S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Nekem mostanában sok furcsaságot csinál, pl. ellenséges frakció segítségül hív (persze mikor közelítek, rám lõnek). Meg Duty-sként el kellett foglalni néhány õrposztot Szemétombon, csak a probléma az, hogy baráti frakció (stalkerek) védték.

Herold
Nem a Clear Sky-hoz álltál be véletlenül?

nem, én már majdnem ott tartottam hogy elfoglalom duty bázist szabadságosként, de aztán visszaálltam stalkerekhez és semleges lett a freedom is meg a duty is.

Herold
Nem jött be, ugyanúgy ellenségek.
Korábban duty-sként lelõttem pár freedom-ost, lehet, hogy ez a baj?

szerintem modot kell letölteni, de lehet hogy ha valami config filet átírsz az is jó.

Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogyan lehet kívülrõl nézni a pasast clear sky-ban?
láttam youtube-on, és azóta érdekelne a dolog.
igen, mind a kettõvel.

Herold
Akkor a Szabadsággal is semleges leszek?
Csak a mesterlövészpuska tuning miatt kellene majd visszamennem hozzájuk.

ha a Stalkerekhez visszalépsz akkor megint semleges leszel Dutyval, de Fosztogatókkal ha egyszer ellenséges lettél akkor az is maradsz.

Herold
Ha egy frakció ellenség lett (a Szabadság, mert beálltam a Duty-hoz), utána már nem lehet visszahaverkodni velük, ugye?

Más: a fosztogatókhoz nem tudtam beállni, pedig rengeteg küldetést csináltam nekik. De a fõnöknél csak az elején volt olyan opció, hogy szeretnék csatlakozni, utána az megszûnt. A kereskedõk is a fõnökhöz küldenek, de emiatt nem tudtam csatlakozni hozzájuk.
A fosztogatók bázisa, a vasúti hangár belsõ vaskapuja folyton bezáródik, ha megtámadom õket, de mikor elõször toltam végig a játékot, ilyen nem volt. Tapasztalt valaki hasonlót?

A dokumentumokba menti ott kell lennie hogy STALKER SHOC/CS/COP amelyiknél akarod és ott lesz hogy screenshots és ott vannak, és JPEG-kép.

Zogu
Hova menti a képeket progi, és milyen formátumban?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

frissítsd a video drivert

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Herold
Most nem húznak csíkot, de citromsárga az égbolt.

Herold
Felraktam újra a játékot, a 10-es patch-el, de az égbolt bugos, ez mitõl lehet? Olyan mintha beégne, és forgásnál csíkot húznak az égbolton a földi objektumok.

Nem tom, próba verziós nod 32 van de minden mást normálisan le tudok tölteni patch, mod meg mindent ami csak kell.<#nemtudom>

mcmoha
Nem a virusirtod vagy a tuzfalad szorakozik? Megprobaltam letolteni es megy rendesen.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Igen ezt is próbáltam de azt írja ki hogy: "Clear sky Complete v1.1.2 Setup ese.part nem menthetõ, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni"

Yan
nem véletlen 😉

&#165; xfire: kistekila

mcmoha
En innet toltottem. Megprobalhatod az .exe verziot akkor nem kell kinlodni.
Ha veletlenul eleve az .exe van meg akkor csak ket klik ra es telepul magatol.😉

Basszus mégse amikor tömöríteném ki hibát jelez és nem csinál semmit. Te honnan töltötted le? ME megnéztem egy másikat de mikor le jött azt írta ki hogy nem lehet felismerni a forrás fájlt vagy valami ilyesmit (a q..va annyát). elõre is köszi.

KKKKKÖÖÖÖÖÖSSSSZZZIIIII. Tényleg , amugy nem értem mert elõsször is a winRAR-al nyitottam meg de akkor nem ez jött be de most megnyitoota.<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Herold
De ismerõs ez a kép nekem valahonnan. <#nyes>

Herold
Fasza! Térképet nem akarsz belerakni?

caprine
Hi All!

Készítettem egy FAQ-ot a játékhoz és egy rövidecske LEÍRÁS-t sok bug felsorolásával, javításokkal, saját térképekkel amiken a artifactok és az összes flash drive is jelölve van, illetve egy táblázatban felsoroltam az összes artifact tulajdonságait.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

mcmoha
Furcsa mert nekem kicsomagolja. Probald meg WinRAR-al, annak is nyitnia kell.

Nem ment!<#rinya>

mcmoha

Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan nyissam meg a clear sky complete-t? Mert letöltöttem azt nem akarja semmivel se megnyitni!<#help>

huh köszi😊
Bizony, #8500 és #8502...
Patch 1.5.10, majd állítólag elindul rendesen...
ITT olvashatsz errõl, bár lehet, hogy itt is volt már errõl szó, de én sem olvastam vissza.
helosztok. nekem a clear sky nem megy win 7 en. mindíg kiírja hogy elsõ indításkor rendszergazda jogkör kell.elindítom rendszergazda ként akkor ugyanez. mit csináljak mert eredeti a game és nem akarom kidobni csak ezért.
Egyébként nekem az "Early Spring" is tetszik...<#wink>
A "Summer" nevetséges.
KranaZoli
Jahh-jahh! <#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Bocs, KranaZolinak ment, csak félrenyomtam...😄
"Összedolgoztam meglévõ MOD-jaimmal. Amit ebbõl az új mod-ból kukáztam, azok a tájkép textúra modok és ami ebbe a kategóriába tartozik. Ezeket felülírtam az Absolute Nature + Texture mod-okkal, a többit meghagytam. Ill. az angol szinkron helyett orosz."

Amíg nem cseréltem az angol szinkront oroszra, addig nem is játszottam a játékkal...
Ennél a játéknál (is) fontos az orosz szinkron szerintem.
Van 1-2 ilyen játék, ahol az eredeti orosz szinkron a nyerõ hangulati szempontból.
Ha egy kicsit felfejleszted akkor nem olyan rossz, nem rángat annyira meg egy kicsit pontosabb is lesz, nekem megérte!

koschwarz
kár hogy a gépfegyver rohadt nehéz és nem is lehet mozogni, kaszál rendesen, de inkább pontatlan. én visszacipeltem akinek kellett, nem használtam.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem kell annyira guberálni, a relikviákból meg a fejlesztõ csávóknál lehet kaszálni ha elviszed nekik a flash meghajtókat (fõleg a bandita fejlesztõnél 30000-lehet kaszálni), meg a fegyvereket is el lehet adni jó pénzért nem sok mindenre elég de arra hogy megjavítsd a cuccaidat arra jó!
Sõt ha a vörös erdõbe ha elfoglaltad a limask-i hidat és vissza mész a clear sky bázisra akkor 50000 adnak jutalomként meg egy zsír fegyvert (a nevét nem tudom). Akkor az erdésztõl kapott fegyver is el lehet adni a clear sky-osoknál 12000-ért (amúgy ott van egy bug, hogy tetszõleges számú fegyvert szerezhetsz az erdésztõl mert ha oda adtad az iránytût és kilépsz és megint rá tudsz menni arra a feliratra és megint lesz egy fegyvered amit még 12000-ért el adhatsz). ja és azt tudtátok hogy a vörös erdõbe a tanknál aminél a tér anomália van 500 lõszert találhatsz a nagy gépfegyverhez? Én csak néztem hogy mi a fa..!

koschwarz
hát nem sok FPS van, amiben nem tolnak mindent a játékos segge alá, hanem egy kicsit meg kell dolgozni egy jobb cuccért. nekem kifejezetten tetszett, hogy relatíve sokáig nincs egy jobb fegyvere az embernek, vagy egy jobb ruhája, arról nem is beszélve, hogy pénzt is rendesen kell guberálni, hogy fejleszteni lehessen. szóval ha nem is a CS a sorozat legjobb darabja, de nekem ez kifejezetten jobban tetszett, mint az e szempontból sajnos félbehagyott SOC.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tuttira más! És ettõl oly COOL!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

KranaZoli
Hál, Istennek!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

amikor elõször felraktam a CS t a Vörös Erdõig jutottam, nem tudtam visszaszerezni az iránytût az erdésznek mert csak Chaserem volt. kb easy fokozat volt, de nem jött össze. az más dolog hogy újrakezdtem és aztán már gond nélkül végigvittem, de hozzá kell szokni hogy a stalker teljesen más mint egy szokványos FPS.

Yan
ha nem ismer 1 játékot, miért teszi fel?

amúgy akkor is megoldható, visszaveszi a nehézséget, vagy lopakodik. ez nem cs (habár a betûk itt is azt adják), hogy rassoljunk elõre 😉

de lehet hardon tolja 😄

Yan
végig tudod vinni,
annak idején elsõre egy pizsamává lõtt berillel sikerült nekem

Hát öregem ez is baj<#vigyor2>!

Én nem találtam. Hát elég nagy baj, mivel pénzt nem nagyon tudtam szerezni, csak az elején amikor még kaptam 2-3 mellékküldetést, és azóta semmit. Hogy vegyek magamnak páncélt? Már itt tartok majdnem a legvégénél, és a páncélom teljesen lement, pénzem nem is volna rá, és mégha lenne is nem nagyon tudnék visszamenni vásárolni.
Az egész játékban 3 db anomáliát sikerült csak összeszereznem, most jön egy csomó ellenfél,és csak 2 db kötésem van. Egy kicsit nehéz lesz, szerintem 2 db kötéssel nem is lehet megcsinálni.

Sziasztok!
Ti már találtatok a clear sky-ban ruhát?
Mert én nem, pedig kerestem. A shoc-ban mindig lehetett találni, de ebben egyszer se találtam a ruhát hanem vettem és ez baj!