S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali! látom nem sûrûn látogatott a topic de azért bepróbálkozok. Elindításnál egy ilyen üzenettel ráz le a játék: "Az eljárás belépési pontja nem található a dll-ben(xrcore.dll) valaki valami tanács? pls pls pls <#help><#help><#help>
Devv
Grafika javítás, új hangok, zenék. Van alvás. Felszerelés, küldetések ugyanaz.
Herold
Vannak benne új dolgok (pl. felszerelés, küldetések) vagy csak a grafikán javít?

Devv
Igen, ez a Clear Sky Complete mod.
Herold
Anyám, ez kurva jól néz ki... <#eljen>
Ez valami mod?

Devv
A steames-nek nincs magyar localizációja de szerintem ha van magyarosítás akkor azt fel lehet rakni a steames-re is,a steames SOC müködött vele.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nesu
szevasztok
egy kérdés
a steamen is van magyar verzio ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

cs1rk3
hozz létre egy parancsikont az asztalon nekem aztán elindította a stalkert 😊

Rendszergazdaként kellet volna futtatnod a telepítõfájlt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szevasztok.Én elkövettem azt a hülyeséget,hogy nem olvastam el elég figyelmesen a megvásárlás elõtt a Clear Sky hátoldaát.A magyar változatot vettem meg tegnap.
Felraktam a notebookomra amin windows 7 van... Majd megpróbáltam elindítani,erre kiírta,hogy õ nem indul el mert az elsõ indításhoz rendszergazda jogkörök kellenek.Megnéztem a felhasználói fiókot,és én vagyok a rendszergazda,tehát a jogkör meglenne. Ismét csak nem indult. Akkor rámentem a kompatibilitás részre,ott is átállítottam a dolgokat, elõször XP-re,aztán vistára. Úgy sem ment. Utána megnéztem mit tanácsol a gép a "programkompatibilitási problémák megoldása" fül alatt. végrehajtottam azt amit tanácsolt,és úgy sem indult. Viszont késõbb legalább elkezdte kiírni,hogy a rendszer letiltotta a "Tages Protection" címû csodát,mert az "súlyos károkat" okozhatna. Ezen pedig nem tudok változtatni. Ezután megnéztem hátha valami patch segít rajta,találtam is magyar patchet,felraktam,semmi. Továbbra sem indul. Egy élmény ez a tages. Lock On Flaming Cliffs-el repülõszimulátorral játszottam régebben. Emlékszem,hogy az elején sokaknak nem tetszett,hogy a StarForce védelem minden alkalommal bekéri az õ drága külföldrõl rendelt DVD-jüket,mert akkor lehetett azt olvasni,hogy a SF fizikálisan tönkreteszi a meghajtót( amit ennek a szövegnek a kitalálói ellenõrzött körülmények közt soha nem tudtak bizonyítani) . Jött egy patch ami után a SF már csak hetente 1-szer kérte be a lemezt. Az Eagle Dynamics következõ szimulátorának a DCS:Black Shark-nak már be sem kéri. Na mind1 a lényeg nem ez,hanem,hogy nincs e esetleg valami olyan patch ami a drága tages védelmet (mert az tûnik a hiba okának) úgy frissíti,hogy normálisan is képes legyen mûködni? Volt több játékom többféle védelemmel,ezek közül 5 volt StarForce-os,volt köztük 2 Securomos,egyikkel sem volt semmi bajom,mindegyik jól mûködött. A tages-el most találkoztam elõször.Szóval ha tud valaki erre megfelelõ patchet akkor köszönöm a segitséget!

Herold
Persze, fél Európát is átszelheted motorral úgy, hogy nem viselsz bukósisakot és nem lesz bajod, de akkor sem ajánlott.

Benedek
A SoC-ot másodjára és a CoP-ot elsõre egy-egy darab quicksave-val vittem végig. Itt is csak azét kezdtem el pályánként a pálya elején mentést csinálni, mert az egyik kordoni flashdrájvot bebuktam (ismert és javított bug!).

Silence! I keel you...

Herold
Épp ezért nem szabad mindig ugyanarra a fájlra menteni. Én 10 mentésbõl 8-9 alkalommal mindig új helyre mentettem az állást.

fery02
Hajrá, kitartást!
Én már döntöttem. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Benedek
Ez már off, de azért leírom... 😊

Fájó szívvel visszamentem a legkorábbi Agroprom földalatti pálya eleje mentésemhez. Ezt gyorsan letudtam, most vagy egy "földalatti pálya vége" mentésem. Két óra kóválygás után Agropromba összeszedtem flashdrájvokat, pár relikviát, megint megkaptam a napfelkelte öltözéket, találtam mág pár cuccot, sok-sok quicksave.

Aztán a stalker bázison össze akartam szedni a relikviákat, elõtte közvetlenül nyomtam egy mentést és ahogy az áram anomáliába léptem kisüléskor lefagyott a program.

Valszeg közben még dolgozhatott a quicksave, mert a quicksave azóta nem töltõdik vissza, szinkronizálás közben úgy marad a betöltés.

Úgyhogy... "földalatti pálya vége" mentés vissza! Végül is kis odafigyeléssel ezzel a kettõt elõre egyet hátra módszerrel csak ejutok a végére. 😊

(Amúgy egyszer már végigtoltam, de az kicsit gyorsra sikeredett, mert csak mentem mentem elõre. Most prróbálok mindent összegyûjteni és mindent teljesíteni.)

Silence! I keel you...

fery02
Aki arra adja a fejét, hogy S.T.A.L.K.E.R. játékkal játszik, számolnia kell a játékban elõfordul(hat)ó olyan technikai problémákkal, hogy esetenként továbbjutást hátráltatja.
Elõzõ végigjátszás alkalmával még tavaly nekem is egy programbeli faszság miatt kellett abbahagynom a játékot. Idén is elkezdtem, most meg az áll fent, amit #8730-ba írtam.
Hagyom a f.szba az egészet, nem éri meg az idegeskedés. 😊

Benedek
Hát ez lesz...

Pedig azóta találtam egy tonna Vintar BC-t, két darab S14 Thundert és két darab SA Avalanche-t illetve kaptam a mocsárnál egy fullre tuningolt napfelkelte öltözéket is. Ezeket sajnálni fogom.

Silence! I keel you...

Herold
Tölts vissza egy korábbi mentést.

Benedek
Problémám lett a CS-sel...

Agropromban járok (a végén) és kaptam egy kitörést. Annak rendje és módja szerint fedezékbe vonultam. A probléma az, hogy nem kaptam "Vonulj fedezékbe a kitörés elõl teljesítve" (vagy ilyemsi üzenenetet, vagyis amikor a kitörés befejezõdik), így most szabadon lófrálhatok a zónában és minden speciális karakter (kereskedõ, kísérõ, stb.) nem elérhetõ, nem vonult vissza a helyére.

Vélemény?
Van rá fix?
Próbáltam várni egy másik kitörést, hátha, de eltelt a játékban 4 nap, lófráltam a helyszínek között, de nem jött. Senki sem csinál semmit, mintha állna a scriptelés, minth aa kitörés még folyamatban lenne. Volt egy autosavem valahol, ott is ugyanez a bibi van. Agroprom elejérõl és onnan a föld alatti pálya elejérõl van mentésem, azok jók (de nem szívesen kezdeném elõrõl).

Ezek vannak fent: angol CS, magyar felirat, 1.5.10 patch, sleep-bag mód (alvás) és travel mód (ingyen kísérõ). Sosem volt ilyen gondom.

Köszi: benedek

Silence! I keel you...

Nemtudnád mondjuk elküldeni ???
Bakker, ez mind csak program, ingyenes scannel, ezeket énis megtaláltam, inkább csak egy xrAPI.dll fájl kéne 😊
koschwarz

letöltöd, beteszed ahová kell. nem kell scannelni semmit.

akkor második találat, az ingyé is van itt

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nos igen... de itt csak a scan a free, a megoldásért már fizetni kell...
koschwarz
koschwarz
warez?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Helló mindenkinek!
lenne egy apró problémám...
Nem indul a Stalker m ert ahogy elindítanám kiírja h "xrAPI.dll" hiányzik a gépérõl
hiába keresem mindnhol, sehol sem találtam megoldást, remélem ti tudtok majd segíteni, elõre is köszönöm !
fery02
Olyan gondom van, hogy Steam-es (patchelt) változatra telepítettem a Complete mod-ot, magyarítással és olyan ordító hibák jelentkeznek, amik képtelenné teszik a továbbjutást.
Még az Ingoványba és a Kordonnál nem is volt semmi vész, Szemétdombon vállaltam el küldetést a Fosztogatók vezetõjétõl, hogy öljek meg egy emberkét. Én az életbenhagyás mellett döntöttem, vitt is tovább a szkript, hogy kijelöli nekem térképen, hogy öljem meg azt a csapatot, akivel üzletelni akar. Viszont a térképen semmi jelölés nincsen.

Akkor ugyanitt szemétdombon északon a Stalkereknél az egyik vezetõ megkért, hogy szerezzek meg neki egy PDA-t.
Oké, megszereztem, visszaviszem neki, viszont továbbra is oylan válaszadási lehetõségek jelennek csak meg, mintha nálam se lenne a PDA.

Szóval nem tudom, hogy ilyenek jelentkeznek-e nálatok, de ez így összességében használhatatlan (ShoC Complete mod viszont ezzel ellenben tökéletesen mûködik).

cs1rk3
Amugy ha beálltam a banditákhoz ki se lehet már vinni a játékot? 😄
Mert Yantarba Balga és csapata csak lõ rám. 😄

nincs 😞
Herold
Nincs olyan relikviád ami leszedi, csak lassan?

már megnéztem, mielõtt ide beírtam volna, meg gugliztam egy fél órát, de nem találtam semmi használhatót

mellesleg a trainerben nincs ilyen opció, csak a sugárzást veszi le, de nekem nem az kell
tudtok olyan cheatet, amivel a pszichikus "fertõzést" le lehet szedni 0-ra?
bementem egy olyan részre, ahonnan nem tudok kijönni csak örökélet cheattel és annyira felmegy a szintje ennek a cuccnak, hogy nem mûlik el sehogy sem. elcsesztem, mert már nem mentettem vagy 2 órája, csak f5-tel :S
tárgytalan, megtaláltam a hivatalos oldalon
és azt honnan lehet leszedni a magyar verzióhoz?
Történelmi pillanat! Tegnap Sztrelok és csapata elérte a Zóna közepét.
nekem is ez a problémám, tudtál rá megoldást találni?
KranaZoli
Persze, v1.5.10-est. (utolsó)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

oneal1
ma akarom telepíteni a game-t.

érdemes valamelyik patchet telepíteni?
mit javasoltok? lehetõleg olyat amihez van crack 😄😄

köszönöm

!Forza Ferrari!

gyémánt kiadás jobb e mint a gyûjtõi?

Herold
"Hol bújkáltok, szarosok?" <#idiota>

Nekem se tetszett.

De a magyar szinkron rettenetes, angol hangal jobb. Komolyan mondom, borzasztó, teljesen elcseszi a játékélményt.
mcmoha
Igen.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Üdv.Csak egy kérdés az eredeti játék ami magyar szinkronos fut win 7 64 biten?
még mindig a shoc topicja pörög. nekem csak az van még meg, majdnem végig is vittem modolatlan, de aztán meguntam. viszont megint elõveszem complett moddal. kérdésem az lenne, hogy a másodk és harmadik rész milyen újításokat valósít meg a modolatlan elsõ részhez képest, illetve sztoriban mennyire jók vagy rosszak. illetve ezekhez a részekhez is készül vmi nagymod ami teljesen feljavítja õket ?

Csak úgy, mivel unatkoztam.
KranaZoli
Okés-okés, gondoltam - rá lehetett ismerni, de ezt most csak úgy összehoztad Nekünk?! 😊

Nekem az a tetszett ami Agropromban volt hallható (az kis részlet) olyan rock-os betét.

Ez-e:

No, ez jobb minõség:

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A Banditák bázisán szóló zenének a remixe...
KranaZoli
Letöltöttem, belehallgattam, ez mi a kecci akar lenni?! <#idiota>

1 biztos, nem az Én stílusom. 😊