S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy meg kell találni egy relikviát a neve : iránytû hogyha odaadod az erdésznek akkor kapsz egy felturbózott
vintar bc-t akkor azt mondod neki meg van a relikvia és kilépsz a beszélgetésbõl, majd újra beszélsz vele akkor ez az opció megmarad
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egy ekkora pénz összeget ennyien ott hagytak <#kerdes>#kerdes>
Csakhogy most a régi mentéseimet nem tudja betölteni kidob a játék ezzel a hibával: (ua. a 10-es patch van rajta ami akkor volt)
Ja és valaki tudja hogyan lehet a mocsárban megszerezni Docent Suslov-tól a FT 200 M-et és az 50.000 pénzt? És a magyarban hogy hívják õt?
És lassan már gyûlik a lõszer a Vintarba is 😊
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
igen ám csak téged is leszednek 1 golyóval 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kis anatómia: célozz fejre.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"Erről van szó!\"
Lövöd õket és akkor sokkal könnyebben halnak meg mintha csak szídnád õket...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most már 13 perc is kelet mire betöltött egy pályát.<#csodalk>#csodalk>
És nem csak a parancsnok nem volt ott azok sem akiket kisérni kellet volna (se élve se holtan) vagy csak nem indultak el a csomoponttól.
Remélem nem az zavar be hogy a Stalkerekkel Frakció háborúzok a Fosztogatók ellen.
Na ott volt olyan hogy a Fosztogatókkal harcoltam és gondoltam hogy a közeli csomopontnál lévõ Stalkerekhez futtok segítségért, majd ott a Fosztogatók körül vetek és ledaráltak engem, miközben a Stalkerek vígan gitározgattak a tábortûz körül.<#falbav>#falbav><#gonosz3>#gonosz3>
Nekem volt, hogy csak egy ember maradt, de vele is sikerült befejezni a küldetést.
Csodálom, hogy a szemétdombon nem futottál ebbe bele ott sürübben fordul elõ az ilyesmi.
De ahol a jel mutatja ott nincs senki, és a többiekkel nem lehet a küldetés folytatásáról beszélni. Ketönél van az hogy segithetek? kérdés de azt válaszolják Nem nem tudsz.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nálam 64-bites win7 alatt tökéletesen megy.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
amúgy az alapjátékot próbáltam, tetszett is volna, vannak benne jó 5letek, de vhogy mégse az igazi. kiváncsi lennék, hogy a további részekben van e technikai fejlõdés a játékban, érdemes e kipróbálnom
Az op. rendszer vinyon 6 Gb a játék vinyon 76 Gb szabad hely van.<#sir>#sir>
Ja és fent van a Gta 4, Fallout 3, UT 3, Mass Effect és egyik sem csinálja ezt.
És ez is csak azota hogy Win 7 van fent, Xp-én nem volt ilyen lassú a betöltés.
Ahol megoldódott ott kiderült, hogy kevés volt a hely a vinyón mert a játék szeret swappet csinálni.
Próbáld meg a grafikai beállításokat változtatni, DX10-hez például a minimumnak írja a te vga karidat. Nap minõséget közepesre vagy az alá.
Vagy egyszerûen xar az nvidia driver amit használsz.<#hehe>#hehe>Hátha segít.
pedig minden hátérben futó programot amit csak birtam kikapcsoltam, még a Eset-et is.
De hát így jártam sajna azért köszönöm.<#violent>#violent><#buck>#buck>
Viszont az újratelepités után az Esc+F2 bejött.
Attól hogy valaki moddingol egy direkte "megnyerhetetlenre" készített frakció háborút, hogy megnyerje, arról nekem is megvan a véleményem.
Azt meg speciel rohadtul nagy ívben lexarom ki mit gondol rólam vagy a stílusomról.
A frakcióháború a legutolsó "gyári" patch-tõl se lett jobb semmivel, emiatt kel az FC, csak a kollega ezt valamiért nem érti meg.
Mindegy...
Mint már többször jeleztük: a stílus maga az ember...
Am korlátlan rendszergazdaként(legalábbis a Win 7-es forumon megbeszélt szerint beállitva) jelentkezik be a Windowsom nincs más F.fiók.
A maszek patch alatt nem tudom mire gondolsz nekem csak az van fennt a mit SaGa linkelt.
Akkor szépen rakd el a mentéseidet, uninstall.
Az installt indítsd rendszergazdaként, és szedd le INNEN a retail patchet és csak EZT AZ UTOLSÓ PATCHET telepítsd.
Egyszerûen nem értelek titeket, hogy a büdös picsában van az hogy eredeti játékkal nem találjátok és nem meritek telepíteni a hibajavításokat.
A frakció háborúhoz pedig nem kell semmiféle "maszek" patch!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem bízom a peccsekben, de ha lesz vmilyen elviselhetetlen hiba, rakom fel a 10-est.
¥ xfire: kistekila
Mondjuk a Esc+F2 menü nekem nem jött be, igaz edig csak a 08 Patchet találtam mert nekem magyar van. De a mocsárban alig gyõzöm utolérni õket, nélkülem is könyedén lenyomják az ellent.<#taps>#taps>
De kérdeznék valamit, miért van az hogy most hogy felraktam a Win 7-re a játékot (a Drm frissítés után végre elindult) kint a menüben olyan 10-15 másodperces fekete képernyõ fogad ha mondjuk elfogadom a beállítások változtatását. És amikor betölti a pályát az 6-8 percbe is beletelik ( Dx 9 közepesen magas beállitás) de bent a játékban nem tapasztlok akadást. Igaz a Fraps számláló sem jön be hiába indítom idõben.
1.5.04-en nem volt fegyver és váltani sem lehetett.
¥ xfire: kistekila
Benne vannak a linkek a modra: Faction Commander.
Mind a hármat fel kell rakni a 10-esre patchelt, semmilyen egyéb modot nem tartalmazó, angol nyelvû CS-ra...
Ez xblades-nek is...
Írtak itt néhányan lejjebb valami modról ami a frakcióháborút normálissá teszi.AZ érdekelne hogy mi ennek a neve és honnan lehet leszedni?