Football Manager 2008 - van új a nap alatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki ezt a cikket írta egy ... (nem akarom minõsíteni, pedig lehetne).
Legalább alapvetõ információkat kegyeskedett volna beszerezni. Marhaságot ír, látszik, hogy fingja sincs a dologról. Gyaníto, hogy az EA-tõl kapott apanázsért fényezi ezt a sz*rt. De még ha normálisan tenné...
Ez a cikk a portál szégyene.
... mondjuk ha megnézed az elsõ képet, ott a bal alsó sarokban Fussball Manager van, ami ugye Football Manager angolul. Kíváncsi leszek, hogy ezt hogy képzelte az EA. Nem vagyok jogász, de szerintem ez nem szabályos: ezt a nevet már a Sega és Sports Interactive birtokolja.
Írtam egy emailt az oldalnak, hogy javítsák a dolgot. Eddig még semmi 😊
Én úgy tudom, hogy a SI a Football Manager Live-ot fejleszti és nem FM 8-at,de lehet hogy tévedek....Az Ea pedig a Fifa Manager 8-at tolja...de persze lehet, hogy már én sem vagyok képben😄
remelem nem vasarolta fel az EA a Sports Interactive-ot....me akkor az FM-et se jatszom tobbet
<#rinya><#confused><#wilting>
Én még a régivel játszottam anno a 2000/2001 ahol nem volt semmi látványorgia,de valahogy mégis órákig lekötött,és mindig izgúlva nyomtam végig a mecseimet.Nemtom,hogy ezek az újabb fajták milyenek lehet kipróbálom.

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Elég érdekes, mert ha megnézed a kirakott képeket akkor az van kiirva hogy football manager 08, de megnéztem a linkelt képeid és ott tökéletesen ugyan ez van csak fifa manager van oda írva szoval nagyon érdekes. de mindegyik elött az ea logoja van.

Amd 3500+, 1Gb Ram, Gf 6800 GT 256Mb, Msi Sli Platinum,serial ata 160GB

hmm már kezdtem én is azt hinni hogy ez egy FM es cikk
fifa manager nekem nem jött be, igaz a 2007-es FM sem olyan jó mint a 2005 volt
2005 ben van csomó sztár akit felfedezhetsz potom pénzért leigazolhatsz, 2007 ben már 1 sincs szval majdnem mindenkinek reális ára van 😞 és ez gáz
mindig vannak felfedezetlen zsenik, pont mostanában gondolkoztam rajta hogy elkezdem újra a 2005 öt 😊 azt ajánlom mindenkinek 😊
bobka
jó hogy a cikk írójának gõze nincs mirõl ír 😊

bobka.uw.hu

De igen..Az EA csinálja a Fifa managert és a SI a Football managert...jó lenne ha a cikkíró eldöntené melyikrõl szól a cikk...<#mf1><#banplz><#taps>
(mondjuk a képek a Fifa manager 8-ból vannak...legalábbis nagyon hasonló😄
LasDen
A Football Managert nem a Sport Interactive csinálja?
Az EA játéka meg a FIFA Manager....én így tudom....a cím hírére már megörülktem egy kicsit, hogy van hír az új SI gémrõl...de sajnos csak ez....de lehet hogy esse lesz rossz 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hmmm? Hozzászólásodbõl következtetve valóban nem játszottál még vele! Itt nem a foci játszása a lényeg, hanem a menedzselés! Vagyis nem tudsz úgy focizni benne, mint a Fifa-ban - minek is kell még több konkurencia, ráadásul házon belül? Ajánlom, hogy próbáld ki, mert szerintem nagyon jó!!!<#eljen>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

ilyennel se játszottam még. gondolom nem lehet úgy focizni benne amint a fifa07-ben...