9107
-
#8987 Esetleg jobb gomb az exe-n, "Futtatás Rendszergazdaként". Bár ezt a kiadást nem ismerem, nekem a Steames változat van meg (az simán megy Win7 64bit alatt). -
#8986 Telepítsd fel az összes javítást és használj cracket. Az eredeti exe nem fog elindulni Win7 alatt.
(A Cleat Sky Complet modot is megéri felrakni) -
gmadaras #8985 Sziasztok!
Úgy gondoltam újra felteszem a játékot,de sajnos nem indul.
"Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda
jogkörrel kell rendelkezned" Ezt az üzenetet kaptam.(GSC Game World).
Win7,64bit gépem van.
Ezzel lehet valamit kezdeni? Megköszönném,ha valaki
segítene! [email protected] -
xFreex #8984 Itt is van. -
xFreex #8983 Ha jól tudom akkor változtak az oldal szabályai. Csak a megadott országokból lehet letölteni és magyarország nincs a listán. Valahol az oldalon olvastam még anno angolul... -
#8982 innen én sem tudok letölteni semmit hónapok óta már -
Kalash17 #8981 Hello!A puskagránát vetők lőtávját szeretném megnövelni, találtam is valamit modot, de nem tudom leszedni az oldalról.(onnét semmi mást sem)Esetleg valaki akinek engedi megnézné, és elküldené nekem?Köszi előre is
http://www.gamefront.com/files/20255050/CSC_GL_IronSight_Fix_7z -
#8980 Próbáltam, még úgy is lutri a dolog.
A moddal be lehet tenni egy stalker csapatot a Szeméttelepre, de még akkor is visszaspawnolhatnak a banditák, pont a nyakukba. Vagy spawnolnak, vagy nem. Ha spawnolnak, akkor vagy kiirtják őket a stalkerek, vagy nem.
Legalábbis én ezt próbáltam, mert nekem az volt a bajom, hogy soha nem ért oda a csapat, hiába tartottam az állást. De lehet hogy a frakciókba is bele lehet nyúlni, és végleg lenullázni a fosztogatókat.
Lehet hogy az is számít a spawnolásnál, hogy Limanszk előtt vagy vagy utána. -
HUmanHunter #8979 faction commander vagy milyen moddal állítólag végleg ki lehet őket írtani -
Kalash17 #8978 Hello!Valaki tudja hol lehet átírni a fegyverek szórását, és azt hogy az egyes NPC-k milyen fegyvert hordjanak?SoC-ban emlékszem hogy megcsináltam valahogy, de itt nem tudom hol kell -
Kalash17 #8977 Hát igen, csak nekem sosem mozdulnak a stalkerek.Elfoglalják az átkelőket de tovább nem jönnek...Próbáltam aludni hátha mikor felébredek történik valami de a hangárban mindig meghalok, mire fölébredek -
xFreex #8976 Igen az a stalkeres frakcióháború fő küldetése, hogy el kell foglalni a hangárt, de sajnos elég szerencsétlenek az utánpótlás terén, és gyakran beragadnak. Én csak akkor szoktam betámadni a bandita bázist, ha már úton vannak oda a stalkerek. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a térkép nézetben a mozgó csapat fölé viszed a kurzort és akkor kiírja, hogy éppen hova tart az adott csapat. Ha van olyan osztag, ami épp oda tart, akkor szoktam elkezdeni a hentelést. Addig meg csak sakkban tartom őket, hogy ne tudjanak visszafoglani területet. Egyszer elfoglalom és megvárom míg megérkeznek és frissül a küldetés, és megkapom érte a jutalmat. Utána már ha vissza is spawnolnak a banditák sem foglalkozom velük, mert az ismétel elfoglalásért már csak a jutalom pénzösszegének a töredékét kapom.
Melózni meg csak akkor érdemes a fosztogatóknak, ha még nem csatlakoztál valamelyik ellenséges frakcióhoz. (Szolgálat, Stalkerek) -
Kalash17 #8975 Ahha azt észrevettem csak ugye ez feladatba van iktatva hogy a hangárból ki kell takarítani őket.Máshonét is kell, mint pl az átkelőknél, de oda jön erősítés, a hangárba viszont nem...Dolgozni meg nem is tudok nekik hisz eltűnik a fejes -
xFreex #8974 Sajnos mindig visszarakja oket a game, de a tobbi frakcioval is ugyan ez a helyzet. X ido elteltevel visszakerulnek. Veglegesen egyiket sem lehet elpusztitani. Igy van megirva a progi.
A szefet en meg soha nem tudtam kinyitni. Meg akkor sem ha bealtam banditaekhoz. -
Kalash17 #8973 Sziasztok!Egy olyan kérdésem lnne a játékmenettel kapcsolatban, hogy hogy lehet végleg kiűzni a banditákat a szemétdombról?Akárhányszor kiirtom őket a bázisukról és kiteszem a lábam, perceken belül újra ellepik.Másik dolog:
Volt hogy megmaradt a banditák főnöke és lehetett munkát kérni tőle, de amikor visszatöltöttem egy mentést már eltűnt a csapossal együtt.Van egy széf a vagonban azt hogy lehet kinyitni?Van ezekre valami megoldás?
(1.5.10-es verzió, complete mod)
-
Kalash17 #8972 Nagyon szépen köszönöm! -
#8971 Feltöltöttem ide. -
Kalash17 #8970 Nem Steames sajnos.Ezt az átváltást hogy kell csinálni, milyen progit kell hozzá leszednem?Nem vagyok otthon a témában -
Anonymusx #8969 Merthogy gamefrontos linkekről mi nem tudunk letölteni.
Keress egy progit vagy oldalt ami átváltja az ip címed.. -
#8968 Ha esetleg Steames, ott egyszerűen megoldható, mert benne van a választható nyelvek között. Átállítod és kész. -
Kalash17 #8967 Sziasztok!A játékhoz szeretnék teljes orosz nyelvű audio-t.Találtam is a Stalker Filefronton de azt egyszerűen nem engedi letölteni.Esetleg valaki tud másik helyet, vagy akinek engedi letölteni át tudná dobni nekem?Megköszönném a segítséget! -
#8966 Én elfogadom a lemezedet CD-kulcsal mindenestűl -
#8965 Köszi! Teszek egy próbát anélkül is, ha továbbra se fog menni akkor meg elhajítom a lemezt az biztos... -
#8964 igen, a törés a probléma -
#8963 Pripyat után visszaraktam most ezt a részt viszont nem tudok rendesen játszani, mert mindig kidob a játékból egy idő után.
Mit lehet ez ellen tenni? A Call of Pripyat nem produkálta ezt a jelenséget. Gép az aláírásomban, win7 frissítve, driverek, dx, .net frissítve. Próbáltam modokkal (Complete, Reloded) és azok nélkül is. A játékom is eredeti, de hogy ne búgjon itt a meghajtóban a lemez raktam rá egy cracket. Esetleg ez lehet a probléma forrása? -
#8962 Tök jó ez a "The Faction War" mód, új sztori. Az eleje elég izgalmas mikor futnod kell a vérszívók elől a katonai raktár telepen fegyverzet nélkül, csak egy csavarod van meg egy kötszer, elsősegély + antirad :D amúgy ismét egy zsoldost alakítasz akinek halvány lila fingja nincs arról hogy hol van és hogy mi zajlik a zónában! Itt van pár kép:
-
Rony94 #8961 Akkor tényleg mákod van! :D -
#8960 Nekem nem spawnolnak vissza... -
Rony94 #8959 Ez nekem is összejött, csak aztán pár (játékbeli) óra után a banditák újra-spawnoltak a hangárban és csúnya vége lett. Szóval ez tényleg bugos. -
#8958 Igen, ez mód nélkül! 1.5.10 -
#8957 Ezt mod nélkül? Grat.
Nekem sose sikerült. -
#8956 Azóta a Duty is 0-án van. -
-
#8954 Elvileg lehetne, de bugos. Soha nem érnek oda a társak, hogy biztosítsák a terepet időben. Ha meg moddal (FactionCommander asszem) beraksz csapatot, akkor is bespawnlonak fosztogatók a raktárba, és kezdődik a csihipuhi.
Szóval lehet, hogy szándékosan nem is lehet semelyik frakciót véglegesen kiirtani. -
#8953 Én úgy tudom, hogy nem lehet teljesen felszámolni a frakciót. -
#8952 Le lehet győzni teljesen valamelyik frakciót?A fosztogatókat többször is kitakarítottam a szemétdombról,de mindig visszajönnek! -
kissssss #8951 JAHH :-D így már érthető. -
#8950 Működik! :D dicsértessék a neved :D -
#8949 Köszönöm a választ! Ezek közül egy csomó mindent kihagytam még jó hogy nem működött :) Mindjárt megcsinálom ezeket és megnézem! :) -
#8948 Nincs. Egyik részben sincs.