9107
-
#8947 Üdv! Van ebben a játékban COOP mód? Köszönöm a választ! -
xFreex #8946 Nem csak átírni kell a trade_trader_val_freedom.ltx-ben, hanem hozzáírni is.
Ezekben a fájlok több részből épülnek fel.
1. A [trade_generic_buy] sor alatt található, hogy milyen tárgyakat vesz meg, az = jel után meg hogy az eredeti árhoz viszonyítva mennyiért. Ahol NO TRADE van az azt jelenti, hogy nem veszi meg.
2. A [supplies_generic] sor alatt található, hogy milyen tárgyakat vannak/lehetnek neki készleten. Az = jel után pedig, hogy az adott tárgyból mennyi és mekkora lehetősséggel.
3. [supplies_exp_1]:supplies_generic
ez a sor pl visszahivatkozás a sima [supplies_generic] részre. Ez annyit tesz, hogy ugyan azok. ami ez alatt található, az pluszba hozzáadódik. pl a [supplies_generic]-ben nem szerepelt a svoboda_heavy_outfit = 1, 1
de ha a rendszer a [supplies_exp_1] készletre hivatkozik akkor betölti a [supplies_generic] készletet plusz hozzáadja a szabadság nehézpáncélját.
4. A [trade_generic_sell] sor az általános kereskedés. Itt felsorolja, hogy milyen tárgyakkal kereskedhet, az = jel után pedig hogy az alap árához képest mennyiért kínálja eladásra. Ahol a tárgy után NO TRADE van azt nem fogja eladni, akkor sem, ha van neki készlete.
Itt hozzá kell tenni, hogy egy tárgyat csak akkor fog felkínálni eladásra, ha van belőle készlete, és fel is kínálhatja eladásra, vagyis visszahivatkozik a 2. és 3. pontra + hozzáveszi azokat a tárgyakat amiket éppen te adtál el neki.
5. [trade_friend_sell]:trade_generic_sell
Ez alatt a sor alatt szintén felsorolja az eladásra kínált tárgyakat csak más ár arányban + visszahivatkozik a 4. pontra.
Nos ezek alapján szerintem te engedélyezted neki, hogy eladja, de nincs neki belőle készlete.
Megoldásként a következő sort kell beszúrni/módosítani a [supplies_generic] sor alatti részbe ahol a fegyverek vannak (wpn).
wpn_g36 = 2, 2
Remélem segítettem és bocs, hogy hosszú lett.
-
#8945 Az egész zóna térképe kiegészítve a lényeges dolgokkal, pl.: kitől mit lehet megszerezni, honnan nem lehet visszafordulni stb.
Elég nagy a mérete valószínűleg azért fagy meg tőle a róka.
Itt van link formájában!! -
kissssss #8944 ez most mi a franc? rákattintok a spoilere és elszáll a firefoxom mint a győzelmi zászló. -
#8943 Na ez talán segít:
Viszont ehhez a fegyverhez a Banditákhoz kellett volna csatlakoznod és náluk szerezhető meg. De lehet találni is a játék során.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8942 Katonai raktár telep, 1 artefact-ot kell valakinek vinne de nem tudom kitől kell fel venni a quest-et...csak így szerezhető meg... -
#8941 Kereskedőknél elég össze-vissza van az árukészlet. Lehet hogy később megjelenik, de úgy emlékszem hogy valami küldit meg kellett hozzá csinálni előbb és csak utána lehetett kereskedőnél venni. -
#8940 5 napja raktam fel mert kedvet kaptam hozzá. előszőr stalkerrekkel fosztogatókat ki takarítottam aztán most nem a szolgálathoz hanem a szabadsághoz csatlakoztam :D és most itt tartok...időközbe láttam hogy itt-ott írták nem lehet sprintelni stb...én ezt megoldottam ... most azon agyalok a GP-37-et (H&K G36K) miért nem tudom megvenni amikor át írok mindent megfelelőre és mégsem jelenik meg a kereskedőnél -
#8939 nem gond :D ha nem találok valami úgy is beleolvasok a végigjátszásba, még nem jutottam át pripyatba
kicsit off a téma, de a clear sky egyébként se pörög már :(
Mondjuk én most kedvet kaptam hozzá, lehet vissza is dobom a pripyat után. -
#8938 Pripyatban találod mint a kettőt, az egyiket a nagy szobor mögött lévő házban ahol van egy "törp" a másik pedig a vegyesbolt alagsorában ...ez a 3-ik fejlesztés :P bocsi kicsit spoilereztem :D -
#8937 Köszi!
Ezt ki is próbálom majd, az artifact tartó az úgy se hátrány ha van, alapból ami van most ruhám azon nem is lehet 2-nél több, a sprint fejlesztést meg még nem találtam meg. -
#8936 COP-ban is működik viszont ott már tudod fejleszteni azt hogy sprinteljél...de belinkelem az alábbi képet. Ugye amelyik ruhánál, fegyvernél nem tudsz sprintelni azoknál "FALSE" van amik pedig tudsz azoknál "TRUE" ...nem nagy kunszt...mutatom, ja én még az artefact rekeszeket is megnöveltem 2-ről 4-re így a fejlesztésnél 5-re tudom mint a SEVA suitnál :) Remélem tudtam segíteni! Van egy módom is Call of Pripyathoz kisebb grafikai változtatások, skinek stb...mutatok arról is pár képet:
Képek....
-
#8935 Melyik sorba kell szerkeszteni? :P hátha működik COP-ban is. -
#8934 Elég fasza módnak néz ki...hmm lehet hogy kipróbálom!
-
#8933 Még hogy nem lehet sprintelni az Exoskeletonban, még PKM-el is lehet emberek! Sőt SVD-vel is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak az xml-ben kell át írni 1 szót és máris futsz vele
-
Musicking #8932 Lassú winyó. Ha van felesleges RAMod akkor játszhatóvá lehet tenni (XP alatt legalább 2GB, WIN7 legalább 4GB)
A trükk a következő:
RAMdisk progi használata (pl primo ramdisk ultimate edition) használata. A létrehozott virtuális HDD-re kell tenni a rendszer lapozófájlát, a rendszervinyón a lehető legkisebbre kell venni a lapozófájl méretét (esetleg a vinyó cache méretére).
Akik még jobban le akarjék redukálni a winyóműveleteket azok számára ott a FancyCache For Disk nevű program (a legújabb ramdisk verzió esetén a primoval kombinálva is használható) ami folyamatosan bufferben tartja az adatokat és sokkal kevesebbszer nyúl a játék a vinyóhoz.
Ezek a megoldások minden nagyobb HDD műveletet igénylő alkalmazások/játékok esetén beváltak.
Csak érdességképp: WIN7x64SP1 8GBram esetén - 1GB RAMdiskbe lapozófájlként (a rendszervinyón min-max 16MB)+fancycache L1 cache 1GB a játék vagy alkalmazás merevlemezén vagy Fancycache L1 cache 512MB + L2 cache 512MB a RAMdisk virtuális winyójára.
Ezzel a kombóval pörgősebb a rendszer és akadásmentesen futnak a complete mod-os stalker-ek is.
-
#8931 Win7 64biten igen. Azon mindegyik Stalker megy (saját próba). -
#8930 Sracok, mukodik ez a jatek Win8-on? Es Win7 64 biten? -
#8929 1.5.10-es patch van a játékon,a gépem nemrég lett újratelepítve.Nem folyamatosan akad,simán fut egy darabig,aztán belassul,beakadozik. -
#8928 Fel is patchelted?
Driverek környékén érdemes lehet körülnézni, de ha csak a CS akad, akkor patchel próbálkoznék először. Illetve lehet hogy nem is grafika miatt akad, hanem mondjuk a pályatöltögetésnél lassú a winchid és azt érzed.
Op.rendszer újrahúzás nem kell azért sztem, az nem fogja megoldani. -
Rony94 #8927 Sajnos a gépeddel lehet valami probléma. Nekem egy őskövület gépem van, mégis elfogadhatóan fut rajta a Clear Sky. Esetleg egy op.rendszer újratelepítést javaslok. Ha régen telepítetted már újra a géped, akkor meg főleg ajánlott. Így 2-3 évente érdemes újratelepíteni. -
#8926 Srácok,lehet a game optimalizáltságán javítani valamit?Olyan gépem van,hogy a csernobili atomerőmű hozzá képest lófasz,a Crysis 3 is maxon elmegy akadás nélkül,de ez a játék akadozik!2008-ban amikor kijött megvettem eredetiben,mert a SoC-ot imádtam,ez is jó,csak van ez az "aprócska szépséghibája"... -
winky1993 #8925 Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy nyomok egy quicksave-et és betöltöm, az szokott segíteni! -
#8924 Ugyanúgy mint mindegyik Stalkerbe: bemásolod a gamedata mappát a főkönyvtárába. -
bence7900 #8923 a stalker clear sky ba modokat hogy lehet betenni
-
Kistax #8922 Köszi! Fél óra után megjöttek -
#8921 meg kell várni míg a tiszta égbolt emberei odaérnek néha be szokott bugzani így nem jönnek :/ -
Kistax #8920 cs mindenki csak újra elkezdtem a Clear Sky és elakadtam tudná valaki mit hibáztam el ?A videó végénél
-
xFreex #8919 A patchnél én ilyen problémával nem találkoztam. Esetleg próbáltad magyarítás nélkül? Csak azért kérdezem, mert alapból magyarul is kiadták a gamet, és lehet, hogy a magyarításodban van a bibi. -
Anonymusx #8918 Már eldobtam, úgyse segített, nincs rajta mod,csak a magyarítás és a legutóbbi patch, a fegyver neve Chaser 13, és van hozzá 150 db 12x 70-es sörétem, a leírása szerint is bele kell hogy menjen, a fegyver nincs átalakítva úgy hogy csak a 12x76-os menjen bele. -
#8917 bug dobd el a töltényt majd vedd fel újra :) -
xFreex #8916 Ha egy kicsit bővebben kifejted, akkor talán tudunk segíteni.
Pontosan milyen fegyverről és lőszerről van szó? (game vanila, mód)
Kifejthetnéd egy kicsit bővebben a "megnéztem" dolgot. (hol, mit) -
Anonymusx #8915 Az hogy lehet hogy hiába van töltényem, nem tölti bele a fegyverbe? Pedig az való hozzá meg néztem.. -
#8914 Tölts be egy korábbi mentést. -
#8913 Érdekes, nekem a vezetővel együtt odatermett egy kis csapat is. Lehet a pénzes dolog már a frissítés miatt van.
Használj akkor örökéletet adó trainert amíg biztonságos helyre nem érsz. -
Anonymusx #8912 Amúgy a stalker onlinet már próbálta valaki? Most találtam:
http://europe.stalker-online.so/
-
Anonymusx #8911 Hát nem értem el vele semmit, mert pénzbe kerül az egységek előhívása, és a fosztogatók jóval többen vannak..
Most meg az a bajom hogy van egy pár másodpercem hogy biztonságos helyre menjek a kitörés elől, viszont nincs semmi a közelben, és egyből meghalok... -
#8910 Nem, asszem működik közben is.
Mindenesetre mielőtt felrakod, tedd biztonságba a gamedata mappát meg a mentéseket. -
Anonymusx #8909 A gamefront gondolom nálatok se jó, olvastam valahol hogy egy pár országban,és nálunk is le van tiltva a letöltés.
Közben sikerült leszednem egy orosz oldalról, nagy nehezen. -
Anonymusx #8908 Ez csak akkor működik ha új játékot kezdesz? A 2.5-öt nem találom sehol, csak a 2.5.1 et, viszont ahhoz meg kell a 2.5..