S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megfejtettem a mellékküldetések elmaradásának titkát. Amíg a mocsárban nem csinálod meg az ÖSSZES "hozd vissza" küldetést (stukker, bõrkabát, kõvirág, ak), addig kordonban se fog elindulni az ilyesmi (katonai elsõsegélycsomag, mázlis detektor, stb). Azt még nem próbáltam hogy ez láncreakció-e, azaz ha nincs kész kordonban az 9sszes, akkor nem indul be a szemétdombon / dark valleyban se, vagy csak a mocsári küldetések kellenek hogy teljesen kész legyenek. De azokat mindeg KELL csinálni.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

P gomb a nagytérkép (meg más infó is, de most ez a lényeg), érdemes tanulmányozni, jelöl mindent. Célpontot, kijáratokat, stb.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Pepsi Twist
aha értem kösz megnézem

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

beszélsz az erdésszel és a megyében elindulsz északra.

Pepsi Twist
há beszéltem már az erdésszel és õ mondta hogy beszéljek a mittom én milyen katonai vezetõvel hogy a hidat majd le engedjük de hogy jutok a katonai raktártelepre? (Vagy mi az) szeméttelepnél megvan az út ott ahol a SOC ba mennék át a bar területre de ott nem tudok most mert "nem találom az utat" és sehol sincs olyan kék nyilacska hogy átvinne... most akkor yantarból vagy a vöröserdõböl kell átmenni? és ott hol? 😄

Pedig de, pont a red forestbõl kell északra menni.

észak felé kell menni, és jaltarból nem a szemétteleprõl, azthiszem.

Pepsi Twist
Gyerekek hogy megyek át a katonai raktár területre? mert itt a szeméttelepen megvan a hely ahol átlehet menni de nem tudok mert "nem találom az utat"

mit tegyek? 😄 a vöröserdõbe nem is kerestem de mivel ott sincs ilyen kék nyilacska gondolom ott is ezt írná

plz help

És - meglepõ módon - fejleszteni KELL a fegyvereket. Anélkül hiába várod hogy railgun legyen...

Ugyanolyan pontos ott is mint itt.

Sziasztok.
Elö szerettem volna venni ujra a játékot, felraktam, de olyan
problémám akadt hogy amint átrakom dx10.1 -be levágja a képernyö két szélét és a frissitést leveszi alacsonyra.
Rlgebben nem emlékszem ilyen dologra, hd4850-em van legujjabb driver, dx, win7. A pripyal-nál egyanez a gondom, csak ott alapbol ugy jön be.
Valaki küzdött hasonlo gondokkal? Tudtok rá megoldást?

jah 😄

KranaZoli
Szerintem inkább a CS egyezik meg teljesen a ShoC-al. 😄

Én azt a megjelenésekor toltam és amikor elkezdtem a CS-t, elõjöttek régi emlékek. 😊 Mondtam is, hogy ez teljesen ua. mint a ShoC, "csak" kapott DX10.1-t. 😄

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Mijjaza community patch?! és
játék mod?!

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

kipróbáltam a shadow of chernobylt, omg, majdnem teljesen megegyezik a clear sky al, csak az emberek poligonszáma alacsonyabb. a lövés ott jobb szerintem mint a cs ben mert itt csak körüllõjük ott meg a fegyverre zoomolsz be

Bugok címû kis ablak amit fagyás után látsz és a corrupt mentések amit nem lehetett visszatölteni nekem ezek jöttek elõ...

A community patch viszont megoldotta idáig a hibákat és még a gépem is jobban megy tõle.

a játék mod is sokat változót pl mesteren a megszokott szivattyú állomáshoz mentem elsöre , 5 - 6 ember helyet volt vagy 10 - 15 egybõl nidzsáztam a nádasba <#nyes>
KranaZoli
Milyen fagyások?!

Esetleg frissítsd a DX-et a rendszereden. Van már 2009.08. havi DX frissítés is. Én a teljes verzió letöltését javaslom, és nem a webupdate opciót.

KranaZoli
Jónak tûnik, de már megint ez az új game kezdés. 😞((

havertól elkértem már a shadow of chernobyl t, tudjam már hogy mi van az elsõ részben is 😄

a pénz elvételre gondoltam 😉

találtam 1 Sky Reclamation Project (v1.0.1) modot ami elvileg nem mod hanem egy hibajavítás gyûjtemény az 1.5.10-es hez. (community patch)
A retek Yoga hibát is javítja <#nyes><#nyes><#nyes>

tapasztalatok: sajnos új játékot kell kezdeni és a mentésid törlõdnek<#szomoru1>, alapból lenullázza a beállításokat(billentyüzet, stb...)
gyorsabb betöltés<#vigyor> kb idáig ezt tapasztaltam.

A magyarositásal tökéletesen müködik...

Link
Obokanért is a mocsárban daják a legtöbbet. Meg kb. mindenért ami drágább mint egy AK.

szinte az összes frakcióval játszottam már nekem nem a játék végégvitele a cél... <#nevetes1>

Pepsi Twist
csak a pénzed viszik amit elég gyorsan vissza szerzel, vagy arra gondolsz mikor mindened elviszik? ott van kb 2 méterre 1 láda abba beletömködsz mindent azt kész 😄

fosztogatókhoz csatlakozni? :o én kordonban csatlakoztam a Stalkerekhez, kaptam fasza ruhát, meg nem rabolnak ki a fosztogatók ha a szemétdombra megyek 😄

Sajnos a javítás se segít mindig ma 5 óra játék alatt 3 fagyás az 1.5.10-esl és a fosztogatókhoz se tudok csatlakozni mert Yoga meghalt egy tûzharcban.<#falbav><#falbav><#falbav>
oké kösz😊
KranaZoli
Tedd fel az 1.5.10-es javítást, ha nincs fent.

Hi! Ingoványból akarok átmeni kordonba és kidobb a játék és kijön valami bug report régebben ment de most már nem! segítsetek pls!
KranaZoli
Áhá! Eddig nem is figyeltem, hogy már akkor is nõ az összeg, amikor csak az eladandó cuccok közé rakom. 😄

És igen, Õ Szaharov.

<#worship>

Fogod a cuccot, berakod az eladandók közé és megnézed, mennyivel nõtt az összeg. Annyit adnak érte.

Amit én tudok: NATO fegyverekért és a ruhákért a CS kereskedõ, artefactokért a yantari prof (õ Szaharov?) fizet a legjobban...
Godnolom mindenkinek megvan a maga heppje, hogy mit mennyiért ad, de a többieknél nem figyeltem rá különösebben.

KranaZoli
Milyen módszer?!

Azt akartam volna írni, hogy hiába pakolok az eladandó cuccok közé egy 3000RU értékû fegyót, a töredékét kapom, de még abban az ablakban is 3000RU-t is, ha fölé viszem az egeret.

Én relikviával próbáltam ki, ahogyan írtam lentebb, hogy eladni Szaharov-nak és mennyit ad érte. 4000RU és 4000RU-t fizetett. De Õ fegyót nem vesz.

Vagy arra gondolsz, hogy úgy alapból a legtöbbet a CS-es bázison található Kereskedõtõl lehet bezsebelni?!

Csak ez a módszer mûködik. Ahogy elnézem a cuccok állapota is befolyásolja az árat valamelyest (majdnem 0-ra kopott, talált vintar 88 rubel), de csak akkor, ha én akarom eladni...

KranaZoli
Engem inkább az érdekelne, hogy azt honnan lehet tudni, hogy melyik kereskedõ mennyit ad egy cuccért?!

Ui. ha mozgatom a tételt a felsõ szakaszba és ráviszem az egeret, akkor ott több ezres RU-t ír ki. Ha túladok rajta, akkor viszont kevesebbel nõ az összegem.

Tegnap elkezdtem visszamenni a helyszínekre, hogy felkutassam a még fel nem fedezett rejtekhelyeket és közben újabb relikviákat sikerült begyûjtenem.

Most mehetnék a Vörös Erdõbe Szaharov-tól, de inkább visszafordultam kutakodni. 😊

PS:

Vki írta, hogy érthetõ ha a csapattárs kitol a fedezék mögül. Ez még rendben is lenne, ha Én is odébb tudnám rúgni pár méterrel.
😄

Yan
nem rossz körút 😊
engem egyszer a depoba rakott a banditák közé fegyver nélkül.
kapu zárva, mire felértem az emeletre és kiugrottam pár mentõláda elfogyott 😊

nincs fent mod, ezért lehet a tiéd sem amiatt van.

&#165; xfire: kistekila

Tegnap belefutottam egy hibába, amit lehet, hogy az FC mod okoz. Mivel másodszor fordul elõ (egyszer frakcióháborús, sztoritlanított módban, egyszer meg sztorimódban) leírom...

A Yantarban ácsorgó guide-dal el akartam viteni magamat a CS bázisra a mocsárba, mert õk fizetnek a legjobban a NATO fegyverekért és a spécibb ruhákért (Agropromban, azért mert segítettem a mocsaras részen áttörni a zombik között Yantar felé, adtak egy fejlesztett Sunrise ruhát, 23k Ru körüli értékben. A helyi kereskedõ akar érte adni 450 Rubelt. Annyiért nem adom, el a CS kereskedõhöz, neki megért kilencezer valamennyit. Nem mindegy).
Indulunk. Megérkezünk. Agrorpomba, a Depó felõli bejárat fölé, a domboldalba, a kerítésen kívülre...

Lesétálok a bejárathoz, jön a kérdés, hogy át akarok-e jutni a túloldalra. Naná. Be is estem a szeméttelepre a Depo mögötti bejárathoz.

A korábbi esetnél nemmel válaszoltam a kérdésre, ezért egy kis Zóna körüli kirándulásra vitt a gép. Gyakorlatilag az összes terepen megfordultam, de mindenütt a kerítésen kívül és ahogy megmozdultam, azonnal röpített tovább, a következõ helyre. Végül a Cordon és a mocsárbéli Északi Tanya közötti részen dobott le, hol végre oda tudtam menni a "kapuhoz" ahol megjött a szokásos kérdés, amire igent mondtam és bedobott a Cordon felõli oldalára a bejárónak, ahonnan már normálisan tudtam közlekedni. Szép kis sorozat volt...

Nem tudom, hogy az FC okozza e, vagy a játékban is benne van, ráadásul ugyanezt az utat (Yantar->CS bázis) már sikeresen is abszolváltam legalább 3 alkalommal, így nem tudom, mitõl gárgyult be kétszer is...

KranaZoli
Erre írtam, hogy megdöbbentõ. 😄

Yan
és egy-két kép igen ismerõs is lehet a játékból 😊

dutys mérnök dobott rá kettõt

KranaZoli
Megdöbbentõ képek. <#eljen>

Akkor mégis lehet erre a páncélra relikvia tartót fejleszteni?!

Yan
nem mind irtózik, és ráadásul jól is néz ki 😊

Elena

Yan
most pont ezt használom.
nem rossz, két tartót tudtam rá fejleszteni.

Velesz detektorral a legkönnyebb keresni, mutatja a helyét és távolságát. Velesz detektort mindjárt a mocsár északnyugati sarkában találhatsz a föld alatt az alagut végén.
Ezt nézd végig.
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdomkrat.nm.ru%2Fclear_sky_faq.htm&hl=en&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en

fery02
Így már én is jártam, nem mindig jelennek meg a relikviák, de csak a láthatatlan gömb anomáliáknál.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

koschwarz
<#zavart1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"A nõk ösztönosen irtóznak a Zónától..."
A. és B. Sztrugackij: Piknik a senkiföldjén (aka Sztalker)...

nekem is volt vagy 2x-er hogy mutatta a mûszer de nem találtam semmit.
Bár az se mindegy hogy melyik mûszerrel keresed de szerintem Bug...

ruhánál tök mindegy mibe vagy így is úgy is ledarál a gép fõleg a játék vége felé 😄
Pepsi Twist
én pont tegnap gondolkoztam hogy miért nincsenek nõk 😄 mint nõi autóversenyzõk, hajó kapitányok, pilóták, buszsofõrök mindenhol van csak itt nincs? na nemá

amúgy mentem már bele ien anomáliába aminél jelzett a cuccos és nem találtam benne semmit. vagy lehet hogy túlságosan a menekülésre figyeltem?

ezt néztem énis, de nem vagyok biztos benne hogy a sokkal jobb golyóálló képessége ellensúlyozza azt hogy minden másban gyengébb, és ráadásul nehezebb is mint a seva.

KranaZoli

Õ lenne az. Alapból drágább is, mint a SEVA. De a problémám az vele, hogy sajnos valóban a relikvia tartói inaktívak. 😞

Pedig jó lenne.