S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, régen már végigvittem a Clear sky-t, de most megint óriási kedvet kaptam hozzá, emiatt szeretném kérdezni, hogy van-e esetleg olyan mod hozzá, mint mondjuk a SoC-hoz van az Oblivion Lost mod?
Yan
/elõször is bocs, nem voltam párnapig/ 😊

a CS_mappal gondolom nincs gond. 😉
az fcmodot, pda_mapot a game fõkönyvtárába bemásolod /readme.txt/

And change the line in fsgame file from:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata

to:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedat

¥ xfire: kistekila

<#worship>kösz de hova kéne mentenem?
Yan

&#165; xfire: kistekila

Az a baj hogy nem találom a linket se azt ahol van az a map ahol vannak a relikviák
Yan
pár oldallal arrébb linkkel együtt volt

A Faction Commander modot hogy tudnám használni mit kell lrtölteni?
A Faction Commander moddal. Alapjátékban nincs ilyen lehetõség...

valaki tud mentéseket küldeni???
köszönöm
e-mail:
[email protected]
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet segítséget kérni a frakciótól(küldjenek nekem embereket)

Elõre is köszönöm
Yan
Sajnos nincs annyi lém hogy hívjak. Ezt próbáltam rögtön 😊 pont ilyen miatt pazaroltam el a rubelt.
A csapatok céliránya nem tudom mi, mert dragon tanyát (?) ír ki, de olyat a környéken sem találok.
Nincs más csapat a környéken, úgy hogy rád hallgatok, megyek tovább.

Ilyen gyakran elõfordul. Hívsz csapatot a bázisról az Esc-F2 menüben, és megvárod õket, vagy spawnolsz egy segédcsapatot, ha van elég pénzed.

Az ilyen "tartsd a bázist" feladatok akkor érnek véget ha egy csapat a frakciódból kifejezetten oda megy, és ott is akar maradni. Akik csak átsétálnak, azok nem számítanak. Nyugodtan elmehetsz onnan, ha azt látod a térképen, hogy van olyan csapat, amelyiknek a végcélja az a pont, ahova a feladat mutat, amikor odaérnek, megkapod a küldetésért járó jó pontot. Ha közben elfoglalja valamelyik másik csapat az pech...
Ilyenkor szoktam átmenetileg követõ módra kapcsolni a frakciót, aztán meg vissza...

köszönöm a segítséget, azt hiszem múltkor azért nem bírtam belépni, mert már pirosak voltak a térképen

Üdv

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Yan
fcmodban tudsz segíteni,
kordonban a stalkeroktól kaptam küldetést, biztosítsam az ny-i.átjárót a szemétdomb felé.
már négy csapat ment át, de a jelzés megmaradt.
<#nemtudom>

Nem jól emlékszel. Elõször át kell vitetni magad, a géppuskafészek elé, utána már mehetsz amerre látsz. Akár rögtön issza is, hogy elkerüld a hadsereget...

Nekem úgy rémlik, átvinni nem visznek át elsõre, hanem nekünk kell átgyalogolni amikor már elég küldetést teljesítettünk és megnyilik a Cordon. Addig ugyanis a guideok nem visznek el egy helyre amig legalább egyszer nem voltunk ott gyalog.

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!

A szeméttelepen bemész a Depóba és Yoga-val beszélsz...

Akkor visz át, ha az CS frakció megfelelõen erõs a mocsárban. Meg kell nézni a PDA-ban, hogy mit kell még teljesíteni ahhoz, hogy ezt elérd. Fõ feladatok: foglald el és biztosítsd az utat Cordonba. Ez azt jelenti, hogy az CS bázistól az északi tanyáig minden ponton (halászfalu, templom rom, gépállomás, leégett tanya) kell legyen CS ember.
Foglald el a renegátok bázisát: az északnyugati faluból, a csónakkikötõbõl és az északi bejárattól (ahol az egész játék kezdõdik) legyenek eltakarítva a banditák. A szivattyúállomást és az õrtorony környékét se árt kitakarítani.
Ha mindez megvan, akor szólnak, hogy ideje lenne átmenni Szidorovicshoz...

Helló

Hogy tudok belépni a fosztogató frakcióba, régen játszottam vele nem emlékszek de most újrakezdtem, akkor már valami miatt nem tudtam belépni, de most még sárgák a térképen

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Yan
megkaptad fõfeladatnak?

Segítség!
A déli tanyán a csávó nem visz át a Kordonba

SVU/SVD freedom, FT mocsár(/freedom?), RP74 duty

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

xblades
A jobb fegyvereket mint pl. SVUmk 2, SVDm 2, FT 200M, RP-74 hol és kinél lehet fejleszteni <#kerdes>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
<#nyes><#nyes><#nyes>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Gyûjtsél még! 😊

Már az elején így indítok:

😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

xblades
No meg a frakció háborúban is van mit össze szedni <#zavart1>

Roger6

<#idiota><#vigyor3>

Sokat összeszedhetsz, ha a stalker bázistól nyugatra mész a másik átjáróhoz a szemétdomb felé.
Ott mindig vannak harcok, rengeteg a hulla és a fegyver. Na meg a pda/rejtekhely info.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Roger6
Nekem is van ennyi, csak üres sörösüvegbõl! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lol omg, én ennyit a játékban összesen nem találtam.

xblades
Na én is gyûjtögettem :

Végre!!! Sokadjára mindenki a helygyire futkorász, má irány Vöröserdõ!!!Köcce!<#law>
2 mindig átmegy, a bug utánna szokott következni

Yan
menj vissza, beszélj vele, vagy valahogy mozdítsd meg
és akkor lehet elindulnak
még lesz ilyen akadás a kórháznál is.

Erre gyanakszom én is, de a tetvek sehogyse jönnek át, csak az a 2...lehet, nem jó valami?<#wow3>
A zombikat kell kinyírni akik megzavarják a mókát. Unlimited mennyiségben jönnek amíg a számláló le nem pörög. Mivel mindent ír a játék, igazából elkúrni se lehet.

akkor bug, töltsd be újra mert mindenkinek át kell jönnie a falon

Ezek szerint több mint 10 perc??? Mer annyit tuti álltam, és még nem láttam hogy bejöttek volna. Balga meg néhányan eleve kinn maradtak a csõnél, 2-en beugrottak a második falig jöttek, én meg egyedül át a helyre...
ja a tetõn kell várni míg Balgáék megjavítják a hûtõrendszerét annak a kontroll cuccosnak, aztán mikor megjavítják akkor mondja neked majd a prof hogy hogy tovább.

Mármint a tetõn ácsorogva várni? És milyen szart javítanak meg, és kik?(bocs, de így kevés az info)<#eplus2>
meg kell várni míg megjavítják azt a szart, aztán lehet lelépni.

Jáj, videóbeillesztés nem megyen...
Akkor így!:Tánc
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9uASCACX3vs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9uASCACX3vs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Seggítség!!! Balgával találkozó megvolt, kinyírva a fal mögötti rész zombijai, sokáig semmi történés. Átmászás a falon, 2 haver ott van, és megint semmi. Másik falon is át, tetõre fel, hang bemond: pozíció ok, tartsd! De meddig, mert ha az ottani zombikat kilövöm, vagy nem, az mindegy, 10 perc után se van semmise...Mit kéne tenni?<#zavart1>
rakd újra és patcheld fel a legutolsó patchig

KranaZoli
1.5.10-es patch-t felraktad?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Üdvözletem!

Megvettem a játékot,felraktam és nagyon bejött...Ám most lett egy nagy problémám,nem tudok tovább menni,mert mindig kilép valami miatt.Agropromból kellene átmennem Agyar jele után.Elérek ahhoz a lyukhoz,lelövöm azokat a lényeket,átmegyek,betölti,ott lenne valami szöveg,de rögtön kilép a játékból...Megpróbáltam az Ingovány felé kerülni,de akkor is... Miért csinálja ezt?Van valami ötlet?
Hi,

A Kultusz kedvelõinek, mert nekem még csak most esett le a tantusz.a Return of the living dead 4 címû zombis B film elején a Chernobyli atomerõmûbe tart egy brigád mutatják útjukat és a "fontosabb helyeket" is, gondolok itt a játék legendás helyszíneire, Pripyati hinta, az erõmû, ezek szerint elmentek volna oda forgatni ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Onnan is ki lehet lõni, de csak azzal a gauss puskával, amit ott kaptál. Más fegyvert kár használni ellene. A jobb felsõ részen van a csík, ami mutatja, hogy hogy áll a védelme. Azt kell lenullázni...

erieskrisz
Sziasztok mikor átérek a csernobili atomerömübne ott mit kell csinálni mert aztmondja elöször hogy löjem szét sterlokot de olyan messziröl nem lehet ahol álok probáltam hogy ezzel nem foglalkozok megyek tovább és irtom a népet ahogy haladok továb ugye mert utána azt a feladatott adja hogy jussak el a höcsövekig de a 3 telepot után nem tok továbmenni van egy teleport a gyár tetején ami egy lépcsön van de az nem vissz tovább hanem visszadob egy kicsit hátréb most akkor merre hogyan mit csináljak??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W