuzsát hivja:D -
braaa #33 ...Johnny a T-Com tudakozó reklámba... !OMG! -
#32 jaja jó volt -
braaa #31 ez a tegnapi rész nemkicsit vágott oda...
-
braaa #30 ja, jó volt az rtl-hang...
nem beépitett, az alap, de biztos valami nagy titkosügynök/kommandós/übersoldier/Rambo/vietnami veterán volt mielött a 8as körzetbe került... -
#29 sztem ő cask egy feltörekvő rendőr, nem beépitett
amugy megkora lol volt rtl hangja az elején:D -
braaa #28 gondoltam...
egyre jobb lesz! de ki a fene lehet ez az Alter?!!??????!?!?
-
#27 nah ez egész jó rész volt. meg végre normális zene volt a végén is:D -
#26 az fantázia terület. tsak kitalált