S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem meg a kordonban nincs meg a harmadik, elméletileg farkastól lehet megvenni az infót, de nekem nem jön össze megveszem tõle de nem írja hogy flashdrive van benne, gondoltam úgy van mint agropomban, hogy nem írja ki ,hogy ott van, de nincs 😞! próbáltam hogy megveszem elsõre tõle azt segítek az újoncom meg a tesóján és akkor meglehet venni de továbbra sem izgatja a dolog!

kösz meg lett
Nos van egy csávó a tisztaégbolt bázison aki ott ül a széken abban az épületben ahol Lebegyev is van tõle kell megvenni a rejtek hely koordinátát ahol a fejlesztés van, valami ilyesmi a szöveg, hogy " hátizsák a katona holttestnél" de ha megkérdezed tõle mi van benne akkor tudni fogod csak próbálkozni kell!

elszõr is nem szidlak le másodszor NEKEM NEM KELL SÚLYT NÕVELÕ MOD harmadszor köszi ,hogy elmondtad ,hogy ott van egy képzõdmény és egy Veles detektor a pálya bal felsõ sarkában negyedszer a Tiszta Égbolt frakciónak hol lehet megtalálni az összes pendrivert a technikunak mert az elsõ kettõt azt meg kapod jutalomból mert segítettél a Tiszta Égbolt-nak de a harmadik hol van ? (1.5.09 verzióm van )
Mi a francnak súly mod egyszer én is leszedtem de aztán rájöttem, hogy felesleges, mert ha megszerzed az aranyhal nevû képzõdményt +30kg-al többet tudsz elbírni (tudom most azt gondolod mennyek a francba hol a fa.zba van olyan?) megsúgom hogy az ingoványba a pálya bal felsõ sarkába a hídnál van egy kis lyuk ahol a matrac alatt van egy veles detektor amit ha felveszel és elõveszed tádáám ott van a vödörben egy gravi képzõdmény ami +20kg-ot ad és könnyû hozzá szerezni 2db medúzát ami ellensúlyozza a gravi sugárzását! Ez nem egy aranyhal de azt is lehet találni ha nagy szerencséd van a vöröserdõben, vagy a katonai raktárnál!

Herold
Nem mondtam egy szóval sem, hogy vezethetõ APC-t keresek.

Törölt felhasználó
ÕÕÕÕ, igazad van, csak én a helikopterekre nem úgy tekintek mint olyan jármûre, ami rendszeresen támadna. Rengetegszer megjelenik, mint egy intro vagy script, ami átrepül feletted, vagy ilyesmi, néha lõ is, de neked igazából nem sok közöd van hozzá.
Herold
Hogy ne lenne jármû? És a Mi-25-ös helikopter a kórháznál például?

Törölt felhasználó
Én nem tudom, nekem is volt fent magyar hang, mert az eredeti CS magyar volt, de valami katasztrófális, meg az angol is. Gyorsan leszedtem az orosz hangot és máris hitelesebb lett. Arról nem beszélve, hogy lesznek olyan hangok, amik valamiért nem kerültek lefordításra. Meg néha olyan abszurd hülyeségeket böfögnek be, aminek semmi köze a helyzetekhez. Szal sztem felejtõs.
Törölt felhasználó
Nem tudok olyanról hogy patch adott volna új küldetéseket, de persze ez nem zárja ki hogy ne lenne ilyen. Viszont ha a zóna véletlenül elteszi láb alól azt az NPC-t aki küldetést adna, akkor ne számíts arra hogy valakitõl is kapsz új feladatot.
Törölt felhasználó
Alapjátékban nincs jármû. Modokban van, de azt csak te tudod használni.
Neten egész jól el lehet játszani, de nekem nem adja vissza a stalker hangulatot, inkább valami CS1.6-ra emlékeztet!
Törölt felhasználó
Can't open section 'up_gr_ab_bandit_outfit' ezzel kell valamit baszni...
jaja, az a kis tizenéves kiscsávóhang az nagyon idegesítõ.

Herold
Most újrakezdtem magyar szinkronnal. Tulajdonképpen nem rossz, talán 1 olyan ember van akinek nagyon idegesítõ hangja van, a többi egész jó.

mert csak a 1.5.09-re találtam és nekem word wide patch kell és a további küldetés olvastam egy régi üzenetben ,hogy kell vinni egy tank gépágyuját
Akkor meg ezt irtad volna le érthetöen. Amugy meg miért nem 1.5.10 es re patcheled fel ? Az a legujabb. Nemtudom milyen uj küldetésekre gondolsz ?

hányszor mondjam el én nem akarom a súly korlátot akarom csak azt akarom ,hogy a patch csinálja azt amit kell mert nekem régen megvolt az 1.5.04 patch amivel kaptam több küldetéseket és több új cuccot de most az 1.5.09 verzióm van és nem ad se több küldetést amik újjak és nem ad több cuccot
Amennyiben nem akarsz "csak" 999kg ott elbirni, akkor mennyit is akarsz cipeni? 😄 Amit elöször irtam, ugyan az a szöveg szerepel az esetlegesen letöltendö mod fájljaiban is. Van egy másik verzió, ha ezek nem tetszenek ,használj valami trainert hozzá ami kiüti a súlykorlátot. Ha az se, akkor nincs ötletem.

az elsõ választás kínainul van nekem a második nem akarom ,hogy csak 999 kg-ot elbírjak
Ha a gamedata\config\system.ltx fájlban modositod az:
" "
max_weight = 60 ---> ezt az összeget amire akarod.

Utána megnyitod a gamedata\config\creatures\actor.ltx fájlt.
Itt rákeresel erre :
" "
max_item_mass = 60 ----> ezt ugyanakkor összegre mint a másikat.

Elmented és ennyi. Máris vihetsz egy platos Kamazt is a hátadon 😄😄

De ha nemakarod ezt végigcsinálni akkor tessék pl ez is olyan :

http://modsreloaded.com/clear-sky-complete-carry-weight-mod

Doc Hooliday
Sziasztok! Kéne nekem egy olyan mod amitõl sokkal több motyó fér el a hátizsákomban! Elõre is köszi!

fel patch-eltem a clear sky-t 1.5.09-re és csak annyi változot ,hogy kaptam alapból egy nagy AK-t és semmi még a kereskedõ se ad jobb cuccokat pedig sokszor segítettem a Tiszta Égbolt frakcionak
én úgyláttam egyszerre kb 250-300 an játszanak, kb 10-15 szerveren, de 95% orosz.

Herold
Mennyi szerver van? Sokan játsszák?

tegnap am kipróbáltam a multit, bakker nagyon furcsa 😄 zsoldosok vs stalkerek, és unlockolni kell a fegyvereket killekkel :o

azzal nem játszottam

Herold
És a SHoC-ban emlékszel?

tenkjúverimaccs😄

tutituti
anno le lehetett szedni valahonnan.
steam mappába meg betoltam és ennyi kb.
De tessék elvileg ez az:
http://stalker.filefront.com/file/Russian_Audio_Mod_Full;94249

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Orosz hang honnan van Neked?

cs ben nem emlékszem APC re amit le kell szedni

tutituti
orosz hang,magyar felirat.Szerintem így a legjobb.
Nem rossz a magyar szinkron se,de úgy erõltetik az akcentust hogy komikus mint valós.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Köszönöm a választ, akkor maradok a feljavított magyar feliratnál 😊
Egészen jó így, hogy áttudtam irni a fegyverek és artifaktok tulajdonságait meg a kereskedök árait 😊😊

Herold
A magyar szinkronban elég idegesítõ hangok vannak, én nem javaslom.

Hát látom nemkapok választ a feltett kérdésemre.. 😞 Vagy mindenki nyaral ?😄 A magyar szinkron mennyire használható egyébként?

Herold
A Clear Sky vagy a SHoC végén van az erõmûnél egy járõrözõ APC? Csak mert nem tudom, érdemes-e magamnál tartani az RPG-t.

Roger6
Senki.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hahóóó, valaki ???

http://gamebanana.com/stalkerclearsky/gamefiles/cats/741
pl itt, Én innen szedtem le öket

Sziasztok ! Felraktam a "Clear Sky Complete v1.1.3" as verziót, az amúgy 1.5.10es-re felpatchelt játékra. De amikor a new gamera megyek akkor fogja magát és kilép az asztalra. Na meg ezt kapom egy hosszu log file végén :

FATAL ERROR

Expression : fatal error
Function : CInifile::r_section
File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\Xr_ini.cpp
Line : 443
Description : <no expression>
Arguments : Can't open section 'up_gr_ab_bandit_outfit'

Ha mod nélkül inditom akkor szépen elindul, de ezzel nem... Mi okozhatja ? :S De report hibaüzenettel is leállt már többször. Ujra is lett telepitve 2x. De ugyanaz az eredmény. A válaszokat elöre is várom. Köszönöm.

ki tudja hol lehet a clear sky-hoz world wide patch-eket letölteni ?
Papa01
Sziasztok!

A Clear_Sky_Complete_v1.1.3_Setup.exe a magyar verzióra fel lehet tenni?
Egy korábbi HSZ-ben olvastam, hogy minden patch-et fel kell tenni. De a #8628 -as HSZ-ben nem ezt írják. Melyik akkor a helyes eljárás? 😊

Köszi a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hecker007
Az jól van beállítva, ezért nem értem hogy miért csak egy magot használ. Mikor 2 magos gépem volt ott használta mind a kettõt.

Dj Tommy
Feladatkezelõ->Folyamatok->játék exejére katt jobb egérgombbal, a menübõl meg válaszd ki Affinitás beállítást.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Hecker007
Azt hogy lehet beállítani hogy 4 magot használjon a játék?
Mert nekem csak 1 magot pörget 😞

Hecker007
felraktam mind a 3-at fut is nagyon szép a játék, szebb mint alapból, de az fps van hogy leesik 19-re :S majd valamit még cfg-ben át kell írnom, mert így nem buli 😞

szerintem az elsõ vagy a második
Hecker007
Üdv!
Milyen grafikai modokat érdemes felrakni?
Reloded 7.5, Absolute Nature 2, Absolute Structures?
Vagy ezek nem telepíthetõk egymás mellé?

sziasztok szerintem jó játék a stalker és lenne egy kérésem ha tudtok ekkor kldjetek a clear skx-hoz egy patch-et ami 1.5.05. vagy egy 1.5.10 -et és olyat ami world wide mert én sok patchet letöltöttem és mindegyiknél kérte a world wide izét
PhantomAss
szerintem az azért annyira nem relisztikus
sajnos nem tudok hasonló modot mint amit te gondolsz, én a complete moddal toltam végig az összes részt, azt ajánlom
abban már a legelsõ küldetésben is amikor egy teljesen alap pisztolyod van, ha jól találsz el valakit (pl fejbe) akkor megpusztul, még leggyengébb fokozaton is

GOOBY, pls