S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak most lett ez érdekes. 😊 Tetszik, ahogyan ide-oda ugrál a relikvia. 😄
Persze, mindig mentek elõtte. Szerencsére SEVA-ban + pár relikvia ami eddig már megvan + medkit meg lehet fogni Õket vhogyan. 😊
Ja, a csajok hiánya eddig a game-ben fel sem tûnt. De valóban érdekes, hogy teljes mértékben számûzték Õket a játékból.
PS:
A páncélnak majd megnézem a nevét.
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem minden anomáliába mehetsz bele kellõ védelem nélkül, erre figyelj. Az alap ugye, hogy mentesz egyet minden anomáliába menet elõtt és közben úgyis eldõl, hogy kellõen megvéd-e az adott ruházat, ami rajtad van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A páncél meg most nem ugrik be. Az exoskeleton meg a SEVA tudatában a többiekkel egyáltalán nem foglalkoztam.
Yantar-ban Szaharov-nál van egy olyan páncel, hogy OMFG! elõbb még tudtam, most meg elfeledtem a nevét... <#falbav>#falbav>
<#zavart1>#zavart1>
No, a lényeg: Elég jók a paraméterei alapból, de azt írja, hogy nem lehet átalakítani relikviák szállítására. Ez igaz?! (mondjuk könnyebb lenne, ha emlékeznék a nevére 😊 - I AM SORRY! -
Csináltam 1 mentést és utána megvettem. A relikvia tartók valóban mind rácsosak (inaktívak voltak). Pedig nem lenne rossz. 😄
Nekem jobban tûnik, mint a SEVA páncélzat.
BTW:
A Zombis résznél össze lehet szedni pár db relikviát. 😉 Én ennek az ízére csak most éreztem rá. Mármint a relikvia "vadászatra". 1db-ot próba képp eladtam szintén Szaharov-nak, aki kifizette a teljes árát. Villanás nevûbõl van már 3db, de igazándiból még nem vettem észre, hogy használna is.
Ja, és szintén Yantar-ban megkért egy Stalker, hogy szerezzek be Neki vmi relikviát (vmi virág 😊 , mert randevúja lesz és ez bizony nagyon jól jön a Zónában a csajoknál. <#vigyor3>#vigyor3>
Hát, nõ nemû lénnyel Én még nem találkoztam. Tényleg: Hova lettek a Zónából a csajok?! <#idiota>#idiota> Õk a Zombik?! <#hehe>#hehe>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szerintem ez a játék bármiféle csít használatával átmegy viccbe. Annyira komoly maga a játék, hogy csítnek nincs benne helye.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Próbáld ki az 1.5.10-est.
trainerrõl beszélek...
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Nekem vhogy hihetetlen, hogy jövõ év elejéig (ha akkor jelenne meg) csak a honosítgatásokkal lennének elfoglalva?! Biztos, hogy ezen már semmit nem fejlesztenek addig?!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
na nembaj kezdek 1-et elõröl...
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
?!
Stalker-ek a Kordon-ban. Hozzájuk is csak azért mert majd kapsz jó páncélt. De már a Fosztogatókkal sem érdemes csatározni. Mindenki újjászületik ebben a játékban. 😄
Elõször is nagyon szépen köszönöm (gondolom Többünk nevében is) ezt a kisebb eposzt errõl a MOD-ról. A HSZ-ed kimásoltam egy text fájlba és eltettem a game mappámba.
Most már nem kezdem megint újra a játékot. 😄
Visszatöltöttem egy olyan állást, ahol még nem csatlakoztam a Szabadság-hoz és onnan folytatom. Egyelõre annyi, hogy jóval több mellék küldit csinálok (csináltam) már meg és próbálom felkeresni a rejtekhelyeket is. Nem is annyira azért ami ott vár hanem inkább azért, hogy minél nagyobb területet járjak be a Zónában.
A MOD-nak örülök, de azt el kell ismerni, hogy ezzel nagyon elrontották az alap játékot. Arra gondolok, ha elsõ ízben történik ez és szívat így meg a game a semmiért csak a Delete billentyû várt volna rá.
Most már kezdem érteni, hogy miért csinálták ezt a részt a game végén és nem a game közben.
Az örök rejtély marad elõttem, hogy mindezt 10 javítás alkalmával hogyan lehetett benne hagyni a game-ben?! (költõi kérdés volt 😊
Ha újra elkezdem majd, akkor kipróbálom a MOD-ot. Azonban ha jól tudom, akkor ez a Call Of Pripyat-ból ki is maradt?! (Hm?!?!)
Amiket lentebb írtatok a game pozitív és negatív oldalairól, értem az érme összes oldalát. Megértem akinek a kedve megy el az egésztõl de a másik oldalt is értem, hogy minden negatívumot meg lehet "magyarázni".
<#worship>#worship>
Ennek a játéknak elképesztõ egyedi atmoszférája és képi világa van. Nyomasztó, izgalmas, félelmetes és magával ragadó. rengeteget játszottam mind az alap játékkal mind a Clear Sky-val! Sose vittem végig õket, mindig bármi okból újrakezdtem (nem megfelelõ fegyverre gyúrtam, más ruházattal kellet volna mennem, más frakcióba beállni....stb). De mindig nekivágni, elmerülni a Zóna árnyékában, szövetségessekkel, vagy magányosan.... Fergeteges! 😊 Csak ajánlani tudom azt a pár órát mindenkinek, hogy jobban átérezze az egészet!
Talán a Bioshoc volt az egyetlen game ezen kívül ami igazán le tudott kötni 😊 A végigjátszási variációk sora hosszú, sose lesz két játék ugyanolyan! Hány mostani fps mondhatja el ugyanezt?
A gépigény. Igen e ponton támadható, az optimalizatlansága miatt, de rengeteg patch orvosolja már ezt. A beállítási lehetõségek meg bõven megengedik hogy egy erõsebb vagy akár egy gyengébb gépen is élvezhetõen és szépen fusson. kipróbáltam a Call of Pripyat ot és le a kalappal! Remekül mûködik, szép, a gépigénye is emberibb 😊
Csak ajánlani tudom ismét! remélem lesz gyûjtõi változat!!
Az, hogy mozgás közben egy emelkedõ, egy terepakadály, vagy pl a mocsárban a víz lelassít, hogy gyakorlatilag minden tereptárgynak van fizikai hatása a környezetre (emlékezz pl a mocsár északi tanyája felé vivõ "hídon" a teherautó plató maradék vasrúdjaira).
Ha nem vigyázol kiütik a kezedbõl a fegyvert, stb...
A "kitolnak a fedezékbõl", "elállják az utat egy átjáróban" valóban komoly hiba, de ezen kívül csak egy hibát találtam, az összecsapott végjátékot. Az, hogy Limanszkból nincs visszaút, már egyfajta védjegy a stalker epizódokban.
A grafika sem "rozsdás", legföljebb a géped nem bírja. Rengeteg hangulatfokozó eleme (hajnali derengés, naplemente, ködös, párás erdõ, stb...) van, amit másutt nem láttam, csak egy még régebbi motorral "kiszerelt" játékban. az Oblivionban...
Összegzés: az alapjáték gyengébb mint a ShoC alapjáték, de már egy egyszerûbb moddal is feldobható majd olyanra, mint az elsõ rész a nagy megamodokkal (OL, Priboi Story).
Ezek a játékok nem a sztorijukról szólnak, azt egyszer, max kétszer végigtolja az ember, majd sokszor visszahúz a Zóna egy kis sztoritlanított kóborlásra, nézelõdésre, túlélõgyakorlatra.
Gépeigény szerintem meg nem elfogadható, ilyen rozsdázottan talán csak a Crysis ment nálam.
Ja azt a fedezékbõl kitolást nem is említettem, pedig akartam, nagyon frusztráló. 😞
Mivel írtam, hogy meguntam a végére, számomra hosszú volt, gondolom így egyértelmû.
Amúgy ez a gépem:MSI K9N Neo V2 alaplap, Athlon 4000+ proci, Galaxy 9600GT kártya, 2 GB Kingston DDR2
Qwerty4
-a grafikai motor az egyik mai legmodernebb motor, minden dx10, talán még a 10.1 is benne van.
-a gépigény tényleg durva 8lehet), ha dx10-ben játszod max beállításokkal, de ez szerintem elfogadható, a motor képességeit figyelembe véve.
-a játék gyönyörû és részletgazdag.
-a töltés...lassú, bár ez engem nem zavar <#nemtudom>#nemtudom>
-egy-két apró glitch-et kivéve (pl. kitolnak a fedezékbõl, hát istenem, õk is csak életben akarnak maradni) szerintem a harcok nagyon jók, és én speciel pozitívan értékelem, hogy nehezek.
-a sztoriról, a végjátékrólnem nyilatkozom, mert még nem vittem végig.
-túl hosszú??????? végre egy játék, amiben benne van legalább 20 óra játékidõ, és nem egy pár órás kampányt akarnak rámsózni 10000 forintért. ezt nem is értem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"