S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Nem mintha az alap Crysis nem lett volna rövid...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

embörök, a kordon végén jártam, és azt a küldit írta ki a gém, h tartsam a bázist, amig nem jönnek a többiek. Megöltem minden roma katoná nagy nehezen, és semmi nem történik. Átmentem a kövi pályára, és ott meg annyi ellenség van, hogy egyedül nemtok mit kezdeni velük. Vmi tipp?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

woy
Nah van mit olvasni.

Jól van öcsikém, akkor húzz innen a faszba!

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

DarkSector
Jah én elolvastam, mert a stalkerrõl írtam, ellenben veled kisfiam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Hy. a szemétdombon van a fosztogatók bázisa.Nah ott van a pályaudvarnál egy kis kocsma.Vmi hihetetlen jó zene szól a rádióból.Vki nem tudná melem azt a zenét megosztani vagy elküldeni vagy linket adni.Nagyon jó lenne .Köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nézd már meg milyen topikban vagyunk! Na ezért nem kíváncsi itt rád senki.

DarkSector
énis ezt érzem.
Látod épp ennyire nem vagyok kíváncsi a te véleményedre, csakhogy amiképpen te is leírhatod, a véleményed úgy énis.

Csak az a különbség, hogy téged érdekel az én véleményem, ám fordítva ez nem egészen így alakul.
Na csõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor menj a krájszisz topikba irogatni, itt nem vagyunk kíváncsiak a szenvedésedre. Nem tetszik a játék, mit keresel egyáltalán itt?

Te elbírsz 400 kilót? 40-et se... Ez nem az a játék ahol egy lakópark elfér a zsebedben. Amúgy meg az alap clear sky páncélt is fel lehet fejleszteni +15 kg teherbírással, meg a mocsárban vagy kordonban van +10 kilós artifact - én 85 kilóig jó vagyok cuccal. És ez még csak a játék eleje, van már artifactom !20 kilóval, csak ahhoz még nincs kellõen nagy sugárzáscsökkentõ artim ellensúlyozni. AK lõszerbõl betankoltam már vagy 20.000 db-ot, meg a többibõl is 1000-es nagyságrendben áll a ládában - mindez még csak kordonban. Mit kell itt siránkozni?

DarkSector
Kapcsold be a monitort, vagy fel a lámpát.<#buck>
amúgy csak csukd be a szemed.

akyyy
off:

hogy lehet aludni? túl sötét van<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Te biztos hogy ezzel a játékkal játszol? Az alap pisztoly (én a hangtompítósat szeretem, de kb. ugyanaz) megtuningolva pontosságra vagy 70-80%-os lesz, olyan mint pl a vintarbc! Nyilván nem olyan erõs a lövése, meg nem megy olyan messzire, de ahol ez van, oda bõven elég. A kalasnyikov meg pso-1 szkóppal (amit a kezdõ városban is ledurranthatsz a javítótól) meg majdnem railgun. Értelemszerûen ezt is pontosságra kell fejleszteni, nem tûzerõre. Ja, és a guggolást se felejted el használni célzáskor, ugye? Nemtom mi ebben a bonyolult.

DarkSector
Nem a crysis, hanem a Crysis Warhead.
És nem igazán a játékon van a hangsúly, hanem azokon akik készítették, és a hozzáállásukon.
Ennyi.

DarkSector
És ha 4x kérdeznek, akkor én 4x fogok válaszolni, független attól, hogy téged zavar vagy nem.

DarkSector
Nem...
tökömtudja hol, de így akkor is ugyanaz.
Kellett volna más témát meg helyszínt választani ennyi.

Akkor elég 2.

bakvarnyu
meg amúgy is ki a faszomat érdekel a crysis

bakvarnyu
amúgy gecire unalmas, hogy minden nap leírod ugyanazt 3x..

bakvarnyu
Mert mégis milyen helyszínen kellene játszódnia a folytatásnak a Holdon ?

DarkSector
Jah és a legfontossabb különbség, amit lefelejtettem, hogy a Warhead-nál legalább betartották, amit ígértek...na ellenben itt!!!

DarkSector
Crysis azért rövid, mert csak kiegészítõ.
Ha így nézzük a Stalker-t akkor elmegy, csak én a nagy ígéretek miatt gondoltam, hogy ez jobb lesz, mint egy második rész. De ez egy ügyes másolata az elsõ résznek, ahol vagy megmaradtak a bugok, vagy helyenként újjakat generáltak. ennyi. a gond ott van, hogy nem éri meg, ez az elsõ rész 2-3 újj kissebb területtel kiegészítve, csak max más sorrendbe kell menned a helyszíneken.
Na ez az unalom...

koszi elore is

nekem nincs kedvem szorakozni azzal, hogy kifarad az ember, meg hogy nem lehet nala tul sok cucc, de a trainerek nem akarnak mukondi, 1ik se ment azok kozul ami a gamecopy-n van. Nincs vmi beirhatos trukk, vagy vmi, amit ha atirok nem farad ki az ember, es lehet nala vagy 400kilo cucc?

Sziasztok! Elakadtam, az Agropromi csatornarendszerbe kellene bejutnom egy földi alagúton keresztül, de valami jogosultságot kér. Tudnátok segíteni, megköszönném.
Akkor másképpen látjuk a dolgokat. Számomra a Crysis Warhead bizonyult dögunalmasnak. De ha végigjátszottam a Stalkert, lehet hogy újra felrakom, hogy legyan valami, amivel elvagyok amíg új fps jön ki. <#hehe>

DarkSector
Egyszerûbb a jó tulajdonságokat felsorolni.

Jó tulajdonságok:
- elvagy vele, amíg nem jön újjabb fps.
- ???

akyyy
a bázistól nem messze van egy jókora sziklás köves rész, ahol elvileg van egy táska pár cuccal.
térképen kék körben 2 jel.

de ha odamegyek, nem látom sehol sem😞 most akkor hol van?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be kell ugranod a a közelben lévõ híd közepén lévõ gömb alakú anomáliába, a híd tetejérõl. Nem vicc!

Ne csinálj már úgy mint ha ez a headshot dolog annyira mûködne az elején. A játék elején elérhetõ fegyverekkel te bizony nem fogsz headshotot bevinni, mert 10-bõl 9 alkalommal nem oda megy a golyó ahova céloztál. Az M4-az elsõ fegyver, amivel már nagyjából oda mennek a golyók ahova célzol. De a többi, a játék elején elérhetõ fegyver borzalom ezen a téren. A normál AK-74-esnek még féautomatára állítva is óriási a szórása. Ezekkel a cuccokkal te nem lõsz headshotot.
Pisztolyokkal ugyanez van, amíg meg nem szerzed az elsõ M1911-et, addig ritkán fog oda menni a golyó ahova célzol.

CS all!Nekem 1 ellen adott 1 feladatot hogy szerezzem visza a PDA-ját de amikor bememnnék a PDA-ért az alagutba akkor mint 1 tp kapu kirak az alagut elé nem tok bmenni vki segitsen mert nem tok rájönni mit kõn csinálni!
<#vigyor4>Ja,az izgalmas benne,hogy mit kukázunk össze...<#vigyor4>
grebber
Miért neked milyen hibák vannak?
Nekem az optimalizáláson kívül semmi bajom a játékkal!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Lesz sok pach, de a játék ilyen marad. ezt pachel nem tudják helyrehozni.
Csak ha újra kiadnák egy más kidolgozásban.

grebber
Szerintem még lesz több patch is! De ne várd meg minden mert akkor jõvõre sem játszol vele <#hehe>

Miért vegyük el tõled a felfedezés örömét?

Nem értem az ilyen embereket, ne játszunk helyettetek? Azután meg majd elmeséljük...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Még várható további patch megjelemése?
mert kijavítva szeretném elkezdeni a játékot. most fenn van az 1.5.05

czky
Ja, de van amikor fejbe se elég 1 lövés, szal...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

grebber
Fák és sziklák mögött osonva baszott gyorsan elkell futni balra ennyi!

hi

mikor átmegyek a kordonba azonnal szétlõ egy géppuskafészek, akár világosaban megyek oda akár sötétben mi a teendõm?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sziasztok! Elakadtam, az Agropromi csatornarendszerbe kellene bejutnom egy földi alagúton keresztül, de valami jogosultságot kér. Ha tudnátok segíteni megköszönném.
Nemtom,az újabb filmeknél lehet,igazad van,de azért a "nagyobb dobásokra" odafigyelnek,fílmszövegekkel foglalkozom és általában figyelem a további sorsukat...
Köszi. És nem tudod, megéri? Mi lehet a hátitáskában?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Nem volt szerencsém hozzá,én az eredeti orosz játékra nyomtam a szöveg magyarításodat,de biztosan "jó volt"...
1000-szer el lett mondva, hogy nem kell a géppuska elõtt rohangálni, vissza a mocsárba, majd jobb fent is átmehetsz kordonba, pont a sinek felett rak ki. A katonai bázisra meg a keleti oldalról simán belopózol és kiirtasz mindenkit. Ja és szigorúan headshot mindenkire!

legalább 10 lövés egy AK-ból és mondjuk csak egy bõrkabát van rajta
A fején senkinek nincs bõrkabát.

hykao
Egy ideje valóban van sok gagyi szinkron is, de általánosságban még mindig elfogadható a magyar szinkron. 😊
Raptor 2
Nekem a filmeké se jön be annyira 😉

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

hykao
Szerintem azért, mert míg a szinkronszínészek film szinkronizálásnál általában látják a filmet, így jobban ismerik az egész témát, a karaktereket stb., addig a játékszinkronizálásnál nem látnak semmit (általában), csak egy szöveget kapnak, amit fel kell olvasni...
Raptor 2
O-val elõveszed a detektort, és jkelzi hangokkal (késõbb lehet lesz jobb detektorod is..)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu