S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem 100 pénzért átvittek a Kordonba egy vasúti híd melleti kis településröl,-ahol vagonok vannak a hídon,attól midjárt kicsit északra van-és még csak rohannom sem kellett a géppuskafészek elõtt,ahogyan itt a youtube-on mutatta a video...
grebber
Vannak emberek akiknek ha odaadod akkor pénz ellenében tudsz fejleszteni.Azt nemtudom hol vannak az ilyen emberek.

Next PC upgrade: 2022

akyyy
és hogyan lehet fejleszteni mert én kattintok akrhova, nem csinál az semmit-.-

már vagy 24 óra eltelt, és az azóta várja a kutyákat, nem jönnek

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jönnek azok, ha nem sietsz le is nyomják a tagot. Pendrive a fejlesztésekhez kell.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

akyyy
kondorba elfogadtam egy olyan mellékküldetést, hogy egy ifjú stalkert kell megvédeni a kutyáktól, mert õ bizonyítani akar, de kutyák nem jö9nnek😞

a másik, meg a pendrivok mire jók?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

sziasztok. van már esetleg végigjátszás a játéknak, mert én sikeresen elakadtam. nem enged át az alagúton az agropromba. Tudja valaki hogyx tovább?
Igen! Köszi. Bár pont mostzz olvastam, hogy az 1.5.05-ös patch ezt is orvosolja!
Htx!

Bug. EZ kell neked.

wedge31
A hid tetején van egy portál anomália ugorj bele.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nekem is gond volt azzal. A Garbage bejáratánál, tök ugyanez... <#szomoru1>
A generális sofõrje által adott "hozd vissza a pda-t" küldit hogy lehet megcsinálni? Visszafordít az alagút elõtt, más bejáratot nem látok.

nagyon köszi, de csak nem sikerül.
Egyébként az ingoványban nekem most nincs nyil, sehol.
A környezõ helyszíneken valóban vannak nyilak, de az ingoványban nincsenek.
Amikor odamegyek, ahova a sárga nyíl vezet, akkor megkérdezi, hogy át akarok-e menni másik helyre, akkor egész egyszerûen megfordít, de nem tesz át, maradok ugyanott.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: a Cordon-ból nem tudok átmenni a Garbage-ba, mert ahogy nyomok egy "yes"-t, visszadob, mintha mi sem történt volna. Ötelet?
Köszi!
Hogthar
nem tudja valaki hogy mik azok a fájlok amiket átkell tennem a régi stalkerbe hogy ott is a ruháknál más legyxen a kéz és a kameraálás?
A térképen kék nyilak mutatják merre van átjáró, ha rájuk mész kurzorral azt is látod hova megy.

Hogthar
hát igen abban nem lehet futni.
A mocsárból két megoldás van átmenni a cordonba
Add 1: a davidka003 nál lévõ videó mutatja.
Add 2: visszamész a mocsárba onnan és a géptelepnél beszélsz a fal elött áló ürgével akitõl kérhetsz olyan küldetést hogy északon tisztisd meg a környéket a banditáktól(ez a lépés kihagyható de javaslott mert a társak is segítenek és együtt a bázis 2/3 át megtisztitjátok) hát kimentek megölitek a banditákat majd jön 1 ujjabb adag akiket visszakell verni ezek után oda mész ahol maradt még ellenség és azon túl is átlehet kelni, a Semleges bázis elött dob ki.
Sziasztok!

Jól sejtem, hogy exoskeletonnal nem lehet futni?

Ma beszerváltam egyet és csak totyogok össze-vissza, ez így nagyon gáz 😊
Hogthar
ha beírod stalker file az elsõ oldalon (FIlefront) on van csomó mod hozzá közte 500 kiló suly bírás is magasabb fegyver sebzés meg stalkereknél található anomáliák, fair trade pl a 3000 érõ fegyverért nem 300 at kérnek hanem 2000 et csak így kb kétszer könyebb lesz, kivéve a magas sebzéssel mert úgy kb azonnal leszednek téged is jó kis mulatság és jobban megtanulsz fedezéket keresni, a sulyra visszatérve szerintem fölös betenni felszedsz sok anomáliát a detektorral és azokat adogasd el, fegyvert soha ne vegyél mert ellenségektõl úgy is szerzel.
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

De hát mindegyik programot megváltóként harangoznak be, végülis ez a kiadók munkája.

Az áráról meg annyit, hogy a cdgalaxisnál kemény 900 Forintal kerül többe a Clear Sky, mint a Crysis Warhead. Egészen pontosan 7 190 Ft a CS, tehát nem teljesárú játék.

he hm
a szinkron elég tûrhetõ!

na amikor az elején vagyok a mocsárba akkorha elfoglalok 1 terûletet 1-2 perc múlva jön az erõsítés! de nekem viszont nem küldenek erõsítést és ha azokat is kicsírom újból küldenek embereket! és elfogy a lõszer!

Még te pofázol?

davidka003
1.5.04

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Melyik patchel vitted végig?

DarkSector
magasról teszek rátok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Végigvittem én is. Kb az összes mellékküldetést megcsináltam.

Vélemény:

pozitív:
+grafika egész jó, nálam szépen ment, nem szaggatott.
+játékélmény
+történet
+fegyverek tuningolhatósága
+hangok
+dinamikus idõjárás, nappalok/éjjelek váltakozása

negatív:
-kegyetlen sok bug: pl nyomok egy quicksave-et és mikor visszatöltöm akkor egy régebbi helyre rak vissza
emberek összeakadnak
zombi-ba belelõttem 200-at és meg sem halt. Visszatöltöttem egy régebbi mentést akkor meg már pár lövéstõl meghalt.
-elfoglaltam egy területet, 10 perccel késõbb meg már azt jelezte, hogy nincs elfoglalva(ez többször is elõfordult)
-volt nálam egy shotgun+kb 100 lõszer+3 elsõsegélycsomag és a játék szerint ez 40kg. Szerintem pedig ez nincs 40kg.
-stb.

Ennyit a hibákról.

Amik pedig nem tetszettek a játékban: ha már 1-2 mp-re is belemész a sugárzásba akkor elkezd csökkenni az élet. Rögtön lehet vodkát inni. Ha meglõnek akkor megkell "enni" egy elsõsegélycsomagot+még be is kell kötözni a sebeket. Az ember kurva gyorsan elfárad és örökké meg kell állni pihenni. A ruha ami rajtunk van, annak az állapota elég gyorsan lecsökken nullára.

Értékelés:

Ha nem lenne benne olyan kurva sok hiba akkor lenne egy 9/10. Eléggé élveztem a játékot.
De a sok hiba miatt csak 6/10. Volt pár olyan ami nagyon felbaszta az agyam egy-két helyen.

DarkSector
Állítólag asszonták ballra kell ellopakodni a sziklák mellett.
Nézd meg én nem tudom melyik rész, úhyhogy nem tudom hogy igaz-e.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Így van ott van a vintar ahol a bevezetõ videóban jön az elsõ kitörés.
Készülj fel, hogy nem lesz olcsó a javítása és eleinte nem igazán találsz lõszert hozzá.

Sötétszektor!
Tényleg elhúzhatnál most már innen az imádott Krizissírós topikodba.Itt már qrvára unjuk a pofád.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

A játék elején Clear Sky Bazison lévõ fegyverjavito és tunningolo csávonak honnan tudom megszerezni a harmadik Flash drive-ot ami kell neki kettõ már megvan ?? Milyen misszióba ?? Vagy hol van ?
Srácok, még ielõtt összevesztek, esetleg valakinek valami ötlete, hogy lehet átjutni a kordonba?
Köszi!
DarkSector
na mostmá <#kuss> legyen.

Akkor ugrálj a krájsziszba, ott nem zavar senkit a nyafogásod!

DarkSector
"Személyeskedsz, kis pöcs?"
Te mondod ezt nekem <#lama>

"Húzzál innen a krájszisz topikba!"
Majd ha jónak látom.
Amúgy lehet ugrálni a topic-ok közt.<#idiota>

en nem vagyok hardcore gamer, semmi turelmem nincs nekem gyujtogetni ladakba loszert meg a fegyvereket, biztos felre is ertettel, en csalast kertem, nem tanacsot, de azert thx

Személyeskedsz, kis pöcs? Húzzál innen a krájszisz topikba!

DarkSector
Na ez is egy hozzászólás, azt a kis fax barátunk engem vádol off-olással.

Állítólag nem csak egy Advanced detector-t, hanem egy Vintar Sniper Rifle-t is lehet találni az ingoványban.- a vonat roncs(ok) körül..

A CS-3 - armort (Tiszta Égbolt Viselet, majdnem olyan jó mint a lvl 2-es stalker armor, ingyen meg pláne..)nekem a "Védd meg a Géptelepet.." idõlimites/random küldi után adta a Tiszta Égbolt bázison az árus.

A játékkal kapcsolatban van egy olyan gyanum, hogy minden cuccot meg lehet találni valahol, vagy egy idölimites küldi után adja a gép.
A szemfüles játékosnak szerintem csak a "tuningért" kell(ene) fizetnie a Clear Sky-ban.

Jó kis játék ez, a bugok, és a félbéna karakter animációk ellenére is.

DarkSector
Ebben igazad van nem mindenkinek (nem vagyok ezzel egyedül) érdekes a crysis.
Ezt nem írtam oda.

De Stalker-rel ugyanez a helyzet. Persze visszafelé.
Érted nem is ez a baj, hanem az hogy ezt 2008 végén úgy adják ki, hogy a "MEGVÁLTÓ".
Számtalanszor csacsogtak róla, hogy ilyen meg olyan faxa lesz, azt ehhez képest kaptunk lófaxt.

És ezért elkérnek teljes értéket???
Háát max csökkentett áron megérteném.

koschwarz
akkor legalább ebben egyetértünk<#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
egyszer össze kéne számolni, egy nap alatt hányszor írod le a topikokban, hogy "optimalizálás". <#hehe><#nezze>

De ettõl független a crysis-ban a rövidebb single és multi sokkal élvezetessebb, mint a 2 stalker együtt.

Legalábbis szerinted. Ezt azért tegyük hozzá.
Szerintem a Crysisok rágógumiízû, játszható techdemók, különösen az elsõ. Semmi egyediség se volt bennük. A stelker, sok hibája ellenére, legalább nem jellegtelen tömegcucc, hanem végre valami egyedi.

koschwarz
volt itt valami tisztogatás?<#fejvakaras>

a crysis biztos szép és jó...valószínûleg velem van a baj, hogy már annak idején a doom-mal meg a wolfeinsteinnel is játszottam, így számomra egy ilyen "megyek-lövök a csõben" cucc nem igazán izgat fel, fõleg nem az, amikor a szuperhíró kommandóssal kell a dzsungelben irtani...ez utoljára a far cry-ban jött be nekem, de AZ tényleg egy mérföldkõ volt a grafikában legalábbis. ezért vagyok inkább a stalkerre rácuppanva, mert az unalmas fps-klisék helyett végre valami friss dologgal is mert valaki próbálkozni.

Sziasztok!

A segítségeteket kérném.
Elkezdtem játszani a clear sky-al, majd haladtam elõre, már átjutottam a kordonba is, amikor visszakerültem az ingoványba és ott rekedtem.
Kivel kell átjutni, hol?
Most egy olyan feladatom van, hogy szerezzek információkat az ásatoktól, de ha egyszerûen nem tudok átjutni oda, akkor nem tudom teljesíteni.
Már kezdek mérges lenni. Már napok óta az ingoványban tekergek.

Segítsetek!
Elõre is köszi.
DarkSector
Nem a méret a lényeg.
Meg megemlíthettem volna a többi címet is, csak elõször azé kevertük bele ksysziszt, hogy demonsráljuk, mennyire igénytelen az optimalizálás a játékban.

De ettõl független a crysis-ban a rövidebb single és multi sokkal élvezetessebb, mint a 2 stalker együtt.

DarkSector
mint ahogy te is mondtad, csak nem érted meg, ez a stalkerrõl szól, és semmiképpen sem a személyeskedésrõl.

Gyalázd a játékokat. <#idiota>

gyakorolj kicsihuszár 😊)))))
héééé...ez itt nem a crysis .....STALKER !!! Te !
Nem felejtem el, képzeld ugyanígy lövök. Mégis néha egy méterre megy el a feje mellett a lövedék, amikor a fejére célzok. Bizony, PSO-1el, guggolásból.