S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
egy kérdés
a steamen is van magyar verzio ?
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Felraktam a notebookomra amin windows 7 van... Majd megpróbáltam elindítani,erre kiírta,hogy õ nem indul el mert az elsõ indításhoz rendszergazda jogkörök kellenek.Megnéztem a felhasználói fiókot,és én vagyok a rendszergazda,tehát a jogkör meglenne. Ismét csak nem indult. Akkor rámentem a kompatibilitás részre,ott is átállítottam a dolgokat, elõször XP-re,aztán vistára. Úgy sem ment. Utána megnéztem mit tanácsol a gép a "programkompatibilitási problémák megoldása" fül alatt. végrehajtottam azt amit tanácsolt,és úgy sem indult. Viszont késõbb legalább elkezdte kiírni,hogy a rendszer letiltotta a "Tages Protection" címû csodát,mert az "súlyos károkat" okozhatna. Ezen pedig nem tudok változtatni. Ezután megnéztem hátha valami patch segít rajta,találtam is magyar patchet,felraktam,semmi. Továbbra sem indul. Egy élmény ez a tages. Lock On Flaming Cliffs-el repülõszimulátorral játszottam régebben. Emlékszem,hogy az elején sokaknak nem tetszett,hogy a StarForce védelem minden alkalommal bekéri az õ drága külföldrõl rendelt DVD-jüket,mert akkor lehetett azt olvasni,hogy a SF fizikálisan tönkreteszi a meghajtót( amit ennek a szövegnek a kitalálói ellenõrzött körülmények közt soha nem tudtak bizonyítani) . Jött egy patch ami után a SF már csak hetente 1-szer kérte be a lemezt. Az Eagle Dynamics következõ szimulátorának a DCS:Black Shark-nak már be sem kéri. Na mind1 a lényeg nem ez,hanem,hogy nincs e esetleg valami olyan patch ami a drága tages védelmet (mert az tûnik a hiba okának) úgy frissíti,hogy normálisan is képes legyen mûködni? Volt több játékom többféle védelemmel,ezek közül 5 volt StarForce-os,volt köztük 2 Securomos,egyikkel sem volt semmi bajom,mindegyik jól mûködött. A tages-el most találkoztam elõször.Szóval ha tud valaki erre megfelelõ patchet akkor köszönöm a segitséget!
Silence! I keel you...
Én már döntöttem. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Fájó szívvel visszamentem a legkorábbi Agroprom földalatti pálya eleje mentésemhez. Ezt gyorsan letudtam, most vagy egy "földalatti pálya vége" mentésem. Két óra kóválygás után Agropromba összeszedtem flashdrájvokat, pár relikviát, megint megkaptam a napfelkelte öltözéket, találtam mág pár cuccot, sok-sok quicksave.
Aztán a stalker bázison össze akartam szedni a relikviákat, elõtte közvetlenül nyomtam egy mentést és ahogy az áram anomáliába léptem kisüléskor lefagyott a program.
Valszeg közben még dolgozhatott a quicksave, mert a quicksave azóta nem töltõdik vissza, szinkronizálás közben úgy marad a betöltés.
Úgyhogy... "földalatti pálya vége" mentés vissza! Végül is kis odafigyeléssel ezzel a kettõt elõre egyet hátra módszerrel csak ejutok a végére. 😊
(Amúgy egyszer már végigtoltam, de az kicsit gyorsra sikeredett, mert csak mentem mentem elõre. Most prróbálok mindent összegyûjteni és mindent teljesíteni.)
Silence! I keel you...
Elõzõ végigjátszás alkalmával még tavaly nekem is egy programbeli faszság miatt kellett abbahagynom a játékot. Idén is elkezdtem, most meg az áll fent, amit #8730-ba írtam.
Hagyom a f.szba az egészet, nem éri meg az idegeskedés. 😊
Pedig azóta találtam egy tonna Vintar BC-t, két darab S14 Thundert és két darab SA Avalanche-t illetve kaptam a mocsárnál egy fullre tuningolt napfelkelte öltözéket is. Ezeket sajnálni fogom.
Silence! I keel you...
Agropromban járok (a végén) és kaptam egy kitörést. Annak rendje és módja szerint fedezékbe vonultam. A probléma az, hogy nem kaptam "Vonulj fedezékbe a kitörés elõl teljesítve" (vagy ilyemsi üzenenetet, vagyis amikor a kitörés befejezõdik), így most szabadon lófrálhatok a zónában és minden speciális karakter (kereskedõ, kísérõ, stb.) nem elérhetõ, nem vonult vissza a helyére.
Vélemény?
Van rá fix?
Próbáltam várni egy másik kitörést, hátha, de eltelt a játékban 4 nap, lófráltam a helyszínek között, de nem jött. Senki sem csinál semmit, mintha állna a scriptelés, minth aa kitörés még folyamatban lenne. Volt egy autosavem valahol, ott is ugyanez a bibi van. Agroprom elejérõl és onnan a föld alatti pálya elejérõl van mentésem, azok jók (de nem szívesen kezdeném elõrõl).
Ezek vannak fent: angol CS, magyar felirat, 1.5.10 patch, sleep-bag mód (alvás) és travel mód (ingyen kísérõ). Sosem volt ilyen gondom.
Köszi: benedek
Silence! I keel you...
letöltöd, beteszed ahová kell. nem kell scannelni semmit.
akkor második találat, az ingyé is van itt
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
lenne egy apró problémám...
Nem indul a Stalker m ert ahogy elindítanám kiírja h "xrAPI.dll" hiányzik a gépérõl
hiába keresem mindnhol, sehol sem találtam megoldást, remélem ti tudtok majd segíteni, elõre is köszönöm !
Még az Ingoványba és a Kordonnál nem is volt semmi vész, Szemétdombon vállaltam el küldetést a Fosztogatók vezetõjétõl, hogy öljek meg egy emberkét. Én az életbenhagyás mellett döntöttem, vitt is tovább a szkript, hogy kijelöli nekem térképen, hogy öljem meg azt a csapatot, akivel üzletelni akar. Viszont a térképen semmi jelölés nincsen.
Akkor ugyanitt szemétdombon északon a Stalkereknél az egyik vezetõ megkért, hogy szerezzek meg neki egy PDA-t.
Oké, megszereztem, visszaviszem neki, viszont továbbra is oylan válaszadási lehetõségek jelennek csak meg, mintha nálam se lenne a PDA.
Szóval nem tudom, hogy ilyenek jelentkeznek-e nálatok, de ez így összességében használhatatlan (ShoC Complete mod viszont ezzel ellenben tökéletesen mûködik).
Mert Yantarba Balga és csapata csak lõ rám. 😄
mellesleg a trainerben nincs ilyen opció, csak a sugárzást veszi le, de nekem nem az kell
bementem egy olyan részre, ahonnan nem tudok kijönni csak örökélet cheattel és annyira felmegy a szintje ennek a cuccnak, hogy nem mûlik el sehogy sem. elcsesztem, mert már nem mentettem vagy 2 órája, csak f5-tel :S
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
érdemes valamelyik patchet telepíteni?
mit javasoltok? lehetõleg olyat amihez van crack 😄😄
köszönöm
!Forza Ferrari!
Nekem az a tetszett ami Agropromban volt hallható (az kis részlet) olyan rock-os betét.
Ez-e:
No, ez jobb minõség:
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
1 biztos, nem az Én stílusom. 😊