9107
-
Ez melyikre vonatkozik? A CS-re? -
Complete-t érdemes esetleg feltenni, mert olyasmi mint az Unofficial Oblivion/Skyrim Patch, jópár, játékban bennmaradt bugot javít, küldetéseket kiegészít, kicsit grafikát is turbóz, de a mechanikába alapvetően nem szól bele. Moddb-n fönt van. -
ntex #9025 Lehet de az alapjáték kicsit üresebbnek tűnhet utána, mivel a CS pályái meg vannak töltve tereptárgyakkal meg élnek a bázisok, az alapjátékban meg szinte minden elhagyatottnak tűnik ahhoz képest. -
Hát, 'akko lehet ezzel kezdeni igazából? :) -
A CS eseményei a ShOC előtt játszódnak. Szóval ez az első rész. :) -
Egyelőre nem tervezem. A GoG-on vettem meg a W3-at és ingyér adták hozzá ezt. Ha az alappal kezdem, akkor azt moddolva lesz érdemes? Néhány hónapja átfutott az agyamon, hogy próbáljam meg az alapon, mert történet alapú FPS-t soha nem toltam. A Doom3 felújított változata miatt jött az ötlet. :) -
Persze van, bár pár dolgot nem fogsz érteni a sztoriban. Nem vészes :) De sztem nyomd végig az első részt is, mert nagyon jó. És ha ezzel kezdesz, akkor már csak a moddolt verziók fognak tetszeni az első részből :) -
Ajándékba megkaptam ezt. Van értleme elkezdeni úgy, hogy az alapjátékkal soha nem játszottam? -
Blackfoot #9019 A biztonság kedvéért átmentem, de csináltam előtte egy mentést:) Mostmár tényleg észre lehet venni hogy nem nő a száma az ellenségnek. -
xFreex #9018 Igen, a vörös erdőben. A zsoldosokat kellett védeni, míg leengedik/átfordítják. A hídon még átmehetsz, beszélhetsz a csoporttal, de az alagútba már ne menj, mert akkor van a területváltás. Akkor méssz át Limanszkba. Onnét már nincs visszaút. -
Blackfoot #9017 Arról a hídról beszélsz ugye aminek a másik oldalán a renegátok vannak? Lenyílik a híd és azon már nem szabad átmennem. -
Blackfoot #9016 Igen:) Utánna már eszembe jutott:) -
Most már nem, mert végigvitted a játékot. Csak nem írtam le teljesen... Limanszkból lehet még visszamenni, amíg át nem mész a hídján. Ha már átmentél akkor nincs visszaút. Asszem ott a parancsnok mondja is hogy ha akarsz valamit elintézni akkor most, mert továbbmenve már végig kell küzdeni. Érdemes visszamenni a Mocsárba a Tiszta Égboltosokhoz, mert adnak jutalmat, egy jó fegyvert, amit még föl is tudsz fejleszteni, és simán kitart a játék végéig. Ha van állásod visszatöltheted (talán a játék csinál is automatikusan). -
Blackfoot #9014 Limanszkig eljutottam, sőt egészen addig jutottam ahol nem jut eszembe a neve a karakternek, ja igen strelok körülötte volt valami erőtér és egy speciális fegyverrel azt az erőteret semlegesíteni kellett. ami sikerűlt is. Utánna jött egy intro vagy inkább outro amiben az volt hogy stalkerek többen egy hosszú csarnokban feküdtek, mintha kábúltak lettek volna, és így lett vége:) Jött a stábista stb.
Kösz a tanácsot erre figyelni fogok majd. A renegátok meg a fosztogatók már csak 30-30 vannak. Őket teljesen megkéne semmisíteni nagy a kísértés:) Tehát akkor én már frakcióháborúzhatok ezek szerint. Mivel Limanszk városon túljutottam. -
Vissza kell őket szorítani a bázisukig és aztán ott is mindenkit kiirtani. Mindig kell figyelni hogy rádión éppen mit mondanak melyik táborhelyet támadják, ott besegíteni, aztán megvárni az erősítést, hogy már saját csapatok legyenek ott. Utána érdemes csak továbbmenni. Néha jó sok idő amíg megérkeznek, közben őket is megtámadhatják, stb. Térképen kell nézni kik azok és mi az úticél.
De asszem csak Limanszk után visszamenve lehet normálisan frakcióháborúzni, addig újratermelődnek. -
Blackfoot #9012 Gondolom ellehet érni azt hogy az ellenséges arő száma 0 legyen. Tehát fellehet számolni az ellenséget, legalább is gondolom. Már végigvittem a clear skyt teljesen tehát végigjátszottam, de gondoltam visszatöltök egy régebbi mentést és kipróbálom ezt. A szolgálatnál vagyok egyébként. -
Blackfoot #9011 Hello. Ha csatlakozok egy frakcióhoz miért van az hogy elkezdjük az ellenséget kiiktatni, de mindíg jönnek utánna más ellenfelek. Mikor lesz ennek vége?:) Ha az ellenfélnek van 180 katonája akkor ha kiiktatunk 10 et lesz 170 de nemsokkal utánnak lassan megint 180 an lesznek. Mikor kezd el valóban csökkeni az ellenséges frakcióerő? -
Eromuves jobb lenne de a korhaz is megfelelo,koszonom! -
Rony94 #9009 De nyilván nincs kedve újrakezdenie. Más megoldással meg nem tudok szolgálni. :-\
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.25. 18:05:01 -
Pár hét alatt gyanítom ő maga is elmegy addig :) -
Rony94 #9007 Melyik pályától kéne pontosan? A kórházastól vagy az erőművestől? Csak mert épp elkezdtem játszani, pár hét és tudok adni egy mentést. -
Valaki tudna adni egy autosavet az utolso palyarol? Bugos es nem tudom befejezni.Nekem mar nincs meg az autosave.Ujrakezdeni a jatekot meg nincs erom,idom.Mindegy milyen verzio.Elore is koszonom! -
Rony94 #9005 A STALKER játékoknál már megszoktam hogy a halottak fura pózokat vesznek föl néha. Na de ez mi? Szó szerint megszopattam őket. :'D
-
Rony94 #9004 Most így hirtelen ezt találtam:
"check the fsgame.ltx file. Open it and make sure the directory paths point to a valid folder. Steam places them differently than retail vers. Delete the user.ltx file(s) (it will be recreated when you restart). Delete any previous mod files, they can conflict."
Tehát meg kell keresni egy fsgame.ltx nevezetű fájlt, meg kell nyitni és ellenőrizni kell hogy helyesen van-e leírva benne a játék főkönyvtárának a helye, ha nem, akkor értelemszerűen ki kell javítani. Aztán érdemes törölni a user.ltx fájlt (emiatt nem kell aggódni, a játék kreál egy újat miután újraindítottad a játékot).
Ha ezek után se jó, passzolok. -
Szintén ez a probléma, eredeti verzióm van. -
Üdv!
Olyan gondom lenne a játékkal, hogy a dobozos, utólag felpeccselt játék a menükbe belépve egész egyszerűen kilép.
Semmi hibaüzenet.
Mivel többszöri reinstall után sem oldódott meg a dolog, tettem egy próbát a gogos (virágbolti) verzióval, ami a menüben eddig úgy néz ki rendben van, viszont játék közben nemrég adta meg magát.
Mi okozhat ennél a játéknál ilyet?
Minden frissítés adott.
Egyébként ez ennyire gyengén van optimalizálva? Egy 7870-em van, de a DX-eket is maxra rakva igencsak beesik 25 fps környékére. -
Rony94 #9001 Az egy dolog, de nem adja hozzá a Steam profiljához. Ahhoz Steam-en kell megvennie. -
MiG man #9000 Van regisztrált STEAM felületed? Ott hozzá tudod adni a játéklistához a nem STEAM-os játékokat is. Nekem AVP 3 van steam-től, és ArmA-t is simán hozzáadom a felületen. -
Nem lehet. -
HUmanHunter #8998 nem steames változat van meg eredetiben, nem lehet hozzáadni steamhez? -
#8997 Ezekre a bandita kiírtós észrevételekre csak annyit tudok mondani, hogy kb 10 végigjátszásból egyszer sikerült megcsinálni és már nem tudom melyik patch-el, de biztos hogy azért kezdtem újra és nincs meg az a mentés, mert jött ki újabb mentés azóta.
Egyébként itt lehet elég sok infót még találni. Jó modakat, stb...
UHSF -
Megy, de EZT kell feltenni hozzá, ez a Stalker: SoC másolás védelme.
Mondjuk nekem is sokadik próbálkozásra jött össze, de végül egyszer csak elindult! :) A játék természetesen eredeti! -
Sziasztok!
Segítsetek, hátha valaki màr találkozott ezzel a problémával: Steames változatom van eddig semmi gond nem volt, most meg a menü bejön, Majd a következő kattintásnál fekete képernyő és semmi...
Feladatkezelőben az xrayengine fut..
A gèpem bőven sok hozzà.
Előre is köszi! -
aranyharcsa #8994 Köszi -
MiG man #8993 Nekem szokott menni, igaz, hogy csak akkor ha bejelentkezek. Csak akkor indítja a letöltéseket. -
Vagy itt van egy jó gyűjtemény: MEGA
(Moddb a legutolsó infóim szerint nem működik, a letöltő linkek korlátozva vannak tőlünk. De lehet hogy azóta javították.) -
MiG man #8991 ModDb-n elérhető. -
aranyharcsa #8990 Elnézést tudna valaki küldeni egy linket ahol letölthetem a faction wars modot? -
gmadaras #8989 Megoldódott,levettem az nCore-ról,simán megy.
Ettől függetlenül köszönöm a gyors segítséget!
gmadaras -
gmadaras #8988 Azt már próbáltam,de ugyanaz.
De,azért köszi!