S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért nem sérültek mert elvileg idáig ebben a formában el sem juthatnál hiszen mikor nem éred utol õ felmászik valami tetõre és ott vége a játéknak feladat "végrehajtása sikertelen".De egyébként ez elég ritka eset,te vagy a második akitõl ezt hallom hogy itt beregad.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Végülis sikerült befejezni, de milyen hülyeség, hogy pont a játék végét baltázzák el. Mondjuk nekem máshol ragadt be a fickó, de a lényeg az, hogy nem volt nagy harc megvívni vele. Amúgy a földön meg hiába lõttem többi ellenfelet, nem sérültek.
Amúgy nagyon hangulatos volt a játék.

Sajna ez egy hiba a játékba ,én is így fejeztem be csináltam róla egy videót itt meg tudod nézni. http://www.youtube.com/watch?v=EUf0_1iJCg8
meg lehet igy is gyilkolászni végül is a végeredmény UA.

aha, köszi, de most mentem Kordonba és a PDA nem jelez semmit, hogy kik a haver frakciók és ki az ellenség...
Egyébként a játék milyen hosszú?

Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy a végén Csernobilban, mikor Strelok-ot kellene elkapnom, a fickó lent van az egyik platform alatt és be van ragadva egy elektromos anomáliában. Már odamentem hozzá (leugrottam az egyik függõhídról), belelõttem mindennel. Látszik hogy fáj neki, de semmi sem történik.
5let?

morphologu
Ahoz hogy csatlakozz azért tenni is kel valamit. Csináld meg a feladatokat amit rád biznak útánna lehet. Astalkerekhez elég hamar lehet, de a freedomhoz kicsit várni kell. de ha rákérdezel a fönöknél ugy is kiírja. Nem jelöli a fegyvereket vagy kereskedönél vehetsz vagy megölsz valakit melete van valahol de 50% hogy rendessen használható.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

MA 18.00 C.S HELYI HÁLÓZAT, HA VAN KEDVED GYERE RÉSZLETEK A MÁSIK OLDALON A #1146 HSZ-BAN

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok a frakciókhoz csatlakozni?
Mert én sehová sem tartozom...Illetve még azt akarom tudni, hogy a térképen nem jelöli-e a fegyverek helyét valahogyan...Mert van egy pöcsköszörû fegyóm, de harcolni elég vicces vele, mondhatni esélytelen...katonasággal meg pláne...

Köszi a válaszokat!

Nyugati-Bug a Narewen keresztül a Visztulába ömlõ ukrajnai-belarusz-lengyel folyó;
Déli-Bug, egy, a Fekete-tengerbe ömlõ ukrajnai folyó.

(ennyit a BUG-ról) <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Limanszk elõtt ha visszafordulsz (persze, ha jó sorrendben vállasztottál frakciót magadnak) és az elejétõl megint végigjársz mindent, sötétvölgyben már lesz "külsõváz" ruha

de nem sok értelme:
-nem nagy védelem
-ráadásul csak lassan tudsz menni benne
végre egy értelmes ember <#taps>
yess <#worship>
Végigvittem! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A vége eléggé rövidre sikeredett.. Nekem személy szerint Limanksz és a Kórház tetszett a legjobban, nagyon "hangulatos" volt az elhagyatott város. A kórház meg egyszerûen hihetetlen volt, kiváncsi lennék, miért süppedt le annyira a földbe az egész, és miért nem volt rajta a térképen? az se világos, hogy jutottunk el csernobilba.. csak belecsöppenünk a harcokba...ez eléggé összecsapott lett.

A vége meg kiakasztó, mi történik a stalkerekkel?:| És hova került Strelok?

belépsz a szolgálathoz, és máris tudsz venni

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hát hálózati játék és amik ott vannak xD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Milyen szerkóban csatornáznál?

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Valaki tud arra problémát hogy mikor csatiznék bármilyen szeróra akkor kiírja hogy kapcsolódás azt annyi csakis resetelni lehet...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nem találom seholse az exoskeleton cuccot csináltam freenél küldetéseket, dutysok fel sem ajánlanak küldetéseket, a kereskedõknél meg abszolut nincs...<#conf> Ötlet??

Mivel a SHOC ott kezdõdik ahol ez véget ér, nyilván csak 1 vége lehet.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

...és itt kezdõdik SOC Strelokként..

Na végig toltam, hát nem vagyok megelégedve a végével, nagyon el van harapva. Még egy párszor végig akarom vinni, mert most gyorsan végigszaladtam rajta, de ettõl függetlenül a vége nem fog változni, vagy több befejezés is van, vagy csak ez az egy fajta (a sok hulla között ájuldózós😄)? Most nem akarom leírni pontosabban melyik, nem akarom lelõni a "poént" másoknak.😊
Nekem nincs meg az eredeti, de majd tervezem, egyébként teljesen igazad van, amúgy ez a securom védelemnek egy továbbfejlesztett változata, hogy véletlenszerû hibákat "bugokat" tesz bele a játékba, és ez egyre több játéknál egyre idegesítõbb, hogy ha nem eredetivel nyomod aktiválod ezeket, és úgy lehetne ezt kiküszöbölni, hogy a crackar csapat végig nyomja vagy 5x a játékot, de mivel annyi ilyen van benne , meg nemtudod crack hba vagy tényleg bug e, lehetetlen annyi crack fixet gyártani, és mondhatja tényleg azt a játék forgalmazó cég, hogy ha tört nem teljes értékû a játék, egyébként az hogy nem lehet átjutni a kordonba, nekem is újra kellett kezdenem, az is crack hiba sok mással egyetemben, például nem tudom kinek csinálja nekem rengetegszer kilép a win-be és kiír egy exe hibát generált és elhullott, na az is mind crack hiba, úgyhogy eredetivel tényleg kevesebb a szívás

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

TEHÁT HOLNAP ESTE 18.00.KOR HELYI HÁLÓZATON RÉSZLETEK A 4123AS HSZ-BAN

én a 4 essel játszottam, és a KOrdonos fagyás elõjött..

feltettem az 5 öst visszaraktam a mentéseket és jó volt.

EMBEREK HOLNAP ESTE 18.00. KOR MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL EGY KIS LAN JÁTÉKRA RÉSZLETEK A 4123 HSZ BEN

Na én itt kezdtem elõször újra a játékot...

Miután utána jártam a dolgoknak, kiderült számomra,h a fél világ itt akadt el. Mondhatjuk bug-nak, de nem az mint ahogy a többi nagyrésze sem az. (A végén elmondom szvsz miért)
Szóval újra kezdtem a játékot, DE már mini image file-t használtam nem exe-t (érdekes módon a kezdõ pici kép is más lett), valamint aktiváltam a travelfix-et.
Ezután már simán át tudtam menni a Kordonba a muksóval, de csak úgy ha nem csináltam meg mindent a Mocsárban. Ha mindent kimaxoltam, akkor már nem mûködött. Ezután fel tettem az 1.05-öt félúton és el is jutottam sok napi játékkal a Vörös Erdõig, de ott már annyira súlyos problémák jöttek elõ (állást sem tudtam már visszatölteni),h inkább feladtam.

Megvettem a gyárit és elölrõl kezdtem az egészet 1.05-ön. Most Limanszk elõtt járok és eddig összesen 1x fagyott ki!

Na ennyit a bugokról. Ha van is benne bug, akkor az csak arról szól,h az 1.04 és az 1.05-ös kimentés mégsem annyira kompatibilis egymással.
Minden más csak a gyenge emuláció vagy exe gyártás eredménye egy bizonyos "törõ" csapatnál.
csak ez az egy befejezés van?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A harmadik ugrás után lelövöm a védelmét Streloknak és mennek az agymosóba?

broman191
Ha hülyeséget ír akkor minek...😄😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

és a spoiler taget bazmeg nem ismered, ugye? -.-

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

menjél le a metróba ... három megállónyit haladj az alagútban ... majd gyere fel megint a felszínre és mássz fel a toronyba ... onnan a drótkötélen csússz a reaaktor udvarára (udvaron nagy harc, de a reaktor büféjénél találsz javító embert is, így mindent helyretehetsz) ... utána menj be a vezérlõterembe (meglátod strelokot) ... vezérlõteremben kapcsold ki a fõkapcsolót (kinyílik egy ajtó) ... harcold végig a folyosót, majd a kiszakadt rácson menj be a sötét terembe ... itt kell strelokot lekûzdeni és elvenni tõle a csodatechnológiát, amit a hátsó létrán felmászva egy tetõre, azon végigszaladva eljutsz az erõmû széléig, onnan már csak szidorovicshoz kell eljutni a megszerzett cuccal ... és vége is a játéknak (innen kezdõdik a SoC)
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
nyíííííhaha-ha-ha <#hehe>
nem elég a radioaktív HULLAdéhegyek?
ember-döghalmazon szeretnél gázolni?
brutáááááál

amúgy annyiszor használjátok a bug szót (biztos ez a számítástechnikai nyelvezet jollyjókere) ... tudjátok egyáltalán, hogy mi valóban bug és mi egyáltalán a bug?

biztos ennek megoldására van a bug-atópor (!?) <#awink>

Hello! 1 nappal ezelött írtam le kb. ITT megtalálod amit keresel.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Valaki segítene abban hogy hol találom azt a halott muksót akinél a 3-ik pendrive koordinátái vannak?elõre is köszönet

broman191
Nem muszáj azokat sem használni, én onnan fejeztem be a játékot ahol kitettek a Gauss fegyóval...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Srácok este 6 kor hamachi 1.0.1.3.< Szoba Mozso666<jelszó<pitypang
CS helyi hálózat<szerver<Mozso66<jelszó<123> gyertek minnél többen vagy ammennyit elbír
Teszteltük mûködik!!!

A teleportokba kell belépni, sehol sem kell létrán mászkálni...

a végén eltévedtem az erõmûben. Merre kell ott menni, tudom hogy strelok-ot kinyírni és követni, de én eltévedek, egy idõ után nem tok tovább menni, lejutok a földre egy ilyen elzárt rlszre és kész nem tom merre kell menni. Valaki segítsen már légyszi😊, köszi
de szar vége van basszus...

Limanszktól egy nagy kalap szar sajnos... A legvége meg katasztrófa.. Fantáziátlan <#szomoru1>

Kár, mert szenzációs a játék, a frakcióharc, meg minden.. eljátszogattam egy hétig mire átmentem.

Ezt nem tudtam 😊 Engem mindíg átvitt a kísérõ a déli bázisról kordonba ezért nem is nagyon foglalkoztam a másik átjáróval.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Az átjárók csak az után nyílnak meg, amikor elsõ alkalommal átvitt a guide. Addig csak egy üzenetet kapsz, hogy kísérõ nélkül nem járható...

Nézd meg az elsõ épet! Kordonba nem csak a déli bázisnál tudsz átmenni.

Ha megfigyeled 2 db kék színû nyíl mutatja hol tudud elhagyni a mocsarat. Az egyik a déli bázisnál van (Ahol nem enged át téged valamiért pedig elvileg minden gond nélkül át kellene vinnie. Van elég pénzed mert ha 0 akkor szerezz pént mert ingyen nem visz sehova.Viszont át lehet menni a térkép jobb felsõ sarkában is ott is van egy átjáró kordonba! (kis kék nyíl mutat kifelé a mocsárból ott is el lehet hagyni a mocsarat. Próbáld meg ott hátha sikerül.

" Az útmutatót a csavargó árulja" A második képrõl valaki nem tudja esetleg ki ez a csavargó? Hol találom?

helló nekem az lenne a kérdésem, hogy azokkal a flash drive-okkal amik nem a fejlesztõ csávónak kellenek mit lehet csinálni

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Sziasztok.Nekem is az lenne a kérdésem h mit kell a déli faluban csinálni h a vezetõ továbbvigyen a kordonba,v a bázisukra.vagy ez játék hiba?? ha vki tudna segíteni légyszi írjon. Elõre is köszönet érte

Elkészült a flash drive képek magyar változata:

(Vannak még érdekes dolgok a fordításban mint pl. a
habar nevû valami. Az elmondottakból ítélve valamiféle
mûtárgy (relikvia)lehet.)

Fordította: Larissa az orosz bombázó <#buck> Nagy köszönet érte! <#eljen><#taps>

Mr_no_NaMe
Copjá pacit, ne ámuldozz hanem segícccsél xD
Na szerintem nyomom neki az uninstallt...mocsárt még talán meg is csinálom hajnalig :C
Nekem egy megoldás segitett "Uninstall -> Újratelepítés ( alap + v1.5.03 + v1.5.04 + v1.5.05 ). Mentések letörlése. Új játék kezdése. Probáltam a "travel fix-el, de csak ezzel a módszerrel "lett jó a játék".
a végén eltévedtem az erõmûben. Merre kell ott menni, tudom hogy strelok-ot kinyírni és követni, de én eltévedek, egy idõ után nem tok tovább menni, lejutok a földre egy ilyen elzárt rlszre és kész nem tom merre kell menni. Valaki segítsen😊, köszi
broman191
Az keményen bug lehet...próbálj elmenni arra amerre kellene hátha átenged ha magadtól kolbászolsz oda...de nagy az esélye hogy nem fog átengedni mert "még nem ismered az utat" lesz az indok...

Dj Tommy
Csak 2 lehetõségbõl enged választani a kordonba vagy a bázisukra vigyen, rányomok, hogy vigyen, de csak áll egy helyben, ez a gond :,-(

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX