9107
  • Papa01 #8627
    Sziasztok!

W7 64-es OS van fent, a játék pedig CDprojekt-es, magyar szinkronos. A következő javításokat tettem fel (ezeket találtam meg):
    V1.5.05_stkcs-for-pack-efigs-patch-any-5.exe
    STKCS_v1.5.07_for-pack-efigs-patch-any-7.exe
    V1.5.08_stkcs-for-pack-efigspch-patch-any-8.exe
    stkcs-for-pack-efigspcjh-patch-any-10.exe

A mentett állásokat szépen visszatölti.
    A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a javításokat jó sorrendben tettem fel? Van esetleg valami egyéb javaslatotok?

Köszönöm a válaszokat!
  • silenthunter13
    hogyan?
  • highlander15
    Már megoldottam,kösz!
  • Herold
    Legújabb patch fent van?
  • highlander15
    Van egy problémám,Agroprom területén állandóan kilép a játék.Tudtok segíteni a probléma megoldásában?
  • winky1993
    Van még 1 kérdésem, szerinted melyik lenne a legjobb mod a clear sky -hoz?
    Egyet már használok, hogy nagyobb legyen a súly határom de biztos van valami jó mod, mint pl a SHOC-hoz az oblivion lost mod na az egy qrva jó mod lett.
  • KranaZoli #8621
    Ja-ja és ezt láttam is. Mondjuk nem lenne rossz ilyen az alap game-be sem! STALKER-ből is nagyon hiányoltam, hogy az elején jön a heli, megtesz egy kört, aztán ennyi. Lehetne benne több helikopter. Az sem érdekelne, ha csak repkednének mint a madarak az ember feje fölött, de ha még lenne ilyen is, hogy el lehetne bújni az mennyire jó lenne. Szerintem, legalábbis!
  • TSL16b
    Ott van egyik-másik kommentben is, az "E3 demo" kifejezésre kell keresni.

"This is the beta from E3 2007, it's not up to date, probably doesn't have the new animation system and most of DirectX10 features."
  • mcmoha
    A SoC-hoz keszitett Complete-2009 modban vannak helikopterek Agropromban, de leloni nem tudtam oket.:( Az a fura, hogy az eromunel ha ralottem a helire elkezdett fustologni meg nagyon ordibaltak a radioban:), szoval ott nem serthetetlenek.
  • winky1993
    http://www.youtube.com/watch?v=VdVDeS-G3f8 A komment idegesítő de itt jól látszik hogy mire gondolok. De van egy másik videó is azt is megkeresem me ez eléggé rossz minőségű!
  • KranaZoli #8617
    Én láttam szerintem amire gondolsz. Én olyat láttam, ahol TFT kijelzője volt felvéve. Szerintem az még vmi kezdetleges verzió volt.

A kórházon kívül máshol Én sem láttam repülni helikopátert. :)

De ott sem lebegett sokáig. RPG POWÁ!
  • winky1993
    Mindegy, azért köszi csak ez olyan érdekes volt mert csak a kórháznál találkoztam helikopterrel, a mocsárban meg nem emlékszem semmi ilyesmire, megkeresem megint azt a videót azt ti is nézzétek meg!
  • KranaZoli #8615
    Ja igen. Én sem csak 1x játszottam vele. Sőt. Utoljára több hónapig csak CS volt. Az szerintem mod lesz.
  • HUmanHunter
    nekem sem volt, pedig vagy 3x végigjátszottam a játékot..
  • winky1993
    Lehet, hogy mod de azétr várok hátha valaki jelentkezik.
    Köcce
  • KranaZoli #8612
    Nekem nem volt ilyen. Szerintem vagy vmi kezdeti preview vidi, vagy mod.
  • winky1993
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, sokat néztem videókat a clear sky-ról és egy érdekességet láttam ami velem nem történt meg, ami az, hogy csávókám megy a mocsárban és egy helikopter vadászik rá és elbújik a bozótban aztán megússza a dolgot. Egy másik videóban egy másik srác rá is lő, de mindegy az lenne a kérdésem hogy ez a helikopteres kaland nektek is volt? És ha igen hol, mikor és mit kell hozzá csinálni?(ha lehet)
    Előre is köszi
  • Musztafakebab
    Hello srácok!

Nem tudom mennyire ismeritek a Total Faction Warfare modot.
    Olyan problémával találkoztam hogy ha esetleg magyará kívánnám tenni akkor a játékban ciril betűkkel jelzi ki azokat a betűket amik nincsenek az angol ABC-ben benne, ez miért lehet?

Mondjuk ez kisebb gond de ha vki megtudná nekem mondani hogy lehet átmenni egy területről a másikra azt nagyon megköszönném!:D Amint mondtam ez a Total Faction Warfare modnál lenne.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Zogu
    Köszi. Megtaláltam.
  • HUmanHunter
    nem :) a Kordonban a Stalkerekhez.
  • Herold
    Nekem mostanában sok furcsaságot csinál, pl. ellenséges frakció segítségül hív (persze mikor közelítek, rám lőnek). Meg Duty-sként el kellett foglalni néhány őrposztot Szemétombon, csak a probléma az, hogy baráti frakció (stalkerek) védték.
  • Herold
    Nem a Clear Sky-hoz álltál be véletlenül?
  • HUmanHunter
    nem, én már majdnem ott tartottam hogy elfoglalom duty bázist szabadságosként, de aztán visszaálltam stalkerekhez és semleges lett a freedom is meg a duty is.
  • Herold
    Nem jött be, ugyanúgy ellenségek.
    Korábban duty-sként lelőttem pár freedom-ost, lehet, hogy ez a baj?
  • HUmanHunter
    szerintem modot kell letölteni, de lehet hogy ha valami config filet átírsz az is jó.
  • Lyube123
    Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogyan lehet kívülről nézni a pasast clear sky-ban?
    láttam youtube-on, és azóta érdekelne a dolog.
  • HUmanHunter
    igen, mind a kettővel.
  • Herold
    Akkor a Szabadsággal is semleges leszek?
    Csak a mesterlövészpuska tuning miatt kellene majd visszamennem hozzájuk.
  • HUmanHunter
    ha a Stalkerekhez visszalépsz akkor megint semleges leszel Dutyval, de Fosztogatókkal ha egyszer ellenséges lettél akkor az is maradsz.
  • Herold
    Ha egy frakció ellenség lett (a Szabadság, mert beálltam a Duty-hoz), utána már nem lehet visszahaverkodni velük, ugye?

Más: a fosztogatókhoz nem tudtam beállni, pedig rengeteg küldetést csináltam nekik. De a főnöknél csak az elején volt olyan opció, hogy szeretnék csatlakozni, utána az megszűnt. A kereskedők is a főnökhöz küldenek, de emiatt nem tudtam csatlakozni hozzájuk.
    A fosztogatók bázisa, a vasúti hangár belső vaskapuja folyton bezáródik, ha megtámadom őket, de mikor először toltam végig a játékot, ilyen nem volt. Tapasztalt valaki hasonlót?
  • winky1993
    A dokumentumokba menti ott kell lennie hogy STALKER SHOC/CS/COP amelyiknél akarod és ott lesz hogy screenshots és ott vannak, és JPEG-kép.
  • Zogu
    Hova menti a képeket progi, és milyen formátumban?
  • madmanic
    frissítsd a video drivert
  • Herold
    Most nem húznak csíkot, de citromsárga az égbolt.
  • Herold
    Felraktam újra a játékot, a 10-es patch-el, de az égbolt bugos, ez mitől lehet? Olyan mintha beégne, és forgásnál csíkot húznak az égbolton a földi objektumok.
  • winky1993
    Nem tom, próba verziós nod 32 van de minden mást normálisan le tudok tölteni patch, mod meg mindent ami csak kell.
  • mcmoha
    Nem a virusirtod vagy a tuzfalad szorakozik? Megprobaltam letolteni es megy rendesen.
  • winky1993
    Igen ezt is próbáltam de azt írja ki hogy: "Clear sky Complete v1.1.2 Setup ese.part nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni"
  • Yan
    nem véletlen ;)
  • mcmoha
    En innet toltottem. Megprobalhatod az .exe verziot akkor nem kell kinlodni.
    Ha veletlenul eleve az .exe van meg akkor csak ket klik ra es telepul magatol.;)