S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www2.zippyshare.com/v/30143224/file.html
Nem írom ide mi ez mert azonnal fikázni kezdenek valakik...
Nagyon nem szeretnék warezt felrakni csak a magyarítás végett.
Valaki tud valamit külön magyarítás telepítõrõl?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
vadonatúj, karcmentes Stalker Clear Sky
Gyémánt kiadás, sok gyári extrával
sikítson pü-ben

Just do it :)
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Most az elmult 1 hetben nagyon rakattantam a stalkerekre. Es mind 3-t tolom (eredetiek) agyon moddolva (csak grafikait hasznalok, semmi jatekmenet, semmi plussz kilok, stb).
Moddok nelkul mikor felkelsz az agybol es kinezel az csodalatos, de csak atlag 20-25 fps van. 😞 (konfig alairasomban)
De azert mondom meg csinalom ezt a moddolast, amit lentebb irtal.
Es las csodat nalam megduplazodott az FPS!
Szal itt latszik hogy mennyit szamit hogy DX10 vagy DX10.1
Az lenne a kérdésem, hogy a kordonban még mielõtt le irtod a katonákat a jármû raktár elõtt van egy stalker csoport oda megyek beszélek a vezetõvel azt mondja hogy segít le irtani a katonákat cserébe kér 500 rubelt viszont az összes cucc ami ott van az enyém lehet, oké akkor adom a lóvét neki de semmi, megint beszélek vele azt megint lehúz 500-at. Ez most nekem bug vagy ez csak azért van, hogy lehúzzon rólam pénzt azt csak átver?
Elõre is köszi.
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Olyan kerdesem van, hogy a game laggol, vagy nem is tudom hogy mondjam(single player eredeti clear sky, es 1.5.10es patch)
az a szitu hogy az erer kesve reagal, vagy ha megnyomok egy billt akkor ugy nez ki mintha kb 250 ms-es lagom lenne, kb negyed vagy fel masodpercel kesobb reagal a jatek
konfigom: E8400 4GB DDR3 es q45(intel GMA4500) integralt alaplapi kartya.
Nehogy azt mondjatok hogy a videokartya miatt reagal kesobb a game. a Proci eros, azzal nem lehet gond es memoriaproblemaim sincsenek. Win7 64bit magyar sp1 eredeti
Mi okozhatja a kesleltetest?
Battletag: coolpet#2467
Mindenki más oroszul nyomatja, csak õ nem...
Valaki, aki már oroszosította a szinkronokat esetleg leírhatná a full megoldást.
köszi
De ott maradsz a Zónában és folytatod a STALKER-el. A CS elõzmény, nem folytatás. 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Itt tartok, és bebugolt a játék, mert ha átmászok megáll a játék, mindenki 1 helyben marad.
A többiek is átjönnek, de nem mozognak, vártam már fél órát mozgolódtam mindenfelé de nem megy tovább...
Esetleg valakinek nincs egy mentése ahol errefelé tart?
Elõre is köszi!
Idéznék ott az oldalon egy hozzászólásból:
"Maga a játék hangulata se stalker lesz már hanem 1 orosz far cry 😄 "
Valahogy én is így gondolom, szóval felvetõdik a kérdés, hogy erre ezek szerint egyáltalán van igény?
Vagy igénytelenség/ízléstelenség...
Magánvélemény...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Van valakinek valami tippje hogy miért szaggat közepes grafikán a gépemen?
Configom:
c2d 2,7
2GB ram
ati hd 3870
Már feltettem az utolsó patch-et is.
\"fingjál bele a rencerbe\"
Ez mi a pöcsöm?! <#idiota>#idiota> Ez kamu videó. Sokkal inkább vmi CryEngine-es Sandbox-al készített mod, vagy inkább mod féleség. Korábban vki link-elt GTA-s STALKER mod-ot is.
Olvass bele a kommentekbe. Vki írja is, hogy melyik Crysis mod ez.
Szerintetek ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=KOyL81tbEp4&feature=related -tényleg a stalker 2-rõl készült, mert nekem valami SHOC mod-nak tûnik bár a környezet nem hasonlít, meg a fegyver tartássem. Ti mit gondoltok?
Attention Stalkers: We're testing the new engine tools and keep improving them. At the moment we're building the first indoor game scenes and optimizing the built-in editors.
Forras: Facebook. 😉
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Kamu.
ok, akkor mindenképpen rátolom, köszönöm, sajnos nem tudok várni, nekem egybõl a legszebb kell<#zavart1>#zavart1>
Herold:
találtam egy videot a stalker 2 rõl, elég gyenge minõség , de ha nem kamu, akkor nagyon jónak ígérkezik a látvány<#eljen>#eljen>...köszi a segítséget neked is
Már nincs fent a CS.
igazatok van, de arra gondoltam hogy ez a complete mod ugysem a törtenetet befolyäsolja, csupän grafika, hang, stb-n vältoztat, märpedig a lehetö legszebb pompäjäban szeretnem elvezni, a call of pripjat-ot is igy jätszom, de ha ti mondjätok...akkor azt irjätok le legyszi, hogy erre a complet modra erdemes a rähuzni ezeket a nautre pack-okat, vagy sem, meg szebb lesz töle ?
köszi
Obe ha visszaolvasol találsz nem kevés hsz-t errõl, képekkel is illusztrálva, ahol nem törlõdtek még. Nekem is volt nem kevés hsz-em ez ügyben.
Ezt viszont tegnap találtam teljesen véletlen:
Absolute Nature 2 Texture Pack for CS
Letöltöttem, megnéztem a benne lévõ screen-eket és qúva jó. Van benne Default; Green; Rotten; Dead téma. 😊 A Rotten az nagyon bejön.
a stalker cpo-hoz felraktam a complette modot, nagyon tetszett, ehhez is elegendõ, vagy esetleg ajánlatok meg valamit extrán hozzá?...a telepítõjében az angol nyelvet választottam magyar felirattal, ha fenn van a complete mod, magyar felírat továbbra is mûködik vagy marad nagol/ orosz?
kösz szépen
rájöttem<#falbav>#falbav>
olyannal találkozott valaki,h nem lehet leadni a pendrive-okat a szabadság bázisán a szerelõnek?
nálam van mind a 3,de baszik elkérni...
asszem 07-es patch is van fent
Mindegy,abbahagytam,mert tele van buggal,hiába teszem fel a legújabb patch-et.Inkább pótolok egy régi mulasztást.Nekiesem a Crysis-nek...
Elakadtam a játékban.A kordonban vagyok,kiírtottam már minden katonát,kivéve a sofõrt,de valerjan atya még mindíg azt mondja, hogy nekem a parancsnok haverjaival lesz dogom.De hol vannak?Tudom, hogy a buszmegálló melletti épületekben kellene lenniük, ki is lõttem ott levõ 5 tagú szakaszt,de nem változott semmi. Szétszedtem a kordon bejáratát õrzõ 20 katonát is,de így sem változott semmi.Hol kellene keresnem ezeket?
Köszi!
Dodo