9107
-
#8507 Szerintem normális. A főbb párbeszédek vannak feliratozva, ill. a fontosabb PDA üzenetek, stb...
Pl. Se a Duty; se a Szabadság bázis hallható hangosbemondó, ... -
Anonymusx #8506 Még nem akartam elküldeni, szóval eredeti gamem van, beállítottam az angol hang- magyar feliratot, de sokszor van olyan hogy csak angol szöveget hallok, feliratozva nincsen, ezt enm lehet valahogy beállítani? -
Anonymusx #8505 Az normális ha van angol hang, de magyar szöveg az nincs hozzá?
pl amikor bemondó szól, vagy valaki dumál a háttérben. -
winky1993 #8504 Sziasztok!
Letöltöttem a clear sky complete-t de mikor lejött kiírta hogy nem tudja meg nyitni a fájlt. Meg próbáltam meg nyitni és tényleg nem ment neki, mit csináljak?
-
winky1993 #8503 Figyi!
Tegyél fel patch-et Pl:1.5.04/06/09/10 vagy mindet rakod fel vagy elég a 1.5.04-est és a 1.5.06-ost nekem elég volt mind a kettőt feltenni! De lehet hogy a 1.5.09-es is elég lesz. Próbálgass! -
#8502 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Lásd szignóm... "szépen" fut. A szépen azért idézőjelek között, mert szaggatások vannak, amik 1ébként is jellemzőek a STALKER játékokra (töltögetések) és nem tudom, hogy ez van-e a háttérben; vagy egyéb probléma. De teljesen rendben fut, minden nagyobb probléma nélkül. Legfrissebb 1.5.10-es javítással, ofkórz! -
SheefXx #8501 Simán megy win 7 alatt,szóval nem az oprendszerrel van baj. Írd le pontosan hogy mi a tré mert így szvsz nem tud neked senki segíteni. -
KopfSchuss #8500 Üdv.
Valaki nem tud valami módszert arra, hogy hogyan tudnék játszani eme szép és jó játékkal Win7 op.rendszeren?
Csak mert nem támogatja sajnos.
Ha valaki tud olyan verziót, ami fut, kérem szépen linkelje már be ahonnan le tudom tölteni, vagy aki egyéb hasznos tanáccsal tud szolgálni (nem olyanra gondolok h rakd fel az xp-t, vagy uninstalláld a CS-t) akkor azt is szivesen fogadnám.
Köszi. -
vasziszdasz #8499 Ott írtam le miről szól. -
#8498 állj be hozzájuk, majd ha kinyírod őket átváltanak sárgára :) -
Bence12233 #8497 én sem mert elég sokan vannak -
#8496 Majd kiprószálom. :)
Annyi bizonyos, hogy az a kis csapat rögtön az ellenségem lesz, mert mindenki piros színnel virít rögtön a térképen. Pedig a technikusuk is jó csóka, mert állandóan részeg. Szal nem szeretném az egész csordát Magam ellen hergelni. :D -
Bence12233 #8495 Szerintem ha nem te kezdesz rájuk lövöldözni csak visszalősz akkor talán nem lesznek az ellenségeid -
#8494 Hi!
Szemétdombra most direkt úgy mentem át, hogy előtte a Kordon-ban nem álltam be a Stalker-ek közé (csak megcsináltam Nekik mellékküldiket, amiket kértek) -> azért, hogy a Fosztogatók között ne legyen rögtön mindenki az ellenségem.
Így most a Szemétdomb-on is megcsinálgattam azokat a mellékküldiket, amiket a Fosztogatók kértek.
Ill. leszállítottam pár Flash Drive-ot a technikusuknak, sötöbö...
Viszont van pár Fosztogató egység, akik rögtön le akarnak rohanni, hogy álljak már meg Nekik és adjam át a PDA-mat, pénzemet, ... Ezek elől elfutok. :)
Azonban van az a hely, ahol fogva tartanak pár fő Stalker-t. Ha közelükbe megyek felszólítanak, hogy álljak odébb, vagy levadásznak. :)
DE! Ha jól látom van ott nem is 1, hanem rögtön 2db anomália azon a területen. A roncsok és helik között. Ezeknek így nem tudok a közelükbe férkőzni. :(
1.) Ezt hogyan lehetne?!
2.) Ha azokat a fosztogatókat, akik állandóan zaklatnak és Én levadászom, akkor minden fosztogató az ellenségem lesz?!
Ha jól nézem ilyen fószerek állnak az Agropromba vezető úton is. Egyelőre még nem arra akarok (kellene) mennem, hanem Sötétvölgybe, de ott meg lenne egy rejtekhely, amit még nem sikerült kiürítenem. Nem mintha annyira fontos lenne a benne "rejlő" pár holmi, de az összes rejtekhelyet felkutattam már ezen a térkép-en is (amik eddig aktívak lettek) és jó lenne megnézni azt is.
De jelenleg azt sem tudnám máshogyan csak ha legyilkolnám Őket.
Egyelőre viszont szeretnék semleges maradni, nem beállni sehova...
Ezt így hogyan lehetne?!
Vki?!
-
Bence12233 #8493 Talán sikerült!!
Kitakarítottam belűről a gépet magigazgattam a RAM-ot meg a VGA-t és eddig működik
-
Anonymusx #8492 Most nekem is olyan problémám lett mint bencének, csíkos jönnek be, , érdekes hogy tegnap jó volt minden. Kétlem hogy hardverhiba lenne, inkább más lehet. Majd holnap utánanézek. -
#8491 Jahh, rossz esetben VGA hardver hiba. :(
De lehet sima RAM hiba is. Nekem pl. ki kellett cserélni az előző 2x2GB Geil Black Dragon KIT-et, mert 3D-ben állandóan vagy GSOD hiba, vagy VGA illesztőprogram nem válaszolt hibaüzi.
Cseréltem VGA-t; alaplapot de a hiba ugyanúgy maradt. :(
Aztán kiderült, hogy elegendő lett volna csak RAM-okat cserélnem. :)
Szóval friss VGA driver; legfrissebb game patch ill. DirectX 2010.08. havi csomag telepítés. Én még a RAM modult; modulokat is megnézném a lapon, hogy rendben csücsülnek-e a helyükön. De a VGA-t sem lenne hülyeség kivenni, kifújni levegővel és vissza a helyére...
Anonymusx
Szerintem annak az opciónak nincs semmi értelme, ahogyan Én a V-Sync-et sem nagyon érzem a játékban. -
Anonymusx #8490 Nem Kranazolinak akartam írni, véletlen volt. -
Anonymusx #8489 A beállításoknál van olyan hogy 65 hrz, vagy ilyesmi, ez mit jelent? Alapból be van állítva. A monitorom 75 hrz-es. -
madmanic #8488 mindenképpen frissíts drivert azzal kezdd.. nekem a shoc nál húztak csíkot a varjak.. -
madmanic #8487 ha a kártya hőmérséklet emelkedésével hasonló ütemben jönnek elő akkor szerintem is zsebbe nyúlsz rövidesen.. -
#8486 Mindenképp valami videókártya gond lesz. Ha szerencséd van csak driver kell frissíteni, de legrosszabb esetben (remélhetőleg nem) haldoklik a videókártyád. -
Bence12233 #8485 Az mitől lehet hogy amikor játszom egy idő után megjellenek csíkok a pályán ösze visza ,3-D-benés egy idő után semmit sem látok. -
#8484 Sziasztok!
Vki, aki esetleg DX10-ben; DX10.1-ben (DX10; 10.1-el; ilyen API-val) játssza a game-et nem tapasztal(t) olyat, hogy teljesen belaggol a game bizonyos anomáliáknál?! Például tűz anomália -> Ingoványban; ill. asszem a Freedom-os map részleten is van ilyen. De 1éb anomáliáknál is van ilyen laggolás, szaggatás. Teljesen darabos lesz a játék, a karakter mozgása. :(
Én ilyet tapasztaltam a COP-nál is és ott is főképp anomáliákban.
Notice:
Everything is fresh on my PC. :) Csináltam winreinstall ésatöbbi..., de a jelenség nem igazán változott.
:( -
Bence12233 #8483 köszi :D -
#8482 #8404 -
Bence12233 #8481 és azt honnan szerezted? -
#8480 Ahogy vesszük. Érteni így lehet jobban. Azonban a magyar szinkron hangok főleg az elején, az Ingoványban idegesítően szarok. Én mosr orosz szinkronnal játszom (már sokadszor :) és inkább visszaolvasom a PDA-ban magyarul. :) Orosz szinkronnal Nekem jobban bejön ez a game. -
Bence12233 #8479 Azt akartam írni hogy nem nagyon nagy baj
-
Bence12233 #8478 Nekem nagyon nagy prloblémám nincs az angol szöveggel csak mégis jobb a magyar -
Anonymusx #8477 Felteszem a youtube-ra a szinkronos videókat, ha valaki hozzám hasonlóan angol szöveg magyar felirattal játszaná, és szeretné érteni a videókat:
Az intró:
http://www.youtube.com/watch?v=EpGKBHxDdgA
-
SheefXx #8476 Az már problémásabb. Van magyar verzió szal esélyes hogy nem nagyon foglalkoznak külön a szinkronnal. Talán a warez topikba találsz valamit.. -
Bence12233 #8475 Már csak magyar szinkron kéne :):D:D:D -
SheefXx #8474 nm -
Bence12233 #8473 nekem csak a bin mapában vannak exe-k de felraktamegy patchet és most jo
és azért köszi -
SheefXx #8472 Bence 12233!
Lehet ,hogy rossz .exe-vel akarod elindítani. Gondolok a bin mappában lévőkre. A játék főkönyvtárából indítsd a "Stalker-CS.exe" -vel...ha jól emlékszem és van ott ilyen. -
#8471 Passz, Nálam így okés. -
Bence12233 #8470 Erre azt írta ki hogy nem található az xrNetServer.dll :( -
#8469 -
Bence12233 #8468 Ezer köszi