Tûzvonalban(TV)
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stohl András? Kommandós? Akció? Európa Expressz? Kicsot mintha arra a légkörre hasonlítana így elsõ blikkre. Majd meglátjuk. Belenézek majd az biztos.
Chaos Anno Domini
én egy "kissé" szkeptikus vagyok ezzel a sorozattal kapcsolatban, de majd meglátjuk.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Reméljem jó lesz.Az biztos hogy belenézek majd!<#eljen>#eljen>
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
remélem még nem volt ilyen topik de szétnéztem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szeptemberben mutatják be (cím még nem biztos),
imdb
index is elég optimista
17 részes lesz (legalább is elsõ évad)
Stohl András szerepel benne
"Már forog a Magyar Televízió új sorozata, melynek Stohl András a fõszereplõje. A színész egy lefokozott kommandóst játszik, akit egy balul elsült túszejtõ akció után, egy nem éppen elit rendõrörs vezetésével bíznak meg. "Az egésznek az a lényege, hogy nemcsak rendõri akciókat látnak, hanem megismernek egy csapatot, öt-hat embert, és látják majd, hogy a rendõr is ember" - mondta Stohl a szereprõl az MTV Híradó-jának."
Képek:

imdb
index is elég optimista
17 részes lesz (legalább is elsõ évad)
Stohl András szerepel benne
"Már forog a Magyar Televízió új sorozata, melynek Stohl András a fõszereplõje. A színész egy lefokozott kommandóst játszik, akit egy balul elsült túszejtõ akció után, egy nem éppen elit rendõrörs vezetésével bíznak meg. "Az egésznek az a lényege, hogy nemcsak rendõri akciókat látnak, hanem megismernek egy csapatot, öt-hat embert, és látják majd, hogy a rendõr is ember" - mondta Stohl a szereprõl az MTV Híradó-jának."
Képek:

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
← ElőzőOldal 3 / 3