S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy STALKER fan vagyok, a SoC-t többször kijátszottam, most a Clear Sky-al szeretnék játszani.A játék hangulatát szerintem nagyban fokozza a realitás, nevezetesen az, hogy ha valakit eltalálnak, az feküdjön 😊
Mivel ez igazából is így megy.A SoC-t egy trainerrel vittem végig, ahol a ONE HIT KILL opcióval értem el ezt a hatást.Szeretnék a Clear Sky-al is így tenni, de sajnos nem találok megfelelõ trainert.Amiket letöltöttem gamecopy-ról, az vagy nem volt jó windows 7-hez, vagy egész egyszerûen nem mûködött, de volt ami a játékból is kidobott.
Ha valaki tudna megoldást a problémámra az legyen szíves írjon😊
Ha most is bugzik, akkor elmorzsolok néhány könnycseppet és átnevezem a játékot clear sky ról overcast ra...
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Elõre is köszi!
Maga a játék kiváló lenne, ha nem programozták volna ocsmányul el. Eleve nem tudja kezelni a multiprocesszoros rendszereket, ezért elviselhetetlenül sokáig tölt. Ezt valahogy megoldottam úgy, hogy a feladatkezelõ folyamatok ablakában jobb gombbal kivettem, majd visszatettem a pipát a több processzor használatához. ÍGy kb 60% al meggyorsult a töltési idõ, amely még így is sok. Ráadásul bug miatt a leereszthetõ híd elfoglalásánál állandóan kidob az asztalra, mint a tisztátalan macskát. A stalker sorozat többi tagja kiválóan fut, és nagyszerû gamma. Nem tudom miért kellett ezt a részt elqúrni a tisztelt alkotó teamnek. Ha tud vki megoldást a bug áthidalására, talán mégse trafálna el a guta....
AMD athlon x64 dual core 4800+
2GB ram
kösz
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
bocs, ha fárasztó a kérdés, de nem olyan rég kezdtem a játékot, szóval, hogyan lehet "kereskedni"? van pénzem, de, hogy lehet pl. rajta kabátot venni? most már nagyon kéne, mert jön a sugárzás, és semmi védettségem nincs.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Amúgy nállam se csináltak semmit se de a banditák se de a szolgálat meg egybõl lerohant mindenkit. =D
Újra elakarom kezdeni a játékot és azt szeretném kérdezni,hogy jelenleg melyik a legjobb grafikai mod, amivel a lehetõ legszebbé tudnám a játékot tenni?
Faction Fronts mod
Ha nincs akkor valaki tudna nekem adni egy Link-et ahól lebírom tölteni az alvás módot. Elõre is köszönöm.
Beszélgess a Stalkerekkel a vasúti hídnál a nagy buborékról a híd felett. Õk elmondják, hogy minden szemetet beleszórtak ami rendjére el is tünt, de furcsa mód az alagútban megjelent.
A többit gondolom már kitalálod.
Kifelé meg csak simán kisétálsz.
(Ja és a sok `szemét` lôszert meg egyéb finomságokat rejt. Fôleg a kicsi dobozok.)
Miután újrakezdtem, tényleg ott volt 😊)
A katona pda-ja hogy szerezhetõ meg a vasúti alagútból???
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy nem lenne rossz, de 1-2 figurának a hangja nagyon idegesítõ.
A Dobozos verziónál pedig, telepítheted a Magyar szinkront.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sziasztok!
Újra elõkaptam a Clear Sky-t, és most a 1.5.10-es patch-el játszottam. Mindössze annyit tuningoltam a játékon, hogy átírtam a max súlyt 50-rõl 500-ra, kemény 1 nuláát utánavágtam, ment is minden frankón, szépen haladtam Caprine leírása alapján... viszont mikor meghallgattam az S.O.S. kérést és vissza kellett volna mennem az erdészhez, a szokásos gyûjtögetésemnek áltam neki a katonatelep kipucolása és a vintari kiruccanás elött. Fegyverek lõszer, upgrade-ek... visszamentem a kordonig, gyüjtögettem, mellékküldizgettem, minden oké volt, nálam egy halom penfrive, aminek egy része a duty-hoz másik része a stalkerek bázisára kellene hogy menjen. Viszont akárhogy közelítem meg az agropomon-nál a stalker bázist (kik friendly-k) mindig kijön az X-ray report és vége... próbáltam korábbi mentésekkel is, ugyanez van :S
Valahol olvastam ugyanezt itt egy commentben, mikor még másra kerestem megoldást, de sehol nem találom és valahol az elõzõ 8000 post között kell lennie :S
Ilyen hibával találkozott már valaki, csak azt nem tudom milyen megoldást talált rá, illetve mi ilyenkor a teendõ.
Megírná valaki hogy lehet ezt orvosolni, vagy újra kell kezdenem teljesen elõrõl vagy mi okozza a gondot?
(kivettem az átírásom, vissza 50kg-ra, van nálam 1 pisztoly és egy marok lõszer össz-vissz, de ettõl függetlenül is fent áll a hiba)
Légyszi segítsetek! <#help>#help>
Elõre is köszi!
lenne egy kérdésem: lehet e a játékot lanban játszani és hogyan?
Kettô lehetôség van, nem tudom melyikre gondolsz.
1. Agroprom-ban a térkép bal szélén. (ide engem valamelyik stalker küldött)
2. Katonai raktárak. A monolitosok és a katonai bázis között találod észak kelet felé.
Ha tévedtem akkor bocsi.