S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a CS_mappal gondolom nincs gond. 😉
az fcmodot, pda_mapot a game fõkönyvtárába bemásolod /readme.txt/
And change the line in fsgame file from:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata
to:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedat
¥ xfire: kistekila
Elõre is köszönöm
A csapatok céliránya nem tudom mi, mert dragon tanyát (?) ír ki, de olyat a környéken sem találok.
Nincs más csapat a környéken, úgy hogy rád hallgatok, megyek tovább.
Az ilyen "tartsd a bázist" feladatok akkor érnek véget ha egy csapat a frakciódból kifejezetten oda megy, és ott is akar maradni. Akik csak átsétálnak, azok nem számítanak. Nyugodtan elmehetsz onnan, ha azt látod a térképen, hogy van olyan csapat, amelyiknek a végcélja az a pont, ahova a feladat mutat, amikor odaérnek, megkapod a küldetésért járó jó pontot. Ha közben elfoglalja valamelyik másik csapat az pech...
Ilyenkor szoktam átmenetileg követõ módra kapcsolni a frakciót, aztán meg vissza...
Üdv
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
kordonban a stalkeroktól kaptam küldetést, biztosítsam az ny-i.átjárót a szemétdomb felé.
már négy csapat ment át, de a jelzés megmaradt.
<#nemtudom>#nemtudom>
Foglald el a renegátok bázisát: az északnyugati faluból, a csónakkikötõbõl és az északi bejárattól (ahol az egész játék kezdõdik) legyenek eltakarítva a banditák. A szivattyúállomást és az õrtorony környékét se árt kitakarítani.
Ha mindez megvan, akor szólnak, hogy ideje lenne átmenni Szidorovicshoz...
Hogy tudok belépni a fosztogató frakcióba, régen játszottam vele nem emlékszek de most újrakezdtem, akkor már valami miatt nem tudtam belépni, de most még sárgák a térképen
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
A déli tanyán a csávó nem visz át a Kordonba
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Már az elején így indítok:
😊
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Roger6
<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
Ott mindig vannak harcok, rengeteg a hulla és a fegyver. Na meg a pda/rejtekhely info.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

és akkor lehet elindulnak
még lesz ilyen akadás a kórháznál is.
Seggítség!!! Balgával találkozó megvolt, kinyírva a fal mögötti rész zombijai, sokáig semmi történés. Átmászás a falon, 2 haver ott van, és megint semmi. Másik falon is át, tetõre fel, hang bemond: pozíció ok, tartsd! De meddig, mert ha az ottani zombikat kilövöm, vagy nem, az mindegy, 10 perc után se van semmise...Mit kéne tenni?<#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Megvettem a játékot,felraktam és nagyon bejött...Ám most lett egy nagy problémám,nem tudok tovább menni,mert mindig kilép valami miatt.Agropromból kellene átmennem Agyar jele után.Elérek ahhoz a lyukhoz,lelövöm azokat a lényeket,átmegyek,betölti,ott lenne valami szöveg,de rögtön kilép a játékból...Megpróbáltam az Ingovány felé kerülni,de akkor is... Miért csinálja ezt?Van valami ötlet?
A Kultusz kedvelõinek, mert nekem még csak most esett le a tantusz.a Return of the living dead 4 címû zombis B film elején a Chernobyli atomerõmûbe tart egy brigád mutatják útjukat és a "fontosabb helyeket" is, gondolok itt a játék legendás helyszíneire, Pripyati hinta, az erõmû, ezek szerint elmentek volna oda forgatni ???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W