9107
-
#8547 Pics*b* a bug még mindig fent van ez már komolyabb dolog! :@ -
#8546 Ez már fasza lesz! :D
PreSky következő verzsönje.:
"v0.4/0.5
-Restore several SoC levels to CS, fully textured and spawned
That's all I have lined up for this mod so far." -
#8545 Imádlak! (nem vagyok buzi nyugalom... :D) -
HUmanHunter #8544 zárójelben? :D -
#8543 Fákkk! Hámozd ki. :D -
#8542 ITT... azt olvasom, hogy van hozzá patch is. patch
[http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr2&thm_page=1&thm_id=22515&sec_id=22]Ez....[/URL] meg a mod-od discussion topic-ja.
Nézegesd. Elég sok komment van ahogy látom.
Maybe. :)
-
#8541 Vörzson 3.0 -
Küld el a modder-nek a hibaüzit, nagyjából írd le Neki, hogy mikor jön a hiba.
Ill. ami most jutott eszembe. Van a GSC Community fórum oldal. Van külön MOD rész, hátha foglalkoznak ezzel a mod-al.
Mod discussion
Lehet jelezni hibákat a FileFront oldalon is, stb... Ha mod bug, akkor lehet már más is jelezte, esetleg kapott rá vmi megoldást, stb...
Ha az alap game + törés müxik, akkor 100%, hogy ez inkább lesz mod hiba, mint a törés hibája. 1ébként egy már végleges mod, vagy még csak béta; alfa?! -
#8539 -
#8538 Esetleg jelezd a hibát hibaüzivel a modder-nek. És nyugodtan írd bele, hogy tört verzió. Az okozza-e a hibát, vagy vmi más - esetleg Maga a mod hibás. -
#8537 Leszedtem a módot és tényleg jobban megy. Bár kicsit sajnálom mert kibaszott jó lehetőségek vannak abban a módban... :/ -
#8536 Ez MOD hiba lesz. Nekem 1.5.10-es patch van fenn + GCW-ről a törés hozzá. 3db fájl felülírós történet.
De ilyen hibával soha nem szállt el, sőt elszállni se szállt még el - szerintem. De Nekem nincs fent olyan, ami a játékmenetet is változtatja. -
#8535 -
#8534 Áhámmm.
Szerintem ez MOD hiba lesz. Gondolom MOD nélkül okés volt a warez. Most nem a gépem előtt ülök, mást nem nagyon tudsz csinálni, ha menüben ki lehet kapcsolni az auto mentést, akkor lődd ki, ill. próbáld meg menüből a Save-t. Ha az okés akkor lehet, hogy csak így tudsz majd menteni. :(
-
#8533 Ha menteni akarok (F5) vagy automatikusan akar menteni puff egyből kilép és már nyögi "xrCore.dll" crashed in 167(byte's) -
#8532 És ez random, vagy köthető vmihez, hogy mikor crash-eli össze Magát?!
Ha van install utáni user.ltx fájlod, akkor érdeme lenne felülírni vele a meglévőt és újra beállítani a grafikai dolgokat.
Generáltathatsz is újat, ha törlöd, elmozgatod(!) a jelenlegi a helyéről. Lehet, hogy abban van vmi olyan beállítás, amitől megfekszik a game.
Amit a CS generál azzal csak az a gond, hogy az árnyék; nap; DOF értékeket elcseszi. De arra talán jó, hogy megnézd úgy is jelentkezik-e a hiba. -
#8531 1.5.10-es a mód azért raktam fel a 10-es patchet de nem értem... -
#8530 Enyém is. De Nálam a leírt anomáliákon kívül ennyire drasztikus hibát nem okoz.
Direct X reinstall ill. VGA driver reinstall megvolt?!
Lehet, hogy akkor abban a Pre Sky vagy mifene mod-ban lesz a bibi. Milyen patch van a játékon és milyen patch-el kompatibilis a mod?!
Olyan már Nekem is volt, hogy feltettem egy mod-t és amikor aktiváltam volna, akkor mint úgy vágott ki desktop-ra mint a huzat. Aztán nézem, hogy 1.5.05-ig volt kompatibilis a mod. :( -
#8529 Sajnos törött verzió... XD -
#8528 Nem lehet, hogy mod-tól van?!
btw: Ilyen hibajelenségeket olyanoktól olvastam, akik warez-t toltak, tolnak. Ezeket is felülírja a törés, ha törés?!
Ha eredeti és mod nélkül is kidob az asztalra, akkor az már csúnyább dolog.
Én feltenném újra a legfrissebb DX csomagot ill. VGA driver-t. -
#8527 iiiiiiigen láttam már és amennyire sikerült kivennem a dolgot MÉG a felsoroltak "nem vannak benne" :)
@TitaniumRR linkelte a SoC Complete 2009 uccsó verzióját a másik topicban. Na az állat :)
A felsoroltak közül mind benne van az 1.4.4-ben. Ebben is jó lenne egyszer... ;) -
#8526 A fájl ott van. Szerintem valami hiba van benne... -
#8525 egy próbát megér. úgy tűnik, azok a fájlok hiányoznak (eltűntek) a gépedről. -
#8524 Tehát ha újra teszem akkor megoldódik a probléma? :I -
#8523 reinstall. előtte csinálj biztonsági mentést a mentéseidről. -
#8522 [szin=red]HELP![/szin=red]
Nem tudok játszani mert a játék lebasz mindig buggal. Hogy mi is ez a bug? -> Bármint csinálok (10 napja vagyok a zónában) egyszerűen kilép a játék vagy xrCore.dll vagy xrGame.dll hibáikkal...orvoslás van-e erre a problémára? Válaszokat köszönöm! -
HUmanHunter #8521 szép!
lopakodás az szerintem nem megoldható CS ben de nem kerestem rá modot. -
#8520 Amit erről nem tudok, hogy használatához szükség van-e új játékot kezdeni; ill. mit szól a MOD, ha Én kicserélném alatta pl. a textúra elemeket. (környezet; építmények; járművek; fegyverek)
Mert arra emléxem, hogy amikor feltettem, ill. az Absolute Nature és Texture csomagokat, ez utóbbiak sokkal jobban sikerültek. A fegyver skin-ekre már nem emléxem. :( -
#8519 Van Clear Sky Complete is. Azt nem tudom, hogy az igényeid kielégíti-e, de létezik. :)
link...
Nekem elsőre nem jött be. Ui. nem akartam különösebb változtatást egyelőre, csak garf-ban.
De pár dolog jól jönne, amiket írtál abból:
"
- lehetővé teszi a lopakodást
- csökkenti az állandó pályatöltögetést, ha egyik helyről átmegyek a másikra
- nem növeli számottevően a gépigényt?
"
-
#8518 Itt találtam róla infot.
Tudtok-e olyan MOD-ot, ami
lehetővé teszi a lopakodást
a fegyvereknek valós sebzést ad
a jó fegyverek pontosak
csökkenti az állandó pályatöltögetést, ha egyik helyről átmegyek a másikra
nem növeli számottevően a gépigényt?
ala Stalker Complete 2009 1.4.4 a másik totyikból -
#8517 Jó ez a "PreSky" mód...
-
#8516 Vagy még se. -
#8515 Én a PreSky módot használom. Nem magyar, teljesen új sztori; de lehet lefordítom magyarra... -
#8514 Ki milyen MOD-ot, MOD-okat használ, használt?!
Nekem ezek vannak fent (csak grafikai tuning):
- bosnishazards_lr300_camo_skin_pack (fegyver skin variánsok az LR300-ashoz)
- waffenskins_scshisb (fegyver skin-ek a többi fegyverhez)
- Gnomus Scopes for CS v1.0
- Gnomus's Scope Fix for CS (ez a kettő, hogy normális távcső nézet legyen)
- noloadingdisk (nincs villogó floppy ikon a HUD-on)
- russianaudiomodfull (mert szerintem oroszul az igazi :)
- absolute_nature_cs_v1.1 (ebből Nekem az Autumn - Ősz jött be a legjobban)
- absolute_structures_v1.0 (pofásabb építmény; stb... textúra elemek)
- ill. a Sky Reclamation Project-ből a Float 32 + Water fix (ATI kártyákhoz)
Próbáltam ég párat, de ezeknél maradtam.
:)
-
#8513 Tom and Koscwarz!
Mintha régebbről Én is így emlékeznék, hogy akkor is csinált ilyet, csak hát első alkalomra kevésbé feltűnőek a hibák, mert még jobban leköti az embert az újdonság varázsa. :)
Akkor elfogadjuk ilyennek a gammát. :D
Red
Fasza kis dal! -
RedRiot #8512 Az alábbi a klipről nekem egyből a STALKER jutott az eszembe :)
Charred Walls Of The Damned - Ghost Town -
#8511 én az eredeti teljesen felpeccselt változattal ilyen grafikai glitch-ekkel nem igazán találkoztam. igaz, én xp-n, dx9-ben játszottam.
az akadás meg nekem is volt időnként, megfelelő fps mellett is. ez a játék sajátossága, de számomra ez nem volt zavaró, mert igazából néha-néha fordult csak elő. lehet hogy ilyenkor a háttérben az oprendszer csinált valamit, vagy frissített a vírusírtó vagy ilyesmi, és foglalt egy kis memóriát. -
#8510 Nálam a futás. Ha 2 órát játszok vele utána ugyan azt műveli... -
#8509 Hi!
Ofkórz! :)
Úgy lehet, ha már a Szabadság bázisán nem csak az udvarban tudsz jönni-menni, hanem már megcsináltad azokat a küldiket, hogy tudsz beszélni is a Szabadság vezetőjével, akkor abból a "szerelő csarnokból" lehet pl. ablakon keresztül kijutni oda. Gondolom arra gondolsz, ahol van az az ide-oda futó tűzgolyó is, ill. SHOC-ban majd a Banditák telephelye is lesz.
Normálisabb utat Én sem találtam, de a fenti módon át lehet jutni és érdemes is. ;) Csak majd vedd elő a detektorod is hozzá. ;)
Más:
Újraraktam az OS-t. Windows 7 64 bit. Szóval teljesen friss telepítésű a gépem. Olyan gondom van, ami szerintem már korábban is volt :D csak nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam talán majd újratelepítés és friss rendszer után megoldódik.
Szóval pontosabban 2 apró probléma is van. Az 1ik apróbb, másik kicsit bosszantóbb. :)
1.) Ha villámlik; esik; ... akkor a háttérkép úgymond fehéren villog vízszintes sávokban. Attól függ, hogy milyen a terep ez mennyire észrevehető és zavaró. Szóval nem egészen korrekt a villámlás effektje. Nem tudom pontosabban leírni. Már gúglival is rákerestem, hogy próbáltam vmi egzaktabb angol megfelelőt találni, de sajna már az alap game is annyira bug-os és már annyi a mod is, hogy qrva sok hibaüzi található az egyes portálokon. Pl.: GSC Community.
(talán megpróbálom, hogy a szürke tónust majd világosabbra állítom a user.ltx fájlban, I don't know)
Ja, és tök mind1, hogy DX9; vagy DX10. Ha nappal van a vihar akkor ugyebár kevésbé zavaró, ha sötétben akkor jobban. Ill. vannak fent mod-ok, de gamedata mappa nélkül az alap game-ben is ugyanúgy megvan.
2.) Elég sokszor nem folyamatos a karakterem mozgása, hanem olyan laggolós; akadozva megy, inkább futás közben észrevehető. Aztán van, hogy teljesen sima, folyik a képernyő. Amikor akadozik, akkor is bőven 40FPS fölött vagyok; vagy több, de mégis meg, megakad a futás, mozgás és nem csak amikor tölt.
Legfrissebb DirectX ill. ATI Catalyst van fent és semmi sallang, semmi codec pack, alig pár progi.
Erre is rákerestem gúglival és ilyet is találtam, de konkrét orvoslást sajna nem. :(
Nem oroginal a game, hanem no dvd crack-es. 3db fájl felülírós történet. Elképzelhető, hogy a törés hibái ezek?! Vagy már inkább annak, hogy régi a game; nem kompatibilis teljes mértékben a Seven-el; újabb VGA-kkal ill. VGA meghajtó programokkal.
Ergó: Nálatok nincsenek ilyen anomáliák?! :D -
#8508 Halihó! Egy gondom van. A szabadság bázisa mellet van egy épület, oda be tudok jutni valahogyan? van videó vagy hasonló? Válaszokat köszönöm.