S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
valahol valaki biztos várta azokat 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Herold
Nekem a végére 3 pendrive maradt, amiket nem tudtam sehol leadni.

koschwarz
ezekkel a pendrive keresésekkel én is mindig gondban vagyok, de hát csak átnézek minden helyet, aztán vagy megtalálom vagy nem. vagy ugye jutalomként adják küldetésekért, tehát érdemes vállalni a mellékküldetéseket. de konkrétan ebben nem tudok segíteni.

mondjuk az vicces, hogy a CS bázison a kereskedõ jutalomként ad olyan pendrive-ot, amit a kb. 20 méterre lévõ mûszerész kerestet veled... 😊

bajgunar
Hy all.
Arról mondjatok már valamit, hogy hol a fenébe találom Cordon-ban a 3. pendrive -ot? Amirõl infot "állítólag" a kereskedö ad (Selva vagy ki)! A sörétes puskák elektronikus izéjérõl asszem. Az egyik egy katonánál volt a garázs körül, a másik meg a mocsártól cordonba vezetõ alagút jobb oldalánál egy hátizsákba. De a 3. at sehol se találom, infot már nem akar adni senki se, a kereskedõ se. Már mindent átkutattam, minden pontot végigjártam 6x. Újra kezdtem a játékot, de már nem emléxek, hogy anno megtaláltam e, vagy nem. A térképet a belink-eltet is hiába nézem, nagyon sokmindent az se magyaráz el. Leírást, meg mindenre kiterjedõ részletes végigjátszást meg nem találok sehol se.
#7852: --> Cordon-ig átjutottam, vettem a bázison új ruhát, meg új fegyót, és még van 62k pénzem. 2x kipucoltam a hadsereget és eladtam az összes cuccot, felszedtem mocsárba is minden artifact-ot, fegyvert és eladtam. Minden melléküldit megcsináltam. Így lett ennyi pénzem. És még csak Cordon-t pucoltam ki. <#hehe> Mi lesz még, ha távcsöveseket gyújtök? <#violent> Közbe a ruhát is javítottam 3x, meg a fegyókat is amiket használok.<#nevetes1>
Köszi elõre is.
koschwarz
én nagyon bírom, hogy nem lehet olyan sok lóvét összeszedni, mint a shoc-ban, ahol gyakorlatilag meg semmire nem kellett költeni. ezért is lett a "legnépszerûbb" rossz befejezés a "sokpénzes".
itt "keményen" küzdeni kell. ha meg egy felfejlesztett fegyvert lecserélsz, akkor ez van, nyilván nem fognak annyit adni érte, mint amennyit ráköltöttél, a kereskedõk ebbõl élnek.

Törölt felhasználó
Ezt még mindig neked írom, hogy mi a tökömet lehet csinálni a sok stukival? Mind1ik szar, és többe kerül megcsinálni mint amennyiért el tudom adni. Ez nagyon nem pálya íggy Hogy tudok így pénzt szerezni? Van eggyáltalánértelme igy a fegyokkal szarakodni? Vagy elég csak a jókat elvinni meg kiszedni belõlük a skullót? Ja meg csóri fegyvermestert ugy bebaszatam, kidölt egy napra😄
Törölt felhasználó
Te Yan! A COP-ba azt irta ez a 1.6os verziós mizéria hogy -al lehet fix külsöre meg nem fixre menni. De én nyomhatom ész nélkül ez cseszik váltani. Te mit tudsz errõl?
Herold
IL 86-ost mindenesetre kerüld! Nagyon gyakran beragad.
Nálam Chaser volt, SVD, meg távcsöves, hangtompíós, gránátvetõs SGI.

coolpet
A Bulat strapabiro ja, de 2 artit lehet beletenni, egy -radit meg egy egeszsegnovelot erdemes, de kell meg eg lotifuti es -verzes is, emmelle kell megegy -6os antirad, ezert kell a seva.
Fullra csak a fosztogato teknikus tudja a sevat fejleszteni, es ezert egy kicsit gaz is, mert a fosztogatokkal joban lenni az kihivas 😊 veletlenul is le lelovok parat ha megtamadnak 😊 a hangulatukat javitani meg nemlehet, csak ha beallok hozzajuk, de akkor szeva mindenkinek 😊
Meg nevetseges, hogy akar egy AK-t is 9 rubelert vesznek meg, szoval aki oket valasztja az tenyleg mero bolond 😊

Battletag: coolpet#2467

De, tuningolható. Mindenhol, Mocsárban, freedomnál.

Elég sok strapabíró páncél van, a SEVA elõnye hogy emellett 5 artifact is rakható bele (meg a stalker ruhába), a többibe max 3.

Fegyverbõl AK + shotgun (mutánsokra) kell csak, meg néha távcsöves, más semmi. Az elején jó még a viper5 amíg nincs AK-d, a mocsaras pályát kitakarítani ideális, aztán már ott meg is lesz a feltuningolt AK. Fegyvert csak pontosságra érdemes tuningolni, különben állandóan skulóért fogsz rohangálni, meg 30 tár kell egy emberbe mire megdöglik.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Törölt felhasználó
Sztem a G36 a legjobb megtuningolva, persze ehez kell mod is ha jól tudom, mert alapból nem tuningolható. Azt mondják hogy szeva mellet még a bulatt elég strapabíró. A lényeg hogy akár milyen fegyvert viszel max 2 fajta legyen ugyan olyan lõszerrel. Egy csipázós meg egy viszonylag közelre autómatának vagy burstnak. Pisztoly tökéletesen lényegtelen. Nekem ezek a combók jönnek be a legjobban. De hát én mesterlõvészeket is kitanulmányoztam, ezért is nyomom így😊
coolpet
Bocsi nem SIG hanem SGI 5K

coolpet
Szerintetek mi a legjobb kombo?
Ahogy igy 3adszorra kozeledek avegjatek fele kezdem azt hinni, hogy seva armorra upgradelve(arti helyek miatt), meg sig 5K pontossagra, pisztolybol meg a kora szinten pontossagra.
Shoti az talan vagy a chaser vagy a fejlettebb valtozata erossegre tuningolva. Aztan itt kb ki is fujt a tudomanyom. De ezt cipelgetni eleg nagy suly.

Egyeb tipp?

Yan
orosz duma, magyar felirat 😊
Herold, ha a cs megy, az is fog ugyan olyan beállításokkal

&#165; xfire: kistekila

de amúgy, a fosztogatók is szinte mindig oroszul beszélnek, csak ha gránátoznak neked akkor nem.

lol

Törölt felhasználó
Na ezt még ne mtudom, még nem volt idõm felrakni. Majd sztem csak este. De remélem hogy orosz. AM a CSben a magyar nyelvet felülirtam az eredeti orosszal és kajak vannak plusz dialogok magyarhoz. Pont emiatt, néhány stalker magyarul beszél és nem oroszul. Nagyon feelinges, hogy megy oroszul a dumálás aztán valaki közbeszol magarul😄😄
de a szinkron az orosz ugye?

Törölt felhasználó
Hát nem ártana pechelni, mondjuk e legujjabbal, mert eggyes gépeken hajlamos ilyeneket csinálni😞
Hello nem tudjatok hogy mitol lehet az hogy jatszok egy darabig aztan fogja magat es kilep csak ugy a jatekbol! Kezd a tokom tele lenni ezzel a jatekkal mert amugy qva jo de ezek a hibak kiakasztanak mar eredeti a jatekom szal rakjak fel valami javitast?
Törölt felhasználó
Gépigény:

Minimum System Requirements

* Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
* 512 MB RAM
* 128 MB DirectX 8.0 compatible card / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600

Recommended System Requirements

* Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
* 2 GB RAM
* 512 MB DirectX 9.0c compatible card / nVIDIA GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 4850

Magyar leirás (teszt) képekkel és videokkal : http://www.gamekapocs.hu/cikk/4065/1243/STALKER:+Call+of+Pripyat+teszt

Seed: max 650k
Herold
Gépigénye nagyobb mint a Clear Sky-nak?

Törölt felhasználó
Nézd meg mire válaszolt és rájössz😊

Én am Ncoreról most szedtem le este. Egy exe az egész. Csak felrakja magát és már mehet is. Még madzsar felirat is van hozzá😄
coolpet
mit Yan? 😄

Yan
tõccsétek le, magyarított, telepíteni sem kell (igaz ezt sem)
picit másabb, nem tudom eldönteni jobb vagy rosszabb 😊

Solid Snake
Biztos csak barátkozni akart <#buck>
coolpet
van ott 2 arti ami a profnal sokat er 😊 tudnek belole fejleszteni 😊

Herold
Nekem egyszer sikerült szóba állnom a fosztogatók kereskedõjével (ellenség volt). <#hehe>

Törölt felhasználó
Ellenséghez amugy se tudnál bemenni fejleszteni mert õ is ellenség. Nem gyanús???
Törölt felhasználó
Akkor ne mesélj Bammeg😄
Herold
Én? Nekem nincs meg.

coolpet
Enemy vagyok prsze mert megirtottam a fajtajukat.
az ajtot becsukjak, de mogule/atlonek rajta.
az ajtot meg hiaba nyomom F-et, aztirja closed.

Törölt felhasználó
Nem, de le kéne szedni, mert azt mondták sok extra van benne többekközt a különálló sisaktól kezdve sokmindenig. De ne fogd vissza magad és mesélj!😄
Herold
Call of Pripyatot próbáltad már?

Törölt felhasználó
Hát elvileg csak akkor zárnak be, ha enemy vagy, szóval ezt nem is értem:S... AM elvileg nem irja de f-fel ki lehet nyitni.

Hát nem tudom, sochba se azt élveztem, hogy este grasszáéltam, hanem azt hogy mekkorja jó eza csernobili feelinges játék. Az éjszakának részemrõl semmi köze ehez. Am a sockhoz nagyon zsíros modok születtek. Pld a priboy story, ami egy komplett uj játéktörténet és kb 5ször annyi ujdonság van bele pakolva mint ebbe a clear skyba. A lost alphat meg most csinálják. Hát az se lesz egyszerû. Nem is tudom hány uj pálya lessz ahoz is.
Herold
A feelinghez az éjszaka is hozzátartozik.
Amúgy meg azon kívül, hogy sötét van, semmi különbség nincs. Én hiányoltam belõle a csak éjszaka megjelenõ mutánsokat. Úgy tényleg nem lenne mindegy mikor mászkál az ember, ha lennének olyan szörnyek amik csak éjjel bújnak elõ.

coolpet
A sevat akarom fullra fejleszteni a kornyezeti hatasok ellen, de az utolso fejlesztest nem tudom megcsinalni, mert azt mondja mind a freedom, mind a duty teknikus azt mondja nincs adat a fejlesztesrol.
Minden pendrive megvan, kiveve a stalker teknikusnak valami shotgun elektronikus szabalyrendszere kell amit szinten nemtalalok. Mindenkitol megvettem az infot, es mindent begyujtottem, az valami rejtett cucc lehet.

Szoval a sevat csak a fosztogato technikus tudja upgradelni? leadtam neki az osszes pendriveot.

Ja es az ajtot hogy tudom kinyitni a fosztogatobazisnal ha mindig bezarjak amikor jovok?
Help

Törölt felhasználó
Ha be akarok szarni játék közben, akkor játszok a fear-rel vagy a jerichoval vagy doommal. Ez nekem a feelingrõl szól nem arról hogy beszarjak.😄 Am meg van benne így is elég olyan rész, ahol be lehet kulázni, tök mind1 mikor megyek le oda.
kordonban sem rossz, mész az úton és idõnként világító szemeket látsz nemmessze 😄

Herold
Hálózsák? Minek? <#vigyor3> Nincs hangulatosabb annál, mint a Vörös erdõben mászkálni éjszaka egyedül.

Törölt felhasználó
Am nem árt modokat használni, ezt azoknak mondom, akik a sok bugra alergiásak. Pld én azt se tartom reálisnak, hogy a fegyvereket amiket összeszedsz azt nem tudod eladni bárkinek. Mi van a zonában valami iratlan fegyverkezés ellenes törvény van vagy mi??? Szal nem árt átnézni a modokat, mert sokat javítanak a hangulaton. Pld van hálózsák is ami jó, mert pld este nem kell a sötétben gempózni. ÉÉn azt utálom is, meg valóságban se lenne semmi kedvem ilyen helyen este rohangálni. Am meg ezekre a pendráviokra ott a megoldás abban a map-ban amit belinkeltem. Kb 2 oldallal lejebb található, de lehet hogy csak 1.
pont most csináltam meg. Nekem az a srác adta pénzért a tippet aki benn ül a házban és fontos személy. Addig nyomkodtam amíg azt nem mondta flashdrive van a rejtekhelyen és kb. 800 Ru volt a tipp.
highlander15
Sziasztok!
AZ elején az ingoványban a fegyvermesternek elvállaltam a küldetést,hogy három pendriveot viszek neki(páncélfejlesztés,csõmódosítás,viper csõszájfék).Ebbõl csak a Viper csõszájfékeset nem találtam meg,minden általam ismert rejtekhelyet megnéztem,hol lehet mégis fellelni ezt a pendriveot?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Törölt felhasználó
Ha stalkerekhez beálltál, akkor már elreszelted magad a fosztogatóknál. Náluk addig kell megcsinálni a küldik 1 részét amíg lehet. Am a legbrutálisabbb hardcor verzió, ha be is állsz hozzájuk, mert akkor minden mind1 alapon tunkolnod kellesz mindenkit le. Nem leszenk haverok sehol😄 A többi frakció között, mint stalker freedom vagy duty, ugy tudsz váltani hogyha mindig belépsz a stalkerhez, mert ugye õk semlegesek, és onnan bármelyik bandához csatlakozhatsz össze vissza. Kivéve ugye a fosók.
coolpet
Ha egy frakciohoz csatlakozok, akkor hogy tudom felbontani veluk a kapcsolatot es egy masikhoz odamenni?
Mindegyiket kiproabalnam, es nem visszatoltogetesek aran.

A fosztogatokkal nem lehet rendezni a viszalyt es megcsinanltatni az armoromat vegre? 😊

Nameg allandoan bezarjak a kaput, es nemjutok be.
5let?

Yan
na ja,
azt már nem is szoktam megcsinálni. megnézem az átvezetõ videot és kezdek új játékot 😊

mcmoha
Igen.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ha beállok a stalkerekhez mindjárt kordonban akkor utánna átálhatok még a freedom-hoz?
Herold
Nah... Örülök, hogy csak 2000 Ft-ot adtam ki erre a bughalmazra. Az erõmûves pálya elég fosra sikerült.

Törölt felhasználó
Tört verziókkal aza baj, hogy nem fognak minden gépen menni... Ezért törtek. AM meg warezt a bannerben lévõ link alatt lehet letárgyalni.