S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Srácok, melyik ruha a legjobb a játékban? Van 70 ezer ru-m és bevásárolnék, mielött indulok Limanszkba. <#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

KranaZoli
<#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

mcmoha
<#worship>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

mcmoha
Esetleg linket tudnal az orosz hanghoz?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a "hol bújkáltok szarosok" sem gyenge..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

KranaZoli
Az ingoványban Nekem röhögnöm kellett ettõl:

"Mit akarsz sztólker?!"
<#zavart1>

a magyar szerintem nem rossz annyira csak kevés a szinkronhang.

KranaZoli
Jahhh, ez az. 1x próbáltam de Nekem akkor még bonyolult volt. 😄 A frakcióháborút elkúrták a CS-ban. Nálam ugyanilyen volt, amikor a Duty-hoz álltam akkor is, ill. amikor a Freedom-hoz akkor is. 😞

Más: Tegnap töltöttem le Filefront-ról orosz hangot a CS-hoz. 😊 A magyar az vmi últra szar, az angol meg furcsa. Ide orosz kell. 😄

fraction commander v mi a mod neve amivel végleg ki lehet õket irtani

Ryder62
Az összes térkép részletet átnéztem. 😊 Ergo az egész Zónában nem volt fosztogató.

KranaZoli
BUG! Van vmi MOD, amivel jobb(jó) a frakció háború. Attól mert az adott térkép részleten nem látod Õket, lehetnek másik térkép részleten. 😊

1ébként meg hirtelen a nagy semmibõl ott teremnek egy helyen 20-an. 😞

Ryder62
Nem értem ezt a játékot. Kiírtottam az összes fosztogatót, meg is néztem a térképet egy piros pötty sem volt ami fosztogató lett volna. És még is ha megnyitom a PDA-t és ott a frakcióháborúra megyek látni hogy a fosztogató frakció számánál még két vonal van. Az errõforrásnál viszont nincs semmi. Azért is eltüntetem õket a Zónából.<#violent>

KranaZoli
Tegnap felraktam ez a 3 mod-ot, mert egyelõre nem akarok semmiféle változtatást a játékmenetben, csak kíváncsi voltam, hogy a COP megjelenésével felbukkanó eme 3db mod CS-os változata milyen.

Hát, leesett az állam. 😊

AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky (1.3 Complete)

Absolute Nature Texture Pack for CS (1.1)

Absolute Structures Texture Pack for CS (1.0)

Még csak az Ingoványban tudtam kipróbálni, de sokkal pofásabb lett a game. A nap vakít; messzebb ellátni tiszta idõben; szebbek a talaj textúrák; stb...

Bug-al a röpke 10 perc alatt nem találkoztam. 😊 Szerintem egy próbát megér annak, aki szeretne változtatni a graf-on. Ja, és semmi drasztikus FPS változást sem tapasztaltam. (szerencsére) Igaz, az Atmosfear mod-ból "csak" a normal resolution textúra pack-ot választottam - biztos, ami biztos alapon. 😊

Csak a szokásos X-Ray Engine-es szaggatás, ami maradt. 😊

COP-nál nem használtam Õket, mert akkor még visszafogta a vasam; ill. szerintem még nem is voltak ennyire kiforrottak ezek a mod-ok.

lpmaskmancick
Fosztogatók amúgy sem komázzák az ember buráját. 😄

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

csak ha átlépsz másikba, de ha valamelyikbe beléptél akkor a fosztogatók már örök ellenségek lesznek 😄

lpmaskmancick
Kilépni nem lehet frakcióból?

akkor csiáld meg szabadsággal! én stalkerekkel és szabadsággal nyomtam le 😉

Törölt felhasználó
De mostmár tudsz mindent, nem?
Hát én már csak azt akarnám megcsinálni hogy a fosztogatókkal kinyírjak mindenkit a fõküldi nem nagyon érdekelne csak a bandaháború😄
A fõküldit kijátszottam már párszor és minden frakcióval megcsináltam a bandaháborút kivéve a szabadság és a fosztogatókkal. Ezért kérdeztem

ha beáll közéjük, mert a fosztogatók minden frakció ellensége.

KranaZoli
Igaz! Renegátok. Jogos!

koschwarz
az ingoványban "renegátok" vagy mik vannak. õk nem fosztogatók.

én egyébként sehová nem álltam be. egyszerûen minden cuccból megszereztem magamnak a legjobbakat, így nem volt szükségem a speckó frakciós cuccokkra, másrészt lövöldöztem eleget anélkül is, hogy ilyen terület-foglalósdi háborút játszak. tulajdonképpen miután meglett az utolsó fejlesztés, amit a fosztogatók technikusától tudtam megszerezni, onnantól lelkiismeretfurdalás nélkül gyilkoltam õket.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

KranaZoli
"plusz egy darab ISMÉTLEM egy darab fosztogatót se szabad kinyírni"

Há, mé?! Az Ingoványban nem Õket írtjuk?! Vagy az nem számít?!

És mikor esik el az ember egy csomó mellékkülditõl?! Ha beáll a Banditák közé, vagy ha nem?!

Köszi!

Törölt felhasználó
Rosszfiúk közül csak a fosztogatókkal tudsz jóba lenni. Nem szabad beállni sehova, stalker pont ellenfele a fosztogatóknak, plusz egy darab ISMÉTLEM egy darab fosztogatót se szabad kinyírni se szabadság se duty küldetésnél, stalker küldetéseket meg végkép nem szabad piszkálni. Am ez a legnehezebb szál, meg elesel egy csomó mellékküldetéstõl is meivel sokszor kell segíteni ezt azt elteni lábalól. Szóval ha nem álltál be senkihez akkor meg kell csinálni odáig a fõküldit, mikor át kel meni yantarba. Ez azért van, mert uge a fosztogatók mindenki ellenségei és elég nehéz lenne megoldani a duty-s és szabadságos küldetéseket ha roszba vagytok. Ja és vissza kell menni a szemétdombra hogy rád szóljanak.

U.I: Ha mégse ott lenne ez a fõküldetés után, akkor valszeg yantart is meg kell csinálni, mivel ott is stalkerekkel bandázol a fõküldetés során.
KranaZoli
No, ezért nem tudsz csatlakozni a Banditák-hoz szerintem. Szerintem! Állítólag vhogyan lehet újra "semleges" az ember és Én olyanokat olvastam róla, hogy a CS táborban de azt, hogy ezt hogyan kell kivitelezni azt nem tudom. <#confused>

Mondjuk Engem is érdekelne. <#worship>

Most tervezem újra végigtolni a 3db STALKER játékot és a történet szál épp a CS-al kezdõdik. 😊

Csak a Clear Sky van velem szövetségben! Többiek senki sem!

KranaZoli
Úgy emléxem, mintha olyat olvastam volna, hogy ahhoz semlegesnek kell lenned. Gondolom vagy a Clear Sky, vagy másik 2; esetleg STALKER-ek csapatának vagy a tagja.

koschwarz
ööö...megvárod míg szól a rádión?<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hy nekem olyan problémám lenne hogy a játékban már mindenkivel voltam szinte csak a fosztogatókkal nem és nem tudom hogy lehet hozzájuk csatlakozni! A fõ manuszuk azt mondja ha majd csatlakozhatok szól rádión ilyenkor mit csináljak? Elõre köszi a válaszokat!

Ryder62
Köszi a választ. Ma megcsináltam úgy hogy a szemétdombon a helyörségeket letaroltam, meg minden piros pöttyöt letöröltem a térképrõl, mutánst, fosztogatókat egyaránt. Majd mikor csak a fõbázison voltak fosztogatók akkor támadtam meg. El is foglaltam, vártam is hogy jöjjenek a stalkerek. Nem jöttek így visszamentem a stalker bázisra a jutalomért és mire visszaértem újra televolt fosztogatóval a szemétdomb.

Törölt felhasználó
Elvileg ki, gyakorlatilag a script sztem hibás azóta is. nekem kb 6-7 végigjátszás alkalmából 1szer sikerült befoglalni úgy a fosók bázisát, hogy jöttek a stalkerek és befoglalták a helyet. Na ezt a scriptet nem tudom hogy sikerült beindítanom, de hiába kérdezem segíthetek-e valamiben, helyõrség foglalás vagy valami, mindig negatív választ kapok. Márpedig amikor ezt csináltam, körbefoglaltam a közeli helyörségeket, aztán megkaptam a fö feladatot is külön, hogy segítsek befoglalni a bázist. Berontottam, lenyomtam mindenkit, aztán jöttek a csigák és elhelyzkedtek. Na ekkor vége volt a fosóknak, de mint írtam 6-7 esetbõl eddig 1szer sikerült ezt megjátszani, azóta se.
Ryder62
A fosztogatókat ki lehet valahogy írtani véglegesen?

KranaZoli
Nekem magyar verziójú CS van meg. Magyarítással mennyire lehet kompatibilis?! Feldobtam Én is, hogy megnézzem milyen. 😊 Azért a jármûvek elég "fapadosak". 😄

Hy!

Igen én próbéltam, sõt azóta azzal is játszom (1.1.2.). Sokkal szebb, játszhatóbb lett minden téren. Arról nem is beszélve, hogy végre lehet benne aludni (!!!) és sokkal szélesebb lett az eladható tárgyak listája. No meg lehet benne kocsikázni is. Igaz, hogy a BTR gépágyúja nem használható de tûzön-vizen átmész vele! Pölö egy kutyákból álló mutánshordán simán átgázolsz vele különösebb gond nélkül.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

lacinkacinka89
Üdv! 2 kérdésem van.
1. Melyik az a mod a játékhoz, melyben el lehet venni az ellenfél ruháit?
2. Van e olyan mod, amiben uj fegyverek vannak?
Köszönöm a válaszokat!

KranaZoli
Sziasztok!

Látom, hogy a Clear Sky-hoz (is) megjelent az ún. Clear Sky Complete MOD. Vki esetleg tesztelte; próbálta; használta már, hogy milyen is?!

Köszi!

Törölt felhasználó
Kocsmárostól és egyéb fontos személyektõl kell információkat vásárolni, õk fogják elárulni a pendrivek helyét, aztán néhány küldi után is kapsz majd.
Hali,ott vettem fel a küldetest a mocsärba azok a pendrvie-ok kellenek a fegyver fejlesztesekhez.Tudja valaki hol kell keresni?Köszi.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Engem se érdekel!!!!

Egyet értek egy megfelelõen felfejlesztett Ak a legjobb fegyver a Zónában!!!!

Senkit nem érdekel a cheat.
CS-ben nem nagyon használtam Tundert, mezei AK vagy SGI a legjobb. A Tunder a SHOC-ban és COP-ban nyerõ.
Nekem meg amikor az építési területen átérek akkor jön a bugos ablak!
Törölt felhasználó
Most dekkolok a szabadságnál(sokadszorra az évek során😄) Viszont az új pöcsel van a thunder s14-nek egy fejlesztõs bughibája nálam. Odamegyek a paraszthoz hogy tuningolhassam és mikor kiválasztom a fegyvert akkor a játék kidob a már jól ismert bughiba ablakkal. Másnak hasonszõrû problémája van?

Más fosztogatókhoz akartam csatlakozni, de mire eljuthatnék oda(szolgálatnál is le kell tudi a fõküldit, addigra annyi fosztogatót kell kinyírni hogy "megromlik a kapcsolatunk") Valaki csatlakozott már hozzájuk? És ha igen, hogy?
lpmaskmancick
Van olyan, hogy a Tiszta égbolt bázison a fejlesztõnek oda kell adnom a pendrive-okat, oda is megyek hozzá, megnyomom az F betût, de csak egy rövid párbeszédet ad ki, vagy a fejlesztés van, de az nincs hogy oda tudjam neki adni az adattárlót. Hogyan tudám mégis, hogy a feladat teljesítve legyen? Igaz ez másodlagos feladat, lehet elõször egy elõdlegeset kellene megcsinálnom?

lpmaskmancick
menj tovább a észak felé és egy kis tanyánál van még egy átjáró, ott menj át, de mindezt meglátod a térképen.

helló
elakadtam,ahol át kell menni a sötét völgybe vki után...de akárhol megyek át(a két közelesõ átkelõhelynél)mindig meg ölnek?ilyenkor mit csináljak?Segítsek a fosztogatoknak?
Na jó, de a pénzszerzés az legális mert az a játék hibája!!!!
Amúgy mások meg trainert használnak, még google-on on is fellelhetõek olyan képek ahol 200kg-ot bírnak el nem csak a CS-nál.

lpmaskmancick
Azt nem értem, hogy lehet gázálarcba szalámit enni.<#idiota> (Mert inni lehet gázálarcokban, nem vicc, való életben is!)Mikor jártam ott a lerobbant épületben,ahol a hadsereg góréját õrzik, ott mellette láttam a láda mellett ülni egy csávót, aki gázálarcba odanyomta az álarcához a kolbászt és el is fogyott egy kicsi belõle, utána meg zsebre rakta a maradékot. <#nyes><#idiota>