9107
-
#8867 minden maxon kb, 2x elsimítás, 4x-es anistropic szűrés, de ezek driverből mennek rá, vsync off -
Örült kutya #8866 Az a Core i5 -ös gépeddel milyen beállításokkal játszod a stalker -t? -
#8865 nah akkor így: teljes térkép, minden lelőhelye rajta van az artifact-okon kívül -
#8864 ezen megtalálod elvileg, bocsi hogyha széthúzza a topikot :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Örült kutya #8863 Hali, én is csatlakozok az egyik előttem lévőhöz én sem találtam meg azt a harmadik flash vagy pendrájvot. Az első kettőt megkaptam én is jutalomból mert segítettem, de a harmadikat én sem találom.
Valakinek van kézzel fogható tippje? -
#8862 Ez elég kevés info.... -
#8861 Alapbol nincs. Ha valamilyen mod-ot telepitesz akkor majd lesz.:) -
marcellalex #8860 nálam a clear sky nem akar elindulni x-ray 1.5 bug ír ki -
Benkei #8859 üdv! az mennyire normális, hogy nem találom sehol a gamedata mappát? :D pedig már a keresőt is végigfuttattam az összes létező meghajtómon, de nincs, ergo nincs ilyen mappám... -
#8858 A Zóna
ma este -
winky1993 #8857 nekem meg a kordonban nincs meg a harmadik, elméletileg farkastól lehet megvenni az infót, de nekem nem jön össze megveszem tőle de nem írja hogy flashdrive van benne, gondoltam úgy van mint agropomban, hogy nem írja ki ,hogy ott van, de nincs :(! próbáltam hogy megveszem elsőre tőle azt segítek az újoncom meg a tesóján és akkor meglehet venni de továbbra sem izgatja a dolog! -
marcellalex #8856 kösz meg lett -
winky1993 #8855 Nos van egy csávó a tisztaégbolt bázison aki ott ül a széken abban az épületben ahol Lebegyev is van tőle kell megvenni a rejtek hely koordinátát ahol a fejlesztés van, valami ilyesmi a szöveg, hogy " hátizsák a katona holttestnél" de ha megkérdezed tőle mi van benne akkor tudni fogod csak próbálkozni kell! -
marcellalex #8854 elszőr is nem szidlak le másodszor NEKEM NEM KELL SÚLYT NŐVELŐ MOD harmadszor köszi ,hogy elmondtad ,hogy ott van egy képződmény és egy Veles detektor a pálya bal felső sarkában negyedszer a Tiszta Égbolt frakciónak hol lehet megtalálni az összes pendrivert a technikunak mert az első kettőt azt meg kapod jutalomból mert segítettél a Tiszta Égbolt-nak de a harmadik hol van ? (1.5.09 verzióm van ) -
winky1993 #8853 Mi a francnak súly mod egyszer én is leszedtem de aztán rájöttem, hogy felesleges, mert ha megszerzed az aranyhal nevű képződményt +30kg-al többet tudsz elbírni (tudom most azt gondolod mennyek a francba hol a fa.zba van olyan?) megsúgom hogy az ingoványba a pálya bal felső sarkába a hídnál van egy kis lyuk ahol a matrac alatt van egy veles detektor amit ha felveszel és előveszed tádáám ott van a vödörben egy gravi képződmény ami +20kg-ot ad és könnyű hozzá szerezni 2db medúzát ami ellensúlyozza a gravi sugárzását! Ez nem egy aranyhal de azt is lehet találni ha nagy szerencséd van a vöröserdőben, vagy a katonai raktárnál!
-
#8852 Nem mondtam egy szóval sem, hogy vezethető APC-t keresek. -
#8851 ŐŐŐŐ, igazad van, csak én a helikopterekre nem úgy tekintek mint olyan járműre, ami rendszeresen támadna. Rengetegszer megjelenik, mint egy intro vagy script, ami átrepül feletted, vagy ilyesmi, néha lő is, de neked igazából nem sok közöd van hozzá. -
#8850 Hogy ne lenne jármű? És a Mi-25-ös helikopter a kórháznál például? -
#8849 Én nem tudom, nekem is volt fent magyar hang, mert az eredeti CS magyar volt, de valami katasztrófális, meg az angol is. Gyorsan leszedtem az orosz hangot és máris hitelesebb lett. Arról nem beszélve, hogy lesznek olyan hangok, amik valamiért nem kerültek lefordításra. Meg néha olyan abszurd hülyeségeket böfögnek be, aminek semmi köze a helyzetekhez. Szal sztem felejtős. -
#8848 Nem tudok olyanról hogy patch adott volna új küldetéseket, de persze ez nem zárja ki hogy ne lenne ilyen. Viszont ha a zóna véletlenül elteszi láb alól azt az NPC-t aki küldetést adna, akkor ne számíts arra hogy valakitől is kapsz új feladatot. -
#8847 Alapjátékban nincs jármű. Modokban van, de azt csak te tudod használni.
Neten egész jól el lehet játszani, de nekem nem adja vissza a stalker hangulatot, inkább valami CS1.6-ra emlékeztet! -
#8846 Can't open section 'up_gr_ab_bandit_outfit' ezzel kell valamit baszni... -
HUmanHunter #8845 jaja, az a kis tizenéves kiscsávóhang az nagyon idegesítő. -
#8844 Most újrakezdtem magyar szinkronnal. Tulajdonképpen nem rossz, talán 1 olyan ember van akinek nagyon idegesítő hangja van, a többi egész jó. -
marcellalex #8843 mert csak a 1.5.09-re találtam és nekem word wide patch kell és a további küldetés olvastam egy régi üzenetben ,hogy kell vinni egy tank gépágyuját -
ToMM23 #8842 Akkor meg ezt irtad volna le érthetöen. Amugy meg miért nem 1.5.10 es re patcheled fel ? Az a legujabb. Nemtudom milyen uj küldetésekre gondolsz ?
-
marcellalex #8841 hányszor mondjam el én nem akarom a súly korlátot akarom csak azt akarom ,hogy a patch csinálja azt amit kell mert nekem régen megvolt az 1.5.04 patch amivel kaptam több küldetéseket és több új cuccot de most az 1.5.09 verzióm van és nem ad se több küldetést amik újjak és nem ad több cuccot -
ToMM23 #8840 Amennyiben nem akarsz "csak" 999kg ott elbirni, akkor mennyit is akarsz cipeni? :D Amit elöször irtam, ugyan az a szöveg szerepel az esetlegesen letöltendö mod fájljaiban is. Van egy másik verzió, ha ezek nem tetszenek ,használj valami trainert hozzá ami kiüti a súlykorlátot. Ha az se, akkor nincs ötletem. -
marcellalex #8839 az első választás kínainul van nekem a második nem akarom ,hogy csak 999 kg-ot elbírjak -
ToMM23 #8838 Ha a gamedata\config\system.ltx fájlban modositod az:
" [inventory] "
max_weight = 60 ---> ezt az összeget amire akarod.
Utána megnyitod a gamedata\config\creatures\actor.ltx fájlt.
Itt rákeresel erre :
"[actor] "
max_item_mass = 60 ----> ezt ugyanakkor összegre mint a másikat.
Elmented és ennyi. Máris vihetsz egy platos Kamazt is a hátadon :D:D
De ha nemakarod ezt végigcsinálni akkor tessék pl ez is olyan :
http://modsreloaded.com/clear-sky-complete-carry-weight-mod
-
#8837 Sziasztok! Kéne nekem egy olyan mod amitől sokkal több motyó fér el a hátizsákomban! Előre is köszi! -
marcellalex #8836 fel patch-eltem a clear sky-t 1.5.09-re és csak annyi változot ,hogy kaptam alapból egy nagy AK-t és semmi még a kereskedő se ad jobb cuccokat pedig sokszor segítettem a Tiszta Égbolt frakcionak -
HUmanHunter #8835 én úgyláttam egyszerre kb 250-300 an játszanak, kb 10-15 szerveren, de 95% orosz. -
#8834 Mennyi szerver van? Sokan játsszák? -
HUmanHunter #8833 tegnap am kipróbáltam a multit, bakker nagyon furcsa :D zsoldosok vs stalkerek, és unlockolni kell a fegyvereket killekkel :o -
HUmanHunter #8832 azzal nem játszottam -
#8831 És a SHoC-ban emlékszel? -
ToMM23 #8830 tenkjúverimaccs:D -
#8829 anno le lehetett szedni valahonnan.
steam mappába meg betoltam és ennyi kb.
De tessék elvileg ez az:
http://stalker.filefront.com/file/Russian_Audio_Mod_Full;94249 -
ToMM23 #8828 Orosz hang honnan van Neked?