S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Piszoks a körmöd, mosakodjá má: DDXD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

koschwarz
<#rolleyes><#szomoru2>

kissé túlérzékeny vagy, barátom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
<#worship><#puszi>

DarkSector
Jah de igaza van, nekem is sokszor a harcok hevében kimegy a fejembõl, hogy mentsek, azt ez bosszantó tud lenni, hogy 1 részt 8x végigvigyél.<#confused>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

artschiatwork
A gyorsmentés már az alap stalker-ben sem mûködött rendesen, próbáld meg inkább a rendes normális mentést.

Nem gond türelmes vagyok várok még egy -két javitást aztán ujrakezdem.Csak az az érdekes hogy ha F5 el mentek mindig sz@rakodik a visszatöltés,a bugokkal meg nem tudok mit kezdeni a leg váratlanabb helyeken tünnek fel.Szerintem nincs egyben a játék!MÉÉG!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Egyébként van itt elég ember aki tud segíteni is ha kérdésem van.Nem csak szapulni.

Szerinted mások véleményének folyamatos fikázása az anyázás az nem udvariatlanság.Egy kissé elegem van abból hogy minden fórumozó oldal tele van ilyen hõsökkel.Mivel ez a STALKER fórum csak ide tudom leírni a véleményem sajnálom hogy te meg a hozzád hasonlóak nem tudják elfogadniés mindenbe belekötnek.Annak azért örülök hogy neked is van fõnököd....

A feladat leírása mellett van egy kis jel. Arra rányomsz, a térképen pontosan megmutatja, hova kell menned, hogy találkozz azokkal, akik majd elkisérnek. Aztán fülelj a rádióban jövõ üzenetekre...

Régen sem csak "fájlok átírásával" lehetett megoldani a cipelhetõ mennyiséget, hanem elõbb ki kellett bontani a megfelelõ könyvtárakat az arhívumokból, átírni, majd berakni a megfelelõ helyre.

A fejlesztõk (gondolván a modderekre) úgy rakták össze a játékot, hogy ha valamely része (valamelyik fájl) a gamedata könyvtárban, a megfelelõ alkönyvtárban is szerepel, akkor nem az eredeti, csomagolt változatot, hanem ezt tölti be. Ha növelni akarod a cipelhetõ cuccok mennyiségét (egyébként semmi szükség rá, van két artefakt, meg két ruha bõvítés, ami egész 90 kg-ig emeli), akkor rajta. Van kicsomagoló, editor, oldd meg magadnak, vagy nézz szét a neten. Az elsõ "mod" ez volt, amit megcsináltak hozzá.

BSZN<#pias><#bohoc>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Te pedig nyugtass meg, hogy nem vagy meleg, hogy valakit ismeretlen az ALSÓGATYÁJÁBÓL akarsz kidumálni!
<#whatever>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Megnyugtatlak.😊

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Sziasztok,kérnék egy kis segítséget:Az a problémám,hogy Yantarban nem tudok bejutni a gyárba,mert nem találom a bejáratot.A fealadatnak pontosan ezt írja ki:Verekedd át magadat a gyárig!Nem tudna vki segíteni?
DarkSector
Az havernak is sokszor van sajnos el kell viselni...
gyakran kell nyomogatni F5-öt, vagy uninstall.... <#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
thx majd megnézem. <#eljen>

Ennyi erõvel lehetne az NFS-t is szarozni mert nem mindegyik pályán tudom megcsinálni a gold medalt. Más meg meg tudja. A Stalker alapvetõen egy sniper játék. Hiánygazdaság van, spórolni kell a skulóval, nem rambó módra lövöldözni minden bokorba. Ez egy ilyen játék, ezért szeretjük. Ha egy x+1. tucat crysist akarnánk játszani, akkor azt játszanánk, de nekünk nem az kell. De idejön sok vérpistike és azzal indít hogy ez mekkora szar mert az 1. ellenfél is lelõtte, meg különben se megy a geforce2 mx-én. Hát tehetünk mi vagy a programozók errõl? Ez olyan mintha azért szidná a diablót mert klikkelgetni kell csak. Miért, mit várt?

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

BiG G
miért kiabáltok? 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

koschwarz
SZÓLÍTOTTÁL, FIAM, HÁT ITT VAGYOK. MINT AZ INTERNETES TÁRSADALOMBAN FELTEHETÕEN TÁJÉKOZOTT JÚZER, TALÁN TUDHATNÁD, FIAM, HOGY NAGYBETÛVEL FÓRUMOZNI UDVARIATLANSÁG. EZT EGYEDÜL ÉN TEHETEM MEG, AZ ATYAÚRISTEN - HA CHUCK NORRIS MEGENGEDI.

MOST MIATTAD FEL KELLETT HÍVNOM AZ AFRIKAI VADÁSZTÚRÁJÁN, HOGY ENGEDÉLYT KÉRJEK. PEDIG TUDOD, MENNYIRE UTÁLJA, AMIKOR A PUSZTAKEZES OROSZLÁNVADÁSZAT KÖZBEN MEGZAVARJÁK...<#miaz>

TUDOM MOST IS!
NAGYBETÜVEL ÍROK HOGY EL TUDD OLVASNI NEHOGY MAJD KÉSÕBB MEG AZ LEGYEN A BAJOD MR ATYAISTEN!

Depridol
nedves gyerekik 😄 a patch után nekm sikerült "simán" végigtolnom a gémet... nem siránkozni kell, a script javítást is be kell másolni, ha ezek után se tudjátok végigvinni akkor bizony jöhet az unistall, bár az egyátalán nem megoldás a problémára 😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

koschwarz
ámen<#pias>

koschwarz
te, be van kapcsolva a caps lock <#crazya>

Batmanci
Jó.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Bocs, de a csítben volt nem a magyarításban.
Ne tépjétek szét egymást, csá!

Hát ha szerinted ez egy kocsma akkor valóban a #2856 a megfelelõ kúltúrált válasz...

Idézek tõled:
" 'asszem rádobnék pár órát, már meg is lennél, és lehet, hogy úgy járnál, mint a Jay és Néma Bob visszavágban a kis klampó -, azon gondolkodjon el, hogy nem csak hsz-ekbõl áll egy ember."

Nálam ez már súrólja a fenyegetõzés határát, és nálunk nem családi szokás, hogy szó nélkül hagyjuk azt, hogy bárki megpróbáljon megfenyegetni bármivel.
Gondolkodj el ezen te is.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

IGEN A KIS ZÖLD SZAR!

Batmanci
http://www.gameburnworld.com/dl/dl2/dl.php?file=S.T.A.L.K.E.R.ClearSkyCheatCode.zipGameBurnWorld

DarkSector
Kis zöld csótány ikon???

NEM!AMIKOR TÖLTENÉM BE A PÁLYÁT NEM SIKERÜL HELYETTE A BUG RIASZTÁS JÖN BE!!!!

Batmanci
A fenyegetés nem családi vonás nálunk, és nagyon meglep, hogy egy ostoba játék miatt képes lennél neki menni valakinek.
De egy dolgot mondhatok, ha kíváncsi vagy rá.
Ha bemész egy kocsmába, és ismeretlenül lehülyézel valakit, az nem biztos, hogy fenyegetõzni fog... Én nem ezt tenném.
Még egy dolog, a felvetés csupán hipotetikus volt, mivel nem engem hülyéztél le.
Akit pedig lehülyéztél - véleményem szerint -, az megadta a választ.
Tehát, rossz ajtón kopogtatsz, de ha véletlenül eltalálod, nekem nem érsz annyit, hogy szarakodjak veled. Nem gondolom, hogy tudsz olyat mondani, amit én Tõled komolyan vennék.
Találkozni?
Brrr! Még belegondolni is hátborzongató.
Próbáljatok kiegyezni, hogy nem bántjátok egymást, hanem segítitek.
Nem vagyok szentfazék, inkább materialista, de az ellenségeskedést még így is rossz nézni-olvasni. Sajnos, ez magyar örökség. Ha ketten vannak, egy cél már többé nem létezik.
Gondolkodj el ezen.
Üdv, Laci.

DarkSector
megértelek, de egy bugra van megoldás, mikor kidobál az egyik ajtónál ha yes-t nyomsz.
Ez más helyen van???

DarkSector
mingig=mindig

NA JÓ UNINSTAL HARMADJÁRA KEZDTEM ÚJRA MERT AZ ERDÉSZHÁZTÓL NEM AKARJA BETÖLTENI A PÁLYÁKAT MOST MEGINT ELÉRTEM ODA ÉS ISMÉT MOST MEG BUG RIASZTÁS VAN.AMÚGY MAGA A JÁTÉK TEHÁT AZ ÖTLET MEG MINDEN JÓ CSAK ÍGY EBBEN A FORMÁBAN SZINTE JÁTSZHATATLAN.VÁROK MÉG VAGY 3-4 JAVITÁST MAJD AZZAL MEGPRÓBÁLOM.ADDIG NEM B@ASZOM VELE AZ IDÕM

DarkSector
igen az elején még tetszett, de 1x már végignyomtam a stalkert, utána mikor belejátszottam másodszorra, már átírtam a súlyhatárt, hogy csak úhy lövöldözgessek.
És most ebben a másolatban nem szeretném megint hogy mingig lassú legyen a faxi.

Amúgy igazad van causal leszek, de ebben. A többi játékban már nem, de ebben nincs kedvem hajtani mégegyszer. Valahogy nem látom értelmét.<#nemtudom>
Persze ez saját véleményem és nem tanácsolni akartam a többieknek, hogy tegyenek õk is így.

Szövegértelmezés 1-es, ülj le vagy olvasd el még egyszer mire írtál és mit.

koschwarz
nekem az egyik kedvencem az, hogy súlyhatár van. már mégse rohangáljon az ember 30 puskával, 14 pisztollyal, és akkor a többi felszerelést neis említsük...

casual-e vagy-e?<#hehe>

Batmanci
Furcsa, hogy engem nem tudsz felhúzni.
Ugyan azt nem értem, miért kell egy szakadék játékon, habzó szájjal egyik és másik oldalon késhegyremenõ vitákat folytatni, de talán itt ki tudjátok tombolni magatokat. Nem is baj ez, inkább itt, mint otthon.
Viszont, úgy tûnik, csicska már voltál, ha használod a szót.
Csak arra nem jövök rá, honnan tudod, hogy én az vagyok?
Egyszerû vagy, mint egy bögre bor... nem is! Mint a bot.

DarkSector
sõtt ez localization.ltx, nemis system.ltx.

<#fejvakaras>

DarkSector
nekem ennyi van benne.

"
language = hg
font_prefix = _cent"

DarkSector
THX.
csak azért érdekes, mert eredetiben a régi résznél valami txt-kre emlékszem, és minden adatot pontossan meg lehetett határozni.
persze csítelés az tény, de meg lehett csinálni, ha monnyuk zavart valakit a sebzés, akkor levehette, vagy egyenessen sérthetetlenséget is be lehetett lõni.

De nem gáz engem csak ez érdekelt volna, hogy ne legyen súlyhatár.<#vigyor3>

Batmanci
Nem rég a magyarításhoz, volt egy cucc, amiben megtalálható volt egy fájl: x:\Program files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\gamedata\configs\system.ltx
Na, ebben keress egy olyan sort, hogy: max_weight = 50
Átírod az 50-et, amire akarod, és tele tömheted a puttonyt, mint a Mikulás.

DarkSector
sötét a nénikéd.
látod hogy te hergeled az embert <#kocsog><#kocsog><#lama><#lama>
menj babázni.

Batmanci!

Semmi valótlant nem állítottam Sötétszektor (találó név az illetõ hozzászólásait nézve)fórumtársunkról ami nem igaz.
Más! Ugye te nem fenyegetni próbáltál? Csak mert én állok elébe egy személyes találkozónak ha arra vágysz.

DarkSector
<#mf1>kössz bagoly mondja verébnek

Már, bocs, de eredetiben...nos, majd ha nem fél kész játék lesz, én megvenném.

De mivel eredetiben is egy bug halmaz optimalizálatlan valami...inkább kösz de nem. Fél kész termékért nem fizetek.
És ezzel nem a warezt reklámozom, mert így sehogy sem kell, se warezbe se eredetibe.

bakvarnyu
biztos annak a b-nek a felesége<#vigyor1>

A megoldás egyszerû.
Eredetit kell használni az eredeti nem crackelt patch-el és lám-lám ott lesz az erõnlét kijelzõ, ahogyan azt a patch leírásában is írták.
A sok wrz huszár meg használgassa a (minden bizonnyal) xar crack-et és keresgesse a "hiányzó" kijelzõt.

DarkSector te vagy a szánalmas kifejezés megtestesülése...

DarkSector
Meg ne felejtsük ki a nyomorult optimalizálást se...<#vigyor3>

Király!!<#alien><#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!