S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Hát én csak egy sok pénz gyüjtös dolgot tudok nem tudom az 10-es patchben javították-e már:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha a vörös erdõben megcsinálod azt a küldetést
hogy meg kell találni egy relikviát a neve : iránytû hogyha odaadod az erdésznek akkor kapsz egy felturbózott
vintar bc-t akkor azt mondod neki meg van a relikvia és kilépsz a beszélgetésbõl, majd újra beszélsz vele akkor ez az opció megmarad

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

50k nekem egy átlagos forduló cuccokkal a mocsárba, le se hajolok érte. ^^ 1.5 millánál meguntam a gyûjtögetést, és még vagy 2000 kg vintar, sgi, trs figyel ládában.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

xblades
Nahát mindenkit végig néztem csak õ felette siklotam el mindig. Kösz én biztam benne hogy elõbb is megkaphatom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

mcmoha
Miutan segitettel a hid leereszteseben, siman visszamegy a mocsarba es felveszed a jutalmad. Docent Suslov magyarul Szuszlov Docens, mily meglepo.😄 O a kereskedo a mocsarban.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

xblades
Tényleg nem tudja senki hogyan lehet a mocsárban megszerezni Docent Suslov-tól a FT 200 M-et és az 50.000 pénzt? És a magyarban hogy hívják õt?
Egy ekkora pénz összeget ennyien ott hagytak <#kerdes>

xblades
Hali volt egy kis problémám a játékkal, de ez most hogy az elsõdleges vinyóra telepítettem megoldodott most kell neki olyan 30-40 másodperc és betölt.
Csakhogy most a régi mentéseimet nem tudja betölteni kidob a játék ezzel a hibával: (ua. a 10-es patch van rajta ami akkor volt)

Ja és valaki tudja hogyan lehet a mocsárban megszerezni Docent Suslov-tól a FT 200 M-et és az 50.000 pénzt? És a magyarban hogy hívják õt?

DeerHunter01
kössz szépen a válaszokat ,megfogadom a tanácsokat <#smile>

\"Erről van szó!\"

Talán még az is segít, hogy ha tényleg el is akarod találni az ellent, akkor egy accuracyra & recoilra & flatnessre tunningolt fegyvernél is szinte kötelezõ a guggolás/térdelés lövés elõtt, plusz csak rövid max 3-4es sorozatok. 2-3 (6-10 golyó) kisérletbõl álalában nekem megvan a fejes amitõl fekszenek a távcsöves TRS301-essel.
És lassan már gyûlik a lõszer a Vintarba is 😊

elvileg a dokumentumok mappádban
Hali!Annyi kérdésem lenne hogy hol található a játék mentése és még annyi hogy most vistán játszok vele de ha felrakom a win7-et akkor menni fognak a mentések???
Az elsõ részben is könnyen haltak. Persze nem a cipõjét kell lõni, meg 3 tárat mellé... Ha sniperkedni akarsz, akkor bizony pontosságra kell tuningolni a fegyvereket, nem tûzgyorsaságra. És KELL is tuningolni! A valóságban még ennél is pontatlanabbak a fegyverek, csak megszoktad a hálivúdi filmekben hogy jön a cowboy és a valóságban 10 méterig (se) pontos pisztolyával kilóméterekrõl lerailgunozik mindenkit. De ez a kamu, nem a stalkeros (majdnem) valóság.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Pepsi Twist
"ne 3 tár kelljen beléjük."

igen ám csak téged is leszednek 1 golyóval 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

pontosabban; arcra ott szinte semmi páncélzat nincs még a legkomolyabb ruháknál sem.

Hát, ha nem csak lövöd õket hanem el is találod akkor még sokkal hatásosabb.
Kis anatómia: célozz fejre.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

DeerHunter01
az volt a bajom az elõzõ stalkerrel is hogy lövöm õket de nem döglenek meg csak nagyon nehezen....és ahhoz emlékszem volt ilyen mod hogy ne 3 tár kelljen beléjük.

\"Erről van szó!\"

😄DDD

Igen!
Lövöd õket és akkor sokkal könnyebben halnak meg mintha csak szídnád õket...

DeerHunter01
hali.
ehhez van valami olyan mod hogy könnyeben haljanak meg az ellenfelek?

\"Erről van szó!\"

Yan
teszed vissza rögtön! 😊

&#165; xfire: kistekila

Roger6
"Most már 13 perc is kelet mire betöltött egy pályát." a hiba az Ön készülékében van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

xblades
Na köszi minden segitséget de nálam ez most már elkerülhetetlen volt:

Most már 13 perc is kelet mire betöltött egy pályát.<#csodalk>

És nem csak a parancsnok nem volt ott azok sem akiket kisérni kellet volna (se élve se holtan) vagy csak nem indultak el a csomoponttól.

xblades
Ó még egy kérdés ehhez a játékhoz létezik nodvd fix ?

xblades
Igen ez nekem is igy történt. Én késsel oldotam meg.
Remélem nem az zavar be hogy a Stalkerekkel Frakció háborúzok a Fosztogatók ellen.
Na ott volt olyan hogy a Fosztogatókkal harcoltam és gondoltam hogy a közeli csomopontnál lévõ Stalkerekhez futtok segítségért, majd ott a Fosztogatók körül vetek és ledaráltak engem, miközben a Stalkerek vígan gitározgattak a tábortûz körül.<#falbav><#gonosz3>

A szeméttelepen nekem azzal a mukival szokott meggyûlni a bajom, aki az egyik eldugott táborhelyen a kutyáktól retteg egy szikla tetején. Hiába lövöm le az összes kutyát, nem hajlandó elmondani, amit kéne. Nincs más hátra, egy lövés és a pda-ját felszedve megvan az infó. Már két alkalommal jártam így...

Térképen megnézed, hogy hol a csapat akihez csatlakoznod kellene, ha jól emlékszem azok világosabb zöldel vannak jelölve és odamész, mert belefutottak valami mutánsba aki feltartja/kinyírja õket. Kinyírod a dögöt/dögöket és a csapat megy tovább a találkozási pontra.
Nekem volt, hogy csak egy ember maradt, de vele is sikerült befejezni a küldetést.
Csodálom, hogy a szemétdombon nem futottál ebbe bele ott sürübben fordul elõ az ilyesmi.

xblades
Amikor Agyart követve át kell menni Agropromba beszélni kéne egy szakaszvezetõvel mindjárt ahogy belépek a pályára az elsõ gyülekezõ pontnál.
De ahol a jel mutatja ott nincs senki, és a többiekkel nem lehet a küldetés folytatásáról beszélni. Ketönél van az hogy segithetek? kérdés de azt válaszolják Nem nem tudsz.
Mit lehet ilyenkor tenni?

Akkor passzolom, nem tudok segíteni, sajnos.
Nálam 64-bites win7 alatt tökéletesen megy.

mcmoha
Ha az alapjatek nem tetszett akkor ne probald ki.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

melyik a legutolsó megjelent a szériában, ez ?
amúgy az alapjátékot próbáltam, tetszett is volna, vannak benne jó 5letek, de vhogy mégse az igazi. kiváncsi lennék, hogy a további részekben van e technikai fejlõdés a játékban, érdemes e kipróbálnom

xblades
Nvidia driver-t közben cseréltem, nem használom a Dx 10-et a játékban. És bent nincs akadás, se lassulás.
Az op. rendszer vinyon 6 Gb a játék vinyon 76 Gb szabad hely van.<#sir>
Ja és fent van a Gta 4, Fallout 3, UT 3, Mass Effect és egyik sem csinálja ezt.
És ez is csak azota hogy Win 7 van fent, Xp-én nem volt ilyen lassú a betöltés.

Ekkora töltési idõt, még nem pipáltam. A neten sem sokan sírtak ilyen problémára.
Ahol megoldódott ott kiderült, hogy kevés volt a hely a vinyón mert a játék szeret swappet csinálni.
Próbáld meg a grafikai beállításokat változtatni, DX10-hez például a minimumnak írja a te vga karidat. Nap minõséget közepesre vagy az alá.
Vagy egyszerûen xar az nvidia driver amit használsz.<#hehe>Hátha segít.

xblades
Hát ennek ellenére a töltési idõ maradt (most sikerült kicsikarni 9 percet is)
pedig minden hátérben futó programot amit csak birtam kikapcsoltam, még a Eset-et is.
De hát így jártam sajna azért köszönöm.<#violent><#buck>
Viszont az újratelepités után az Esc+F2 bejött.

Attól függetlenül. DVD - setup.exe - jobb klick - run as administrator...

Attól hogy valaki moddingol egy direkte "megnyerhetetlenre" készített frakció háborút, hogy megnyerje, arról nekem is megvan a véleményem.
Azt meg speciel rohadtul nagy ívben lexarom ki mit gondol rólam vagy a stílusomról.

Azt érti "maszek" patch alatt...
A frakcióháború a legutolsó "gyári" patch-tõl se lett jobb semmivel, emiatt kel az FC, csak a kollega ezt valamiért nem érti meg.
Mindegy...

Mint már többször jeleztük: a stílus maga az ember...

xblades
Félre értés ne esék mindig igyekszem a legfrisebb patchet feltenni de edig a 08 találtam a magyarhoz( mert nekem az van)Nem mindig jó a magyar verzóhoz az angol Patch ( már jártam így) De itt mindenképp ezt teszem kösz.

Am korlátlan rendszergazdaként(legalábbis a Win 7-es forumon megbeszélt szerint beállitva) jelentkezik be a Windowsom nincs más F.fiók.

A maszek patch alatt nem tudom mire gondolsz nekem csak az van fennt a mit SaGa linkelt.

Remek!
Akkor szépen rakd el a mentéseidet, uninstall.
Az installt indítsd rendszergazdaként, és szedd le INNEN a retail patchet és csak EZT AZ UTOLSÓ PATCHET telepítsd.

Egyszerûen nem értelek titeket, hogy a büdös picsában van az hogy eredeti játékkal nem találjátok és nem meritek telepíteni a hibajavításokat.
A frakció háborúhoz pedig nem kell semmiféle "maszek" patch!

xblades
Eset smart security 4.0 vant fenn.

Milyen vírusírtót használsz?

Pepsi Twist
nem mosógéppel kéne játszani...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

xblades
Ez most már komolytalan hogy 8 perc felet tölt be egy pályát és ha a menüben valamit változtatok akkor fél percig vagy tovább a fekete képernyõt látom, eztán megbolondul a grafika.

Yan
kereskedj míg éjszaka van

xblades
Hogy lehet idõ mulást gyorsitani hogy világos legyen?

Yan
én még csak most tettem fel a o7-et 😊
nem bízom a peccsekben, de ha lesz vmilyen elviselhetetlen hiba, rakom fel a 10-est.

xblades
Köszi
Mondjuk a Esc+F2 menü nekem nem jött be, igaz edig csak a 08 Patchet találtam mert nekem magyar van. De a mocsárban alig gyõzöm utolérni õket, nélkülem is könyedén lenyomják az ellent.<#taps>

De kérdeznék valamit, miért van az hogy most hogy felraktam a Win 7-re a játékot (a Drm frissítés után végre elindult) kint a menüben olyan 10-15 másodperces fekete képernyõ fogad ha mondjuk elfogadom a beállítások változtatását. És amikor betölti a pályát az 6-8 percbe is beletelik ( Dx 9 közepesen magas beállitás) de bent a játékban nem tapasztlok akadást. Igaz a Fraps számláló sem jön be hiába indítom idõben.

07-re fejlesztették, de megy 10-en is jól, és ebben ugye már több hibát javítottak a 07 óta...

Yan
Nekem megy 07-en és magyarosításon is. Igaz a mod része angol 😊
1.5.04-en nem volt fegyver és váltani sem lehetett.

#7048, #7049.
Benne vannak a linkek a modra: Faction Commander.
Mind a hármat fel kell rakni a 10-esre patchelt, semmilyen egyéb modot nem tartalmazó, angol nyelvû CS-ra...

Ez xblades-nek is...

Helo
Írtak itt néhányan lejjebb valami modról ami a frakcióháborút normálissá teszi.AZ érdekelne hogy mi ennek a neve és honnan lehet leszedni?
xblades
És azt tudja valaki honan lehet letölteni olyan mod-ot hozzá ami kijavitja a frakciók háborúját? Mint amit itt :#7497 SaGa ír.

xblades
Kösz de az kevés volt, végül kidetült hogy a Target Drm zavart be.