S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belerakhattak volna egy nivát vagy egy uazt és akkor abba is lehetne pakolni! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Shep
Mielõtt lemész az ajtó elõtt dobálj le mindent és akkor csak a lóvé veszlik el, legalábbis én ezt tettem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balcooo
kösz a prompt valaszt!
Jaja felszedtem a pisztolyt, ruhat nem talaltam de majd szetnezek megin, valszeg csak vak vagyok. Ami viszont még otthagytak az egy usb stick "with data from military armor plate". Ezeket a usb stickeket hogy lehet hasznalni? mer nem lattam hogy statsh-t hozzadadott volna a mapra mikor felvettem az inventoriba

Na mindegy, szal penznek annyi, okker, nekem van vagy 4rugom, szal nem halok bele 😊

BiG G
ja és persze ha végeztél velük, akkor ott megtalálod minden cuccod amid volt, kivéve a lóvét.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
rögtön utána megkapod a feladatot hogy állj bosszút a banditákon... egyébként meg ahol felkelsz ott van a földön egy pisztoly, pda-k, meg egyéb nekik értéktelen cuccok amiket nem vittek el. ruha fel, pisztoly a kézbe, és levadászod õket szépen. nem nehéz. egyedül az a bosszantó, hogy a pénzed elveszik, nekem pl csak 30 ezrem volt akkor összekuporgatva jobb ruhára... nem voltam ideges... ja és elkerülhetetlen, sajnos.

balcooo
Hali!

Érdekes az a rész mikor (a fö történetszálat probalom követni) egy Fang nevû csavot kell követni, miutan a Freedomosok vezérének segitettél. Garbage-ra visszairanyitanak , ott le kell mennem egy pincébe ahol van egy szkriptelt robbanas, aztan elhomalyosodik a kép, aztan következö jelenet hogy két bandit dumal felettem miközben én fekszem, és szépen elvisznek minden létezö dologot az inventorimbol mire magamhoz térek. Ezt nem lehet valahogy elkerulni? Vissza lehet szerezni utana a cuccost? mer nem tul mokas egy szal csavarral boklaszni utana az enemiktöl hemzsegö garbage-en.

Shep
Na a végére értem én is, pontosan mi történt a végén, mert a nagy zajba nem értettem amit Lebegyev magyarázott. A kórházas rész mindent üt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BiG G
no way back muhahaha <#vigyor1>

Limanszkból már nem tudsz visszamenni, kereskedõ sincsen már ezen a környéken. A cuccaidat tudod javíttatni egyik csapattársadnál ha jól tudom.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A "hídleeresztõs" rész után vagyok és egy jó ideje nem jutottam már városba,hogy eladjam a cuccaim.Lesz még olyan egyáltalán vagy valahogy vissza kellene vitetni magamat egy régebbi városba???

Megvan thx!
V-Storm
Bocs a Noob kérdés miatt de elég az 1.5.04 patch vagy fel kell rakni elõtte az 1.5.03 és az 1.01 patchet is?

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Shep
Hát valószinû én is végig fogom még egyszer vinni, mint ahogy a simát is 2x játszottam, csak legyen végre egy ténylegesen stabil verzió.

grebber
C:\Documents and Settings\All Users\documents\STALKER-STCS
C:\Documents and Settings\All Users\(Megosztott) Dokumentumok\STALKER-STCS
C:\users\public\documents\stalker-stcs
<JÁTÉK GYÖKÉRKÖNYVTÁRA>\savedgames
C:\ProgramData\documents\stalker-stcs\savedgame (vistáná)

Ezeket keresgéld mindig máshol van!

Next PC upgrade: 2022

hi
hova ment a játék?
Facek
van csak kb 2-3 óránként 😄DD
Törölt felhasználó
Ebben a játékban nincs auto-save?
Játszottam vagy 45 percet, meghaltam és nincs mentésem.

FUCK
berczely
Olvass vissza volt hozzá cucc ami javítja!

Valaki tud megoldást arra, hogy amikor a szemétdombra akarok átjutni (egy kis õrbódénál, illetve ha a mocsár felõl megyek, akkor a vasúti kocsinál),amint rákattintok, hogy áttegyen a másik részre, visszarak ugyanoda?
balee4
Agroprom mellet van egy csatorna, hogy lehet innen kijutni? Van egy rácsos ajtó, ami nem nyílik, visszafele pedig nem lehet menni, mert túl magasan van a kijárat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Avenger
Az a rácsos ajtó mögötte egy ládával? Én ott bementem már úgy is hogy kinyírtam mindet 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Facek
Amúgy ha lesz normális path ki fogom próbálni a badnitákat, már csak azért is mert van a traderük mögött egy ajtó amin nem lehet bemenni, másrést õk fizetnek a legjobban, és még a szórakoztató varjúlövést is csak ott lehet csinálni 😄. De annyira bugos h egyszer nemet mondtam a csatlakozásra azóta nem is van olyan opció hogy csatlakozzak 😄.

Meg még poénos lehet egy egy komolyabb bandaháború (pl freedom base támadása dutyval 😊 ) de egyrészt nagyon bugos , másrészt , rengeteget kell várni mire a csapatok egy egy helyre elérnek...
balee4
bocs ez a warez topikba kaart menni, félre kattintom egy ablakot, bocsi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
És ez a reloaded verzsön mennyiben jobb mint a korábbi? (gondolom az image ugyanaz mint a korábbi angol) A crackjét nem lehet külön leszedni?

Shep
Én ott megfogtam elszaladtam balra és így elkerültem a cucc elszedõs majmot, a roncstelepre meg nem mentem be, késõbb mikor le kell menni Szrélok után akkor meg elõtte ledobáltam mindent, vagy 5 percbe tellett mire a 60 kötszert 60 medkitet, meg 1000+ lõszereket felszedegettem 😊

wesker24
Nekem bezzeg nem vették el ! Hanem egybõl széjjel löttek !

Dobtak felém vagy ugy 10 gránátot ! De fedezékbõl mindenkit kinyirtam !
berczely
Én azt nem értem átmentem a szeméttelepre azt fosztogató pali megállított és elvette az összes pénzem!én fogtam visszatöltöttem a mentést és leaprítottam mindent...anyukájukkal szórakozzanak...aztán mentem és a roncstelepizén kiszedtek mer ugyan azok voltak ott is...érdekes...volt vagy 3000pénzem azt elvették a kapuban...

Shep
a franc se érti amúgy a játékot az elején nekem is szar volt az autosave, most meg jó és használom, persze mindig van egy biztonsági rendes mentés is, csak az nem olyan sûrûn.

Shep
Segítettem, csak az egyik ház kipucolásánál elég szépen pórul jártam 😊

woy: ok, megnézem thx.

Én azt vettem észre hogy az autosave és a gyors save sem ér kutyafa*zát sem. A hagyományos manuális mentés nálam mindíg mûködött egész játék alatt sohasem volt vele gondom ... (Esc, játék mentése, név beír, mentés.)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

JethroHUN
Hello, minimum konfigo mvan a játékhoz, 3ghz, radeon 9600, 512mb ....
fut is meg minden, nem is akad. csak amikor mentést akarok betölteni akkor kifagy, jön vmi hülye bug trap baromság, és kész. most h a autosave és a gyorsmentésemet sem tudom betölteni :S pedig már van pár óra gamem :S
Tudja vki a megoldást?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

woy
Megy veletek ott ilyen javító is,az majd megcsinálja jó pénzért.Csak beszélj vele.

grebber
Én itt is a kis pisztolyt szeretem a legjobban mint a sima stalkerben fedezékbe bújok aztán az ólmot.Páncélzatom nincs semmi alap cuccom van amit legelején kaptam.

Facek
Miért, nem segítettél a két banditának ? 😄
Vagy csak simán elromlott ? 😄
Shep
Hát én csak azt tudom, hogy Jantartól Limanszkig csak a fõszálat víve elszórakoztam legalább 4 órát(legtovább megint a katonai bázis kitisztítása tartott, mint az alap játékban, bár most jóval kevesebben voltak), de innen állítólag már nem sok van hátra.

BiG G
ha csak a fõsztorivonalat követed akkor már nem túl sok. kb a 2/3-ada a játéknak ahol tartasz.

Én tegnap kb. 3 órán keresztül hordtam a cuccokat eladni, hogy vehessek egy páncélt 19ért.

grebber
Jantarba való belépéstõl mennyi van még a gamebõl kb?

BiG G
nem fogod már tudni, úgy kell végigvinned.

BiG G
alapesetben csak "futtában" látod a kicsikét 😄

Shep
Na Limanszkban lelõtték a páncélomat a gonosz fosztogatók, meg tudom ezt majd valahol javítani, vgy van valahol eldugott páncél a pályán, mert így húzós lesz.

hy az muért van hogy nem rak át egy másik pályára?

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Facek
Õ az õ az... 😊)

itt pedig a repülõ zombik társulat :
kifli
azok a fogak... elég rondák
olyan hatása van mintha valaki bicskával faragta volna egy darab fából 😄

<#hehe><#idiota>

bertino
szerintem tök aranyos háziállat lehetne.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Erre a pincsire gondolsz? 😊

Elég gázul van kidolgozva a kicsike...

Facek
Ez már csak ilyen 😊. Nem ez az elsõ játék amiben halálra ígérnek mindent és aztán tessék. Tervezni meg mondani könnyû 😛
Shep
Hát a te mesteri fokozatodat én gyorsan visszavettem újoncra 😊 Egyébként voltak valami dögök, meg még mindig hörög ott valami, de elhúztam gyorsan a csíkot, úgyhogy akár lehet is ott valami. Egyébként ebben is meg az alapban is egyedül a helyszínek tetszenek, azok miatt játszom a két játékot, a többi elég gyenge eresztés, fõleg ahhoz képest, hogy éveken át mivel etettek minket. (óriási töltögetés nélküli zóna, vezethetõ Niva, mindenki bóklászik mindenfele, minden kihatással van mindenre stb. stb.)