S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Elõre is köszi a segítséget.
Az operációs rendszeren is túl...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Elakadtam még a játék legelején.Amikor kijutok a bázisról,egy mocsáron kell átmenni egy toronyhoz(PDA jelöli).
Itt mit kell csinálni(Help the outpost)?
kirak a game a mocsárba ugye és vagy fél percig tötögeti azt a pár textúrát izgalmas menni a semmibe.szószerint a semmibe mert semmi textúra se semmi 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Sehol sem tudok bejutni a kisugárzás elér game over !
Ezeket az artifactokat hogy kell használni
-bármilyen ruhába rakom folyamatosan szétsugározzák az agyam
-semmilyen változást nem érzek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Yantarban elérem a pontot viszont Szaharov nem jön ki a bunkerból, bejutni meg nem tudok az ajtó zárva.Eltöltök kis idõt és nem történik semmi.Ez vmi bug???
Üdv,
S
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
wapolok
Elõre is kössz!
utána UNISTAL
Megvárom a magyart HÁTHA<#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN ID: Lord_Mortanius
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
De ez csak az én véleményem.
kitette a piros jelet hogy kövessem a csapatot (eddig is ezt tettem). Beálltak a pózukba aztán semmire se reagálnak... fejbe lõhetem õket, meg se érzik...
???
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
szerk. bocs, most látom hogy minimum grafikát írtál, akkor itt más lesz az bibi.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha a készítõknek lennék, megfognám a két játékot egybegyúrnám úgy, hogy kezdõdne az egész a CS-vel aztán mikor megvolt a nagy esemény akkor megkapnánk Sterlok felett az irányítást és jönne az alapjáték, de úgy, hogy el lehetne menni a CS-s helyszínekre is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Fatboyz4ever!
senki nem tud segiten imiért ne mtudok egyik pályára sem átmenni cordonból??? mindig kidob..fent vana javitó csomag..de akkor sem jo..Kinek van ötlete még??
Angol játék+ 1,504 patc+magyarositás
1-2 ezrest fizetnek darabjáért...
Leváltottam az orosz verziót angolra, 4-es peccsel, és az ahhoz szükséges travel javítóval.
Változás a kinézetben az oroszhoz képest: full dinamic lighton, ha a "sun shadow" is be van kapcsolva, megint ott a kör körülöttem, de most nem sötétebb, mint a terep többi része, hanem kissé világosabb. Ha nem figyelek, észre sem veszem. Ellenben a víz egy áttetszõ, fekete massza. Ha kikapcsolom, rendes tükrözõdésekkel ellátott, kissé sötét vízfelület lesz, az árnyékoló kör eltûnik, az FPS 18-25-rõl 25-50-re ugrik. Cserébe kissé sötétebb a talaj, nem látszanak az árnyékok (madarak, villanydrótok, stb).
viszont így két legyet üthettek egy csapásra, kihagyták a verdákat, és ezzel együtt elég volt kisebb pályákat tervezniük...
nem mondom, örültem volna kis autókázásnak, de így jobb a játék hangulata. jobban átjön a féligmeddig posztapok feeling, úgy hogy végig gyalogosan kell közlekedni. azért egyszer végigromboltam volna a zónán egy kamazzal 😄