S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sokat õrültködsz, eltûnnek a kereskedõk és a "supportos" munkatársak<#rinya>#rinya> ... és hát nem túl egyszerû átmenni egy olyan részen, ahol az összes szereplõ pirossal van jelölve a PDA-nkon <#duhos2>#duhos2>
Persze azért így is kipróbáltam ... el is voltam egy darabig ... aztán nem volt új küldetés és így egy kicsit olyan semmilyen lett minden.
A játék alapból arra van kihegyezve, hogy gógyizzunk kicsit, próbáljunk meg valamilyen logika mentén végighaladni a történeten. Érdemes figyelni a dolgok elõrehaladtával a fegyverek változására és ennek megfelelõen alakítani készletünket. A mutánsokat csak akkor bántsuk, ha közvetlen támadás ér minket, vagy ha feladatként kapjuk a közelben lévõ szereplõktõl.
Csapattársaid is ott vannak, de csak nagy lövöldözés van mindkét oldalról.
Mi magunk egy felsõbb szinten vagyunk, egy amolyan "gangon", amin szakaszosan teleportok vannak. Ezen kell végighaladni.
De még a pálya elején hátrafelé lemehetsz a többiekhez, odamehetsz az ellenséghez és lövöldözheted õket, semmi nem fog történni.
Ez a rész már csak kimondottan strelokra koncentrál.
😊))))))))))))
jó játékot!
Érdemes önfeláldozóan a többiek elõtt rohanva felvenni a harcot vele, különben elveszítjük a csapattársakat <#violent>#violent>
Sok fegyverre nincs szükségünk, mert az utolsó feladatnál kapunk minden szükséges mordályt, viszont eü.csomag már alig-alig van !!!
Amikor az elsõ tetõrészre jutunk, onnan már nem kell továbbmenni a teleportokon, hanem a tetõt végigharcolva a bal hátsó részen van egy lépcsõlejáró (ha odáig eltudunk jutni), onnan már meglátjuk strelokot a földön ácsorogni....bumm
"a feladat elvégzése után és a jutalom megkapását követõen, ha pisztollyal egybõl fejbelõjük remetét, akkor tudunk tõle szerezni "vállrólindíthatóst""...<#wow1>#wow1>
a táborban nincs nálunk fegyver, de ha felmegyünk a tetõre ... ott már igen
a tetõrõl szép módszeresen ki lehet irtani mindenkit, késõbb jönnek újabb stalkerok akik megint megtöltik a tábort és akkor megint eladhatjuk a cuccainkat (figyelem! csak akkor tudnak jönni az új stalkerek, ha kipucoltuk a kordont a legtöbb mutánstól és a fõbb pontokon mind-mind stalkerok tanyáznak)
stalkerok legyilkolászása után ismét semlegesek (sárgák)lesznek és ha tovább rontjuk a helyzetet, akkor már csak szidorovics segítségével 1000 rúbelért tudjuk javítani a helyzetet
ugyancsak a kordonban, szidorovics felé az alagútban lévõ sofõrnek ne adjunk fegyvert, mert egyszerûen elrohan a szemétláda
a feladat elvégzése után és a jutalom megkapását követõen, ha pisztollyal egybõl fejbelõjük remetét, akkor tudunk tõle szerezni "vállrólindíthatóst"
amikor a bolhapiacnál az lesz a feladat, hogy menjünk le a hátsó ajtónál egy PDA-t megkeresni, elõtte az összes holminkat rejtsük el és így csak a pénzünket veszítjük el)
érdemes sokszor menteni a helyzetünket, hogy egy-egy ismeretlen feladat megismerése/elrontása után könnyen visszatérhessünk egy közelebbi pontra
Sokszor érdemesebb elõbb kikerülni az ellenséget, elõbb elvégezni egy távolabbi feladatot, majd visszatérni és harcolni.
Mindig mindent vegyünbk el a lekûzdött ellentõl és inkább dugjuk el a súlyba már be nem férõ dolgokat, mert késõbb még jól jöhetnek (figyeljük az értéket és a tárgyak súlyát és ennek tükrében vigyük magunkkal azokat)
-gépproblémák mesterfokozaton nem jöttek elõ (nem nehezebb, csak kevesebb cuccot lehet összeszedni)
-minden jelölt szereplõvel illik dumálni és felvenni másodküldetéseket
-artifactok szerepe nem túl nagy, amennyire szükség van azt meg is találjuk, vagy kapunk jutalomból (az iránytû fontos, mert az késõbb kell az erdésznek)
-ha felveszünk egy mellékküldetést nem biztos, hogy megéri segíteni a csapatnak (néha kifizetõdõbb hagyni megnyúvadni õket -elrontott feladat- de utána ha összeszedjük a cuccaikat és eladjuk, több pénz szedhetõ össze)
-menet közben (ha céljainkat szolgálja) átlehet állni a másik táborba
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Idogyorsito 😊 kezd tetszeni, merre talalom?
A kuldiket igy mar ertem.
A kincskereso(atrifactdetektor (o)) mi celt szolgal? mert eddig csak fogtam a kezemben, de egyebet nem tudtam vle, sem mukodtetni, sem foldhozcsapkodni. Van valami extraja vagy csak futkossak aztan majd csipog ha 1 meterrel elottem mesz egy soul artifact?
Ja angol hangot hogy lehet ratenni? mert a magyar kezd kiidegelni 😊
Battletag: coolpet#2467
Guggolva a fal mellett menve fel lehet venni. Kicsit trükkös, dehát meg kell dolgozni érte ha a játék elején a legjobb detektort akarod.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A vas is nagy igaz!Mentések is mûködnek,patchok is...csak a megfelelõ kell hozzá!Sokaknak probléma az is ,hogy kiirja a feladatot a következõ pillanazban meg már kész is ,vagy megszakitja.....hát persze mert nem egyedûl vagy STALKER....A gép játszik helyetted is ahol nem vagy!Ha másik irányba mész akkor te kapod a feladatot és az lesz megszakitva...ennyi!Az éjszakára meg ott van az IDÖGYORSITÓ mód 20 mp alatt reggel lesz és már mehetsz is!De bemehetsz a vörös erdöbe éjjel az tuti király para!Ugyhogy nálam 10/10 függetlenûl,hogy milyen hibái vannak .......megoldom öket ennyi!!
-Optimalizalatlan.
-Sokszor bugzik (pl: puska toltese kozben 230 losyer, elotte 72 utanna meg 4)
-Sebzesrendszer lokaki (soretes vadaszpuska 1 meterrol 2 golyo hatba, es kiabal es fut, majd 2 tar pisztoly(fullra upgradelt) kell hogy kiiktassam...)
-PDA map kuldeteseket nem lehet rendesen latni, hol ugral hol eltunik a cel.
-Geiger detektor nem rendeltetesszeruen mukodik.
-Az ejszaka sokkal hosszabb mint azt el tudnam viselni(nem star warst akarok jaccani)
-Magyar szinkronrol nem akarnek jot mondani.
Szerintem a SOC utan ez egy szegyen, foleg amekkora marketinget keritettek neki. Annyira vartam, erre ez van. Esetleg megprobalom par honap mulva amikor mar szarra peccselik 😊
Ertekeles:5/10
Udv, coolpet
Ezt szúrtam a Dath To Spies-ben is,de ha minden küldit meg akarunk csinálni,akkor bizony más a helyzet,mert rohanni kell az idõlimit miatt...
Mindenesetre én élvezem a játékot,kicsit több idõt igényel,de érdekesebb így...
Amikor felajánlja, hogy átmegyek -e egy másik helyszínre, akkor most már van egy "igen" "nem" választási lehetség, és valóban át tudok menni másik helyszínre.