S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az, hogy "próbáld már a lépcsõrõl leszedni az emeleten lévõket",
szerinted honnan szedtem le õket? Csak furcsa volt a nagy számuk. Sehol nem voltak ennyien csak jantarnál. Mindegy már túljutottam rajtuk azóta ki is játszottam.

Yan
alapból nincs benne alvás.
2009 ce mod

¥ xfire: kistekila

Sziasztok!
van egy olyan bajom, hogy sehol nem tudok aludni vagy legalábbis pihenni. Mit és hogyan kell csinálni, hogy pihenhessek. Válaszokat elõre is köszi.
Yan
csökken az a szám. 😊
próbáld már a lépcsõrõl leszedni az emeleten lévõket. majd gránát a kerítésen kívülrõl 😉

Köszi, csak mert írtom õket ezerrel, nézem a térképet azt látom még mindig ugyan annyian vannak.

Yan
21

sokan vannak

Halljátok? Azok a köcsög Monolitok Limansk-ban az építkezésnél vissza termelõdnek, vagy olyak kurva sokan vannak?

Csak 3db patch-et kell felrakni és megy a Clear Sky Win7-en, bár nekem 2 db patch kellett de haveromnál nem vállt be ezért még egy patch-et felraktam és ment! A 1.5.04, és az 1.5.06 kellett nekem, ha ez nem válik be akkor kell az 1.5.09 ( asszem ez a patch az amikor a játék elején egybõl van egy Ak47-esed).

A neten találhatsz olyan nagy felbontású térképet, amin minden fontosabb rejtekhely, képzõdmény, stb. rajt van (olyan, mint amilyen a SoC-hoz is volt). Többet én sem tudok, anno még egy haveromnak volt meg, jelentõs segítséget adott. Clear Sky Zone Map kulcsszavakkal a Google-n keresve elõbb-utóbb rátalálhatsz.

Megpróbálok valami kézzel foghatóbb infót is adni:
Ha már Agropromot említetted, akkor a föld alatt van egy rejtekhely, ahol 7x62mm PP lõszereket és életcsomagot találhatsz.
Strelok búvóhelyével szemben ugorj fel a leszakadt szellõzõjáratra. Ha átnézel a másik oldalra, akkor megpillanthatod a szemközti csõben a cuccokat. Egy kis ugrálgatással és sok F betû nyomogatással begyûjthetõek.

Sok mindent én sem tudok, én is csak kétszer toltam végig, kissé felületessen. A SoC-lal többet nyomtam, mostanság meg a Pripyat-tal játszok, így most fejben nemigen vagyok ott.

YouTube: 23Drazse

Üdv!
Most kezdtem másodszor a játékot, anno végigvittem egyszer, de szerintem pár érdekes dolog kimaradt. Valaki leírhatná, hogy milyen titkos/rejtett dolgokra érdemes figyelni a mellékküldetéseknél. Pl, a mocsárban a titkos helyet megtaláltam a leszakadt hídnál, vagy az agropromnál a föld alatt a remete fickó, ilyesmikre gondolok...
fut rendesen

anti hero

Mikor felraktam a Win7-et, nálam is ugyan ez a probléma jelentkezett a Clear Sky-jal. Mivel nem tudtam rá megoldást, inkább visszaraktam az XP-t. A Call of Pripyat-tal jártam még hasonlóan, de ott a Norton-nak nem tetszett. Ott engedélyeztettem és az fut. A Clear Sky nálam csak Win XP-n.

Ezzel is csatlakoznék a kérdéshez, hátha egy nálam okosabb felhasználó tud rá választ.

YouTube: 23Drazse

Szóval fut win 7-en... De akkor erre a hiányos jogkör-ös üzenertre nem tudjátok a megoldást ? A teljes hibaüzenet: Hiányos jogkör: a program elsõ futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned. Ez konkrétan a GSC Game World üzenete.
mivel jópár évvel cop elõtt jelent meg ezért jóhogy 😉 minden stalker fut anélkül hogy másikat telepíteni kéne hozzá.

Ombika
Clear sky fut magaban is?

a call of pripyat a legújabb rész és teljesen különálló a clear sky tól.

Ombika
Clear sky a legujabb resze vagy a call of Pripyat? Mind2 kulon reszek,onmagukban si futnak?

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy stalker clear sky fut-e windows 7en ? Eredetiben van meg, felraktam és azt írta, hogy hiányos a jogkör... hiába indítom el rendszergazdaként vagy akárhogy, nem indul el.. Valaki tudna segíteni ?

Köszönöm!
Yan
<#eljen> jó lett,
csak live-on néha recseg a hang, a villám anomáliákban meg teljesen eltûnik 😞

&#165; xfire: kistekila

bakvarnyu
Képtelenségmár követni ezt a rengeteg Stalker modot, melyik mit tud minek stb

Törölt felhasználó
Én már töltöm, de leírnád, hogy miben változik a dolog tõle? Olvastam, hogy grafika, hangok jobbak, de story változik vagy valami extra van benne?
TitaniumRR

Captain Sonar 2024 Remake

Van ilyen, nekem is volt, hogy a mocsárnál elfoglaltam a géptelepet és nem akart tovább lépni, pedig a clear sky-osok is ott voltak.

bug lesz..

tölts vissza régebbi mentést hátha..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hello nekem lenne egy kis problémám mikor Agyar PDA-ját mgetaláltam nem történt semmi még mindig azt jelzi hogy ott van a PDA pedig nálam van és nem tok semmit se haladni. Van vlkinek valami 5lete?
na megoldodott
ma haza jöttem suliból..mondom teszek egy probát..
asztal lévõ parancsikonnal inditottam....és láss csodát jó lett😄
de,most az zavar hogy mentettem...és amikor tölt be a kliens szinkronizálásánál hibát észlel és meghal...:\
Na az fasza, hogy újra termelõdnek a kitörés után a relikviák, már gyanakodtam erre de eddig soha nem jutott eszembe hogy meg bizonyosodjak róla. De remélem más milyen mint ami eredetileg volt!

Törölt felhasználó
Ja elvileg jó. Akkor cracket kéne megnézni, meg hogy a gamedatában minden fasza-e, mer amit oda beraksz, azt autómatik elsõdlegesnek veszi a progi. Igazából nem tudom mi baja lehetne még.
így néz ki,gondolom jó..

$app_data_root$=true|false|C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\
;abbreviation = recurs|notif| root| add| ext| description
$arch_dir$ = false| false| $fs_root$
$game_arch_mp$ = false| false| $fs_root$| mp\
$arch_dir_levels$ = false| false| $fs_root$| levels\
$arch_dir_resources$ = false| false| $fs_root$| resources\
$arch_dir_localization$ = false| false| $fs_root$| localization\
$arch_dir_patches$ = false| true| $fs_root$| patches\
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\
$game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.ogf;*.omf| Game Object files
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\| *.anm;*.anms| Animation files
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\| *.dm| Detail Model files
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_config$ = true| false| $game_data$| configs\
$game_weathers$ = true| false| $game_config$| environment\weathers
$game_weather_effects$ = true| false| $game_config$| environment\weather_effects
$textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$level$ = false| false| $game_levels$
$game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\| *.script| Game script files
$logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
$downloads$ = false| false| $app_data_root$
Törölt felhasználó
Akkor crack probléma lesz, de jó helyen irtad át a falsot true-ra??
"warez ügyekhez ide katt" nekem eredetiben megvan, de talán ncoreon vagy gigán fennvan, esetleg beloadon.

ez angol verzió...ahhoz tettem magyarosítást..
de ha gondolod...adhatnál akk egy linket ahol magyarul van fent egy torrenten...mer eddig oroszul meg angolul találtam
magyarosítást lol? a játék magyarul jelent meg hazánkban.

még annyit hogy találtam magyarosítást,az betettem(gamedata mappa,de nem írtam semmit felül nem még nem volt ilyen mappám)a fsgame.ltx-et átírtam false-rõl true-ra
sziasztok
délután feltettem a clear sky-t és az a problémám vele,hogy amikor elinditom,akkor kiirja hogy fsgame-ltx error,fél délutánt azzal töltöttem hogy vmit találjak...de semmi..
tudnátok vmi okos dolgot amitõl jó lenne?
csak vigyázz nehogy a vérszívók lakmározzanak belõled <#vigyor2>

Atwa
megyek is relikviavadászni a vörös erdõbe<#gun>

Atwa
na az nagyon jó ! 😄 Kössz a választ!<#idiota>

vagyishogy van olyan anomália amelyikben újratermelõdik de van amelyikben nem.

újratermelõdnek a kitörések után, de mindig máshol.

Atwa
A relikviák újratermelõdnek,vagy ha megtalálom mindet utána már soha nem lesz több ?

Atwa
nem :S

Herold
Idõközben nem tettél fel egy patchet?

Atwa
Sziasztok,van egy olyan problémám,hogy ha be akarok tölteni egy mentést, engine hibával kidob,de valamiért csak azokat a mentéseket nem engedi betölteni,amikben már a Kordonon túl vagyok,pl. egy ingoványos mentést betölt,de egy Kordonosat már nem(eredeti játék).Valakinek volt már hasonló ? 1.5.10-es patch van felrakva

Amúgy csak úgy a jó a vörös erdõ amikor tényleg éjszaka van, meg a játékban is úgy szart se látsz még éjjel látóval sem meg lámpával sem.

nekem tényleg kalapált a szívem.

Senki nem tudja hol a fenében van 1 mesterlövész puska?

De nem úgy van mikor oda adod az iránytût az erdésznek akkor csak úgy adja oda a vintar hogy az iránytût elveszted?
Lehet hogy rosszul emlékszem.

Yan
errõl beszélek 😊

&#165; xfire: kistekila

Herold
Ha mazochista vagy, akkor egy nyári éjszakán, sötét szobában nyitott ablakok mellett, menj be a Vörös erdõbe. <#vigyor1>