105
Az M1 új magyar krimisorozata
-
braaa #25 én is "utólag" néztem...
"de tetszetős benne ez a kavarás, hogy mi a tökömért akarják lehallgatni őket???" alap!
...ÉS MÉRT PONT A 8-AS (NYOLCAS!!!!!!) KÖRZET????!?!?!?!?!?!????! -
karajjj #24 a vasárnapi részt a juve meccs miatt nem a tv-ben néztem, de tetszetős benne ez a kavarás, hogy mi a tökömért akarják lehallgatni őket??? -
braaa #23 én nézem töretlenül, ez az utóbbi rész szerintem kimondottan ottvolt, jön be az "összeesküvés"-szál, Buci is odateszi magát, bontakozik a sztori, jó lesz ez. (meg bevallom, egy két poénon még el is nevettem magam) -
#22 az annyir anem nézett mint ez -
#21 A Mónika show is elég nézett,mégis hánysz tőle. -
#20 pedig elég nézett. -
#19 Naggyongyengeee!!!
Szinte már fájt.
Az első 2 részt csak azért néztem meg mert az egyik hétvégén annyira áradoztak a sorozatról Stohlék Lakattének,hogy szinte extázisban volt az egész stáb.
Erre itt van ez a.....mineknevezzem?
A karakterek pedig nullák,egyedül a Stohl dominál (Mr.ripacs)a többiek csak vannak,és kész.
Nálam megbukott,ideje lenne végre felébredni,hogy mi nem tudunk eksönfilmet csinálni,a németek se,de azoké legalább nem ennyire fáj.
-
kambekk #18 A sorozat külsőségei rendben volnának, ám az epizódesemények és a főtörténet (ha van), messze alulmúlja mindezeket. Izgalmasak ugyan a képi megoldások, de a történet fajsúlya mindezekhez képest ultrakönnyű (mondhatni harmatgyenge). Az elhangzó mondatok, gesztusok, mimika, vágások, és zene önmagukban jól hozzák az amerikai televíziós krimi-kliséket (ez pozitív!), viszont a cselekmény, amelybe mindezt beleágyazzák ehhez képest érdektelen, középsulis csínyharc. (A legutóbbi osztott képkockás mászókamenetel például szerintem csakis viccként értelmezhető.)
Nem azt várom el, hogy egy képzeletbeli angyalföldi kapitány felesége mondjuk a WTC terrorelhárító-harcában szerzett mentális sebeitől gyötrődve meneküljön el a tehetetlenségét néhol agresszivitásba fojtó férje elől, de az a cosmopolitan-es női feleségfigura, amit ma is láthattunk, egyszerűen nem kompatibilis a történet szerinti sima "már mást szeretek" indíttatással.
Bár inkább ez, mint egy újabb Kisváros...
-
karajjj #17 összegyúrtak pár sorozatot csak az baj hogy egy halom dolgot nemértettem, de nem baj, majd megnézem mégegyszer -
#16 meg a vége olyan day break-es:D mekkora lenne má, egyik rendőr egyszer csak ujra átélné a napjait -
#15 terrorelhárítás
de azért numbers is befigyelt:D -
#14 jaja, remélem eyre több lesz az akció.
nézettségileg is annyira nem rossz -
karajjj #13 a második már kicsivel jobb, egész nézhető lesz a végére, ha így haladunk :D -
karajjj #12 hááát, így elsőre nemrossz... bár lehetett volna egy hangyaf*sznyival erősebb is az indítás... -
#11 Hát ja de azért belenézünk hátha...:) -
#10 tényleg 24-es beütése van -
#9 Tűzvonalban előzetesek:
egy
kettő -
Tibmanus #8 Bocsi, az én linkemre is valami más jön be :-) -
Tibmanus #7 Az MTV-n már nyomják a promóját, ilyen osztottképernyős mint a 24. (legalábbis a promó pár kockájában)
Itt meg egy videó. (akyyy-éra nálam nvalami augusztus huszadikai valami jön be :-)) -
#6 ezt most leltem - egy rövidke videó -
#5 Stohl András? Kommandós? Akció? Európa Expressz? Kicsot mintha arra a légkörre hasonlítana így első blikkre. Majd meglátjuk. Belenézek majd az biztos. -
#4 én egy "kissé" szkeptikus vagyok ezzel a sorozattal kapcsolatban, de majd meglátjuk. -
#3 Reméljem jó lesz.Az biztos hogy belenézek majd! -
#2 remélem még nem volt ilyen topik de szétnéztem -
#1 Szeptemberben mutatják be (cím még nem biztos),
imdb
index is elég optimista
17 részes lesz (legalább is első évad)
Stohl András szerepel benne
"Már forog a Magyar Televízió új sorozata, melynek Stohl András a főszereplője. A színész egy lefokozott kommandóst játszik, akit egy balul elsült túszejtő akció után, egy nem éppen elit rendőrörs vezetésével bíznak meg. "Az egésznek az a lényege, hogy nemcsak rendőri akciókat látnak, hanem megismernek egy csapatot, öt-hat embert, és látják majd, hogy a rendőr is ember" - mondta Stohl a szerepről az MTV Híradó-jának."
Képek: