S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Vagy:
- Dx10-be futtasd! (ha így is hiba, akkor) vagy:
- EAX-ot kapcsold ki, vagy:
- Töröld a Win7-ről a kb2670838 -as frissítést, és ne engedd, hogy visszategye.
Ha így is crash- el, keresgess net-en. Jó pár oldal taglal erről a random crash-elésről. User.ltx-et, lehet "mókolni". (mégfeljebb tornázni graf-ot, szebbé tenni, stb., de ezt most nem fejtem ki, ha nem baj, több oldalon is írnak ezekről)).
A CS a leggyengébb a három játék közül sztem is, mondjuk engem a csojatekka változó vége zavart tán legjobban s csak azután a spawn rendszer. (Ami egy fokkal jobb volt ugyan mint a SoC-é de h nem jöttek az elfoglalt bazisra a szövetségeseid helyette csak egy újabb adag enemy az valóban marha bosszantó volt)
Igazából a sztorit tette teljesebbé igy amiatt megéri végigvinni de kezdésnek nem való. Meg hát hisztiseknek sem 😄
A Complete mod és a magyar verzió kompatibilis?
Silius
Sziasztok!
Nekem nagyon kimaradt ez a játék, de most szerettem volna végre bepótolni.
Magyar szinkron verzió van fent nekem, és 1.04; 1.05; 1.06; 1.07; 1.08; 1.09 és a 10-es Patch is.
A complete mod-ot is felraktam. A játékot grafikája mind max beállításon van. A gépem win 7 64bit, GeForce 750 Ti, 8GB DDR3, a játék SSD-n. Ami a problémám, hogy egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miért fagy állandóan. Kb. 20 percenként leáll a program. Adminisztrátorként indítom. Directx11 modba van, azt a windows update frissítette is (ellenőriztem) valamint a lemezen lévő régebbi directX-.eket is felraktam, de a hiba ugyanúgy megvan. Ennyi patch után, egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a baja, valakinek vmi tipp?

Stalker az egy külön világ. Valakinek nagyon bejön valakinek meg nagyon nem. Gondolom mindketten tudjuk te melyik kategória vagy! 😄
Amúgy régen nagyon jó játéknak számított. Manapság viszont már necces, mivel akkoriban az ember még elnézte neki a hibáit a hangulatért cserébe. Azért már 8 éves szegény.

Call of Pripyat volt a best szerintem, bár nem árt pár modot bevadászni ahhoz sem, mert sokat tud dobni az összképen.
molnibalage83
Unistall. 3 óra játékidő alatt semmivel nem fogott meg, cserébe n+1-szer felbaszta az agyam. Még 2. szinten is egy mezei ellenfél benyel egy tár lövést fejre, én meg kettőtöl meghalok. Céltalan és rohadt sok rohangálás. Ez valami open world szerűség akart lenni, csak dogunalom...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Zeller01
A lehető legnagyobb fos ez a rész. Tényleg ezek az újra"spwan"oló ellenfelek! Az borzalmas. Lost Alpha amivel még próbálkoztam, végig is vittem, de ott meg miket kell rohangálni Te jó ég! 100ezer km-t állandóan. A lényeg ez egy fos, még szinkronosan is.

. : Z E L L E R : .

a mozgást azt szokni kell mindegyik stalker játéknál, a flash drive-ok meg vagy küldetéstárgyak szoktak lenni vagy extra fejlesztéseket tárolnak amiket a megfelelő emberkénél fel lehet használni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

molnibalage83
Az irányítása katasztrófa. Hiába voltáoztatom meg a guggolást más gombra, baszik bevenni. A shift+ctrl kell hozzá alapból és emellett hajolgassak ki és oldalzzak? Ez valami vicc...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Hát, eddig szenvedés a játék, és nem tetszik. Textúrán keresztül látó superhuman, aki egy lövéssel leszed, mieltőt bármit csinálok. Még mázli, hogy ingyen kaptam a W3 mellé játékot.

inkább a shadow of chernobyl-al kellet volna kezdeni... igaz ott se fogja elmagyarázni az alapokat a játék, itt a clear skyban kapni fogod a nyakadba az újra spawnoló ellenfeleket amint kitisztítottál valamit, engem az őrületbe kergetett.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

molnibalage83
A játék elején kapok egy flash drive-ot data-val. Automatikusan betöltődik a PDA-ra az adat? Ha nem, akkor hogyan kell? A játék elején zavaró, hogy semmit sem magyaráz mega játék. Az első STALKER-rel soha nem játszottam.

Megoldódott, valószinü az volt a baj, sötétvölgyben lelöttem sz svdm puskáért egy szabadságost.

A játék fő szál szerint már el kellett addig jutnod, vagy csak átruccantál Szeméttelepről?
Szeméttelepen a Bolhapiac melletti kis pincében kiraboltak már?

Agropom Stalker bázison megcsináltam a küldetéseket, átmentem Szolgálathoz a főépület zárva, hogy tudok bemenni a feladatokat felvenni frakcióvezetőtől?

Steamon megvettem, magyarítottam. Cordonon túl vagyok, 3 flash rendben.

Van valakinek eladó CS magyar? érdekelne

Nem eredeti, nem tudom rátenni 1.5.10-et, nincs erre megoldás?

Az fs_game.ltx-ben átírtad a sort?
Ezt:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
Erre:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

Javítások rajta vannak a játékon? 1.5.10-es az utolsó verzó. Ha nincs és rá rakod, akkor viszont új játék kell majd neki.

A teljes Cordont elölről kezdtem már, először nem vettem fel flash küldetést, most felvettem, egyik esetben se volt nála a flash.

Megoldás. Elviekben nem kell neki új játék, de lehet, hogy egy korábbi mentés kell amiben a Tábornok még él.

Cordonban járok az 1 Flash meghajtót tábornoknál kéne találnom, de nincs nála, van megoldás rá?

Már Lost Alpha is megjelent, igaz az nem teljesen hivatalos, de az is önálló játék.

molnibalage83
Rgr = Roger = angol rádiózásban "vettem + értettem" 😊

genndy
Ezt nem tudom értelmezni. Egyébként szívesen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

molnibalage83
Rgr.

genndy
Shadow of Chernobyl, Clear Sky, Call of Pripyat. Ez a megjelenési sorrend. A játékbeli időrend valójában 2, 1, 3, de ettől még érdemes a megjelenés szerint végigjátszani.
A Suvariumot meg a megjelent/készülő/mittoménéppenhogyáll MMO-kat nem számolom ide.

molnibalage83
Három? Hány STALKER játék is van akkor pontosan?

genndy
Nem igazán értem mit értesz az "alap" alatt (a három rész három külön játék, csak van átkötés, mint a Mass Effecteknél), de mindegy, Complete mod mindhárom részhez van.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

molnibalage83
Ez melyikre vonatkozik? A CS-re?

genndy
Complete-t érdemes esetleg feltenni, mert olyasmi mint az Unofficial Oblivion/Skyrim Patch, jópár, játékban bennmaradt bugot javít, küldetéseket kiegészít, kicsit grafikát is turbóz, de a mechanikába alapvetően nem szól bele. Moddb-n fönt van.

Lehet de az alapjáték kicsit üresebbnek tűnhet utána, mivel a CS pályái meg vannak töltve tereptárgyakkal meg élnek a bázisok, az alapjátékban meg szinte minden elhagyatottnak tűnik ahhoz képest.
molnibalage83
Hát, 'akko lehet ezzel kezdeni igazából? 😊

mcmoha
A CS eseményei a ShOC előtt játszódnak. Szóval ez az első rész. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

molnibalage83
Egyelőre nem tervezem. A GoG-on vettem meg a W3-at és ingyér adták hozzá ezt. Ha az alappal kezdem, akkor azt moddolva lesz érdemes? Néhány hónapja átfutott az agyamon, hogy próbáljam meg az alapon, mert történet alapú FPS-t soha nem toltam. A Doom3 felújított változata miatt jött az ötlet. 😊

mulli1986
Persze van, bár pár dolgot nem fogsz érteni a sztoriban. Nem vészes 😊 De sztem nyomd végig az első részt is, mert nagyon jó. És ha ezzel kezdesz, akkor már csak a moddolt verziók fognak tetszeni az első részből 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

molnibalage83
Ajándékba megkaptam ezt. Van értleme elkezdeni úgy, hogy az alapjátékkal soha nem játszottam?

A biztonság kedvéért átmentem, de csináltam előtte egy mentést😊 Mostmár tényleg észre lehet venni hogy nem nő a száma az ellenségnek.
Igen, a vörös erdőben. A zsoldosokat kellett védeni, míg leengedik/átfordítják. A hídon még átmehetsz, beszélhetsz a csoporttal, de az alagútba már ne menj, mert akkor van a területváltás. Akkor méssz át Limanszkba. Onnét már nincs visszaút.

Arról a hídról beszélsz ugye aminek a másik oldalán a renegátok vannak? Lenyílik a híd és azon már nem szabad átmennem.
Igen😊 Utánna már eszembe jutott😊
genndy
Most már nem, mert végigvitted a játékot. Csak nem írtam le teljesen... Limanszkból lehet még visszamenni, amíg át nem mész a hídján. Ha már átmentél akkor nincs visszaút. Asszem ott a parancsnok mondja is hogy ha akarsz valamit elintézni akkor most, mert továbbmenve már végig kell küzdeni. Érdemes visszamenni a Mocsárba a Tiszta Égboltosokhoz, mert adnak jutalmat, egy jó fegyvert, amit még föl is tudsz fejleszteni, és simán kitart a játék végéig. Ha van állásod visszatöltheted (talán a játék csinál is automatikusan).

Limanszkig eljutottam, sőt egészen addig jutottam ahol nem jut eszembe a neve a karakternek, ja igen strelok körülötte volt valami erőtér és egy speciális fegyverrel azt az erőteret semlegesíteni kellett. ami sikerűlt is. Utánna jött egy intro vagy inkább outro amiben az volt hogy stalkerek többen egy hosszú csarnokban feküdtek, mintha kábúltak lettek volna, és így lett vége😊 Jött a stábista stb.

Kösz a tanácsot erre figyelni fogok majd. A renegátok meg a fosztogatók már csak 30-30 vannak. Őket teljesen megkéne semmisíteni nagy a kísértés😊 Tehát akkor én már frakcióháborúzhatok ezek szerint. Mivel Limanszk városon túljutottam.
genndy
Vissza kell őket szorítani a bázisukig és aztán ott is mindenkit kiirtani. Mindig kell figyelni hogy rádión éppen mit mondanak melyik táborhelyet támadják, ott besegíteni, aztán megvárni az erősítést, hogy már saját csapatok legyenek ott. Utána érdemes csak továbbmenni. Néha jó sok idő amíg megérkeznek, közben őket is megtámadhatják, stb. Térképen kell nézni kik azok és mi az úticél.
De asszem csak Limanszk után visszamenve lehet normálisan frakcióháborúzni, addig újratermelődnek.

Gondolom ellehet érni azt hogy az ellenséges arő száma 0 legyen. Tehát fellehet számolni az ellenséget, legalább is gondolom. Már végigvittem a clear skyt teljesen tehát végigjátszottam, de gondoltam visszatöltök egy régebbi mentést és kipróbálom ezt. A szolgálatnál vagyok egyébként.
Hello. Ha csatlakozok egy frakcióhoz miért van az hogy elkezdjük az ellenséget kiiktatni, de mindíg jönnek utánna más ellenfelek. Mikor lesz ennek vége?😊 Ha az ellenfélnek van 180 katonája akkor ha kiiktatunk 10 et lesz 170 de nemsokkal utánnak lassan megint 180 an lesznek. Mikor kezd el valóban csökkeni az ellenséges frakcióerő?
kommersz
Eromuves jobb lenne de a korhaz is megfelelo,koszonom!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

De nyilván nincs kedve újrakezdenie. Más megoldással meg nem tudok szolgálni. :-\
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.25. 18:05:01

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Roger6
Pár hét alatt gyanítom ő maga is elmegy addig 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever