S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kissé nyomasztó ,is.
Tehát lesz még pár ilyen hasonló és jó játék.
Jó játékot !
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az ingoványban vagyok, a kordonhoz egyszerûen nem tudok átmenni, mert a vezetõ nem csinál semmit, csak áll egy helyben de hiába nyomok arra, hogy készen állok a kordonra menõ útra, nem történik semmi, felraktam a v1.05.05-ös patchet de sajna ez sem segített.
Aki tudja a megoldást légyszi segítsen!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a lelke mélyén mindenki vágyik haza...remélem eljön az az idö, amikor csak tiszta magyarok lakják e földet....<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Vidéken dolgozom IT-sként, ha leírnám a bérem körberöhögnétek. Pesten egy pultos többet keres, nem is kicsivel. Abs. nem vagyok jól eleresztve... sõt! De mégis megpróbálok legál játszani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID: Lord_Mortanius

Lekaptam õket együtt... baromira bírom a STALKERT. Már a robbanás óta valami fura vonzalom van bennem Чернобыля felé. És a STALKER egész jól visszaadta ezt a fura érzést, emiatt vettem meg a 2 részt.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
A CoC 1.003-al végigvihetõ hibátlanul szerintetek?
Volt egy hely még mielõtt megkaptam volna a feladatot...ahol sok katona volt akiket meg is öltem...
Nemtudjátok hogy mértnem ottvan az a két tag akikre vadászok?:S
Blizzard Entertainment [email protected]
Radiation Packkal együtt ezek szemet gyönyörködtetõek <#finom>#finom>
mert lehet warez ügy
Nem tudja valaki hogy honnan lehet magyarositást letölteni hozzá a magyaritasok.hu-n kivöl
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
http://rapidshare.com/files/152656209/stalker_walk.rar
Végre valahára jöttek - ez volt vmikor tegnap - most ott vagyok, hogy Agropromban lévõ Szemétdombra vezetõ Északi átjáró a miénk. Délit elfoglaltam. Erre utasított is. Most az van várjak még jönnek. Vártam nem jöttek. Azóa voltam Yantarban. Ott megcsináltam mindent. Járkáltam balra jobbra de azok csesznek jönni.
Vissza teremni néha akkor is vissza teremnek ha ott vagy. Legalább is egyszer volt ilyen. Megkaptam, hogy foglaljam el bementem elfoglalás közben így ott termett a semmibõl egy bandita pont az orrom elõtt.
De volt úgy is, hogy elfoglaltam azonnal eltetette velem a játék a fegyverem és elkezdtek megjelenni a banditák. Akkor futás kifelé.
Kordonban rögtön beállsz a stalkerekhez és nyomod a frakció küldetéseket, akkor és csak is akkor megy veled egy osztag elfoglalni és biztosítani az épületet. Beköltözik egy "vezetõ" is, és folyamatosan nõ az ott állomásozó csapatok létszáma.
Viszont kiesik az a kb 45k pénz amit a pendrive-okért fizet a fosztogatók szervizese, mivel már nem lesz kinek leadni a pendrive-okat.
Nektek köszönhetõen már hetek óta tudom a játék végét, akaratom ellenére. Tényleg ennyire érzéketlen bunkók vagytok, hogy szándékosan tönkreteszitek mások játékélményét?
Úgyhogy ennyit a játék hatalmas új fícsörjérõl, a frakcióháborúról. Értelmetlen szélmalomharc, mert a fosztogatók mindíg újra spawnolnak.
Újabb óriási hiba az egyébként élvezetes programban. Sajnos nem az elsõ.
feladatunk, hogy míg szemünkkel tudjuk strelok mozgását követni, innen a távolból megpróbálni a lehetõ legjobban meggyengíteni az állapotát a nálunk lévõ gauss puskával
amikor strelok már nem látható, mert a teleport takarásába kerül, akkor kell utánairamodni, hogy még a robbanás elõtt végleg megszûntessük a csodaképességét
ha nem basztuk el az idõt, pont elvégezzük a feladatot mire jön a nagy bumm ... the end ... és így jutunk át a SoC játékrészbe, amikor is a teherautón utazunk félholtan a viharos éjszakába és még mindig strelokra vadászunk