9107
  • Anonymusx
    És ennek mi köze ehez a topichoz?
  • Bulics
    Tessék, Nektek csináltam:
    http://www2.zippyshare.com/v/30143224/file.html
    Nem írom ide mi ez mert azonnal fikázni kezdenek valakik...
  • fery02
    Olyan gondom lenne, hogy megvettem én Steam-en a játékot, viszont nem választható magyar nyelv.
    Nagyon nem szeretnék warezt felrakni csak a magyarítás végett.

Valaki tud valamit külön magyarítás telepítőről?
  • Muttley
    ha vkinek kell
    vadonatúj, karcmentes Stalker Clear Sky
    Gyémánt kiadás, sok gyári extrával
    sikítson pü-ben

• Warton
    Nekem is ugyanez a problémám. :S
  • Dili Doki
    Sziasztok olyan mod létezik clear sky-hoz mint az arzenal a shoc-hoz?
  • szakacsgergo333
    Win 7-en miért nem indul, config jó meg minden. Kiír vmi fos rendszergazdai jogkört de az is pipálva van...
  • Daell Drow
    Kosz a leirast.

Most az elmult 1 hetben nagyon rakattantam a stalkerekre. Es mind 3-t tolom (eredetiek) agyon moddolva (csak grafikait hasznalok, semmi jatekmenet, semmi plussz kilok, stb).

Moddok nelkul mikor felkelsz az agybol es kinezel az csodalatos, de csak atlag 20-25 fps van. :( (konfig alairasomban)
    De azert mondom meg csinalom ezt a moddolast, amit lentebb irtal.
    Es las csodat nalam megduplazodott az FPS!
    Szal itt latszik hogy mennyit szamit hogy DX10 vagy DX10.1
  • winky1993
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a kordonban még mielőtt le irtod a katonákat a jármű raktár előtt van egy stalker csoport oda megyek beszélek a vezetővel azt mondja hogy segít le irtani a katonákat cserébe kér 500 rubelt viszont az összes cucc ami ott van az enyém lehet, oké akkor adom a lóvét neki de semmi, megint beszélek vele azt megint lehúz 500-at. Ez most nekem bug vagy ez csak azért van, hogy lehúzzon rólam pénzt azt csak átver?
    Előre is köszi.
  • Angel309
    Pedig szerintem az lesz mert az alaplapi videokártya kb. annyit ér hogy elmegy rajta a win. Hiába "régi" a játék azért ehez is kell egy videokártya... de nem alaplapi...
  • coolpet
    Sziasztok!

Olyan kerdesem van, hogy a game laggol, vagy nem is tudom hogy mondjam(single player eredeti clear sky, es 1.5.10es patch)
    az a szitu hogy az erer kesve reagal, vagy ha megnyomok egy billt akkor ugy nez ki mintha kb 250 ms-es lagom lenne, kb negyed vagy fel masodpercel kesobb reagal a jatek

konfigom: E8400 4GB DDR3 es q45(intel GMA4500) integralt alaplapi kartya.
    Nehogy azt mondjatok hogy a videokartya miatt reagal kesobb a game. a Proci eros, azzal nem lehet gond es memoriaproblemaim sincsenek. Win7 64bit magyar sp1 eredeti

Mi okozhatja a kesleltetest?
  • DORSANAX
    Megtaláltam, köszönöm...
  • DORSANAX
    Valaki esetleg meg tudná mondani nekem, hogy Szidorovics hangja a SoC-ban az elején miért nem lesz orosz szinkronos ezzel a Russian Audio Mod Full (v2) megoldással?
    Mindenki más oroszul nyomatja, csak ő nem...

Valaki, aki már oroszosította a szinkronokat esetleg leírhatná a full megoldást.
  • vato loco
    Az a 3870 ma már közelebb áll egy IGP-hez mint egy rendes VGA-hoz, talán ezért.
  • obe
    sräcok, ott tartok, hogy a tudos megbizott hogy keressem meg a strelok holmijät, mutatja a terkepen hogy a gyär mögött van, egesz közel, de a kerites miatt csak a gyäron keresztül vezet az ut, de a ruhäm : Berill M5-ös ruha (semmi pszihikai vedelem) nem ved, igy hamar meghalok...nem a tudosnak kellene adnia valamit?...vagy nem jo utvonalaon probälkozom ?

köszi
  • KranaZoli #8692
    Nincs.

De ott maradsz a Zónában és folytatod a STALKER-el. A CS előzmény, nem folytatás. ;)
  • Angel309
    Sziasztok, hát látom ez a topic se valami aktív de azért megkérdezem, hogy ebben a részben van olyan befejezés hogy ott maradhatok a zonában? vagy végleg vége az erőmünél Strelokkal?
  • obe
    srácok, van már jó pár pendrive-om, mit lehet vele csinálni ?
  • vato loco
    Menteni mindig KÖTELEZŐ.
  • Prince of Máté
    Nincs előtte lévő mentésem... Autosavem van ami már elúszott, quicksavem szintén.
  • HUmanHunter
    nem néztem meg a videt, de jól sejtem hogy Balgáékkal kell menni és ott bugzanak be? én is sokat szenvedtem vele, előtte lévő mentést kellett használnom, és megvártam míg mindenki aki be akar mászni bemászik, és csak utánnuk mentem.
  • Prince of Máté
    Segítség kéne!
    Itt tartok, és bebugolt a játék, mert ha átmászok megáll a játék, mindenki 1 helyben marad.
    A többiek is átjönnek, de nem mozognak, vártam már fél órát mozgolódtam mindenfelé de nem megy tovább...
    Esetleg valakinek nincs egy mentése ahol errefelé tart?
    Előre is köszi!
  • DORSANAX
    Még talán csak annyit tennék hozzá, hogy azok a "lelkes rajongók" aki/akik ezt a "remek" alkotást készítik, arra nem gondolnak, hogy a játék hangulatát a béka feneke alá nyomatják?

Idéznék ott az oldalon egy hozzászólásból:
    "Maga a játék hangulata se stalker lesz már hanem 1 orosz far cry :D "
    Valahogy én is így gondolom, szóval felvetődik a kérdés, hogy erre ezek szerint egyáltalán van igény?
    Vagy igénytelenség/ízléstelenség...
  • DORSANAX
    Ráadásul totál giccs-parádé ezzel a grafikával, számomra nagyon idegesítő lenne így játszani a játékkal.
    Magánvélemény...
    Hát a modderek ezerszer jobb garfikát csináltak már. Ha nem munkálják ki a textúrákat, akkor még rosszabb lesz mint a moddolt verziók...
  • bajgunar
    STALKER - A Crysis motorján.
  • zöldeshányás
    De nállam MINIMUMON is szaggat.
  • KranaZoli #8680
  • KranaZoli #8679
    És most ezen miért csodálkozol?! CS a leginkább vas igényes STALKER. Simán megizzasztja a mai VGA-kat is közepes kategóriás hw-el. DX10.1-hez kell a legkisebb patch. De felejtsd el, mert akkor nem szaggatna, hanem diavetítés lenne.
  • winky1993
    Ja, szerintem is valami mod, nem lehet ennyire crysis utánzat, akkor megnyugodtam mert érted nézem és azt gondolom ez qrva szar lesz, egy kicsit jobban odafigyeltem azt rájöttem, hogy ez nem lehet igaz, ez után fordultam hozzátok!
  • zöldeshányás
    És a DirectX 10.1-et sem tudom bekapcsolni.
  • zöldeshányás
    Üdv!

Van valakinek valami tippje hogy miért szaggat közepes grafikán a gépemen?

Configom:

c2d 2,7
    2GB ram
    ati hd 3870

Már feltettem az utolsó patch-et is.
  • KranaZoli #8675
    FAKE!

Ez mi a pöcsöm?! Ez kamu videó. Sokkal inkább vmi CryEngine-es Sandbox-al készített mod, vagy inkább mod féleség. Korábban vki link-elt GTA-s STALKER mod-ot is.

Olvass bele a kommentekbe. Vki írja is, hogy melyik Crysis mod ez.
  • winky1993
    Sziasztok!
    Szerintetek ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=KOyL81tbEp4&feature=related -tényleg a stalker 2-ről készült, mert nekem valami SHOC mod-nak tűnik bár a környezet nem hasonlít, meg a fegyver tartássem. Ti mit gondoltok?
  • mcmoha
    Egyelore itt tartanak:

Attention Stalkers: We're testing the new engine tools and keep improving them. At the moment we're building the first indoor game scenes and optimizing the built-in editors.

Forras: Facebook. ;)
  • KranaZoli #8672
    "de ha nem kamu"

Kamu.
  • obe
    Krana Zoli:

ok, akkor mindenképpen rátolom, köszönöm, sajnos nem tudok várni, nekem egyből a legszebb kell

Herold:

találtam egy videot a stalker 2 ről, elég gyenge minőség , de ha nem kamu, akkor nagyon jónak ígérkezik a látvány...köszi a segítséget neked is
  • Herold
    De ha egy fél év múlva arra vetemedsz, hogy még egyszer végig akarod tolni (mert pl. közeleg a Stalker 2), akkor ha most modok nélkül tolod végig, legközelebb a látvány is szebb lesz. Majdnem olyan, mintha új játék lenne.
  • KranaZoli #8669
    Ahogy gondolod. Igen érdemes ráhúzni. :) De olvass vissza hsz-eket. Szerintem lesznek ott olyanok is, hogy kinek milyen mod-ok voltak fenn. Nekem biztos lesz ilyen. ;)

Már nincs fent a CS.
  • obe
    köszönöm Herold, Krana Zoli

igazatok van, de arra gondoltam hogy ez a complete mod ugysem a törtenetet befolyäsolja, csupän grafika, hang, stb-n vältoztat, märpedig a lehetö legszebb pompäjäban szeretnem elvezni, a call of pripjat-ot is igy jätszom, de ha ti mondjätok...akkor azt irjätok le legyszi, hogy erre a complet modra erdemes a rähuzni ezeket a nautre pack-okat, vagy sem, meg szebb lesz töle ?

köszi