9107
  • Anonymusxx
    köszi, majd megkeresem
  • lacuska51
    Kép
  • lacuska51
    Az alap páncélba is lehet tenni éjjellátót fejlesztésként.
  • HUmanHunter
    Lehet szerezni külön is, úgy emlékszem mintha nekem egyszer sikerült volna
  • Anonymusxx
    Az még nincs, gondolom majd későbbi páncélba lesz..
  • lacuska51
    Használj éjjellátót.
  • Anonymusxx
    Az fasza, kb ennyit lehet látni a zseblámpával:

https://imgur.com/doto51X

Minek ennek normális grafika?
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.04.05. 14:22:53
  • Rony94
    Normális.
  • Anonymusxx
    Az normális hogy estefele alig lehet látni a játékban? pl nem látom azt se hogy mi van a kezemben... A lámpa meg nem sokat ér a szabadban.... Ha a fényerőt meg felhúzom, akkor meg nappal lesz túl világos...
  • Silius
    Bocs a késői válaszért, csak sok volt a meló és most jutottam gép elé.
    Andula: Igen, profin megy vele (DX9).
    bajgunar: Directx9-be tökéletes a játék, most egy jó időt töltöttem vele, nem volt semmi gond, csak a látvány nem a legjobb.
    Próbáltam törölni a kb2670838 frissítést, de a végén hibát ír a windows, hogy nem minden frissítést tudott törölni, szerinted mi lehet a baja?
    User.ltx-el van értelme próbálkozni, ha a játék csak DX9-be fut, ami nagyon gyenge minőség?
  • bajgunar
    Vagy:
    - Dx10-be futtasd! (ha így is hiba, akkor) vagy:
    - EAX-ot kapcsold ki, vagy:
    - Töröld a Win7-ről a kb2670838 -as frissítést, és ne engedd, hogy visszategye.
    Ha így is crash- el, keresgess net-en. Jó pár oldal taglal erről a random crash-elésről. User.ltx-et, lehet "mókolni". (mégfeljebb tornázni graf-ot, szebbé tenni, stb., de ezt most nem fejtem ki, ha nem baj, több oldalon is írnak ezekről)).
  • Andule
    A CS a leggyengébb a három játék közül sztem is, mondjuk engem a csojatekka változó vége zavart tán legjobban s csak azután a spawn rendszer. (Ami egy fokkal jobb volt ugyan mint a SoC-é de h nem jöttek az elfoglalt bazisra a szövetségeseid helyette csak egy újabb adag enemy az valóban marha bosszantó volt)
    Igazából a sztorit tette teljesebbé igy amiatt megéri végigvinni de kezdésnek nem való. Meg hát hisztiseknek sem :D
  • Andule
    A Complete mod és a magyar verzió kompatibilis?
  • Silius
    Sziasztok!
    Nekem nagyon kimaradt ez a játék, de most szerettem volna végre bepótolni.
    Magyar szinkron verzió van fent nekem, és 1.04; 1.05; 1.06; 1.07; 1.08; 1.09 és a 10-es Patch is.
    A complete mod-ot is felraktam. A játékot grafikája mind max beállításon van. A gépem win 7 64bit, GeForce 750 Ti, 8GB DDR3, a játék SSD-n. Ami a problémám, hogy egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miért fagy állandóan. Kb. 20 percenként leáll a program. Adminisztrátorként indítom. Directx11 modba van, azt a windows update frissítette is (ellenőriztem) valamint a lemezen lévő régebbi directX-.eket is felraktam, de a hiba ugyanúgy megvan. Ennyi patch után, egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a baja, valakinek vmi tipp?
  • Madi92
    Stalker az egy külön világ. Valakinek nagyon bejön valakinek meg nagyon nem. Gondolom mindketten tudjuk te melyik kategória vagy! :D
    Amúgy régen nagyon jó játéknak számított. Manapság viszont már necces, mivel akkoriban az ember még elnézte neki a hibáit a hangulatért cserébe. Azért már 8 éves szegény.

Call of Pripyat volt a best szerintem, bár nem árt pár modot bevadászni ahhoz sem, mert sokat tud dobni az összképen.
  • molnibalage83
    Unistall. 3 óra játékidő alatt semmivel nem fogott meg, cserébe n+1-szer felbaszta az agyam. Még 2. szinten is egy mezei ellenfél benyel egy tár lövést fejre, én meg kettőtöl meghalok. Céltalan és rohadt sok rohangálás. Ez valami open world szerűség akart lenni, csak dogunalom...
  • Zeller01
    A lehető legnagyobb fos ez a rész. Tényleg ezek az újra"spwan"oló ellenfelek! Az borzalmas. Lost Alpha amivel még próbálkoztam, végig is vittem, de ott meg miket kell rohangálni Te jó ég! 100ezer km-t állandóan. A lényeg ez egy fos, még szinkronosan is.
  • kissssss
    a mozgást azt szokni kell mindegyik stalker játéknál, a flash drive-ok meg vagy küldetéstárgyak szoktak lenni vagy extra fejlesztéseket tárolnak amiket a megfelelő emberkénél fel lehet használni.
  • molnibalage83
    Az irányítása katasztrófa. Hiába voltáoztatom meg a guggolást más gombra, baszik bevenni. A shift+ctrl kell hozzá alapból és emellett hajolgassak ki és oldalzzak? Ez valami vicc...?
  • molnibalage83
    Hát, eddig szenvedés a játék, és nem tetszik. Textúrán keresztül látó superhuman, aki egy lövéssel leszed, mieltőt bármit csinálok. Még mázli, hogy ingyen kaptam a W3 mellé játékot.
  • kissssss
    inkább a shadow of chernobyl-al kellet volna kezdeni... igaz ott se fogja elmagyarázni az alapokat a játék, itt a clear skyban kapni fogod a nyakadba az újra spawnoló ellenfeleket amint kitisztítottál valamit, engem az őrületbe kergetett.
  • molnibalage83
    A játék elején kapok egy flash drive-ot data-val. Automatikusan betöltődik a PDA-ra az adat? Ha nem, akkor hogyan kell? A játék elején zavaró, hogy semmit sem magyaráz mega játék. Az első STALKER-rel soha nem játszottam.
  • tom2004
    Megoldódott, valószinü az volt a baj, sötétvölgyben lelöttem sz svdm puskáért egy szabadságost.
  • xFreex
    A játék fő szál szerint már el kellett addig jutnod, vagy csak átruccantál Szeméttelepről?
    Szeméttelepen a Bolhapiac melletti kis pincében kiraboltak már?
  • tom2004
    Agropom Stalker bázison megcsináltam a küldetéseket, átmentem Szolgálathoz a főépület zárva, hogy tudok bemenni a feladatokat felvenni frakcióvezetőtől?
  • tom2004
    Steamon megvettem, magyarítottam. Cordonon túl vagyok, 3 flash rendben.
  • tom2004
    Van valakinek eladó CS magyar? érdekelne
  • tom2004
    Nem eredeti, nem tudom rátenni 1.5.10-et, nincs erre megoldás?
  • xFreex
    Az fs_game.ltx-ben átírtad a sort?
    Ezt:
    $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
    Erre:
    $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

Javítások rajta vannak a játékon? 1.5.10-es az utolsó verzó. Ha nincs és rá rakod, akkor viszont új játék kell majd neki.
  • tom2004
    A teljes Cordont elölről kezdtem már, először nem vettem fel flash küldetést, most felvettem, egyik esetben se volt nála a flash.
  • xFreex
    Megoldás. Elviekben nem kell neki új játék, de lehet, hogy egy korábbi mentés kell amiben a Tábornok még él.
  • tom2004
    Cordonban járok az 1 Flash meghajtót tábornoknál kéne találnom, de nincs nála, van megoldás rá?
  • HUmanHunter
    Már Lost Alpha is megjelent, igaz az nem teljesen hivatalos, de az is önálló játék.
  • molnibalage83
    Rgr = Roger = angol rádiózásban "vettem + értettem" :)
  • genndy
    Ezt nem tudom értelmezni. Egyébként szívesen.
  • molnibalage83
    Rgr.
  • genndy
    Shadow of Chernobyl, Clear Sky, Call of Pripyat. Ez a megjelenési sorrend. A játékbeli időrend valójában 2, 1, 3, de ettől még érdemes a megjelenés szerint végigjátszani.
    A Suvariumot meg a megjelent/készülő/mittoménéppenhogyáll MMO-kat nem számolom ide.
  • molnibalage83
    Három? Hány STALKER játék is van akkor pontosan?
  • genndy
    Nem igazán értem mit értesz az "alap" alatt (a három rész három külön játék, csak van átkötés, mint a Mass Effecteknél), de mindegy, Complete mod mindhárom részhez van.
  • mcmoha