9107
-
#8907 Bug, de elég idegesítő, nekem is csak moddal sikerült 'odateremtenem' egy vezetőt. De még azután is respawnoltak, csak akkor már a csapat lenyomta őket. ('factioncommander 2.5' a mod neve ha érdekel)
Szerintem fizet mindért, csak egyszerre, azért nem biztos hogy feltűnik mi mindent kapsz. -
Anonymusx #8906 Volt egy olyan küldetésem hogy foglaljam el a szeméttelepen a raktárt, a fosztogatók főbázisát, megölök mindenkit, utána viszont egyből respawn a fosztogatóknak. Sok értelme volt.. Bár legalább a küldetés teljesült, kár hogy így semmi értelme a frakcióháborúknak ha azonnal respawnol az ellenséges frakció, bár lehet hogy ez csak bug..
Jól látom hogyha több mellékküldetést csinálsz meg, a boltos aki adná a jutalmat csak egyért fizet? -
Anonymusx #8905 Az alapbeállítás ami 801-en van az nagyon fogta, azt átírtam 201-re úgy már teljesen jó, és nem látszik a különbség.. -
#8904 Ügyes vagy!
Én határozottan úgy tudtam, hogy ez engine hard-coded, de ezek szerint vannak akik ezt is meg tudják oldani. Kösz, lementettem, majd én is megnézem ha aktuális lesz az újrajátszás (főleg hogy mennyire fogja a gépet). -
Anonymusx #8903 Megoldottam, ha valakit érdekelne:
http://www.youtube.com/watch?v=WiS3fgqu0Po -
Anonymusx #8902 Valaki nem tud megoldást arra hogy a fű ne csak egy kb 10 méterig látszódjon? Az előbb felraktam egy modot, de az meg túl nagy füvet rakott mindenfelé, rakhatom újra a játékot.. -
Anonymusx #8901 Elég rossz hogyha kapok egy mellék küldetést, pont annyi időm van rá hogy ne tudjam megcsinálni, pl segítsek egy stalkernek kutyák ellen, és hiába megyek egyenesen arra, mielőtt még odaérnék megölik. Vagy segítsek egy Stalker csoportnak a hadsereg ellen, nincs is messze, de mire odaérek szintén vége..
-
kekmz #8900 Köszönöm, kipróbálom.
Egyébként nem hallottam még róla, hogy ne lehetne Nvidia kártyát rakni AMD-hez, és azért sem gondolnám, hogy ez baj, mert pl a Shadow of Chernobyl maximum grafikán lágyan folyt, mint Holyfield kombói :)
Másrészt azért lett ez a config, mert annyiba került, mint ez a kommentem.
1280-as felbontáson játszom, de 800X600-on is csinálta, és pár percig (össze-vissza, van, hogy 2, van hogy 15) gyönyörűen fut jó grafika mellett is. -
hapi #8899 Cpu control progit kapcsold ki és próbáld meg úgy, ha nem jó akkor porszívózd ki a videokártya és proci ventit! -
#8898 Teljesen mindegy hogy AMD proci mellé milyen VGA-t veszel. Ennyi erővel akkor intel-hez se vegyen senki AMD/Ati kártyát. -
#8897 Nekem ennél jóval gyengébb gépen se csinált ilyet, bár akkor minimal graf-on ment.
Amúgy kinek jutott eszébe AMD mellé Geforce-ot venni? -
kekmz #8896 Sziasztok!
MOst kezdtem játszani, gyári DVD, hivatalos honlapról leszedtem az 1.5.10-es patcht, AMD X2 6000 kétmagos proci, 4GB és Gforce 9600 512 MB mellett azt tapasztalom, hogy 2-3-5-10 perc játék után elkezd mocskosul akadni és csak újraindítás után lesz megint használható. XP van a gépen (talán 7-el jobb?), CPU Control programot használok.
Lenne valami ötletetek? -
Rony94 #8895 Köszi szépen a gyors választ! :) -
#8894 Mivel nálunk a játék dobozosan magyarul (felirat+szinkron) jelent meg, ezért a Magyarítás Portálon jogi okok miatt nincs fent ez a magyarítás, 'házit' pedig nem csinált hozzá senki.
Nekem megvan dobozosan is, azt rá tudtam hegeszteni a Steamesre.
Okos google kereséssel azért fogsz találni. -
Rony94 #8893 A Clear Sky nekem is Steam-esen van meg. Az lenne a kérdésem hogy ehhez nincsen magyarítás? -
#8892 megy megy :) -
Musicking #8891 SoC esetén fel lehet patcheli a steames verziót egy kis trükkel (a steam fórumán levan írva mit hogyan), alternatív megoldás hogy a lemezes verzió végigpatcheled és a multihoz beszúrod a steames cd-keyt és működik (van olyan lemezes verzió amit crackelni sem kell mert elég a mountolt lemezkép)
CS-nél pedig ha nem fogadja el a cd-kulcsot akkor írj a supportnak majd dobnak egy linket ahol a kapott kulcsodat átpörgetheted , ezt érdemes elmenteni mert nem cserélik ki a steam kulcsot, viszont a módosított kulcsoddal tökéletesen működik a multi része.
A magyarításra allergiás mindhárom rész multija, CS-nél annyi az előny hogy magyarul is megjelent .
Amelyik steam játék nem mutatja a cd-kulcsot azt kinyerheted a játék bejegyzéseinél registryből, így tökéletesen hazsnálható a virágbolti verzióhoz is.
-
#8890 Rosszul írtam: Clear Skynak biztosan van CD-kulcsa: Steamen belül játékon jobb gomb, és ott kell lennie hogy 'CD-kulcs megnézése'. Szóval kellett hogy kapjál.
SoC-nál továbbra is homályos számomra is hogy mi a helyzet. -
#8889 Na megy a multi? -
#8888 Pedig én úgy emlékszem, hogy mindkét játéknál a Steames változathoz is jár kód.
Az a baj, hogy most én se látok egyiknél se olyat, hogy 'CD-kulcs megnézése'. Pedig első indításkor mintha felugrott volna ez az ablak, mert mindkettőnél tutira be van írva a kód (registrybe bekerül, ott néztem). Hm -
#8887 egy serial kód. Cd Key-t kér a multiplayerbe lépésnél. ugye a steamon megveszem akkor letöltöm a game-t. de kódom nem lesz. már a SOC- ot megvettem, ugyanez van. :S hát megköszönném. de nemtudom most hány számjegy. írd meg privibe mit kérsz érte. -
#8886 Ha az a 16 karakteres termékazonosító kell, ami a kézikönyv hátulján van, azt tudok egyet adni. Úgy emlékszem, még nem használtam. -
#8885 az a bajom, hogy megvettem az elsőt. ugye v1.0005 verziót szed le alapból. a szerverek pedig v1.0004, vagy 1.0006- osok. Szóval esélyem sincs csatlakozni, PLUSZ hallottam olyat hogy volt akinek a steamos volt, és tudott connectelni, csak ott még kér egy cd-key-t is. :S most nemtudom mit tegyek. -
#8884 Én úgy tudom hogy CS-nél nem volt ilyen patch mizéria, mindenhol az 1.5.10 a legutolsó verzió, tehát szerintem tudnál. -
#8883 Hali!
Ha letöltöm a steamos verziót (tehát megveszem) Tudnék vele multizni? vagy kb úgy járok mint a SOC- al? Mert azzal nemtudok. a patchelése meg igen bonyolúlt... -
MiG man #8882 Ezzel gyakorlatilag kiiktatod az eredeti sztorit és az általad választott frakciót kell győzelemre vinned. Pölö ha szolgálatos leszel, addig nyomultok, míg minden szabadost kiiktattok. Valami ilyesmi. -
Örült kutya #8881 Nekem is volt ilyen problémám. Szerintem eredeti játéknál sem mindig garancia hogy működni fog a mod. Az mod mit tud? Éppen most ezeket
próbálgatom énis. -
MiG man #8880 Tiszteletem mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A probléma: a Faction Fronts 2.2.1 modot nem bírom működésre bírni. Ha a leírásnak megfelelően bemásolom a kért (gamedata) mappát a játék főkönyvtárába, indulásnál kidob a játék X-Ray engine hibával. A játékom eredeti, díszdobozos magyar 1.5.04 verzió, felpeccselve 1.5.10-re. A Complete modok gond nélkül működtek, ezt a modot nem mixeltem másikkal. -
#8879 hát azért a két kártya között árban is elég nagy szakadék van, 650 nem rossz, de nem egy játékos kártya, 660, 660Ti már inkább játékra valók, meg azért FullHD-hoz nem árt egy jó kártya hogyha max grafikán akarsz játszani -
Örült kutya #8878 Keveslem. Az Advanced opcioban:
4X MSAA,
DX 10.1 Style {Higher quality}
HDAO --> SSAO Mode
Ultra(CS version)-->SSAO Quality
alul minden kipipálva
-
Örült kutya #8877
Hát nekem kevesebb lett a teszt. DX11-be már gyenge ez a videokártya?!
Pedig jókat olvastam róla. Erősek 650 -ek,főleg hogy van rajta 2Gb memo.
Az egyik kép:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_3_hi8vjja2e6.gif
A másik:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_3_5f23aiu6f1.gif -
#8876 minimális szinten tudok weboldalt készíteni, de rég nem foglalkoztam vele -
Örült kutya #8875 Megnézem. Te értesz a weboldalkészítéshez? Nekem most bejött a kép. -
#8874 KÉP lemaradt, vagy csak a képhost-ot nem támogatja ez a sz*r sg motor -
#8873 Advanced options-ben annyit állítottam hogy MSAA 2x, MSAA for A... DX10, SSAO mode: HDAO, SSAO Quality Ultra, és mindent bepipáltam
-
Örült kutya #8872 http://www.techpowerup.com/downloads/1692/S.T.A.L.K.E.R.:_Call_of_Pripyat_Benchmark_.html
Nem sok: 421 MB -
Örült kutya #8871 Hát az jó lenne, megköszönném.Ezt a progit elég rég szedetem le de rákeresek. -
#8870 GTX560Ti-ről váltottam 680-ra, ha belinkeled ezt a progit futtatok egy tesztet szívesen, de a 450 és a 650-es kártyáról fogalmam sincs -
Örült kutya #8869 A gépem hasonló mint a tiéd Csak Core i7 -es. Alaplap: Asus Sabertooth 1366, Proci Core i7 960 3.2GHz, Ram:6Gb 6x1333MHz Kingston, GTX650 AMP! Zotac 2GB, WD 500Gb(az op rendszernek) +2db 750Gb samsung, TÁP Crosair Enthusiast Series TX650 V2, 80Plus-Bronze 650watt
OP rendszer: Win7 Prof. 64Bit -
Örült kutya #8868 Én csináltam egy tesztet a (Call Of Pripyat Benchmark) programmal és azzal kevesebbet produkált a GTX 650 mint a GTS 450 ami elötte volt.Tudom ez clear sky topic, de ha akarod átmehetünk oda. Az lehetséges hogy pont ez a program "nem fekszik" a 650 -nek? Te ismered ezt a teszt progit? Csak az eredményre vagyok kiváncsi nálad mit produkálna. És érdekes a játékban hasonló az FPS pedig a GTX 650-től többet várnék.( a Fraps-al mértem)