S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már az elsõ küldetésnél elakaddtam. nem tom mit kell csinálni ott abbann a toronyban valaki mondja má meg mit kell csinálni.
Köszi! <#falbav>#falbav>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Én már az elsõ küldetésnél elakaddtam. nem tom mit kell csinálni ott abbann a toronyban valaki mondja má meg mit kell csinálni.
Köszi!
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Volna egy kérdésem: Van valamilyen idõgyorsítás,lassítás a programban?
és ha igen milyen billentyûkkel lehet aktiválni?
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Bocs már túl vagyok egy csomó küldin ,de jön a második kisugárzás és ha elbújok ha nem meghalok .
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ha nem tudnád, hogy mi a játék vége, nyugodtan kérdezz ... elmesélem mégegyszer <#nyes>#nyes> a gyengébbek kedvéért
ezerrel küldöm az anyagot Sztrelokba az pedig csak áll ott mint egy fasz.Az életerõ csökkenése a felénél megáll!!Kész,ennyi.
egyébként a 23 millió bug-tól eltekintve kellemes játék.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
mennyi relikviát lehet ráaggatni, paraméterek stb..
beléptem a szolgálathoz, és millió féle van az exoskeletontól a stalker bõrkabátig minden..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://rapidshare.com/files/152656209/stalker_walk.rar
Teljesen új nekem a STALKER CS, de már az elején elszomorít. lehet hogy tudatlan vagyok, de hogy tudom megcsinálni a legelsõ küldetést?
megkapom az alap felszerelést, ki kell mennem egy toronyhoz.
biztos kapok valami fertõzést, mert folyamatosan csökken az életem, de nem tudom miért, vagy hogy tudnék ellene védekezni ?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Persze lehet hogy csak nekem van ilyen felfogásom és mindenki tõled akarja megtudni, mi lesz a játék végén és nem a játékból.
De te, hogy idézzelek 'szarsz rá' hogy mások nem akarják, hogy lelõdd a poénokat. Szóval a bunkó jelzõ teljesen helytálló volt esetedben.
anyukádat bunkózd le surmókám ... ennyire vizuális tipus lennél, hogy elbeszélés alapján már le is vetítetted magadban az egészet?
amúgy akkor a fasz felfogásod miatt, minek is vannak a végigjátszás leírások?
amúgy meg ha elment a kedved, hát szarok rá...ne játszd le és kész <#duhos2>#duhos2>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Megyek aludni mert holnap dolgozok.
Hajrá fiúk!
Ismersz?
Próba,próba ..
Sztem a kordonos pálya úgy baromság, ahogy van. A fák azért lennének, h ott bújjunk el, de mi értelme az egésznek, ha ott is eltalál mindig az az õrült??? Már vagy 30* nyírt ki, és mindig várhatom, h szép lassan betöltse a játékot, mert elvileg a quicksave azért lenne, h azt gyorsabban betöltse.
Arról nem is beszélve, h az alap Crysis is 100* jobban volt optimalizálva, ez meg ugyanolyan, mint a SoC, talán rosszabb is. Esküszöm a Crysis szebben futott fentebb húzott graffal.
A SoC-ban legalább nem voltak ilyen kilátástalan helyzetek, mint itt a kordonnál. És az artifaktumokat hogy lehet felvenni? Mert hiába pittyeg a detektor, nem jelzi ki,h f-el vedd fel, csak kinyír az anomália.
Mit tegyek sehol nem tartok még és jön a kisugárzás és hiába bujok el meghalok
Vista Ultimate,Direct X10.
Nincs bog.
Nem szaggat.
Minden közepesen + magasan beállítva.