9107
-
#8667 Igen, ebben van igazság. Úgysem csak 1x végigjátszós történet ez sem. :D Elsőre szerintem mindenki mod-ok nélkül játszotta végig.
Obe ha visszaolvasol találsz nem kevés hsz-t erről, képekkel is illusztrálva, ahol nem törlődtek még. Nekem is volt nem kevés hsz-em ez ügyben.
Ezt viszont tegnap találtam teljesen véletlen:
Absolute Nature 2 Texture Pack for CS
Letöltöttem, megnéztem a benne lévő screen-eket és qúva jó. Van benne Default; Green; Rotten; Dead téma. :) A Rotten az nagyon bejön. -
#8666 Ha rám hallgatsz, első alkalommal modok nélkül játszod végig. -
obe #8665 hello, pár hete megvettem a call of prypjat-ot, annyira megjött a kedvem a stlaker játékokhoz, hogy ma pedig a claer sky-t is:)
a stalker cpo-hoz felraktam a complette modot, nagyon tetszett, ehhez is elegendő, vagy esetleg ajánlatok meg valamit extrán hozzá?...a telepítőjében az angol nyelvet választottam magyar felirattal, ha fenn van a complete mod, magyar felírat továbbra is működik vagy marad nagol/ orosz?
kösz szépen -
skampi #8664 pff...
rájöttem -
skampi #8663 hali!
olyannal találkozott valaki,h nem lehet leadni a pendrive-okat a szabadság bázisán a szerelőnek?
nálam van mind a 3,de baszik elkérni...
asszem 07-es patch is van fent -
dodopek #8662 Tudom, hogy ott kellene,de nem megy.Kellene ott lenni egy tábornoknak,akit ki kell csinálni.Nála van egy pen drive is. Na ez a general elment sörözni,vagy valahova,de ott nincs.
Mindegy,abbahagytam,mert tele van buggal,hiába teszem fel a legújabb patch-et.Inkább pótolok egy régi mulasztást.Nekiesem a Crysis-nek... -
#8661 Kéne kapnod egy következő küldit ahol a buszmeggel szembe lévő tanyát kéne kipucolnod -
dodopek #8660 Sziasztok!
Elakadtam a játékban.A kordonban vagyok,kiírtottam már minden katonát,kivéve a sofőrt,de valerjan atya még mindíg azt mondja, hogy nekem a parancsnok haverjaival lesz dogom.De hol vannak?Tudom, hogy a buszmegálló melletti épületekben kellene lenniük, ki is lőttem ott levő 5 tagú szakaszt,de nem változott semmi. Szétszedtem a kordon bejáratát őrző 20 katonát is,de így sem változott semmi.Hol kellene keresnem ezeket?
Köszi!
Dodo -
HUmanHunter #8659 akkor valamit nagyon elállítottál, nekem kicsit rosszabbul megy mint cop de annyival nem. -
#8658 Ez a játék nagyon rosszul optimalizált. :(
A Call of Pripaty megy szinte maxon, ez meg közepes beállításokon is 10-20fps, és akkor még nagyságrendekkel ramatyabbul is néz ki. -
#8657 Caprine! A http://caprine.atw.hu/STALKER2.html oldalon az Agroprom térképe -http://users.atw.hu/caprine/STALKER2/map5_Agronom.jpg - nem jön be. Ezt esetleg javítanád? Köszi. -
#8656 Worldwide verziohoz tud valaki 1.5.10-es patch-t? Én nem találtam csak DD-hez valot. -
bgabor #8655 Ezek a jelenségek nem azért vannak mert tört a játék. -
bettly #8654 Bocs a gyerek megnyomta a gombot, elvegre tort jatek es fagy le meg szagatottan mozog minden....de most latom fent Warez....., Udv
-
bettly #8653 Sziasztok.Tegnap toltottem le a jatekot v.melyik -
hunorhuni #8652 hello
Nem rég felakartam telepíteni crackeltem is ,de azt írta ki hogy nincs CD.
Valaki tud segíteni ?
Nem rég a Shadow of Chernobylt úgy raktam fel ,hogy patch-et használtam és azon gondolkodok ,hogy itt is kell ? -
#8651 A küldetésben ez máshogy működik, előfordulhat, hogy nem is tudnád lelőni azt, akivel együtt kell tolni a missziót. -
Bulics #8650 Érdekes nekem pont másik élményem van: shoc első küldetés banditákon rajtaütöttünk, kiugrok a sarokból és tévedésből fél tárat belenyomtam az elvtársamba. Anyázott, tántorgott aztán ugyanúgy lőtte tovább az ellent... -
#8649 :) Ja-ja. De amikor átkutatod Őket, akkor 1iknél sem marad több, max. 25 töltény; 1 elsősegélycsomag; 1 kötszer. :D -
#8648 Na meg a loszeruk se fogy ki sose. -
#8647 engem meg az ellenség 100%os találati aránya zavar, 2000000 méterről is. -
#8646 Epic!
Időközben rájöttem, hogy mi bosszant a leginkább a STALKER játékokban. Pontosabban több minden mellett. Az pedig a baráti tűzharc hiánya. Pl.: SHoC CS Complete mod-ban is nagyon sokszor előfordult, hogy 1ik pályáról belépve másikra le spawn-t egy raklapnyi enemy-t elém és a közelemben lévő STALKER-ek is elkezdték lőni Őket. Mondom Én nem pöcsörészek, megvan a gránát vetős fegyó, belövök a mutánsok közé; meg is döglik 70%-uk, STALKER-ek talán sérültek egy picit erre rögtön átmennek enemy-be. :(
Ez nagyon bosszant. -
-
#8644 na azt nem. (de szvsz ez így jó ahogy van :D)
Amúgy amit még nem említettem.
Bug:
Hiányzik a páncélszint kijelzés. Nyilván a "hátizsáknál" meg tudjuk nézni, de kívülről valamiért eltűnt.
Pedig már az utólag hozzáadott textúrákat is töröltem az ui mappából. Mindegy, ez legyen a legnagyobb baja. -
#8643 Köszi!
Hasonlóakkal toltam Én is. btw: A CS Complete mod-ot nem próbáltad?! Én feltettem azt is, majd mellé az Absolute pack-okat. -
#8642 hopp. Az absolute nature-t kétszer írtam véletlen :) -
#8641 Beállítások:
Dx10, 1680x1050, 2xAA, 16xAF, minden bekapcsolva, és minden csúszka maxon.
Modok: (ebben a sorrendben)
1. S.H.A.R.P.E.R. - FULL version
2. Clear sky Reloaded
3. Absolute Nature
4. Absolute Structures Texture Pack
5. Absolute Nature Texture Pack
Egyéb
- 1.5.10 update (ezt érdemes feltenni legelőször)
- AMK Sleeping Bag (ha nem akarunk eleinte sötétben éjjellátó nélkül császkálni)
- Extra weight mod by Lux (5000kg) (egyértelmű :)) ) -
#8640 Nice! Írd le. :)
-
#8639 Tegnap délután kicsit szórakoztam én is pár moddal.
Ez lett belőle:
Ha valakit érdekel leírom hogy pontosan miket raktam fel, illetve a beállításokat. -
#8638 Oki, köszi szépen!! :)) -
#8637 az ilyen küldetéseknél ne parázz ettől. mindenképp el fog menni néhány küldetés így, hogy egyszer csak kiírja, mission failed vagy ilyesmi. nem nagyon számít az ilyen foglalós-visszafoglalós küldiknél: mindig lesz ilyen meló, a zóna tényleg változik :D hol humanoidok, hol szörnyek lesznek ugyanazokon a helyeken. -
#8636 Értem, köszi, azóta is vártam, de semmi... de az az érdekes, hogyha visszamentem az illetőhöz, aki adta a küldit, és visszaszereztem neki azt a PMm-et, aminek a keresésére szintén ő bérelt fel, akkor, miután odaadtam neki a fegyvert, odarohannak a Csónaktárolóhoz majd megjelenik a az hogy küldetés megszakítva.. (A csónaktárolós.)
Nem értem.. :)) -
#8635 Szerintem hagyd ott a francba, nem fognak azok már jönni. -
#8634 Még a legelején járok.. a Csónaktárolót foglaltam el, és ott kell várakozni.. :) Már az ebéd is belefért.. :))) -
#8633 Hol van ez ahol várni kell? -
#8632 Huh, értem, köszi. Akkor marad a várakozás.. :)) -
Bulics #8631 Pedig várhatsz rendesen. időgyorsításról nem tudok talán vmi moddal vagy fájl átírással de ezekkel én sosem foglalkoztam. Gondolom az egyik állás elfoglalásánál történt ez. Én régen volt hogy (zóna)napokat vártam... -
#8630 Sziasztok!
Az egyik küldninél arra kér a játék, hogy várjak amíg megérkezik az erősítés.
20 perc után ez egy kicsit kezd unalmassá válni.. :))
Ez így rendben van? Vagy van esetleg valamiféle "időgyorsítás"? :) -
#8629 Értem, köszi szépen! -
#8628 Elég lett volna a legújabbat feltenni.