Tűzvonalban(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
@encore egy hasonlat: olvastam, h a 24 egyetlen perce többe kerül mint a Tûzvonalban 1-1 epizódja. szóval "úgy könnyû", szerintem viszonyítva a lehetõségekhez, kiváló teljesítmény
Gondolom gyorsan kellett átírni az egészet és ez érzõdött, szálakat hoztak be, vetettek el. Szereplõk jöttek mentek, például Kálmán Bá, Alter az utolsó részben nem is szerepeltek. Kihozták Kolonicsot rosszfiúnak, nem derült ki semmi a Papa szálról. De a legnagyobb hiba Mike fõszereplõvé tevése volt, jobban jártak volna Alterral. Tulajdonképpen a legjobb az lett volna, ha végigcsinálják Stohllal az egészet, majd az évad felénél, mikortól a baleset megtörtént Stohllal, pihenni küldték volna a sorozatot, majd fél évvel késõbb mehetett volna tovább. Azt azért gondolni lehetett, hogy Stohl nem fog örökre eltûnni a süllyesztõben, ahhoz túl sokat foglalkoztatott, túl jó színész és lám nem sokkal késõbb vissza is tért. Bár belátom könnyû utólag okosnak lenni.
Mint tudjuk a készítõk szerint sincs esély a folytatásra, de jobb is. Annyira szétcseszõdött minden ezzel az évaddal, hogy ezt nehéz lenne rendbe hozni. Nagyon nagy kár érte, szerettem a sorozatot, messze jobb volt, mint a többi Magyar próbálkozás (leszámítva ezt az utolsó évadot).
A s04e03 akkora odabaszós epizód volt, az egyik legjobb eddig az egész sorozatból. Akkora fordulatok és a vége OMG 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Remélem vki felteszi torrentre.VAgy marad a duna honpalja.
Tuzvonalban.S04.E02.DVB.HUN.XviD-Proex
én se láttam de megvárom hátha megint lesz HD-ban.
Nem tudjátok véletlenül honnan tudnám leszedni (publikus torrent oldal vagy linkes letöltés)?
Köszi.
http://www.sorozatjunkie.hu/2006/09/15/alapveto-fogalmak-eyecandy/
Csak én meg azt a sorozatot nem ismerem, azért nem értettem a poént.
Az új évad elsõ epizódjáról annyit mondanék, hogy Labanc Lilla?<#idiota>#idiota> Ne! Miért? Egy ilyen sorozatba egy ekkorra negatív hírnévnek örvendõ egyént... Persze ha lenne színészi tehetsége, nem érdekelne a hírneve, de ha nincs szegénykémnek. Remélem, hamar kiesik (bár abból ítélve, hogy a fõcímre is felkerült, félõ, hogy nem<#pardon1>#pardon1>).
Új fõcím zene? Az se nagyon kéne. Az eredeti pörgõsségét mindig kedveltem, itt viszont nem hiszem, hogy csak azért nem tetszett, mert még szokatlan, még új. Egyszerûen nem olyan stílusos... Értem, hogy újítani akartak, de ne pont ezzel, könyörgöm.
Háda János kaphatott volna nagyobb szerepet<#vigyor4>#vigyor4>
Persze mondom, amúgy tetszett, de most csak a negatívumokra mentem rá 😊
de mindezek ellenére nagyon jól összehozták, izgalmas, cliffhengerrel a végén, meg a sorozatot meg stollt körülvevõ botrányok miatt az ember tényleg nem tudja hogy most mi történik a szereplõkkel.
úgyhogy hajrá ismét a sorozatnak!!!
Lux Ádám volt még ilyen, csak hát ugye a 3. évad elején.... 😄
Tényleg nem értem, miért mondod ezt? Ennyire nem csíped a hangját?
Ahogy én megismertem, Széles Tamás az. Õt pedig egy rendkívül kellemes szinkronhangnak tartom, narrálásaival sincs bajom.
Véleményem szerint, jól csinálja, amit csinál!
Filmben eddig csak mellékalakként láttam, színházban meg sehogy, de szavalóként, vagy hasonló (ahol már többször láttam), szintúgy tehetséges srác.
Na csak ennyit róla, bocs az Off-ért. Csak meglepett, hogy pont õ van leszólva, miközben sok valóban tehetségtelen, utcáról beszabadult emberke meg vígan dolgozik a szakmában...:S
Amúgy a kezdõdõ negyedik évadról vélemények? 😊
Tom, még csak egy rész volt, de azért lehetne róla eszmét cserélni 😄
esetleg dunatv-re.
egyébként én se láttam még, ha jól megy holnap meglesem 😊 bár ahoz még meg kell keresnem:-)
Valaki tud arról valamit, hogy hol lehet visszanézni a negyedik évad epizódjait? Mert a tûzvonalban.com-on még nincs fennt. (ha egyáltalán felrakják) 😊
Üdv.: Bálint
A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.
Már van fasza elõzetes. Mr. FAArc narrálja<#beka3>#beka3>
AUGUSZTUS 6-ÁN 21:05-tõl kezdõdik az évad!!!!!!!!!!!!!!!!
Stohl a 6. részig lesz benne.
Én már várom a sorozatot nagyon!!
Elõször én i azt hittem ismétlés de ezek szerint jön a 4, évad
SPOILER!
Pár butaság a forgatókönyvírók részérõl: Az, hogy a végén mégsem az a papa, akinek hittük elég erõltett lett, lévén hogy mondja az öreg hogy meddig kell játszania ezt a szerepet. Na most több részben is láthattuk, hogy megjelenik a kocsmában és már akkor is a szerepben volt, de minek? Hisz nem volt ott senki csak a kocsmáros, ez azt jelenti hogy csak nekünk, a nézõknek játszotta el hogy õ a papa, ami elég illuzióromboló... Bár lehet hogy a kocsmáros lánya sem tud errõl semmit és miatta az állandó jellegû színjáték? szerintem ez a fordulat nem volt elõrem egtervezve csak kellett több váratlan esemény a végére, hogy hátha segít egy esetleges 4. évad berendelésében.
Másik: A Moszad-os szálat nem sikerült rendesen kidolgozni. Jó ötlet volt egy ilyen szál,de azzal hogy Anita egyszerûen megszökött borult az egész, hirtelen értelmét vesztette a moszad jelenléte, hisz elõkerült az öreg lánya. Pedig milyen jó lett volna, ha a kommandósok meg a moszad emberei egyszerre rohanják le a klinikát és esetleg egymást is kergetnék....Persze a végére odaerõltették, ahogy megjelenik a moszados csóka, de ez nagyobbat is szólhatott volna.
Megint másik: Az évad során nem igazán volt összhang a történetben. Kezdõdött a plutónium csempészéssel majd az egyszercsak végetért és bejött egy tük másik szál a szervkereskedõs. Mintha egy másik évad lett volna. Sokáig vártam, hogy hogy kötik össze a pltuóniumos szálat a szervkereskedõssel de hamar kiderült hogy ez már egy tök másik történet, pedig egy évadban nem árt valami összefüggés. A 24ben is elkapják az évad elején fõgonosznak tûnõ muksót de mindig kiderül hogy van egy nagyobb, tehát van összefüggés a teljes évad során. Itt ez teljesen hiányzott.
Ezeket a dolgokat mondjuk könnyû elfelejteni, mert amúgy mindenben jó a sorozat, a "lezárás" a legvégén pedig már már mesteri. Igaz nem egyedi, láttunk már hasonló befejezést (maffiózók), de ütött.
nagoyn jól megcsinálták, a cliffhengerekrõl nem si beszélve, bár az a lövöldözésde sztem kamunak tünt, bár KITUDJA
amikor Jana a pincébe bujkált, és a fal mellet masírozott, és oldalt ment a falon a napfény... az valami nagoyn jó kép volt...😊
Ez tuti egy sorozat 😊
Sokáig tudatlan voltam e felé, de nem is olyan régen felvilágosultam az M1-en a 3. évadon és úgy döntöttem ,hogy elejétõl végignézem az egészet folyamatosan.
Ingyen, mert az m1 és a saját honlap ezt lehetõvé teszi thx a szervezõknek!!!!
Végre nem kell kutakodni a neten honnan is....
Igaz egy kicsit raszteros a film de élvezhetõ azért 😊
Nekem nagyon tetszik 😊
soksikert .... 😊
The Dark Night, Narnia 2, Hancock, Fűrész 4, Mamma Mia, Kungfu Panda, Harry Potter I.E. 10.000, oriás plakátok kb 120x175cm, ha valamelyik érdekel:>>> **[email protected]**
http://topgearhungary.blogspot.com/
21:10
Tûzvonalban (szín. magyar tévéfilm sor., 1. rész, 2008)
Az új kapitány
http://topgearhungary.blogspot.com/
remélem a Papa jó kis maffiavezér lesz😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
A sorozat amúgy meg nagyon jó! Le a kalappal, látszik hogy a szakértõk, és a rendõrség ott van a kamerák mögött. A 17. részben teljesen összehangolt munka látszik, igaz a részletekre annyira nem tértek ki, de legalább nagyjából be tudták mutatni, hogy a Rendõröknek és a Kommandósoknak mivel kell számolniuk. Nagyon szép munka. Kíváncsian várom a folytatást, reméljük kiderül Béka felépül e, és hogy a lelõtt kommandósok között van e Mike.
Amúgy meg mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB
pfff
ha valóban igy lesz, nemsokáig fogom nézni.
kisváros szintjére akarnak jutni?
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB