S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik pályától kéne pontosan? A kórházastól vagy az erőművestől? Csak mert épp elkezdtem játszani, pár hét és tudok adni egy mentést.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

kommersz
Valaki tudna adni egy autosavet az utolso palyarol? Bugos es nem tudom befejezni.Nekem mar nincs meg az autosave.Ujrakezdeni a jatekot meg nincs erom,idom.Mindegy milyen verzio.Elore is koszonom!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

A STALKER játékoknál már megszoktam hogy a halottak fura pózokat vesznek föl néha. Na de ez mi? Szó szerint megszopattam őket. :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Most így hirtelen ezt találtam:
"check the fsgame.ltx file. Open it and make sure the directory paths point to a valid folder. Steam places them differently than retail vers. Delete the user.ltx file(s) (it will be recreated when you restart). Delete any previous mod files, they can conflict."

Tehát meg kell keresni egy fsgame.ltx nevezetű fájlt, meg kell nyitni és ellenőrizni kell hogy helyesen van-e leírva benne a játék főkönyvtárának a helye, ha nem, akkor értelemszerűen ki kell javítani. Aztán érdemes törölni a user.ltx fájlt (emiatt nem kell aggódni, a játék kreál egy újat miután újraindítottad a játékot).

Ha ezek után se jó, passzolok.

Roger6
Szintén ez a probléma, eredeti verzióm van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

blackcalibra
Üdv!

Olyan gondom lenne a játékkal, hogy a dobozos, utólag felpeccselt játék a menükbe belépve egész egyszerûen kilép.
Semmi hibaüzenet.
Mivel többszöri reinstall után sem oldódott meg a dolog, tettem egy próbát a gogos (virágbolti) verzióval, ami a menüben eddig úgy néz ki rendben van, viszont játék közben nemrég adta meg magát.
Mi okozhat ennél a játéknál ilyet?
Minden frissítés adott.
Egyébként ez ennyire gyengén van optimalizálva? Egy 7870-em van, de a DX-eket is maxra rakva igencsak beesik 25 fps környékére.
Az egy dolog, de nem adja hozzá a Steam profiljához. Ahhoz Steam-en kell megvennie.

Van regisztrált STEAM felületed? Ott hozzá tudod adni a játéklistához a nem STEAM-os játékokat is. Nekem AVP 3 van steam-tõl, és ArmA-t is simán hozzáadom a felületen.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

genndy
Nem lehet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

nem steames változat van meg eredetiben, nem lehet hozzáadni steamhez?

Törölt felhasználó
Ezekre a bandita kiírtós észrevételekre csak annyit tudok mondani, hogy kb 10 végigjátszásból egyszer sikerült megcsinálni és már nem tudom melyik patch-el, de biztos hogy azért kezdtem újra és nincs meg az a mentés, mert jött ki újabb mentés azóta.
Egyébként itt lehet elég sok infót még találni. Jó modakat, stb...
UHSF
Papa01
Megy, de EZT kell feltenni hozzá, ez a Stalker: SoC másolás védelme.
Mondjuk nekem is sokadik próbálkozásra jött össze, de végül egyszer csak elindult! 😊 A játék természetesen eredeti!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MBP Schaefer
Sziasztok!
Segítsetek, hátha valaki màr találkozott ezzel a problémával: Steames változatom van eddig semmi gond nem volt, most meg a menü bejön, Majd a következõ kattintásnál fekete képernyõ és semmi...
Feladatkezelõben az xrayengine fut..
A gèpem bõven sok hozzà.
Elõre is köszi!

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Köszi

Nekem szokott menni, igaz, hogy csak akkor ha bejelentkezek. Csak akkor indítja a letöltéseket.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

genndy
Vagy itt van egy jó gyûjtemény: MEGA
(Moddb a legutolsó infóim szerint nem mûködik, a letöltõ linkek korlátozva vannak tõlünk. De lehet hogy azóta javították.)

ModDb-n elérhetõ.

Elnézést tudna valaki küldeni egy linket ahol letölthetem a faction wars modot?

Megoldódott,levettem az nCore-ról,simán megy.

Ettõl függetlenül köszönöm a gyors segítséget!

gmadaras
Azt már próbáltam,de ugyanaz.

De,azért köszi!
genndy
Esetleg jobb gomb az exe-n, "Futtatás Rendszergazdaként". Bár ezt a kiadást nem ismerem, nekem a Steames változat van meg (az simán megy Win7 64bit alatt).

JethroHUN
Telepítsd fel az összes javítást és használj cracket. Az eredeti exe nem fog elindulni Win7 alatt.
(A Cleat Sky Complet modot is megéri felrakni)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok!

Úgy gondoltam újra felteszem a játékot,de sajnos nem indul.
"Hiányos jogkör: a program elsõ futtatásakor rendszergazda
jogkörrel kell rendelkezned" Ezt az üzenetet kaptam.(GSC Game World).
Win7,64bit gépem van.

Ezzel lehet valamit kezdeni? Megköszönném,ha valaki
segítene! [email protected]
Itt is van.

Ha jól tudom akkor változtak az oldal szabályai. Csak a megadott országokból lehet letölteni és magyarország nincs a listán. Valahol az oldalon olvastam még anno angolul...

kastil
innen én sem tudok letölteni semmit hónapok óta már

Hello!A puskagránát vetõk lõtávját szeretném megnövelni, találtam is valamit modot, de nem tudom leszedni az oldalról.(onnét semmi mást sem)Esetleg valaki akinek engedi megnézné, és elküldené nekem?Köszi elõre is

http://www.gamefront.com/files/20255050/CSC_GL_IronSight_Fix_7z
genndy
Próbáltam, még úgy is lutri a dolog.
A moddal be lehet tenni egy stalker csapatot a Szeméttelepre, de még akkor is visszaspawnolhatnak a banditák, pont a nyakukba. Vagy spawnolnak, vagy nem. Ha spawnolnak, akkor vagy kiirtják õket a stalkerek, vagy nem.
Legalábbis én ezt próbáltam, mert nekem az volt a bajom, hogy soha nem ért oda a csapat, hiába tartottam az állást. De lehet hogy a frakciókba is bele lehet nyúlni, és végleg lenullázni a fosztogatókat.
Lehet hogy az is számít a spawnolásnál, hogy Limanszk elõtt vagy vagy utána.

faction commander vagy milyen moddal állítólag végleg ki lehet õket írtani

Hello!Valaki tudja hol lehet átírni a fegyverek szórását, és azt hogy az egyes NPC-k milyen fegyvert hordjanak?SoC-ban emlékszem hogy megcsináltam valahogy, de itt nem tudom hol kell
Hát igen, csak nekem sosem mozdulnak a stalkerek.Elfoglalják az átkelõket de tovább nem jönnek...Próbáltam aludni hátha mikor felébredek történik valami de a hangárban mindig meghalok, mire fölébredek
Igen az a stalkeres frakcióháború fõ küldetése, hogy el kell foglalni a hangárt, de sajnos elég szerencsétlenek az utánpótlás terén, és gyakran beragadnak. Én csak akkor szoktam betámadni a bandita bázist, ha már úton vannak oda a stalkerek. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a térkép nézetben a mozgó csapat fölé viszed a kurzort és akkor kiírja, hogy éppen hova tart az adott csapat. Ha van olyan osztag, ami épp oda tart, akkor szoktam elkezdeni a hentelést. Addig meg csak sakkban tartom õket, hogy ne tudjanak visszafoglani területet. Egyszer elfoglalom és megvárom míg megérkeznek és frissül a küldetés, és megkapom érte a jutalmat. Utána már ha vissza is spawnolnak a banditák sem foglalkozom velük, mert az ismétel elfoglalásért már csak a jutalom pénzösszegének a töredékét kapom.

Melózni meg csak akkor érdemes a fosztogatóknak, ha még nem csatlakoztál valamelyik ellenséges frakcióhoz. (Szolgálat, Stalkerek)

Ahha azt észrevettem csak ugye ez feladatba van iktatva hogy a hangárból ki kell takarítani õket.Máshonét is kell, mint pl az átkelõknél, de oda jön erõsítés, a hangárba viszont nem...Dolgozni meg nem is tudok nekik hisz eltûnik a fejes
Sajnos mindig visszarakja oket a game, de a tobbi frakcioval is ugyan ez a helyzet. X ido elteltevel visszakerulnek. Veglegesen egyiket sem lehet elpusztitani. Igy van megirva a progi.

A szefet en meg soha nem tudtam kinyitni. Meg akkor sem ha bealtam banditaekhoz.

Sziasztok!Egy olyan kérdésem lnne a játékmenettel kapcsolatban, hogy hogy lehet végleg kiûzni a banditákat a szemétdombról?Akárhányszor kiirtom õket a bázisukról és kiteszem a lábam, perceken belül újra ellepik.Másik dolog:

Volt hogy megmaradt a banditák fõnöke és lehetett munkát kérni tõle, de amikor visszatöltöttem egy mentést már eltûnt a csapossal együtt.Van egy széf a vagonban azt hogy lehet kinyitni?Van ezekre valami megoldás?

(1.5.10-es verzió, complete mod)

Nagyon szépen köszönöm!
mcmoha
Feltöltöttem ide.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem Steames sajnos.Ezt az átváltást hogy kell csinálni, milyen progit kell hozzá leszednem?Nem vagyok otthon a témában
Merthogy gamefrontos linkekrõl mi nem tudunk letölteni.
Keress egy progit vagy oldalt ami átváltja az ip címed..

genndy
Ha esetleg Steames, ott egyszerûen megoldható, mert benne van a választható nyelvek között. Átállítod és kész.

Sziasztok!A játékhoz szeretnék teljes orosz nyelvû audio-t.Találtam is a Stalker Filefronton de azt egyszerûen nem engedi letölteni.Esetleg valaki tud másik helyet, vagy akinek engedi letölteni át tudná dobni nekem?Megköszönném a segítséget!
TOMSILENT
Én elfogadom a lemezedet CD-kulcsal mindenestûl

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Hecker007
Köszi! Teszek egy próbát anélkül is, ha továbbra se fog menni akkor meg elhajítom a lemezt az biztos...

TOMSILENT
igen, a törés a probléma

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Hecker007
Pripyat után visszaraktam most ezt a részt viszont nem tudok rendesen játszani, mert mindig kidob a játékból egy idõ után.
Mit lehet ez ellen tenni? A Call of Pripyat nem produkálta ezt a jelenséget. Gép az aláírásomban, win7 frissítve, driverek, dx, .net frissítve. Próbáltam modokkal (Complete, Reloded) és azok nélkül is. A játékom is eredeti, de hogy ne búgjon itt a meghajtóban a lemez raktam rá egy cracket. Esetleg ez lehet a probléma forrása?

TOMSILENT
Tök jó ez a "The Faction War" mód, új sztori. Az eleje elég izgalmas mikor futnod kell a vérszívók elõl a katonai raktár telepen fegyverzet nélkül, csak egy csavarod van meg egy kötszer, elsõsegély + antirad 😄 amúgy ismét egy zsoldost alakítasz akinek halvány lila fingja nincs arról hogy hol van és hogy mi zajlik a zónában! Itt van pár kép:

Akkor tényleg mákod van! 😄

TOMSILENT
Nekem nem spawnolnak vissza...

Ez nekem is összejött, csak aztán pár (játékbeli) óra után a banditák újra-spawnoltak a hangárban és csúnya vége lett. Szóval ez tényleg bugos.

TOMSILENT
Igen, ez mód nélkül! 1.5.10