9107
-
winky1993 #8587 Basszus mégse amikor tömöríteném ki hibát jelez és nem csinál semmit. Te honnan töltötted le? ME megnéztem egy másikat de mikor le jött azt írta ki hogy nem lehet felismerni a forrás fájlt vagy valami ilyesmit (a q..va annyát). előre is köszi. -
winky1993 #8586 KKKKKÖÖÖÖÖÖSSSSZZZIIIII. Tényleg , amugy nem értem mert elősször is a winRAR-al nyitottam meg de akkor nem ez jött be de most megnyitoota. -
#8585 De ismerős ez a kép nekem valahonnan.
-
#8584 Fasza! Térképet nem akarsz belerakni? -
#8583 Hi All!
Készítettem egy FAQ-ot a játékhoz és egy rövidecske LEÍRÁS-t sok bug felsorolásával, javításokkal, saját térképekkel amiken a artifactok és az összes flash drive is jelölve van, illetve egy táblázatban felsoroltam az összes artifact tulajdonságait. -
#8582 Furcsa mert nekem kicsomagolja. Probald meg WinRAR-al, annak is nyitnia kell. -
winky1993 #8581 Nem ment! -
#8580 Ezzel probald. -
winky1993 #8579 Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan nyissam meg a clear sky complete-t? Mert letöltöttem azt nem akarja semmivel se megnyitni! -
falloutfan #8578 huh köszi:) -
DORSANAX #8577 Bizony, #8500 és #8502... -
DORSANAX #8576 Patch 1.5.10, majd állítólag elindul rendesen...
ITT olvashatsz erről, bár lehet, hogy itt is volt már erről szó, de én sem olvastam vissza. -
falloutfan #8575 helosztok. nekem a clear sky nem megy win 7 en. mindíg kiírja hogy első indításkor rendszergazda jogkör kell.elindítom rendszergazda ként akkor ugyanez. mit csináljak mert eredeti a game és nem akarom kidobni csak ezért. -
DORSANAX #8574 Egyébként nekem az "Early Spring" is tetszik...
A "Summer" nevetséges. -
#8573 Jahh-jahh! -
DORSANAX #8572 Bocs, KranaZolinak ment, csak félrenyomtam...:D -
DORSANAX #8571 "Összedolgoztam meglévő MOD-jaimmal. Amit ebből az új mod-ból kukáztam, azok a tájkép textúra modok és ami ebbe a kategóriába tartozik. Ezeket felülírtam az Absolute Nature + Texture mod-okkal, a többit meghagytam. Ill. az angol szinkron helyett orosz."
Amíg nem cseréltem az angol szinkront oroszra, addig nem is játszottam a játékkal...
Ennél a játéknál (is) fontos az orosz szinkron szerintem.
Van 1-2 ilyen játék, ahol az eredeti orosz szinkron a nyerő hangulati szempontból. -
winky1993 #8570 Ha egy kicsit felfejleszted akkor nem olyan rossz, nem rángat annyira meg egy kicsit pontosabb is lesz, nekem megérte! -
#8569 kár hogy a gépfegyver rohadt nehéz és nem is lehet mozogni, kaszál rendesen, de inkább pontatlan. én visszacipeltem akinek kellett, nem használtam. -
winky1993 #8568 Nem kell annyira guberálni, a relikviákból meg a fejlesztő csávóknál lehet kaszálni ha elviszed nekik a flash meghajtókat (főleg a bandita fejlesztőnél 30000-lehet kaszálni), meg a fegyvereket is el lehet adni jó pénzért nem sok mindenre elég de arra hogy megjavítsd a cuccaidat arra jó!
Sőt ha a vörös erdőbe ha elfoglaltad a limask-i hidat és vissza mész a clear sky bázisra akkor 50000 adnak jutalomként meg egy zsír fegyvert (a nevét nem tudom). Akkor az erdésztől kapott fegyver is el lehet adni a clear sky-osoknál 12000-ért (amúgy ott van egy bug, hogy tetszőleges számú fegyvert szerezhetsz az erdésztől mert ha oda adtad az iránytűt és kilépsz és megint rá tudsz menni arra a feliratra és megint lesz egy fegyvered amit még 12000-ért el adhatsz). ja és azt tudtátok hogy a vörös erdőbe a tanknál aminél a tér anomália van 500 lőszert találhatsz a nagy gépfegyverhez? Én csak néztem hogy mi a fa..! -
#8567 hát nem sok FPS van, amiben nem tolnak mindent a játékos segge alá, hanem egy kicsit meg kell dolgozni egy jobb cuccért. nekem kifejezetten tetszett, hogy relatíve sokáig nincs egy jobb fegyvere az embernek, vagy egy jobb ruhája, arról nem is beszélve, hogy pénzt is rendesen kell guberálni, hogy fejleszteni lehessen. szóval ha nem is a CS a sorozat legjobb darabja, de nekem ez kifejezetten jobban tetszett, mint az e szempontból sajnos félbehagyott SOC. -
MiG man #8566 Tuttira más! És ettől oly COOL! -
#8565 Hál, Istennek! -
HUmanHunter #8564 amikor először felraktam a CS t [első STALKER em ként] a Vörös Erdőig jutottam, nem tudtam visszaszerezni az iránytűt az erdésznek mert csak Chaserem volt. kb easy fokozat volt, de nem jött össze. az más dolog hogy újrakezdtem és aztán már gond nélkül végigvittem, de hozzá kell szokni hogy a stalker teljesen más mint egy szokványos FPS. -
#8563 ha nem ismer 1 játékot, miért teszi fel?
amúgy akkor is megoldható, visszaveszi a nehézséget, vagy lopakodik. ez nem cs (habár a betűk itt is azt adják), hogy rassoljunk előre ;) -
HUmanHunter #8562 de lehet hardon tolja :D -
#8561 végig tudod vinni,
annak idején elsőre egy pizsamává lőtt berillel sikerült nekem -
winky1993 #8560 Hát öregem ez is baj!
-
Anonymusx #8559 Én nem találtam. Hát elég nagy baj, mivel pénzt nem nagyon tudtam szerezni, csak az elején amikor még kaptam 2-3 mellékküldetést, és azóta semmit. Hogy vegyek magamnak páncélt? Már itt tartok majdnem a legvégénél, és a páncélom teljesen lement, pénzem nem is volna rá, és mégha lenne is nem nagyon tudnék visszamenni vásárolni.
Az egész játékban 3 db anomáliát sikerült csak összeszereznem, most jön egy csomó ellenfél,és csak 2 db kötésem van. Egy kicsit nehéz lesz, szerintem 2 db kötéssel nem is lehet megcsinálni. -
winky1993 #8558 Sziasztok!
Ti már találtatok a clear sky-ban ruhát?
Mert én nem, pedig kerestem. A shoc-ban mindig lehetett találni, de ebben egyszer se találtam a ruhát hanem vettem és ez baj! -
#8557 Van egy friss, de nem új MOD.
Clear Sky Reloaded (0.8.5)
Összedolgoztam meglévő MOD-jaimmal. Amit ebből az új mod-ból kukáztam, azok a tájkép textúra modok és ami ebbe a kategóriába tartozik. Ezeket felülírtam az Absolute Nature + Texture mod-okkal, a többit meghagytam. Ill. az angol szinkron helyett orosz.
Ami viszont tetszik benne a fegyver hangok ill. a fegyver újratöltés animációk bizonyos fegyvereknél.
A többit még nagyon volt időm, se alkalmam tesztelni. Remélem nem fog fagyogatni!!!
Amit nem értek, ha már 1x tesznek bele textúra mod-ot, akkor miért nem az Absolute Nature + Texture mod-ot használják. :( Legjobb mod-ok ebben a kategóriában. Nature mod-ból az Autumn. A többi úgy mint Summer szerintem tiszta hülyeség...
Pár screen ebből a mod-ból, de nem Én készítettem Őket, hanem a link-elt oldalról valók...
Nekem ez a zöld Zóna undorító. -
-
#8555 Az meg kifejezetten jó, hogy mind1ik fegyvertárazó képet úgy sikerült elkapnom, hogy nincs benne a tár. :D -
#8554 Fú de fú de fú de jó vagy.... -
-
#8552 FúdeHáDé képek :)
-
#8551 Emlékszem még mikor a shoc-al játszottam nem tudtam mi-micsoda tudod új volt minden. Nos azt elértem Jantarba és ott jöttek a snorkok. Mondom ez valami vicc? XD rugdos...mondom azta kurva hova fajultunk...XDXD -
#8550 Akkó zúzd le a mutánsokat, akkó mondhatod el, hogy igazán kemény Stalker lettél. -
#8549 Xarom le! :D Amúgy jó ez a frakciósosdi, mert először a szolgálatnál voltam le zúztam a szabadságot majd beálltam a stalkerekhez lezúztam a fosztogatókat majd vissza a szolgálat és most elég szép kis ellenség nélküli zónám lett ^^, -
#8548 Most akkor mi a pöcsöm van. Továbbra sem jó?! Xar az a mod akkó.