S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Energy: 3,352 J=7.62
Energy: 1,796 J=5.56
Teljes mértékben igazad van, valóban összekevertem a 2 nyitot lapot. Viszontakkor #7894-es HSZ-ben van rosszul irva, hogy az erõsebb lõszer. Meg én is ugy tudtam hogy az AK skulloja bõven erõsebb.
Energy: 1,796 J=5.56
Teljes mértékben igazad van, valóban összekevertem a 2 nyitot lapot. Viszontakkor #7894-es HSZ-ben van rosszul irva, hogy az erõsebb lõszer. Meg én is ugy tudtam hogy az AK skulloja bõven erõsebb.
Ezt irja ki, pedig 1.5.10-re meg van peccselve-creckelve★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ja vagy warezbe kellettvolna irni? 😄 sorry
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Törölt felhasználó
Oké ezt már én is tudom, a másikra válaszolj okostojás <#hehe>#hehe>
a telepitésnél minden töld volt, kivéve az oprendszer, aztirta hogy ismeretlen.
de megcreckeltem és nyomtam a kompatibilitást is az ikonra és igysem.
Pedig a bin-bekell másolni a creckfájlokat nem?
de megcreckeltem és nyomtam a kompatibilitást is az ikonra és igysem.
Pedig a bin-bekell másolni a creckfájlokat nem?
Törölt felhasználó
Most néztem hogy az 5.56-os lõszernek nagyobb a becsapódási energiája mint a 7.62 es lõszernek. Pedig a 7.62esnek a hossza is nagyobb mert az 51mm míg az 5.56os csak 45mm. Most enyivel rosszab lenne a 7.62esben a puskapor hogy nagyobb térfogat ellenére is kisseb teljesítményû a lövedék? Ehez aki ért az fejtse már ki miért van ez! Köszi!
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-STCS\logs
itt van egy logfile annak a vege erdekes, ott irja mivel volt baja.
kuldd el priviben
itt van egy logfile annak a vege erdekes, ott irja mivel volt baja.
kuldd el priviben
Battletag: coolpet#2467
szerintetek mért nem indul el a game? WIN7 miadt? pedig a prypiat megy
ja ha pontosan be tudod merni a tavolsagot elsore egy mozdulatlan celra.
de ha mellelosz akkor az egesz tabor elkezd futkosni. Meg a fullra fejlesztett Kora919-el is jobban boldogultam, pedig az .45os ACP hydroshock lovedekkel volt toltve.
volt hogy 1 tarral leszedtem 9 embert(11 fer bele) 😊
A favor pontossagra akkoris az SGI5K, annal jobb nincs es hangtompitot is birja, valamint a nagyobb kaaliberi 5.62 NATO loszer kell bele.
de ha mellelosz akkor az egesz tabor elkezd futkosni. Meg a fullra fejlesztett Kora919-el is jobban boldogultam, pedig az .45os ACP hydroshock lovedekkel volt toltve.
volt hogy 1 tarral leszedtem 9 embert(11 fer bele) 😊
A favor pontossagra akkoris az SGI5K, annal jobb nincs es hangtompitot is birja, valamint a nagyobb kaaliberi 5.62 NATO loszer kell bele.
meg lehet szokni 😊 a shoc óta szeretem, messzirõl halkan pontos fejeseket oszt ki.
¥ xfire: kistekila
Törölt felhasználó
<#zavart1>#zavart1> Egy hülyeség😄 A lényeg hogy pontos és ha eléggé kiismerted akkor nem zavarnak az ívek😊 DE azért a 7.62 es és a nató lõszerben sztem igazam van<#beka3>#beka3>
Izé...
A golyó sebessége nem változik. A tûzgyorsaság az idõegység alatt egymás után kilõtt golyók számát jelenti.
A Vintar szubszónikus (azaz lassú) lövedékeket lõ ki, így mindenképp látványos ívet fog venni. Ez a hangtompító miatt kell...
A golyó sebessége nem változik. A tûzgyorsaság az idõegység alatt egymás után kilõtt golyók számát jelenti.
A Vintar szubszónikus (azaz lassú) lövedékeket lõ ki, így mindenképp látványos ívet fog venni. Ez a hangtompító miatt kell...
Törölt felhasználó
HA a pontosságot növeled akkor ált a tûzgyorsaság csökken, ergó lassablessz a lövedék és ívesebb lesz, viszint ha tudod kb mennyit esik adot távolságon a golyó, akkor azzal is jól lehet lõni, mert az meg mindig ugyan oda visz. Persze jó kérdés, hogy ha mondjuk lõszert váltasz egy fegyverben, akkor miért nem nõ a tûzgyorsasága, hiszen a 7.62-es sokkal erõsebb skulló, mint a nató lõszer.
a vintar az egyetlen fegyo ami nem jott be igazan. hiaba tuningoltam pontossagra maxra, akkoris ivesenejti a lovedeket. Sok gyakorlast igenyel, hogy a tavolsag es domborzat fuggvenyeben hogy lojek, ezert maradtam inkabb az sgi5K-nal, vegig nagyon jo fegyo. pontos es halalos panceltoro lovedekkel.
Törölt felhasználó
Jaja ez azért sokat megmagyaráz hogy valamikor miért kell beléjük nyomni egy rakat skullót. A katonák meg egyébként is elég sokat hajlonganak ha nem egybõl fejbe lövöd😄
na ilyent sem hallottam meg, hogy az ellen medipackot hasznaljon 😊
neha szoktam naluk talalni, miutan megfekudtek, es tenyleg altalaban akkor ha gyorsan vegzek veluk 😊
neha szoktam naluk talalni, miutan megfekudtek, es tenyleg altalaban akkor ha gyorsan vegzek veluk 😊
az már a shoc-ban is volt, ha épp hajol, nyög, nem szabad meglõni, mert nem sebzi, medikpackot használ akkor 😊
a chaser csak nagyon közelre igazán hatásos, még akkor is ha tuningoltad a pontosságot.
ettõl függetlenül, bevallom, õszintén nem értem ezt a mizériát a fegyverekkel, meg hogy kinek hogy (nem) sikerül lelõni egy ellenséget egy méterrõl shotgunnal vagy messzirõl távcsövessel...nem felvágni akarok, tényleg, de egyik részben sem volt gondom ezzel, mindenki úgy sebzõdött, és olyan távolságról, ahogy várható. a clear sky-t relatíve nemrég kezdtem, de a mocsárban egy banditafészket egy szál viperával és 3 tárral ki lehet pucolni. egyszerûen el kell fogadni, hogy térdelni kell, max 3-as sorozatokban lõni, és fedezékbõl. ez nem a call of duty, pont.
ettõl függetlenül, bevallom, õszintén nem értem ezt a mizériát a fegyverekkel, meg hogy kinek hogy (nem) sikerül lelõni egy ellenséget egy méterrõl shotgunnal vagy messzirõl távcsövessel...nem felvágni akarok, tényleg, de egyik részben sem volt gondom ezzel, mindenki úgy sebzõdött, és olyan távolságról, ahogy várható. a clear sky-t relatíve nemrég kezdtem, de a mocsárban egy banditafészket egy szál viperával és 3 tárral ki lehet pucolni. egyszerûen el kell fogadni, hogy térdelni kell, max 3-as sorozatokban lõni, és fedezékbõl. ez nem a call of duty, pont.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hat igen a sebzesrendszer neha tenyleg gaz 😊
de mondjuk a pontossagra a kora919 a legjobb pisztoly, felpalyarol le lehet vadaszni vele szinte barkit, csak fejre kell loni.
volt hogy sebzesre tuningolt chaser13-al odaalltam egy bandita ele, eppen tarazta a hosszupuskajat. ramosolyogtam, es kb 1 meterrol hasbakuldtem. Olyan szepet repult hogy nacsak. jott a masik is, azt is 1 meterrol megkuldtem, csak nyog meg hajlong, na akkor kap megegy soretet. Ezt meg 3x eljatszotta, 5 soret viritott benne, pedig karnyujtasnyira volt, es a hajlongas utan raemelte a vipert en meg futottam, mig tarazoss a chaser 😊 Meg 1 tarat kibirt a csoka(6 soret), de az mar mondjuk messzebbrol volt. na akkor a pmm-et elokaptam es fejbekuldtem. Az artott meg neki. Nemtom biztos 9 elete volt, de ilyennel soxor talalkoztam mar.
de mondjuk a pontossagra a kora919 a legjobb pisztoly, felpalyarol le lehet vadaszni vele szinte barkit, csak fejre kell loni.
volt hogy sebzesre tuningolt chaser13-al odaalltam egy bandita ele, eppen tarazta a hosszupuskajat. ramosolyogtam, es kb 1 meterrol hasbakuldtem. Olyan szepet repult hogy nacsak. jott a masik is, azt is 1 meterrol megkuldtem, csak nyog meg hajlong, na akkor kap megegy soretet. Ezt meg 3x eljatszotta, 5 soret viritott benne, pedig karnyujtasnyira volt, es a hajlongas utan raemelte a vipert en meg futottam, mig tarazoss a chaser 😊 Meg 1 tarat kibirt a csoka(6 soret), de az mar mondjuk messzebbrol volt. na akkor a pmm-et elokaptam es fejbekuldtem. Az artott meg neki. Nemtom biztos 9 elete volt, de ilyennel soxor talalkoztam mar.
Azért az tényleg érdekes, hogy egy szimpla bõrkabátos fosztogatót mellbelövök 2x Dragunovval és semmi baja.
Törölt felhasználó
Én nem tudom, nekem mindig meghalnak ha kell!😄 Katonát is sikerült ugy arconlõni már párszor vagy 50m-rõl, hogy 1 golyótól feldobta a pacskert. Szal ennyit errõl
vipera géppisztollyal, mélyguggolásban, fejbe, egy darab 3-as sorozattal annyi egy banditának <#nezze>#nezze>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kiegészítõ: ha találsz olyan "patche-et" (inkább mod lesz az), amivel könnyebb lelõni az ellenséget, azzal te is könnyebben halsz, ugyanis a sebzésrendszer oda-vissza él...
Nem patch kell, hanem el kell találni a célt. Senkibe sem kell egy tár, ha jól célzol.
Fegyvert átállítani egyes lövésre, pontosságra tunningolni és célozni. Sorozatokkal csak körbelövöd...
Fegyvert átállítani egyes lövésre, pontosságra tunningolni és célozni. Sorozatokkal csak körbelövöd...
Sziasztok!
Fura nekem ez a sebzés rendszer néha bele lövök egy tárat és nem hal meg...
Van erre patch,hogy könyebb legyen megölni az ellenséget?
Fura nekem ez a sebzés rendszer néha bele lövök egy tárat és nem hal meg...
Van erre patch,hogy könyebb legyen megölni az ellenséget?
amit javítani kell nem érdemes felszedni, mert lové van bõven a játékban 😊
Azt is elbaszták.
Mikor olvastam, hogy vigyázzak a Limanszkba érkezéskor, mert a városban háború dúl, már kezdtem dörzsölni a tenyerem, hogy jó kis tûzharcok lesznek, házról házra kell elõrejutni meg ilyesmi. Ehelyett az egész város egy szimpla csõpálya, telerakva triggerekkel.
Mikor olvastam, hogy vigyázzak a Limanszkba érkezéskor, mert a városban háború dúl, már kezdtem dörzsölni a tenyerem, hogy jó kis tûzharcok lesznek, házról házra kell elõrejutni meg ilyesmi. Ehelyett az egész város egy szimpla csõpálya, telerakva triggerekkel.
az még nem a vége 😛 egész limanszkon keresztül menni, huh, elég hosszú és nehéz..
Törölt felhasználó
Eddig se buggal se semmivel nem találkoztam, ami nem tetszett az az adok veszek dolog. Viszont azzal csak azért nem értek eggyet, mert a rossz javitható dolgokat is meg szokták venni, csak olcsón. De így...
Törölt felhasználó
Mondtam, hogy most végig akarom vinni, de még melette itt a dirt2 a TDU a grid a Call of pripyat, meg néhány star wars gamma😄 Szal ha éppen ráérek játszani akkor igen meg kell gondolnom mit viszek éppen😄
Ne viccelj, az az egyik legjobb része. Legközelebb csináld meg!
Ja és jár érte 50k rubel is a CS frakciótól!
Ja és jár érte 50k rubel is a CS frakciótól!
Törölt felhasználó
Hát a játék vége nekem még lemaradt😄:S
Törölt felhasználó
Én csak azt tudom, hogy akkor a vörös erdõn keresztül kell menni és megtalálni valami vén faszt, meg hogy utána át kel menni a katonai raktárakhoz. Na én eddig az 5 vagy 6 végigjátszás folyamán mindig csak eddig jutottam😄 szóval utána nem tudom, de most nagyon elhatároztam hogy végig viszem😄
az az pont ott 😄😄😄 csak addig jutottam el vmeddig ott vhol volt 1 áttöltés és utána 1 nagy busz volt elöttem mögötte meg katonák😄
Törölt felhasználó
Hivatalosan az egész story szerint üldözöd a "csávót". Pontosan melyik részre gondolsz? Mikor a vörös erdõben beszalad az alagutba és maga mögött felrobbantja azt hogy ne tudj utána menni? Vagy mégis hol?
Vki tudna adni 1 játékállást???? amikor üldözni kelett( nem tom a nevét a csávót😛XD)már rég játszottam csak sajna elveszett a mentésem és nem volt erõm újra elkezdeni ha van vkinek az küldje el pls [email protected] ra v vegyen fel msn-re [email protected]
Cordonban 1 pendrive infot attól kapsz akit megmentesz a kutyáktól, miután visszakísérted a bázisra. Vedd tõle meg az infót rögtön ha visszaértetek bázisra, mert meg fog halni és akkor nincs ez a pendrive. Ha nem jól emlékeztem, akkor attól tudod megvevenni akit kiszabadítsz a banditák foogságából. Már nem vagyok biztos benne melyik, de inkább az elsõ.
Cordonban bug volt, nekem kelett hozzá egy fixet feltenni, mert itt az elõzõt és katonai vezetõnél lévõ pendrives küldetést nem adta. De ha csak 1 hiányzik, akkor neked rendben van.
Cordonban bug volt, nekem kelett hozzá egy fixet feltenni, mert itt az elõzõt és katonai vezetõnél lévõ pendrives küldetést nem adta. De ha csak 1 hiányzik, akkor neked rendben van.
A szemetdombon 4 pendrive infot vehetsz meg attol az ipsetol, akit az asatok utan meg kell menteni a kutyaktol.
Ha meghal, akkor usgyi a fosztogatokhoz(remelhetoleg eddig nem olted oket nagyon), es a csapostol vagy a kereskedotol veheted meg az infokat ugyanezekrol a pendriveokrol(tooth a neve). Az uccso pendriveot akkor talalod a szemetdombon, mikor a banditak kifosztanak. Akkor erdemes a piac ala lemenni, mikor osszegyujtotted a seva arat, es vettel egyet, a cuccaidat meg pakold el a felso szinten levo dobozba.
Oszt ennyi. De a kordonos shotgun elektronikus stablizatoros pendriveot ensem talaltam meg.
Ha meghal, akkor usgyi a fosztogatokhoz(remelhetoleg eddig nem olted oket nagyon), es a csapostol vagy a kereskedotol veheted meg az infokat ugyanezekrol a pendriveokrol(tooth a neve). Az uccso pendriveot akkor talalod a szemetdombon, mikor a banditak kifosztanak. Akkor erdemes a piac ala lemenni, mikor osszegyujtotted a seva arat, es vettel egyet, a cuccaidat meg pakold el a felso szinten levo dobozba.
Oszt ennyi. De a kordonos shotgun elektronikus stablizatoros pendriveot ensem talaltam meg.
Törölt felhasználó
Ha Seva öltözék fejlesztései akkor azt a fosók fegyvermestere várta😊
És a térkép szerint, nem lehet tudni hol a 3. pendrive! Viszont a szemétdombon eg van olyan ipse akinél 4 db pendriveot is fel lehet venni vagy meg lehet tudni a helyét. Sajnos csak ennyit tudtam segíteni
És a térkép szerint, nem lehet tudni hol a 3. pendrive! Viszont a szemétdombon eg van olyan ipse akinél 4 db pendriveot is fel lehet venni vagy meg lehet tudni a helyét. Sajnos csak ennyit tudtam segíteni