9107
-
HUmanHunter #8827 cs ben nem emlékszem APC re amit le kell szedni -
#8826 orosz hang,magyar felirat.Szerintem így a legjobb.
Nem rossz a magyar szinkron se,de úgy erőltetik az akcentust hogy komikus mint valós. -
ToMM23 #8825 Köszönöm a választ, akkor maradok a feljavított magyar feliratnál :)
Egészen jó így, hogy áttudtam irni a fegyverek és artifaktok tulajdonságait meg a kereskedök árait :):) -
#8824 A magyar szinkronban elég idegesítő hangok vannak, én nem javaslom. -
ToMM23 #8823 Hát látom nemkapok választ a feltett kérdésemre.. :( Vagy mindenki nyaral ?:D A magyar szinkron mennyire használható egyébként? -
#8822 A Clear Sky vagy a SHoC végén van az erőműnél egy járőröző APC? Csak mert nem tudom, érdemes-e magamnál tartani az RPG-t. -
#8821 Senki. -
ToMM23 #8820 Hahóóó, valaki ??? -
ToMM23 #8819 http://gamebanana.com/stalkerclearsky/gamefiles/cats/741
pl itt, Én innen szedtem le öket -
ToMM23 #8818 Sziasztok ! Felraktam a "Clear Sky Complete v1.1.3" as verziót, az amúgy 1.5.10es-re felpatchelt játékra. De amikor a new gamera megyek akkor fogja magát és kilép az asztalra. Na meg ezt kapom egy hosszu log file végén :
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 443
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'up_gr_ab_bandit_outfit'
Ha mod nélkül inditom akkor szépen elindul, de ezzel nem... Mi okozhatja ? :S De report hibaüzenettel is leállt már többször. Ujra is lett telepitve 2x. De ugyanaz az eredmény. A válaszokat elöre is várom. Köszönöm.
-
marcellalex #8817 ki tudja hol lehet a clear sky-hoz world wide patch-eket letölteni ? -
#8816 Sziasztok!
A Clear_Sky_Complete_v1.1.3_Setup.exe a magyar verzióra fel lehet tenni?
Egy korábbi HSZ-ben olvastam, hogy minden patch-et fel kell tenni. De a #8628 -as HSZ-ben nem ezt írják. Melyik akkor a helyes eljárás? :)
Köszi a válaszokat! :) -
#8815 Az jól van beállítva, ezért nem értem hogy miért csak egy magot használ. Mikor 2 magos gépem volt ott használta mind a kettőt. -
#8814 Feladatkezelő->Folyamatok->játék exejére katt jobb egérgombbal, a menüből meg válaszd ki Affinitás beállítást. -
#8813 Azt hogy lehet beállítani hogy 4 magot használjon a játék?
Mert nekem csak 1 magot pörget :( -
#8812 felraktam mind a 3-at fut is nagyon szép a játék, szebb mint alapból, de az fps van hogy leesik 19-re :S majd valamit még cfg-ben át kell írnom, mert így nem buli :( -
marcellalex #8811 szerintem az első vagy a második -
#8810 Üdv!
Milyen grafikai modokat érdemes felrakni?
Reloded 7.5, Absolute Nature 2, Absolute Structures?
Vagy ezek nem telepíthetők egymás mellé? -
marcellalex #8809 sziasztok szerintem jó játék a stalker és lenne egy kérésem ha tudtok ekkor kldjetek a clear skx-hoz egy patch-et ami 1.5.05. vagy egy 1.5.10 -et és olyat ami world wide mert én sok patchet letöltöttem és mindegyiknél kérte a world wide izét -
#8808 szerintem az azért annyira nem relisztikus
sajnos nem tudok hasonló modot mint amit te gondolsz, én a complete moddal toltam végig az összes részt, azt ajánlom
abban már a legelső küldetésben is amikor egy teljesen alap pisztolyod van, ha jól találsz el valakit (pl fejbe) akkor megpusztul, még leggyengébb fokozaton is -
Kalash17 #8807 Sziasztok!
Nagy STALKER fan vagyok, a SoC-t többször kijátszottam, most a Clear Sky-al szeretnék játszani.A játék hangulatát szerintem nagyban fokozza a realitás, nevezetesen az, hogy ha valakit eltalálnak, az feküdjön :)
Mivel ez igazából is így megy.A SoC-t egy trainerrel vittem végig, ahol a ONE HIT KILL opcióval értem el ezt a hatást.Szeretnék a Clear Sky-al is így tenni, de sajnos nem találok megfelelő trainert.Amiket letöltöttem gamecopy-ról, az vagy nem volt jó windows 7-hez, vagy egész egyszerűen nem működött, de volt ami a játékból is kidobott.
Ha valaki tudna megoldást a problémámra az legyen szíves írjon:) -
winky1993 #8806 Azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak! :) és én szívesen segítek ;)ha már nem lesz stalker2 legalább a többit élvezzük ki amennyire lehet! -
shakwill #8805 Nincs más hátra, mint előre! Újratelepítem a gammát, sorba ráeresztem a pacsokat, megjátszom a procihasználat trükköt, aztán hajrá!
Ha most is bugzik, akkor elmorzsolok néhány könnycseppet és átnevezem a játékot clear sky ról overcast ra... -
#8804 Mindig van valaki, akinek valami nem jó... -
shakwill #8803 Már fent van a tízes is, amely tartalmazza az összes frissítést. Asszem radír lesz a vége a dolognak. -
#8802 CoP-ban is teljesen random volt a képződmények termelődése. -
#8801 Igen, ugyanis ez csak a CoP-re igaz. Ha jól tudom. -
winky1993 #8800 Volna egy kérdésem, egyszer már itt felmerült hogy a kitörés után lesz-e új képződmény az anomáliákban! Nos valaki azt mondta, hogy "IGEN" nos én leellenőriztem és NEM, most az én játékommal van a baj?
Előre is köszi! -
winky1993 #8799 Rakjál fel drága ideges" barátom patch-et!!!! 1.5.06, 1.5.07, 1.5.09-ha ezt felteszed lesz egy AK74-ed a játék elején! Ja és ebben a sorrendben rakd fel a patcheket!!!! -
shakwill #8798 win7 32bit -
shakwill #8797 Mekkora gigantikus kupac bullshit ez a gém!
Maga a játék kiváló lenne, ha nem programozták volna ocsmányul el. Eleve nem tudja kezelni a multiprocesszoros rendszereket, ezért elviselhetetlenül sokáig tölt. Ezt valahogy megoldottam úgy, hogy a feladatkezelő folyamatok ablakában jobb gombbal kivettem, majd visszatettem a pipát a több processzor használatához. ÍGy kb 60% al meggyorsult a töltési idő, amely még így is sok. Ráadásul bug miatt a leereszthető híd elfoglalásánál állandóan kidob az asztalra, mint a tisztátalan macskát. A stalker sorozat többi tagja kiválóan fut, és nagyszerű gamma. Nem tudom miért kellett ezt a részt elqúrni a tisztelt alkotó teamnek. Ha tud vki megoldást a bug áthidalására, talán mégse trafálna el a guta....
AMD athlon x64 dual core 4800+
2GB ram -
winky1993 #8796 Ez sajna így szokott menni, ha ez ennyire nem tetszik akkor menjél el a fosztogatókhoz és ott próbálj meg kereskedni , a legjobb fullra feltúrbózött AK74-et pár száz rubelért akarta meg venni, a vásárlásról nem is beszélek, garantált idegesség gerjesztő! ezt a kapitális szemtelenséget, volt egy csávó aki azt mondja hogy 5000 rubel értékben elrejtett fegyvert na és a mi kedves fosztogató barátunk mennyiért akarta megvenni?...nem is mondom :( nevetséges! de hogy segítsek is ajánlom a traider mod-ot igaz csak a clear sky-os kereskedőnél lehet, de mindent meg lehet vásárolni és elég jó áron! ;) -
winky1993 #8795 Biztos? lehet hogy bug. vagy próbáld meg, hogy egy leftshift gombot nyomsz az is behozza a kereskedés menüt, meg a fejlesztés menüt is!!!! -
winky1993 #8794 Vegyél még egy kis ramot a gépbe, nekem 2x4GB DDR3 ram van a gépbe dual channelben! Nekem kb 20 sec. mire betölt! -
#8793 nem láttam a "kereskedés" gombot, amikor a kereskedőkkel beszéltem.
kösz -
#8792 Térképen keress kereskedőket. Pl Clear Sky bázison is van, szemétdombnál is. -
#8791 sziasztok
bocs, ha fárasztó a kérdés, de nem olyan rég kezdtem a játékot, szóval, hogyan lehet "kereskedni"? van pénzem, de, hogy lehet pl. rajta kabátot venni? most már nagyon kéne, mert jön a sugárzás, és semmi védettségem nincs. -
#8790 complete moddal működik a magyar sztólker? -
falloutfan #8789 ja amit röhögök még, az az hogy már van legalább 18 ember a bázison és amikor megszólal a toborzós hang : a világnak szüksége van rátok stalkerek stb blablabla .... akkor az emberek előveszik a fegyót össze vissza futnak, megijednek, meg az épületre céloz mindenki, aztán abba hagyják, ujra csinálják és ez ilyen egész napos had gyakorlat vagy nem tom :'DDD -
falloutfan #8788 jaj ez a zöld szívás XD annyit elmondta már az a pultos pali h inkább nem is vettem fel a pénz sokszor :'D amugy most nagy nehezen elfoglaltam a szolgálati bázist :O egy egész hadsereget lövöldöztem le egyedül, és az ilyen beszólásokat bírom a szabadságos barátaimtól : nem bírtak velünk túl jó volt a taktikánk xD mintha jött volna velem valaki -.- am a segíthetek opció náluk full fölösleges egyetlen egyszer kellett volna segítenem az egyik embernek h foglaljak el valamit ( nem fogadtam el mert beteleportált vagy 6 katona a bázisra amit lekellett szedni, ez is érdekes volt ) és mire visszamentem már nem kellett a segítség xD szal annyira nem értem h miért is vagyok az oldalukon ha nem kell segítség egyik embernek sem :D