S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg van valami varázsa...nem lehet hasonlítani más játékokhoz!
Kissé nyomasztó ,is.
Kinek nem inge nem veszi magára..
Nekem azt mondták hogy ez is 'csak" egy szelet a nagy kerek egészbõl,mert az elsõ a SOC,a második ez Clear sky,a harmadik.....,a negyedik.....,és így tovább.És mindeggyik végén az erõmûhöz kell eljutni.
Tehát lesz még pár ilyen hasonló és jó játék.
Jó játékot !
Nagyon király!!! Amúgy ez egyszerûen nevetséges, ha valaki megvesz egy játékot eredetiben azt már mindjárt elkezdik fikázni, hoyg õ az újgazdag. Ez is egy hobbi. Van aki erre költi apénzét van aki másra.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Dj Tommy
Sajna elakadtam a játékban.
Az ingoványban vagyok, a kordonhoz egyszerûen nem tudok átmenni, mert a vezetõ nem csinál semmit, csak áll egy helyben de hiába nyomok arra, hogy készen állok a kordonra menõ útra, nem történik semmi, felraktam a v1.05.05-ös patchet de sajna ez sem segített.
Aki tudja a megoldást légyszi segítsen!

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Corában biztos lehet kapni..
Nem bántásbõl írtam,tényleg érdekel,hol lehet kapni.egyébként mindent felfogtam amit írtál...
Tinman
Rad. pack jatekaim.hu oldalon volt fent bontatlan. A Clear Sky pedig galaxis.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Már a robbanás óta valami fura vonzalom van bennem Чернобыля felé"
a lelke mélyén mindenki vágyik haza...remélem eljön az az idö, amikor csak tiszta magyarok lakják e földet....<#nyes><#nyes>

Tinman
Ejjj gyerekek ez a baj... azt hiszitek, csak újgazdag vesz eredeti játékot.
Vidéken dolgozom IT-sként, ha leírnám a bérem körberöhögnétek. Pesten egy pultos többet keres, nem is kicsivel. Abs. nem vagyok jól eleresztve... sõt! De mégis megpróbálok legál játszani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PSN ID: Lord_Mortanius

Bocs,honnan rendelted?
Tinman
Finom utalás arra, hogy hófehérke vagyok ;-)

Talán most:

Nem semmi,lehet,hogy én is megveszem és akkor már minimum 2 újgazdag lesz itt...
van

Freedom exo-t honnan lehet szerezni? Igen, freedom tag voltam egész végig a játékban, mégsem lehetet a kereskedõjüknél vásárolni ez a cuccot.

Tinman
:-)
Lekaptam õket együtt... baromira bírom a STALKERT. Már a robbanás óta valami fura vonzalom van bennem Чернобыля felé. És a STALKER egész jól visszaadta ezt a fura érzést, emiatt vettem meg a 2 részt.

Nem 2 tag, hanem 2 osztag. Egyik az úttól balra, a másik a jobbra levõ farmon van. De mutatja a térép is mindig hova kell menni.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

koschwarz
"sápadtarcú IT-s"<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Na,nehogymá' Te szégyenkezzél,hogy megvetted...
Tinman
Évek óta dolgozom, mint sápadtarcú IT-s...

Bocsi,nem CoC,hanem SoC...Marha,még írni sem tudok!<#alien>
<#wow1>Off!
A CoC 1.003-al végigvihetõ hibátlanul szerintetek?
Áh, sehol se találom az elfogott parancsnok két embereit, akiket elvileg kikéne iktatnom se a malomnál, se automosónál...
Volt egy hely még mielõtt megkaptam volna a feladatot...ahol sok katona volt akiket meg is öltem...

Nemtudjátok hogy mértnem ottvan az a két tag akikre vadászok?:S
<#wilting>

<#wilting>

Te anyukádnak pénzt ad itt romania nincs pénz erre te lenni újgazdag anyaország gyerekecske gombocska, naya segit mii

Blizzard Entertainment [email protected]

Tinman
Ma jött meg a CE.... óóóó bazm. nagyon tetszik!
Radiation Packkal együtt ezek szemet gyönyörködtetõek <#finom>

Aha és van msn-ed,vagy e-mailcimed

én tom csak nem szabad mondani😊
mert lehet warez ügy

Hellotok
Nem tudja valaki hogy honnan lehet magyarositást letölteni hozzá a magyaritasok.hu-n kivöl

45k zsé az lófasz, kb. 2 kör a kordon bázisban.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Sokat tököltél a kordonban (vagy a wrz verzód a xar<#nevetes1>). Amikor elsõre elindulsz az átjáró felé ami a szemétdombra vezet tanúja leszel egy beszélgetésnek a rádióban...utánna indul a támadás a fosztogatók ellen. tehát lecsúsztál a folyamatos küldetésekrõl és a csapatodról.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - végigjátszás (PDF)

http://rapidshare.com/files/152656209/stalker_walk.rar
Maximumon van a megítélésem a Stalkereknél, a Kordonban nem adnak már küldetéseket nekem. Ennek ellenére zéró az aktivitásuk a szeméttelepen.

Ha megáll a csapat amit vársz, menj oda a vezetõjükhöz és kérdezd meg hogy miben segíthetsz. Ad egy mellék küldetést (foglald el ezt vagy azt és tartsd meg)aminek a megléte miatt nem mennek tovább.

Szerintem nem feltétlenül. Volt ilyen foglald el az akármit a mutánsoktól. A haverjaim oda osontak. És meglapultak. Mikor megnyomtam a K-t indultak támadni. Ez egyszer fordult elõ csak... de...
Mivel nem léptem be hozzájuk tagnak, így passz. Türhetõ páncélok (néha) vannak, amúgy csak a szokványos dolgokat tolják mocskosúúúl drágán. Ráadásúl kb 0,05%-on vásárolnak a szemetek, ha nem vagy tag.

A vezetõ adja ki de néha elég ostobák az emberek. Szabadságnál a déli Agropromba vezetõ utat elfoglaltam vagy 5ször mert soha sem jöttek. Egyszer kétszer láttam a térképen, hogy mozognak hozzám de aztán megáltak valahol és kész.
Végre valahára jöttek - ez volt vmikor tegnap - most ott vagyok, hogy Agropromban lévõ Szemétdombra vezetõ Északi átjáró a miénk. Délit elfoglaltam. Erre utasított is. Most az van várjak még jönnek. Vártam nem jöttek. Azóa voltam Yantarban. Ott megcsináltam mindent. Járkáltam balra jobbra de azok csesznek jönni.
Jó dolgokat árulnak amúgy fosztogatók? Soha sem próbáltam még csatlakozni hozzájuk. Mindig beléptem rögtön a stalkerekhez amint lehetett.
Még az 4es patch alatt egyszer jöttek elfoglalni a raktárépületet. Be is települtek. Aztán elmentem máshova és jött az üzi a Stalker fõnöktõl, hogy vissza jöttek a banditák. Pedig vagy 10-12 stalker figylet már a raktárépületben.

Vissza teremni néha akkor is vissza teremnek ha ott vagy. Legalább is egyszer volt ilyen. Megkaptam, hogy foglaljam el bementem elfoglalás közben így ott termett a semmibõl egy bandita pont az orrom elõtt.
De volt úgy is, hogy elfoglaltam azonnal eltetette velem a játék a fegyverem és elkezdtek megjelenni a banditák. Akkor futás kifelé.
Tévedsz. El lehet foglalni végleg is, de akkor másképpen kell játszani.
Kordonban rögtön beállsz a stalkerekhez és nyomod a frakció küldetéseket, akkor és csak is akkor megy veled egy osztag elfoglalni és biztosítani az épületet. Beköltözik egy "vezetõ" is, és folyamatosan nõ az ott állomásozó csapatok létszáma.
Viszont kiesik az a kb 45k pénz amit a pendrive-okért fizet a fosztogatók szervizese, mivel már nem lesz kinek leadni a pendrive-okat.

Elfoglatam én már egy párszor. Jutalmat meg is kaptam. Engem csak az zavar, hogy ott van a küldetés vedd fel a jutalmad a banditáktól. Amikor annyi közöm van hozzájuk, hogy megöltem belõlük már... nagyon sokat.
Hogthar
És hát igen itt kimaradt a spoiler😄
Hogthar
a Spoilernek pont az a lényege hogy nem minden tagnak szólt pl ha a játék végével kapcsolatba van a kérdés te ne olvasd el mi lesz rá a válasz.
Spoiler tag? <#falbav>
Nektek köszönhetõen már hetek óta tudom a játék végét, akaratom ellenére. Tényleg ennyire érzéketlen bunkók vagytok, hogy szándékosan tönkreteszitek mások játékélményét?

Én elég illúzióromboló dologra jöttem ma má. A szemétdombon lévõ raktárépületet nem lehet végleg elfoglalni. Hiába foglalod el, a program álltal sugalltakkal ellentétben a Stalker frakció nem küld oda embereket, hogy megtartsák. A szolgálat sem. Viszont ha elhagyod a raktárépületet, automatikusan Fosztogatók fognak teremni benne. Persze csak akkor amikor nem vagy ott.

Úgyhogy ennyit a játék hatalmas új fícsörjérõl, a frakcióháborúról. Értelmetlen szélmalomharc, mert a fosztogatók mindíg újra spawnolnak.
Újabb óriási hiba az egyébként élvezetes programban. Sajnos nem az elsõ.

de végül is a végeredmény ugyan az <#law>
próbálj inkább a távolban, jobbról, a tetõrõl lejövõ strelokra figyelni (és a jobb feljõ sarokban lévõ piros állapotjelzõ csíkra)
feladatunk, hogy míg szemünkkel tudjuk strelok mozgását követni, innen a távolból megpróbálni a lehetõ legjobban meggyengíteni az állapotát a nálunk lévõ gauss puskával
amikor strelok már nem látható, mert a teleport takarásába kerül, akkor kell utánairamodni, hogy még a robbanás elõtt végleg megszûntessük a csodaképességét
ha nem basztuk el az idõt, pont elvégezzük a feladatot mire jön a nagy bumm ... the end ... és így jutunk át a SoC játékrészbe, amikor is a teherautón utazunk félholtan a viharos éjszakába és még mindig strelokra vadászunk