S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban duty-sként lelõttem pár freedom-ost, lehet, hogy ez a baj?
Érdeklõdnék, hogyan lehet kívülrõl nézni a pasast clear sky-ban?
láttam youtube-on, és azóta érdekelne a dolog.
Csak a mesterlövészpuska tuning miatt kellene majd visszamennem hozzájuk.
Más: a fosztogatókhoz nem tudtam beállni, pedig rengeteg küldetést csináltam nekik. De a fõnöknél csak az elején volt olyan opció, hogy szeretnék csatlakozni, utána az megszûnt. A kereskedõk is a fõnökhöz küldenek, de emiatt nem tudtam csatlakozni hozzájuk.
A fosztogatók bázisa, a vasúti hangár belsõ vaskapuja folyton bezáródik, ha megtámadom õket, de mikor elõször toltam végig a játékot, ilyen nem volt. Tapasztalt valaki hasonlót?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha veletlenul eleve az .exe van meg akkor csak ket klik ra es telepul magatol.😉
Készítettem egy FAQ-ot a játékhoz és egy rövidecske LEÍRÁS-t sok bug felsorolásával, javításokkal, saját térképekkel amiken a artifactok és az összes flash drive is jelölve van, illetve egy táblázatban felsoroltam az összes artifact tulajdonságait.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
ITT olvashatsz errõl, bár lehet, hogy itt is volt már errõl szó, de én sem olvastam vissza.
A "Summer" nevetséges.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Amíg nem cseréltem az angol szinkront oroszra, addig nem is játszottam a játékkal...
Ennél a játéknál (is) fontos az orosz szinkron szerintem.
Van 1-2 ilyen játék, ahol az eredeti orosz szinkron a nyerõ hangulati szempontból.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Sõt ha a vörös erdõbe ha elfoglaltad a limask-i hidat és vissza mész a clear sky bázisra akkor 50000 adnak jutalomként meg egy zsír fegyvert (a nevét nem tudom). Akkor az erdésztõl kapott fegyver is el lehet adni a clear sky-osoknál 12000-ért (amúgy ott van egy bug, hogy tetszõleges számú fegyvert szerezhetsz az erdésztõl mert ha oda adtad az iránytût és kilépsz és megint rá tudsz menni arra a feliratra és megint lesz egy fegyvered amit még 12000-ért el adhatsz). ja és azt tudtátok hogy a vörös erdõbe a tanknál aminél a tér anomália van 500 lõszert találhatsz a nagy gépfegyverhez? Én csak néztem hogy mi a fa..!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
amúgy akkor is megoldható, visszaveszi a nehézséget, vagy lopakodik. ez nem cs (habár a betûk itt is azt adják), hogy rassoljunk elõre 😉
¥ xfire: kistekila
annak idején elsõre egy pizsamává lõtt berillel sikerült nekem
¥ xfire: kistekila
Az egész játékban 3 db anomáliát sikerült csak összeszereznem, most jön egy csomó ellenfél,és csak 2 db kötésem van. Egy kicsit nehéz lesz, szerintem 2 db kötéssel nem is lehet megcsinálni.
Ti már találtatok a clear sky-ban ruhát?
Mert én nem, pedig kerestem. A shoc-ban mindig lehetett találni, de ebben egyszer se találtam a ruhát hanem vettem és ez baj!