S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(most ki ne töröljétek!!!!!)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Segítséget szeretnék kérni tõletek mert frankón nem tom mit kell csinálni. Itt az elején a Szidorovics adott egy küldit hogy valami ládát kell neki mgszerezni és hogy beszéljek valakivel.
Beszéltem vele meg a katonával is aki börtönben van.
Aztán mondta a csávó hogy valami "felvonó" közelében van egy katonai õrjárat és hogy szét kell zúzni õket de nem találom õket sehol.
Ha valaki tud, Segítsen
megnéztem mit csinálsz san andreas-ból, lol, eléggé next-gen lett belõle ha tényleg ilyen lett 😄 (de lehet PS, és buggzik a game mint stalker 😛 )
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Felnyomom rá akkor az SP1-et bár jómagamnak semmi szüksége rá 😊.
Talán hasznos lesz.
Valakinek LINUX-on mûxik a játék Vine vagy Cedega segítségével?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
CSinál a manusom egy hátraarcot és nem történik semmi.
1.5.04patch-elt játék 😞 Van erre megoldás?
hamár leírta vki akkor bocs..😄 egyébként nem tuggya vki mennyi a fõküldetés játékideje? mert NÁlam már nagyon vége szaga van...
Az SSAO az önárnyékok vetése.
A steep parallax, más néven displacement mapping olyasmi, mint a bump mapping, azzal a különbséggel, hogy ténylegesen érdessé teszi a felületeket. Szembõl nem, de oldalról látszik: bump mappingnél sima a felület, displacementnél viszont minden szögbõl látszik az érdesség.
Fent van XD
És nem megy 😄
De próbálok akkor egy NVIDIA Driver Patchet 😛
a te esetedben a kártyádra tekintettel talán elegendõ lenne csak a sima full dynamic lightning-ig elmerészkedni, ofkórsz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lenne egy problémám XD
Nem indul el 😄
állítólag DX 8-ig optimalizáva van ami azt jelenti hogy egy single core-os gépen is mennie kell.
Nah a lényeg fölrakom a Game-et fölrakom a 1.5.0.4-es patchet és a cracket meg azt a minigame-et be mountolom elindítom és megjelenik a Tri Star vagy mi a Logo és kapok egy Fatal Error-t 😄
Ez már retkesül idegesít.
Van egy 1.5.0.3-as verzióju crackem csak patchel nincs hozzá.
Pls ha valaki tud segíteni az szóljon.
Felraktam a játékot VISTA alá. A VISTA-n nincs fent az SP1. Elindítva a játékot a betöltés a CLENT:Syncorn..... résznél megáll és nem megy tovább. Hallani hogy a vinyó kerreg tehát valamit tölt. Próbából otthagytam fél órára. Ennyi idõ alatt sem indult el. Valaki találkozott hasonlóval?
Linux alatt valakinek üzemel?
Köszi a választ elõre is.
Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 8600GT Silent HTD 512MB DDR3.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Még mindig Yantar, leölöm a zombikat, sikerül is, viszont Szaharov tudós nem jön ki a bunkerból és az ajtó még mindig zárva van.Itt el is akadt a fõ szál, nem tudok mit csinálni.Hlp pls.
Üdv,
S
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vagy csak a szinkront rendezik hozzá ez idõ alatt ....
egyébként #2193. mondjuk a 8600gts-sel tényleg nehéz ebben a játékban értékelhetõ fps-t kapni, egy 8800gt már megtenné.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
C2D E4400
8600 GTS
2 giga ram
Mit lehetne tenni hogy jól menjen? Van már megoldás az fps problémára?
vision distance: 50% és 100% között semmi látható különbség nincs, csak az, hogy 50%-on több az fps. akár 25-re is le lehet venni, az is alig látható.
object detail és texture detail: 100%, teljesítményben különbséget akkor veszel észre, ha leveszed 0-ra, de akkor szarul is néz ki.
AF, AA: mindenki tudja mivel járnak mind látványban, mind teljesítményben.
grass density: 100% fasza, de eszi a gépet. 75% még okés látványilag és kis fps növekedés...
lightning distance: nyugodtan le lehet venni 50%-ra, semmi különbség nincs a 100-hoz képest. + fps.
shadow quality: ízlés szerint, szerintem 50% egy jó komprommisszum látvány és teljesítmény terén.
detail bump: bekpacsolva fasza, kicsit részletesebbek a felületek, de ez függ pl. a texture detail-tõl is, ha azt lejjebb vetted, akkor ezt ki is lehet kapcsolni.
steep parallax: nem tudom mi a különbség on és off, kikapcsoltam, baj nem lehet belõle, csak több fps.
sun quality: low és high között gyakorlatilag nincs különbség, ha kikapcsolod, kicsit sötétebb az égbolt. viszont minél lejjebb veszed, annál több fps-t kapsz.
sun rays: ez betesz a gépnek, fõleg napfelkeltekor, low-ra vagy kikapcs. egyébként szerintem low-n sem néz ki rosszul.
SSAO: sok különbség nincs, kikapcsolva kicsit fakóbbnak tûnik a környezet, de valamivel nõ az fps.
soft water és soft particles: ha nem akarsz vonalzóval rajzolt vízpartot és füstöt, akkor kapcsold be.
a többi nagyjából nem számít ha be van kapcsolva, ha ki van.