S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenkinek!
Én már az elsõ küldetésnél elakaddtam. nem tom mit kell csinálni ott abbann a toronyban valaki mondja má meg mit kell csinálni.
Köszi! <#falbav>

Depridol
miért mész arra újra? van más út is...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

1. alkalommal még igen, mert akkor áll csak be a katona a géppityu mögé. De 2. alkalommal már lõni fog egybõl.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Depridol
user error =>uninstall

Hello mindenkinek!
Én már az elsõ küldetésnél elakaddtam. nem tom mit kell csinálni ott abbann a toronyban valaki mondja má meg mit kell csinálni.
Köszi!

Depridol
4 medkit? simán el lehet futni a kerítés mellett...

Tinman
Galaxisnál is :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A játék alapjául szolgáló könyv :Stalker A könyv alapján készült film : Stalker 1979
Azt tudom. Én is úgy vettem fel ezeket a küldetéseket, azt is ahol az omonózus eset történt, hogy még a Kordonnál a stalker bázison. oda menentem a fickóhoz megkérdeztem segítehetek e. Erre mondja foglald el: Tábor a tanyán. Oda mentünk. Meglapultak és talán mod is valamit, hogy várok a jelre, parancsra vagy nem tudom. Na akkor K és mennek. Feltéve ha nem szúrják ki õket a mutánsok.
Reális. Egy szimpla 7.62es AK-47 lõszer is át tud ütni egy 20cm fenyõfát. Ez meg még is csak egy könnyû géppuska lenne.
Nem akárhova kell elbújni, hanem oda ahova a térkép mutatja. Nem hülyeségbõl van az a térkép.

Nem kell belemenni az anomáliákba, meg a vízbe se.

dalmar
Sziasztok
Volna egy kérdésem: Van valamilyen idõgyorsítás,lassítás a programban?
és ha igen milyen billentyûkkel lehet aktiválni?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Sziasztok
Bocs már túl vagyok egy csomó küldin ,de jön a második kisugárzás és ha elbújok ha nem meghalok .

576-nál van 10% kedvezményem, ha érdekel <#law>
Nagyon köszi! <#eljen><#taps><#worship>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bgabornak külön üzenem!
ha nem tudnád, hogy mi a játék vége, nyugodtan kérdezz ... elmesélem mégegyszer <#nyes> a gyengébbek kedvéért
<#worship><#taps> .......... <#action><#gunyos1>
Részemrõl befejeztem.Az utolsó küldetés legvégén vagyok,a gauss puskából
ezerrel küldöm az anyagot Sztrelokba az pedig csak áll ott mint egy fasz.Az életerõ csökkenése a felénél megáll!!Kész,ennyi.
egyébként a 23 millió bug-tól eltekintve kellemes játék.
Nesze 😊 ez mondjuk már a google tranlsattel átdolgozott angol verzsön 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Valaki linkelt a minap egy oldalt ahol a pendrájvok megtalálásában kaphattunk hatalmas segítséget Visszaolvasásom nem járt eredménnyel 😞 valaki elküldené nekem annak az orosz oldalnak a címét? köszi! ;9

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Mert belemesz a vizbe, es a vizben sugarfertozest kapsz.
hol lehet találni a játékbeli ruhákról valami leírást?

mennyi relikviát lehet ráaggatni, paraméterek stb..

beléptem a szolgálathoz, és millió féle van az exoskeletontól a stalker bõrkabátig minden..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyébként szedd le ezt és olvsd el,biztosan jobban fogod élvezni a játékot,ha tudod a részleteket:

http://rapidshare.com/files/152656209/stalker_walk.rar
Mert belementél akkor valami derék anomáliába.Mielõtt a dögök közelébe érsz,dobáljad a csavarokat és figyeld,hogy hol nicsen sugárzásveszély.A bal kezedben a detektorral,ha ügyes vagy,akkor a nádas szélén valahol találsz gravitációs relikviát is.Figyeld a csipogást,de a fegyvert idõben elõ kell venni,mert ahol látszólag megszûnik a sugárzás,ott jönnek a dögök.
de még van, hogy oda sem érek a toronyhoz, és kampec... 😞

Ne védekezz,csak lõdd le a dögöket és várd meg,amíg maghalsz,azután meglátod...
Sziasztok!
Teljesen új nekem a STALKER CS, de már az elején elszomorít. lehet hogy tudatlan vagyok, de hogy tudom megcsinálni a legelsõ küldetést?
megkapom az alap felszerelést, ki kell mennem egy toronyhoz.
biztos kapok valami fertõzést, mert folyamatosan csökken az életem, de nem tudom miért, vagy hogy tudnék ellene védekezni ?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Aha. Hát ettõl nem lettél kevésbé tahó és nem rombolod kevésbé mások játékélményét. Használd a spoilert, arra van. Hátha másoknak is olyan 'fasz felfogásuk' van mint nekem, hogy nem akarják hogy egy gyökér benyögje nekik, mi lesz a játék végén.

Persze lehet hogy csak nekem van ilyen felfogásom és mindenki tõled akarja megtudni, mi lesz a játék végén és nem a játékból.

De te, hogy idézzelek 'szarsz rá' hogy mások nem akarják, hogy lelõdd a poénokat. Szóval a bunkó jelzõ teljesen helytálló volt esetedben.

Már bocsánat,nem akarlak megbántani,de itt próbálom megértetni,hogy FA@SSÁG arra menni és magadba nyomatni a drága madkit-eket,Te meg ilyeneket válaszolsz.Tudom,hogy vicc volt,de látod,hogy sokan ezzel görcsölnek.NEM KELL ARRA MENNI!<#falbav>Van más lehetõség,de ha valaki mindenáron öngyilkos akar lenni,akkor menjen...
csak nehogy külsõ váz legyen rajta, mert abban nem lehet futni <#hehe>
szabadsági vázöltözéket akkor kapsz, ha a frakciójuk tagja vagy, eljutsz Agropromba a csapattal, elfoglalod a Szolgálat bázisát és visszamész a sötétvölgybe a saját bázisodra....akkor kapod jutalmul
bunkó? ... <#mf2>

anyukádat bunkózd le surmókám ... ennyire vizuális tipus lennél, hogy elbeszélés alapján már le is vetítetted magadban az egészet?
amúgy akkor a fasz felfogásod miatt, minek is vannak a végigjátszás leírások?
amúgy meg ha elment a kedved, hát szarok rá...ne játszd le és kész <#duhos2>
Az nem azért van,de nézzél már felfelé.../Az oldalon!/
Marhaság a youtube videó is,mert a Kordonba amennyiben már elõszöz átvitt "hivatalosan" és bérmentve a kísérõ csóka,azután már azt csináltok,amit akartok jelen esetben nem kell a géppuskazápor elõtt menni,vissza lehet fordulni és ahogyan írtam be lehet jutni.Mindenki itt akad ki a gammával kapcsolatosan elõször idegileg.Ez nem lineáris játékmenet,hogy csak arra lehet menni:Az is gyagya volt,aki felrakta azt a videót...
erieskrisz
valakinek sikerült már tört verzióval végigvinni és ha igen mejikel <#fejvakaras>elkezdeném 3x ra <#violent>mert nekem 1.3 nál bugg 1.5 bugg <#boxer><#guluszem1>mostmár szeretném végigjátszani me a tököm tele van már hogy nem birok a végére érni <#falbav><#help><#gun><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Nem lell ott bemenni,fordulj azonnal vissza és vannak helyek,ahol átmehetsz,én egy karcolás nélkül átjutottam.Egy viadukt mellett,ahol szerelvények állnak a hídon van egy kis villanytelep,onnan 100 pénzért még át is visznek...
Na jó játékot.
Megyek aludni mert holnap dolgozok.
Hajrá fiúk!
Heg úr😊 - ez mit jelent?
Ismersz?
Hát mindig amikor azt hittem tárazni áll meg, akkor derült ki, h nem, csak várt, h megjelenjek. Ja és hiába megyek messzire, ha van rám rálátása, akkor leszed, meg elég hamar kifárad Heg úr😊

Ugyanmár, simán csak a másik bejáraton kell bemenni kordonba.

Ki nem szarja le a krájsziszt?

Oda kell elbújni ahol a térkép mutatja.

Az tényleg szar rész ,de ha vársz amíg tölt a géppuskás és akkor futsz el balra akkor van remény + 4 medkit kell hozzá.
Próba,próba ..
Utána visszavisznek a Tisztaégbolt táborba,és újra élsz!
Hy mindenki!
Sztem a kordonos pálya úgy baromság, ahogy van. A fák azért lennének, h ott bújjunk el, de mi értelme az egésznek, ha ott is eltalál mindig az az õrült??? Már vagy 30* nyírt ki, és mindig várhatom, h szép lassan betöltse a játékot, mert elvileg a quicksave azért lenne, h azt gyorsabban betöltse.
Arról nem is beszélve, h az alap Crysis is 100* jobban volt optimalizálva, ez meg ugyanolyan, mint a SoC, talán rosszabb is. Esküszöm a Crysis szebben futott fentebb húzott graffal.

A SoC-ban legalább nem voltak ilyen kilátástalan helyzetek, mint itt a kordonnál. És az artifaktumokat hogy lehet felvenni? Mert hiába pittyeg a detektor, nem jelzi ki,h f-el vedd fel, csak kinyír az anomália.

Ha sokáig nyomom,szarul vagyok még órákig utána,mert az uralma alá kerülök.Van hogy napokig nem játszom azután meg napokig alig várom hogy munkából hazaérjek és játszhassak.
Szisztok

Mit tegyek sehol nem tartok még és jön a kisugárzás és hiába bujok el meghalok

P35 neo,intelPentium 2 core 4Gh,2Gb 667 Mh ram,Gainvard 9600GT 512Mb DDR3,chieftec 460W táp.
Vista Ultimate,Direct X10.
Nincs bog.
Nem szaggat.
Minden közepesen + magasan beállítva.
Tinman
Így van... nyomasztó, szürreális, misztikus, rejtélyes és egy kicsit varázslatos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.