S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Igen, van a táskámon slot és a védelme is elég nagy. Sugárzás ellen 27. Az artifact +2 sugárzást ad, és a ruha mégsem véd meg. 2-3 perc alatt megöl az artifact és nekem is pont egy ilyen súlycsökentõ artifactom van

Hiába megyek fel a toronyba nem történik semmi!!
morphologu
Documents and Settings=All Users=Dokumentumok=STALKER-STCS

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

MerlinW
Olvass vissza...

[merlinw.org]

Blacksheep333
A savegame -t a játék hol tárolja?
Elõre is köszi a segítséget.

Az operációs rendszeren is túl...

broman191
Oda kell menni a toronyhoz, felmászni aztán jön egy újabb váratlan istenharagja...aztán felébredsz a bázison.😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
*vagy 5 órát

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hello

Elakadtam még a játék legelején.Amikor kijutok a bázisról,egy mocsáron kell átmenni egy toronyhoz(PDA jelöli).

Itt mit kell csinálni(Help the outpost)?
broman191
Uraim...már annyi hibáról olvastam, de én eddig alig láttam valami említésre méltó nagyobbat. A töltés elsõre viszonylag hosszú, aztán valamivel javul a helyzet, szokható végülis. Tegnap este mászkáltam a mocsárban agy 5 órát, nagyon átjön a fíling, és végre van mire költeni a pénzt, ami ezúttal már nem jön olyan könnyen. A fegyvermodok tetszenek, aztán a ruhamodokat is megláttam és abból is szemezgettem amíg a pénztárca engedte...😊 A gyorsaság viszonylag jó 1024x768 közepes beállításokkal...átlag 30 fps megvan, zegzugos helyeken 60 körül. Esõben és este valamivel kevesebb...😊 Az este fenomenális, amikor mászkálsz a nádasban és hallod a vonyítást a hátad mögött, megfordulsz semmi az tud para lenni...aztán elõugrik egy megtermett vaddisznó, elõkapod a nagy sörétest és inkább menekülõre fogja a dolgot. 😄 Összességében eddig nagggyon tetszett! 😊

bodesz
nekem a játék 1.küldijénél már bugok vannak :S
kirak a game a mocsárba ugye és vagy fél percig tötögeti azt a pár textúrát izgalmas menni a semmibe.szószerint a semmibe mert semmi textúra se semmi 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Van a ruhádon "slot", ahova be tudod rakni az artifact-eket?Mert hatásának kell lennie.Bár nekem érdekes módon akkor is volt hatása, ha nem a ruhába raktam ,csak simán a hátizsákba volt.65kg tudtam cipelni egy küldetés után kapott artifact-tal,ami a tatyómba volt és nem a ruhában.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ez nem akkor van amikor az erdésznek csinálsz küldetéseket?Ott én lenyirbáltam minél hamarabb a katonákat,akik megtámadtak és utána beszaladtam az erdészhez.Ott kell megvárni a sugárzás végét,így menekültem meg.

wesker24
Egy valamit nagyon nem értek ! Egyszerûen nem tudom tovább vinni a pályát lehetetlenség megcsinálni ! Épp azt a küldetést kaptam hogy meneküljek be egy nagy épületbe a kisugárázs elöl ! De mégis hogy a francba meneküljek be amikor a banditák elhuzzák az ajtót aztán annyi !

Sehol sem tudok bejutni a kisugárzás elér game over !
Magnum PI
Hi!

Ezeket az artifactokat hogy kell használni

-bármilyen ruhába rakom folyamatosan szétsugározzák az agyam
-semmilyen változást nem érzek.

Shep
valószinû, nekem egyik alkalommal kint lófrált az udvaron aztán elindult befele, de az ajtón nem tudott átmenni és egy helyben járt, persze szerencsére beszélni tudtam vele itt is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok,

Yantarban elérem a pontot viszont Szaharov nem jön ki a bunkerból, bejutni meg nem tudok az ajtó zárva.Eltöltök kis idõt és nem történik semmi.Ez vmi bug???

Üdv,
S

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

kipróbáltam, nem mûxik így se. Talán nem a grafikával van baj, hanem a mentéssel. <#szomoru1>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

8800 GT-s a kártya , köszi a tanácsot!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Szega87
sziasztok, beszéltem pár emberrel, kaptam fegyvereket, töltényeket, elmentem bevédeni az outpostot és az anomáliákat még csak csak kikerültem, de mikor jön a rádió vétel az artifactRõl elkezd fulladni,, hogy toxic területen van az ember és összerogy! mit kell tenni? HELP

nekem is ilyen problémám van ha magasra rakom a minöségbeállitást vagy legnagyobbra pláne..be se tölti a pályát,egybõl kilép közepesre tedd vagy az alá ,milyen kártyád van?

wapolok

Hali! Segítséget szeretnék: Szerintetek miért van az , hogy rendszeresen kidob a Win-ba a játék, amikor átmegyek egy másik pályára? Eddig csak mentési hibákról olvastam (és fagyás). Kinek van ötlete?
Elõre is kössz!

ÉN IS IGY jártam akármit is csináltam már a vörös erdõbe is átmentem akkor se lett javulás fél napig kinlodtam vele
utána UNISTAL
Megvárom a magyart HÁTHA<#fejvakaras>
Ja bocs,annyit lõttem le hogy strelok után végeDe ha valakit zavar akkor nme direkt volt.Én a bughalmazra és a szenvedésre fektettem a hangsúlyt.

Mobedo
EZ MEKKORA KIRÁLY LETT!!!<#worship>

BiG G
ezt mondjuk illett volna spoiler tag-ek közé tenni, nem mindenki vitte még végig a játékot.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hát az én gondomra megtaláltam a megoldást! 😄 Sok bug közepette nem is arra kellett volna mennem,amerre mutatott.Nem kellett az utolsó teleportba belemenni,mert akkor kirak egy olyan helyre ahonnét nincs tovább és még strelokot sem tudom leszedni.Strelok csak állt a ház mögött(aminek a tetején jöttek raklapnyian) mozdulatlanul,én meg osztottam neki a gauss gunnal,amíg meg nem adta magát a képessége.Elõtte nem is lõttem bele egyet sem.És The End. Nem is kell mondanom hogy volt olyan is hogy a teleport nem mûködött,így átmentem rajta és felmentem az épület tetejére meg miegymás.A vége nem tetszett,sem a bughalom,sem az erõsség.Nagyon elnézték...
De ez csak az én véleményem.

BiG G
azt szabhatod... kezd elõrõl. mármint tölts be egy korábbi állást, és menjetek el megint odáig, ha akkor sem jó, akkor így jártál.

gabo91
Elindult a "csipet csapat" jantarból a hûtést megoldani, elején bemásztak a repedésnél a falon aztán eljutottak egy másikig... na itt viszont megfagytak...
kitette a piros jelet hogy kövessem a csapatot (eddig is ezt tettem). Beálltak a pózukba aztán semmire se reagálnak... fejbe lõhetem õket, meg se érzik...
???

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

zooleeh
ajaj

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Ha a mostaninál kétszer ennyi fps-em lenne, már boldog lennék.
koschwarz
használd a sima full dynamic lighnting-ot és kapcsold ki a sun shadow-t. ha az enhanced-et akarod mindenképp, akkor mindenképp vedd le a sun ray-t is. kétszer annyi fps-ed lesz.

szerk. bocs, most látom hogy minimum grafikát írtál, akkor itt más lesz az bibi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bon
A magyarítás az warez, mert hivatalosan kiadott és az szivárgott ki.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Egyébként emberünk meghalt a végén, csak Sztrélok élte túl? Nem emlékszem, de van valami utalás az alap játékban az itt irányított karakterünkre?

Ha a készítõknek lennék, megfognám a két játékot egybegyúrnám úgy, hogy kezdõdne az egész a CS-vel aztán mikor megvolt a nagy esemény akkor megkapnánk Sterlok felett az irányítást és jönne az alapjáték, de úgy, hogy el lehetne menni a CS-s helyszínekre is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Banner alá pls tegyétek be a patchet és a magyarítását! ez nem wrz.

Valaki tudna segíteni hogy egy Dual Core E2180 2ghz-s procival geforce 8600gt-vel, és 2 giga rammal, minimum grafikán miért diavetítés a játék? Állítólag kisebb gép kell mint az elõzõ Stalkerhez, de az még maxon se szaggatott. Válaszotok elõre is köszi.
Javítás: A térképen a pont persze NINCS túl közel..

A végén (szerintem az) hova kell menni.Ugrálok ott a teleport dolgokban és semmi.Eljutok egy nagy égõ épületig,amiben szerintem a reaktor van.Meg kellene keresni valami hõcsövet,de visszafele nem tudok menni.Elõttem van egy teleport tölcsér,ami egy,az épületre felmenõ lépcsõt zár el.Belemegyek és kidob pár méterrel hátrább,ahova el is tudok menni a szép két lábamon.Ennél a pontnál elakadtam.A térképen a pont persze túl közel.Ez a vége valami iszonyat lett...

Prince23
SRY, sry

Prince23
Angol verzióhoz van e magyarítás?

Szasza20
MMmm gyerekek ehhez izom gép kell! 15 fps-el ment a legmaxabb grafikán 1650be! Mondjuk hozzá kell teni hogy jól nézki!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

BiG G
támogatom 😊

Ezt ki kéne tenni FAQ-ba!

Fatboyz4ever!

zomgzerg
hát nem tesz jót a gépnek ha magyaros vajkrémet kensz az alkatrészekre

Sziasztok..

senki nem tud segiten imiért ne mtudok egyik pályára sem átmenni cordonból??? mindig kidob..fent vana javitó csomag..de akkor sem jo..Kinek van ötlete még??
Angol játék+ 1,504 patc+magyarositás
koschwarz
én a sun shadow-t a shoc-ban is eleve kikapcsoltam, mert zabálta az fps-t.

Az USB drive-okat a gépészek (javító, tunningoló fószerek) veszik át jó pénzért. Elvállalod náluk a megkeresést, majd átadod, hogy megvan.
1-2 ezrest fizetnek darabjáért...

Leváltottam az orosz verziót angolra, 4-es peccsel, és az ahhoz szükséges travel javítóval.

Változás a kinézetben az oroszhoz képest: full dinamic lighton, ha a "sun shadow" is be van kapcsolva, megint ott a kör körülöttem, de most nem sötétebb, mint a terep többi része, hanem kissé világosabb. Ha nem figyelek, észre sem veszem. Ellenben a víz egy áttetszõ, fekete massza. Ha kikapcsolom, rendes tükrözõdésekkel ellátott, kissé sötét vízfelület lesz, az árnyékoló kör eltûnik, az FPS 18-25-rõl 25-50-re ugrik. Cserébe kissé sötétebb a talaj, nem látszanak az árnyékok (madarak, villanydrótok, stb).

BiG G
nem tudom észrevetted-e, de nem egybefüggõ a térkép. hatalmas terek ki lettek hagyva, pont emiatt, mert nem tették be a kocsikat... ha lettek volna kocsik, akkor a teljes zóna bejárható lett volna, és persze akkor is lett volna töltés a részek között, de csak a pályahatáron... tehát mondjuk a kordonból átlépsz a szeméttelepre, és nem 20 kilométerrel feljebb találod magad a térképen, hanem ugyanott, csak a kapu túloldalán.

viszont így két legyet üthettek egy csapásra, kihagyták a verdákat, és ezzel együtt elég volt kisebb pályákat tervezniük...

nem mondom, örültem volna kis autókázásnak, de így jobb a játék hangulata. jobban átjön a féligmeddig posztapok feeling, úgy hogy végig gyalogosan kell közlekedni. azért egyszer végigromboltam volna a zónán egy kamazzal 😄

koschwarz
nem hiányoztak. fél percnyi autózásra??? ha mondjuk minden pályarész 3 x akkora, akkor talán jó lett volna, de így is egy perc alatt minden pályán át lehetett futni. tök feleslegesek lettek volna...szerintem.

BiG G
még a shadow of chernobyl (alapjáték) eredeti tervei között szerepeltek a jármûvek, köbbek között uaz, kamaz meg egyéb finomságok... aztán ahogy a legjobb ötletek, azok is lemorzsolódtak. szépen kiherélték a játékot.