S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeller01
hujuj mit kell keresni a térképen? nekem nem jelõl semmit!

. : Z E L L E R : .

Fejleszd a fegyvert.
Ha meg már fel van fejlesztve a pontosságra, akkor ne rángasd anyit az egered.<#guluszem1><#nevetes1>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Nem tudom, de a célzása ennek a játékoknak nagyon debil. Nem egy CoD. Itt szinte pontosan alig tudok lõni 😞

Törölt felhasználó
Segítség kellene. Átverekedtük magunkat a stalkerekkel együtt a gyárban. Vannak ott dobozok átlehet ugrani a falon. Átugrok ott a jelzés a közepén állok de aztán semmi 😞 Mit kell itt tenni? A stalkerek ottmaradtak a fal tulpldalán. Nincs utánna feladat ill. nem írja ki, hogy kész az elõzõ.
kifli
teljesen normális. nekem is akadt nagyonmagason kevesebb mint 30 fps-em volt... bár az még nem vagyok benne biztos hogy a végleges változat volt de cpu controllal kaptam 42 fps-t átlagba szerintem próbáld meg azzal többszálúsítani mert csak 1 magot használ. Vagy azt már megoldották?
grebber
Normális optimalizáció egy fos!

Next PC upgrade: 2022

limperatore
Az normális hogy Q6600-as procival, 8800gts 512-es kártyával és 2 giga rammal nem hogy a legszebb grafikán de a "magas" szinten is akad?:o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Colton
ok köszi

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

bakvarnyu
a ruhára rá lehet fejleszteni ilyen éjjellátó bizbaszt úgyhogy már a vaksötétség is kilõve, kár volt sírni <#beka2>

Szerintem bõven elég ha a felirat magyar. A filmek is jobbak eredeti hangon mint szinkronosan. Pedig azért arra tényleg figyelnek. Egyetlen egy játékkal találkoztam eddig maiben magyar szinkron is volt meg nem mondom már mi volt az de azóta is ha rágondolok hát kiver a víz.
Nem jön senki oda. Neked kell eléjük menni. Mutatja is a térképen. Elõször a buszmegállóval szemben az épületegyetüsben van egy adag katonba. Mikor oda érsz a stalkerek már ütik is õket. Majd irány le a földúton a jármûtelepig vagy mi az. Ott is levered a katonákat aztán gratulál neked és irány vissza, hogy belnevess a katonai parancsnok képébe mondván nem jön senki megmenteni mivel mindenkit felkoncoltunk. 😊)
grebber
Video felesleges!

Ide felraktam pár szinkront szedd le halgassd meg.
Sajnos a kisgyerek hangjára még nem bukkantam rá a mappában de game-en belül hallom<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Én azt nem értem, hogy miért vettek ki egyes területeket. Ha már úgy is az elõzõ részre hajaztak, ugye az eredeti pályák egy részét felújították egy picit és így dobték be. Nem tudom miért lett volna nehéz a többi már meglévõ pályát is egy picit feltunigolni és benne hagyni.
Jármûveket sem lett volna sztem túl nagy probléma bela rakni. Fõleg, hogy az elsõhöz van ilyen mod is.
Több féle anomális és artifakt amibõl egy picit többett is adhattak volna. A detektoros megoldás sztem nagyon fasza elképzelés.
Vagy ha pl a fegyver upgrade-ek utolsó szintjéhez mondjuk nem csak flash drive kellene hanem egy adott artifact is. A flash drive-os dolgot is köthették volna küldihez. Nem az, hogy megveszed az infót. Vagy vedd meg de ne egy zsákra mutasson egy összeaszalódott holtesten hanem mondjuk egy bandita fészekre amit írts ki és ott lesz egy széfben vagy a fõjampi banditavezérnél. Vagy legyen egy hullánál egy durva mutánstelep közepén.
Specializált frakciók. Ha gyõzelemre viszed adna egy extra cuccokat. A viszonyod meghatátozná az árakat meg a vásárolható felszerelést.
Vagy akár ez is lehetett volna küldihez kötni. Szerezz extra készletet a kereskedõdnek.
Lehetne egy két artifact árús akik nagyon durva áron adnák a cuccost. Ha kell vmi extra spórolj pénzt vagy keressd meg spec anomáliában.
Kisugárzások után vissza termelõdhetne az artifact. Vagy random adna egy egy anomália artifactot egy egy kisugárzás után.
Számtalan dolog lehetne ami nem hinném, hogy túl nagy feladatot jelenetett volna de még is érdekesebb élvezetsebb lenne tõle a játék menet.
Colton
HI ALL!

valaki tudna belinkelni egy Magyar szinkronos Ingame videot???

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

A legdurvább exoskeletonos fickókat is ha egyszer kétszer fejbe lövöd egy Ak-val kifekszik. Ha a pontosságot fejleszti az ember akkor majdnem olyan mint egy mesterlövész puska.
Én mindig a pontosságot részesítettem elõnyben sem mint lerohhani és 10 méterrõl beleereszteni a tárat. Nagy távolságról fejbe még viccesebb is. Jó nézni ahogy vagy nyom egy hátra szaltót vagy egyszerûen csak össze rogy. tiszta precíz munka.
Zeller01
help!
mi a fenét kell csinálni, amikor egy tanyán egyik oldalon a hadsereg vezetõje van rácsok mögött a másik oldalon a stalkerek vezetõje és azt mondja ki kell nyírni majd azokat akik jönnek a hadsereg vezetõjéért. de szarik jönni bárki is. várni kell? hova menjek? ennek semmi értelme
<#confused><#nemtudom><#kerdes><#shakehead><#conf>

. : Z E L L E R : .

BiG G
fejlövést ember, fejlövést! 3x3 golyós sorozat és kampó

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ok

DarkSector
nem...csak 7-et.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok újra,

Bár elõzõ kérdésemet törölték warez gyanú miatt.....
újabbat teszek fel😊
Eredeti, magyar nyelvû a játék, ehhez kell vmi patch??

Köszi újra

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

ebbe is 5 tárat kell az elenségbe lõni mig meghal ?

hogyan használjátok hogy ne fagyjon ki? Melyik patch milyen extra progi?
FlyHigh
de ez már milyen, feljön egy kis nap azt fele annyi fps-em van. gyagyi 2 éves effektért 20 fps-t, azér dúrva

Thrash \'Till Death

Csuhai G
Remek.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

A 2. részben is fogsz. Nem kicsit.........NAGYON!<#csodalk>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

berczely
Ez nem Oblivion Lost mod...szal ilyeneket nevárj...mert nincsenek benne!

Csuhai G
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a Clear Sky-al kapcsolatban. Biztos mindegyikre volt már válasz a topikban, de ennyit nem szeretnék visszaolvasni.

1.,Ebben már alapból vannak jármûvek?
2.,Van már alvás/evés "funkció"?
3.,Ebben több szörny van és gyakoribban fordulnak elõ, mint a SOC-ban?
4.,Könnyebben halnak az ellenfelek, vagy még mindig fél tárat kell ellõni emberenként?

A játék megvétele elõtt állok, de még nem tudtam eldönteni, hogy megérné-e. Az elsõ részben kicsit csalódtam..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Üdv.A szemétdombra hogyan kell eljutni?Valahogy nem találom az utat.
DarkSector
nem arra céloztam, hanem van egy rész, ahol bármit csinálsz nem enged tovább.
valami hiba a játékban asszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BiG G
én meg úgy lõttem agyon mindet 😊

bakvarnyu
a bejáratnál le akarja nyúlni a zsetont egy rablóbanda, azokat úgy kerültem ki

Kordonba felül kell bemenni, alul csak a katonai szajrét eladni rövidebb az út a mocsár felé (duplaannyit fizetnek mint Sidorovich).

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

DarkSector
a géptõl el mi?

bakvarnyu
na ott meg jobbra elfutni <#vigyor1>

DarkSector
szemétdombos résznél ahol nem enged át, oda tud valaki megoldást?

...

bakvarnyu
pl. balra elfutni

FlyHigh
Ott a matt sötét kordonos résznél mit kell csinálni? 2 sorozatbol leszed

Thrash \'Till Death

Boltban már magyar szinkronnal is megveheted.

kifli
magyar már kijött? VAgy lesz egyátalán magyar? Ha lesz akk csak felirat vagy szinkron is?
DarkSector
ezaz!

A mocsaras pályán jobb felsõ sarokban van egy villámanomáliás rész, ott bejelez az artifact detektorom. Gondolom endurance növelõ lightning anomália van benne, de valahogy sehol se akar kipottyanni. Tudja vki a pontos helyét?

És akkor még sokat is fizettél, mert a cdgalaxisnál ha a honlapjukon megrendeled, aztán besétálsz a boltba 10% kedvezményt is adnak rá (nemtom mi a logika hogy 2 klikkelésért -10%, de nekünk csak jó). 7.2k volt így csak. 😊

BiG G
és amúgy igen, fejlövésekkel nagyon szépen lehet operálni. ak47-esbõl 1-2 pontos lövés, és a legerõsebb (emberi) ellenfél is kifeküdt. ha a tesét lövöd, akkor nyílván nehezebben purcan ki.

a nightvision sem fontos egyébként, maximum kicsit feljebb veszed a gammát és a fényerõsséget, de az igazi zseblámpával beszarni az erdõben 😊

BiG G
nyílván lehetne jobb, igen. jobb lehetne, ha nem lenne kiherélve, és benne lenne mindaz a sok dolog, amit még a fejlesztés hosszú-hosszú évei alatt ígértek nekünk. de sajnos még így is kevés volt az idõ úgy tûnik, még egyszer ennyit kellett volna vele dolgozni, hogy tökéletes legyen. benne legyenek a kihagyott ficsõrök, optimalizáltabb és bug-mentesebb legyen.

de! ha sikerül valakinek elfogadni a játék hibáit, és mögé tud látni, illetve a legfontosabb: el tud merülni a hangulatában, akkor remekül lehet vele szórakozni.

bugok vannak, igen. jó sok. de meg lehet õket ismerni, és kijátszani, elkerülni ha úgy tetszik. illetve le lehetne szállni a grafikáról is, nem normális hogy mindenki azon lovagol. szerintem nem muszáj crysis-szépségû grafikával rendelkeznie egy játéknak hogy élvezetes kikapcsolódást nyújtson. ha valaki ezzel mégis így van, akkor nagyon komoly gondok vannak a fejében.

mert ha elmerültél a játékban, akkor nem a víz fodrait fogod számolgatni, és nem azt nézed majd, hogy hány rece van a háztetõn, hanem fejeden a füllhalgatóval majd beszarsz éjjeli egy órakor a koromsötét Csernobilban, és mire kiviláglik a reggel, megnyugszol, hogy ezt az éjjelt is túlélted. adol-veszel a legközelebbi "kofánál", majd mész tovább a küldetésed felé... persze azért a szemed sarkából odafigyelsz mindenre, nem tudhatod mikor ugrik rád egy mutáns. komolyra véve a szót, ha elmerültél a játékban, akkor fogod élvezni. nem a poligonok számától, ezt kellene végre megérteni.

1. Azért van a nightvision hogy használd. Akkor talán nem hiányozna az alvás.
2. A katonákat - és mindenki mást - FEJBE kell lõni, nem ész nélkül pufogtatni a fegyvert erre-arra. Célozni kell tudni. Kezdõpályán le lehet durrantani a fegyverjavítótól egy kalát + pso1-et (vagy kordonban obokant a katonáktól), a katonai bázisról (2. pálya - kordon) szerzel skulót hozzá, és már több mint elég mindenre. Ha még pengébb akarsz lenni, kifejlesztesz mindent hozzá ami a pontosságot javítja (sebzés másodlagos, így nem is érdekes). És a legfontosabb: headshot!

The Protector
beleõni=belenyúlni,változtatni

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Nem fikázás.Vélemény.Lehetne jobb is a játék csak nagyon el lett cseszve.Kár volt pár dologba belelõni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lenn vagyok az alagútba.felszerelést visszaszereztem.
mutatja hova menjek felmegyek van egy két csap és semmi...
most ilyenkor???

BiG G
vicces olvasni a nyávogásotokat, hogy ilyen meg olyan szar a játék... 😊 ne játsszatok vele ha nem tetszik, és fõleg ne szemeteljétek tele a topikot a szaros kis fikázó hozzászólásaitokkal.