9107
-
#8787 szerintem elszívtak egy kis zöldet és már elszálltak a zóna közepéig xD
Amúgy nállam se csináltak semmit se de a banditák se de a szolgálat meg egyből lerohant mindenkit. =D -
falloutfan #8786 az az érdekes hogy a clear sky emberei meg a szabadúszók amikor adnak egy olyan feladatot h foglald el xy pontot, jönnek az emberei, de a szabadság emberi miért nem teszik ezt ???? XD ezer éve kiirtottam a pontot egy csomo katonánk van és semmi, ott állnak egy pontot és kész. ez valami bug ? -
#8785 A mocsárban is van kísérő valahol, valamelyik kisebb bázison. -
#8784 a clear sky bázison van, meg a déli tanyán de ők csak az mocsárba tud elvinni máshova nem :D -
#8783 És hol a kísérő? -
#8782 ajjj de bugos ez a játék elmentem az FT-200m ért amit kaptam és nem tudok kijönni az mocsárból mert kísérő kell ajjjjjj xD
-
falloutfan #8781 helosztok. valaki tudja miért kerül minden kettőszörös árba amikor vásárolni akarok? a kereskedőnél az van kiírva hogy pl 200 RU erre 400 ért tudom tőle megvenni -
#8780 #6625 -
kozako #8779 helló.elkezdtem játszani a játékkal.van egy gondom.hogy most egy résznél kidobál valami xrEngine.exe működése leáll egyfolytába.valaki segitene?előre is kösz
-
Lowosan #8778 Sziasztok!
Újra elakarom kezdeni a játékot és azt szeretném kérdezni,hogy jelenleg melyik a legjobb grafikai mod, amivel a lehető legszebbé tudnám a játékot tenni?
-
shakwill #8777 Jah, még hozzátartozik, hogy az 1.5.04 verziót tettem fe4l. -
shakwill #8776 Sziasztok! Erre a vasra gyúrtam fel a clear sky-t Alaplap: M2N Proci: AMD x64 dualcore 4800+ RAM: 2GB Videokártya: Radeon HD 5500 OS: WIN7 32 bit. Telepítve van dualcore optimizer is. A játék nagyon jó, fut hibátlanul, szép a grafikája. Viszont tetű lassan bootol be a cucc. Főképpen a játék indításánál, de a mentett játék betöltésekor valamint ha másik pályára megyek át. Ha kinyírnak nem azért bosszankodom, mert kinyírtak, hanem mert percekig nézhetem a gyönyörű töltő képernyőt. Van megoldás a gyorsabb töltésre, vagy hívjam a piócás embert? Ha nincs megoldás akkor lehet e úgy törölni a játékot hogy az fájjon neki? -
#8775 Ezt ismeri valaki?
Faction Fronts mod -
#8774 Miért? Félsz a sötétben? -
blackhard85 #8773 És az idő pörgetésére sincs lehetőség???
Ha nincs akkor valaki tudna nekem adni egy Link-et ahól lebírom tölteni az alvás módot. Előre is köszönöm. -
xFreex #8772 Hy!
Beszélgess a Stalkerekkel a vasúti hídnál a nagy buborékról a híd felett. Õk elmondják, hogy minden szemetet beleszórtak ami rendjére el is tünt, de furcsa mód az alagútban megjelent.
A többit gondolom már kitalálod.
Kifelé meg csak simán kisétálsz.
(Ja és a sok `szemét` lőszert meg egyéb finomságokat rejt. Főleg a kicsi dobozok.) -
#8771 Mod nélkül sehogy, azt csak a CoP-ban lehet. -
blackhard85 #8770 Nem tudja valaki hogy hogy lehet aludni a játékban??? -
Bask #8769 Kösz ˆ xFreex!
Miután újrakezdtem, tényleg ott volt :))
A katona pda-ja hogy szerezhető meg a vasúti alagútból???
-
mester1987 #8768 +a játékmenet -
mester1987 #8767 Szerintem nem lett rossz a szinkron csak repetitív. -
Bulics #8766 de... a szinkron rettenetes, tényleg nem tudták mi van láttam én is a videót! Teljesen lerontja az amúgy sem fergeteges játékélményt. pedig én a shoc után megvettem a limitált gyűjtőit, de így is azt mondom hogy a szinkron sz*r! nem is kellett volna háttértörténetet csak az eredeti hangot végighallgatni.. -
#8765 Nem rossz a szinkron, de a gond ott van, hogy szerintem a szinkronszínészek azt sem tudták, hogy mi ez valójában. Egy kis háttértörténetet nem ártott volna eléjük rakni, máris jobb lenne. De amúgy nekem semmi bajom vele. -
#8764 Semmiképpen nem ajánlom a magyar szinkron telepítését. Szerintem nem javít a játékélményen...
Amúgy nem lenne rossz, de 1-2 figurának a hangja nagyon idegesítő. -
#8763 Ha Steamen veszed akkor nem, de ha jól tudom megoldható a Magyar szinkron.
A Dobozos verziónál pedig, telepítheted a Magyar szinkront. -
Gyuszopapa #8762 Sziasztok.Ez a játék szinkronos vagy nem? -
daemonati #8761
Sziasztok!
Újra előkaptam a Clear Sky-t, és most a 1.5.10-es patch-el játszottam. Mindössze annyit tuningoltam a játékon, hogy átírtam a max súlyt 50-ről 500-ra, kemény 1 nuláát utánavágtam, ment is minden frankón, szépen haladtam Caprine leírása alapján... viszont mikor meghallgattam az S.O.S. kérést és vissza kellett volna mennem az erdészhez, a szokásos gyűjtögetésemnek áltam neki a katonatelep kipucolása és a vintari kiruccanás elött. Fegyverek lőszer, upgrade-ek... visszamentem a kordonig, gyüjtögettem, mellékküldizgettem, minden oké volt, nálam egy halom penfrive, aminek egy része a duty-hoz másik része a stalkerek bázisára kellene hogy menjen. Viszont akárhogy közelítem meg az agropomon-nál a stalker bázist (kik friendly-k) mindig kijön az X-ray report és vége... próbáltam korábbi mentésekkel is, ugyanez van :S
Valahol olvastam ugyanezt itt egy commentben, mikor még másra kerestem megoldást, de sehol nem találom és valahol az előző 8000 post között kell lennie :S
Ilyen hibával találkozott már valaki, csak azt nem tudom milyen megoldást talált rá, illetve mi ilyenkor a teendő.
Megírná valaki hogy lehet ezt orvosolni, vagy újra kell kezdenem teljesen előről vagy mi okozza a gondot?
(kivettem az átírásom, vissza 50kg-ra, van nálam 1 pisztoly és egy marok lőszer össz-vissz, de ettől függetlenül is fent áll a hiba)
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi! -
generalgrock #8760 hi
lenne egy kérdésem: lehet e a játékot lanban játszani és hogyan? -
xFreex #8759 Hy!
Kettő lehetőség van, nem tudom melyikre gondolsz.
1. Agroprom-ban a térkép bal szélén. (ide engem valamelyik stalker küldött)
2. Katonai raktárak. A monolitosok és a katonai bázis között találod észak kelet felé.
Ha tévedtem akkor bocsi. -
Bask #8758 Sziasztok! a Remete elküldött a mocsárba egy PDA megszerzése végett... Sajnos a vegyi anomáliás házat nem találom :(( Hol keressem???? Köszi a segítséget! -
pite9 #8757 hali! látom nem sűrűn látogatott a topic de azért bepróbálkozok. Elindításnál egy ilyen üzenettel ráz le a játék: "Az eljárás belépési pontja nem található a dll-ben(xrcore.dll) valaki valami tanács? pls pls pls -
#8756 Grafika javítás, új hangok, zenék. Van alvás. Felszerelés, küldetések ugyanaz. -
#8755 Vannak benne új dolgok (pl. felszerelés, küldetések) vagy csak a grafikán javít? -
#8754 Igen, ez a Clear Sky Complete mod. -
#8753 Anyám, ez kurva jól néz ki...
Ez valami mod? -
#8752 -
Gyuszopapa #8751 A steames-nek nincs magyar localizációja de szerintem ha van magyarosítás akkor azt fel lehet rakni a steames-re is,a steames SOC müködött vele. -
#8750 szevasztok
egy kérdés
a steamen is van magyar verzio ? -
#8749 hozz létre egy parancsikont az asztalon nekem aztán elindította a stalkert :) -
Gyuszopapa #8748 Rendszergazdaként kellet volna futtatnod a telepítőfájlt.