S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Artifact lelõhelyek
Az artifactok lila körökkel jelezve!

PSN ID: Lord_Mortanius

A vipert tuningold fel pontosságra, és 9x18-as skulóra, jobban aratsz vele mint a stukkerral. Rövid sorozatokkal az is épp elég pontos.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

A mocsárban a legelsõ küldetésnél találhatsz egy -2 rad artit, meg majd valahol még egy +20 kg / +3 radot - ez majd késõbb ha lesz elég -radod, akkor jól fog jönni. Dark valleyban találtam 2 -4 rad artit, meg egy 20 kg / +2 radot, mostmár 95 kilóval elfutkosok, gyalogolva akár 105 kilót is elviszek a kereskedõhöz. És még el se kezdtem a küldetéseket, Sidorovichal se beszéltem quest ügyben. Most pénzt gyûjtök a katonai bázis kirablásával, mocsárban cuccok eladásával. Bár a stalker ruha tulajdonságaiban kb. semmivel nem jobb az alap cs3 páncélnál, mégis megéri lecserélni, mert 5 artifact is belemehet (tuninggal). Késõbb majd seva, de ott még (ill. már, mert újrakezdtem masteren) nem tartok.

Feltuningoltam az obokant, meg a trs301-et is maxra, gyakorlatilag ugyanaz mind a kettõ. A kala picivel nagyobbat sebez (nem sokkal), a trs meg gyorsabb (szintén minimálisan). Amiért mégis a trs mellett maradtam az az hogy kimaxolva (szkóp + hangtompító) csak 3 kiló, szemben az obi 4.4 kilójával. Több fér a hátizsákba. Más jelentõsége nincs, a kala is pont annyira jó, hiába sztárolják annyira a trs-t.

Ott van a nádas szélén és az ócska detektorral is meg lehet találni.Sûrûn pittyeg...
Mr_no_NaMe
Az elsõ artifakt rögtön ott van, ahol a rengeteg anomália között át kell jutni a toronyhoz és jön a kitörés. Valahol a map elején kezd el pittyegni a detektor.
grebber
Én nem találtam még 1 artikaktot sem 😞

Next PC upgrade: 2022

Mr_no_NaMe
Ezeket a cuccokat csak a mocsárban találtad?
Lehet, de nem érdemes, mikor az 1. pályán is felveheted a legjobbat.

Lehet, de sokkal neccesebb.
Agropomnál már megy a trükk, hogy fel kell mászni érte a sziklára, mert lentõl nem jelenik meg csak ha egy szinten állsz vele.
(Asszem' korábban ezért sírt itt valaki, hogy a mûszer jelzi a relikviát, rajta áll mégsem látja<#hehe>)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

grebber
Az alap mûszerünkkel is lehet artifaktokat találni?

Next PC upgrade: 2022

Nekem 8 relikvia bújt elõ a mocsárból.<#vigyor4>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Ott vannak, a nádas szélén tekeregnek,ott futkároznak...
Ez érdekes,biztosan igazad van,én nem vitatom,de nálam sem jött sugárzás,amíg nem lõttem le mindet.Lehet,hogy ezért szívnak egyesek?
Mondjuk én kétszer kezdtem újra és mindég le kellet lõni az összeset a RELOADED-nél.
és azok is odajönnek??

Nem kell mindet, jön az elõbb is. Nekem csak 2-re volt idõm, inkább a cuccokat kapkodtam fel.

TSL16b
Nem jöttem rá, hogy mitõl esik szét a nyílászáró, unalmamban szétfaragtam a ládákat, aztán egyszer csak kinyílt. Máskor meg nem is voltam annyira a közelében, mert inkább a vasráccsal lezárt részen néztem körül, és közben történt valami (talán egy robbanás?), amitõl megnyílt. Lehet, hogy a szellem múlik ki ilyenkor, aki elõtte mindenfélével dobálózik.

Az nem számít,volt igen,mert a csóka a toronyból lövöldöz,de neked ha jól tévedek legalább 4-5 dögöt kell kinyírni,a lényeg az,hogy az összeset!!
Majd ezután jön a sugárzás...
de ott már volt egy csomo halott dög

Hát az bizony probléma,mert több dög van és mindet le kell vadászni...
lövöldözd a dögöket, jönni fog..

tegnap óta ott szívsz?? <#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nekem az elsõ küldetésben nem jön a vihar az baj lehet hogy csak egy ember él fenn a toronyban vagy az lehet baj hogy csak egy szörnyet öltm me

Az Army Warehouse-ba csak a Vörös erdõn keresztül lehet eljutni? Elõbb nem? A történet miatt nem lehet korábban oda menni?

hali
tegnap elküldtem privibe hogy honnan lehet leszedni de nekem megvan amugy
ha felveszel msn

Csak ott kell állni és kinyílik? Mi jön valami isteni szikra? Én már alárobbantottam de akkor se akart. Kábé mennyi ideig kell ott lenni?
Én már újra is kezdtem mert sok feladatot kihagytam és így profibban lehet kimeríteni a feladatokat,megint.
TSL16b
Fel kell menni a ládákhoz, van ott egy fémlemezekkel elzárt nyílás, ami valamitõl megnyílik elõbb-utóbb, ha sikerül addig életben maradni. Csak Terminátor-módban néztem, nem tudom, anélkül lehetséges-e.

Idõgyorsításra és egyéb csalásokra alkalmas megoldás a Cheat mod.

Mr_no_NaMe
Van már valami jó kis tweak sorozatbeállítás, amitõl lényegesen jobban megy a game legalább static lighton?
kösz

Ezek semmit. De a warez topicban minden pontosan le van írva.

<#violent><#lama>

és magyaroitásrol nem tudsz semmit hogy honnan lehet letölteni??

highlander15
Megvettem a játékot 8000 Ft-ért,és azt kell mondjam,nagyon megérte.Kapsz hozzá egy zóna-térképet és matricákat a frakciók jelvényeivel!!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Vki árulja má al a francba hogy honnan lehet letölteni hozzá magyar szinkront vagy magyarositás <#help>

FlyHigh
Jantrai tudós azt akarja, hogy menjek fel a tetõre a stalkerekkel, de én már egy katonai bázist tisztítok a vörös erdõn túl. Térkép sem hajlandó mást mutatni csak azt a jantrai tetõ részt, aktuális helyszíneket nem mutatja, ilyenkor mi van? Megcsináltam a tetõs részt mikor az volt a soron, aztán strelokot üldöztem, abszolút nem értem.

Thrash \'Till Death

sehogy <#nyes>

a huszadik próba után feladtam

Nekem nincs ott semmi. Bementem a végére, ott már nincs méreg, állok a végében de semmi nincs körülöttem. Te úgy jutottál ki onnan?
ha szembe állsz a létrával, pont mögötted van egy nagy zöld felhõ.

mikor próbáltam menekülni azok elõl a szarok elõl belementem, és egész hátul volt egy olyan gömbszerû anomália - remélem jól láttam

Hát én bolyongok ott de nem látok semmit. Merre van? Ha onnan ki tud vinni egy olyan teleport anomália akkor nincs gond a dobálókkal. Amúgy gyorsbillentyûn van a medkit és nyomom másodpercenként.
Ott ha kijössz és elfordulsz balra van egy vegyi felhõ.

Ha jól láttam abban van egy gömb alakú anomália mint a hídnál fent és sztem az visz ki.

De hogy ölted meg azokat a dobálózós genyákat?

Azaz. El kell menni balra egy zuhanyfélébe ott a tûzben van egy gránátvetõ meg nekem egy -6 sugáros artifact. Csak kijutni nem tudok.
Ahol le kell esni a deszkák közt?

Ott engem azonnal agyondobált az a két elektromos genya. Azokat hogy lehet kinyírni?

De a vegyi felhõben van egy anomália, belemész és valahova kidob - elméletileg.

Nem. Én Red Forestben járok. Az öreg elküldött a banditákhoz valami cuccért. Egy barlangon át kell menni aminek az aljában egy -6 sugárzásos artifact van. Onnan akarok kijutni.
Ha a Kordonba jutást kérdezed,azt is írtuk,hogy nem kell feltétlenül arra menni,vissza is fordulhatsz és más úton is be lehet jutni,nem csak a géppuskazápor elõtt.Olvass vissza,részletesebben is leírtam.
Valaki tudja hogy lehet kijutni a barlang aljából?
Köszi

Én is tegnap este,és mások is errõl írtunk egy rahedli HSZ-t.Olvasd már a fórumot...
abban a toronyban éppen meg kell "halni" (félig-meddig) <#conf>
...de ne aggódj, visszakerülsz a bázisra, ahol is egy szintel lejedd beszélni kell a parancsnokkal
Depridol
semmi különöset... lelõsz 1-2 disznót, aztán fel a létrán és várod a vihart, aztán összeesel, és újfent a clear sky bázison ébredsz...
azért elég érdekes h már itt elakadsz, mi lesz veled késõbb?

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Én? Szerinted ki magyarázta eddig hogy ne menj arra?

Forester után a rablókhoz egy barléangon át kell menni. Alul van egy artifact meg valami gránátvetõ, viszont kijutni nem tudok. Fent van egy haly ahol dobozok vannak, de nem tudom átlõni a falat. Van valakinek tippje hogy mivel próbálkozzak?