S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mégpedig hogy régen fájlok átírásával meg lehetett nyomatni, hogy több kg cuccot vihessen magával, stb.
ezt most nem találom...<#sir>#sir>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vagy rosszul emlékszem???<#buck>#buck>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Akkor ne is adják ki. Most csinálom a diplomamunkámat...mi lenne ha beadnám összegányolva és mondanám...majd év vége után jövére...talán majd adok javított verziókat....talán...addig érjék be ez ratyival... <#nyes>#nyes>
Hát ha ilyet tennék kivágnának a francba.
Ha valaki elvégez egy munkát, akkor legyen jól megcsinálva. Vagy ne adják ki.
Next PC upgrade: 2022
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tény hogy vannak olyan játékok, mint pl a FEAR is, ahol az elsõ rész után azt hittem hogy beszarok. mert azt utána még árulták EP és PM néven is.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
ugyanaz maradt mint az elsõ rész.
ezért kellett enyit várni, meg még panaszkodnak, hogy mennyi mindent szerettek volna, de nem volt rá idejük???!!!
Tán 2 ember dolgozott a játékon vagy mi a hóhér ....<#levele>#levele>
Sajnálom de ez iszonyuan gáz, hogy hülyére veszik az embereket, és sírnak hogy warez így, meg warez úgy...
Persze ez nem a ti hibátok, ezt tudom és nem is tudtok rajta változtatni, de ez a Clear Sky topic, és ha jó ha rossz a véleményem itt tudom leírni....<#nemtudom>#nemtudom>
másrészt, a tök sztenderd fps gombok vannak, csak jóval több, mert jóval több lehetõség van a játékban. szóval mi is probléma?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
persze hogy minden játék ban át lehet állítaní, de az a lényeg hogy ezt valaki alapnak tette be, és ez arra utal, hogy kibasszottul közük nem volt a kényelmes irányításhoz, magyarul kurvára nem figyeltek oda és nem törõdtek ezzel sem, mint ahhogy a játék többi részével sem, csak mégegyszer el akarták adni ugyanazt a játékot, és tömni a zsebüket.
És te vagy a hülye, hogy ezt nem érted meg.De ez miatt nem tudlak sajnálni
<#mf1>#mf1>
A stílusoddal volt gond. Amúgy tudom mibe szóltam, régóta olvasom a HSZeket, sõt én is írtam párat.
(Nincs harag.)
Mégegyszer hátha valaki nem olvasta az eddigi hsz-eimet: A játék azért "szar", mert kidob. Folyamatosan. Így a játékélmény, nem kevés, hanem nulla.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Alapban nem jelzi!
<#idiota>#idiota>
És nem tudom, de áh ez a szaggatást, minden minimumon és randa mint a fene. Nem is lenne baj, én megérteném jó régi gépem...csak azért zavar a dolog mert ott az alap Stalker...az közepesen szagatás nélkü lfut.
Mostanában a Crysis-t toltam, igaz azt szinte minimumon de az se akad.
Ez meg igen. <#sir>#sir><#violent>#violent>
A sima Stalker is bugos volt, azzal is voltak gondok...de nem ennyi .
Szerintem ha egy fél évvel késõbb adják ki, imádnám. Egy ez a fél kész cucc nem tetszik, és azért zavar ennyire mert azóra várom amitóa megtudtam hogy lesz.
Mapság kevés olyan játék van ami érdekel, ez érdekelt volna..de hát..inkább felteszem a Half-life-ot a Biochock-t, a Warhead-t vagy az alap Stalker-t, mert azok jó FPS-ek
Akkor aztán annyi a véleménynek!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Kivéve egy dolgot, az nem szórakoztató és nem is életszerû, ha te 10x, közvetlen közelrõl fejbelõsz valakit, az meg vígam tömi tovább a szalámit a búrájába. Viszont téged a leggyengébb fokozaton, 300 méterrõl ementálivá lyuggatnak.
Nyilván, mindennek megvan a szépsége, mert a játék szép. Elégséges gépen jól is megy. De hol a többi...?<#nemtudom>#nemtudom>
emlékezzünk rá, hogy a shoc elsõ verziója is baromi bugos volt, és az utolsó peccsel lett igazán játszahtó, bár még akkor is teli vaolt hibákkal. ebbõl a szempontból én is elítélem a fejlesztõket, mert nem lett volna szabad mégeegyzser ezt ilyen szinten megengedni maguknak, bár az okok nyilvánvalóak, egyrészt a dx10 erõltetése, másrészt feltehetõen ha több idõt hagynak nekik...
ugyanakkor jó lenne megkülönböztetni, hogy mit ír valaki fel a játék hibájának, és mi az ami tényleg hiba. lehet panaszkodni, hogy a játék nehéz, mert az átlagnál nagyobb odafigyelést igényel a lövés, célzás, de ez "feature", és emiatt konkrétan leszarozni a játékot nem igazán megalapozott, szerintem. bénaság vagy sem, EZ a játék ILYEN, ha emiatt nehéz vagy nem tetszik, hát mást kell játszani.<#dumcsi>#dumcsi>
Szidorovicshoz nem tudok lemenni, az ajtó zárva.
Ötlet ?
Hát akkor én sem veszem figyelembe a tied. És nem is vitázok veled, mert még a végén legyõzöl. <#nezze>#nezze>
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
ez csak a battlefield 2 topic lehetett<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Itt azzal nincs semmi baj, hogy egy játék megpróbálja szimulálni a valóságot.
De, ha valami irtózatosan bunkó programozó, azon röhög, hogy 10 cm-rõl 10x fejbelövök egy <#kocsog>#kocsog> bakát, és az röhögve közli velem, hogy "látom!", s olyan sorozatokat küld felém, ahogy a honvédló fingik... na, ott azért elborul az ember agya, hogy ilyen mértékben alázzák porig a vásárlót.
Van, akinek semmi ez a 8 ropi, de van olyan, aki évente két-három játékot tud megvenni, mert bizony ennyibõl egy hétig kajál.
Az elõzõ rész sem volt könnyû, viszont ott kiélhette magát a kevésbé ügyes és a mazohista is, de ez már a játékélmény rovására megy.
Szerény vélemémyem szerint, egy játék szórakoztasson, legyen mindenki számára kihívás, de ne hülyézzen le, és ne üzenje azt senkinek, hogy mennyire ügyetlen
és szánalmasan nyomorék szellemileg.
Nem akarok profán lenni, de az rengeteg buggyant, aki bemegy az iskolába "célba lõni", az lehet, hogy nem is az erõszakos filmbeli jelenetek és játékok miatt teszi, hanem mert csak így tudja elérni azt, amit a Clear Skyban szeretett volna.
Grifidos kollégának meg csak annyit, hogy a hülyézések, és mások lenézése helyett - mert rangrejtve az ember azt mond-ír, amit akar, hiszen nincsenek következményei, bár, 'asszem rádobnék pár órát, már meg is lennél, és lehet, hogy úgy járnál, mint a Jay és Néma Bob visszavágban a kis klampó -, azon gondolkodjon el, hogy nem csak hsz-ekbõl áll egy ember.
Egy fórum arra való, hogy mindenki hangot, ill. szót adhasson gondolatai hömpölygõ áradatának, valamint a kezdõnek, akár az úttörõ, ahol tud, segít.
Ha nem tud, nem aláz, nem hülyéz, nem köcsög! Azért, mert a többi Istenség ezzel a játékkal tud játszani és képes játékélményhez jutni, attól ez még - engedtessék meg -, másnak bizony pénzkidobás. Mondom mindezt 15 év játéktapasztalatából. Nem gondolom, hogy "hûdemekkorajátékosvagyok", és rögtön kicsap a kék láng a seggembõl, de egy-két játékot már végigjátszottam, és még egyik eredeti játékomat sem törtem ezer darabra, s tapostam meg, mint ruszki gyerek az usánkáját - hogy ragaszkodjunk a játék vonalvezetéséhez -.
Ha valami 5 embernek tetszik, de 1000-nek nem, akkor az bizony nem ér egy nagy darab kutyaszart sem. Nagyon sokan nem írnak, mert vagy utálnak írni (ami nem jelenti azt, hogy nem is tudnak), vagy csak ismerik a fórumokat. Jártam már úgy, hogy beléptem egy helyre - melynek hollétét borítsa az ismeretlenség homálya... vagy titkosítsuk 80 évre<#vigyor4>#vigyor4> -, és kerestem valakit. Az elsõ hozzászólás a kérdésemre: "Te ki a kurva anyád vagy?". És ez nem vicc.
Ha ezt a fórumot valaki - mint én is tettem -, elolvassa, annak az jön le, hogy vagy 150 hülye beszélget 15 Einstein ivadékkal, vagy ezt a játékot nem veszi meg. Megspóról magának több órányi kisérletezgetést, hogy ne haljon meg (sok helyen 200x 5 méteren belül) és ne õrüljön meg az idegességtõl. A pénzrõl már nem is beszélve!
Dirty Harry mondta: "A vélemény olyan, mint lyuk a seggen... Mindenkinek van belõle egy!"
Ez egy volt.
Kösz a türelmeteket,
Laci.
vegyél vissza a beállitásokon..sok mindent tudsz állitani ami szinte alig befolyásolja a játék szépségét, viszonmt jobban fut
amikor menekülsz vagy lõsz, ugysem az a lényeg hogy milyen szépek a falevelek..........
Ezért töröltem a francba...csak ott untam meg a Kordon-nál.
És nem mentem neki észnélkül a géppuskának...tucatszor végig vittem legalább az alap Stalkert...nem vagyok hülye.
De elkezdtem futni, erre össze-vissza akad. Le nõnek, nem tölt vissza normálisan a mentés...na jó...ennyi, és töröltem.
hát ez már nem is tudom mi , ez kurvaélet <#vigyor1>#vigyor1>
holott csak annyi kellett volna hogy felsétálsz Kordon másik bejáratához
áá de nem inkább mész észnélkül neki a géppuskának <#vigyor1>#vigyor1>
Köszi szépen!<#puszis>#puszis>
Egyszerûbb beszólni mint gondolkodni mi?
De bocs,m biztos én vagyok a hülye, mert nem érdekel egy igénytelen optimalizátalan bugos szar.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
alul mi az a babakék színû bar? csak nem a "kimerültség jelzõ"?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ugyhogy ezek nem hibák hanem a véres valósághoz közelit..és inkább ezt kellene értékelni benne..................Hiba pl az ha az autó mögött álló ellenséget bokán lövöm, mivel az látszik, de ebbe belehal:-))))