S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuccccc olvasni? <#falbav>#falbav>
-feladatod a tábor mögötti mocsárban lévõ bodegában megpunnyadt fószertól elvenni a pda-jat
-nyereményed egy pendrive meg talán némi egyebek (de erre már nem emlékszem)
-ha lelövöd, akkor a javító ember és az igazi kereskedõ már nem lesz baráti hozzáállású, de az egy szintel feljebb lévõ parancsnok is pirosra vált
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(tudom, hogy oda kell menni, hozzá és beszélni kell vele, de hiába beszélek vele, nem csinál semmit, csak integet, vagy magyaráz nekem :S
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Azt vettem észre legutóbb, hogy a hullák eltûnnek. Egyszerre 4-5 embert lövök le, és sorba tûnnek el a hullák és csak a legutolsó hulla marad meg akit utoljára lõttem le. A többi holttest (tehát összes cucc ami náluk van stb) az elveszik...ez ellen mit lehet tenni?
A jutalom amit adott talán nem volt túl... jó. Alapból mikor én felvettem ezt a küldetést és egy darabig nem azzal foglalkoztam kiírta feladat sikertelen.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
amugy aki Limanska megy, elõtte mentsen, vegyen egy tartalék SEVA suitot, ugy elkerülhetõ az a probléma hogy lerongyolodik a páncél és nincs javitás :-)
fegyvernek meg egy AK feltuningolva 10 gránáttal, SZVD, és pisztoly..elégséges lõszerrel......................
Textúra hibák: Driver csere, catalyst bekonfigurálása normálisan, meg effélék. Ja el is felejtettem van egy rakás beállítás amit ha megváltoztatsz újra kell indítani a programot. (pedig nem írja ki. pl:texturák minõsége)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Végig velem volt mindkét feggyver és az AK-t talán 2x lehetett egyáltalán javítani, addig a TSR-t minden mûszerésznek oda kellett adni, aki útba esett, hogy valamennyire tartsa az állapotát.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Mert így elég gáz a gamma...
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Tudja vki hogy Ati X1950 pro videókártyán miéert hibásak a textúrák?(patck ok)
pl:nem látható a drótkerítés, nics álcaháló a tetõn....
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
épp most bukkantam rá én is, eddig nem nagyon vásároltam infókat pedig lám megéri!
Mert nekem mondta h itt a jutalmad és nem kaptam semmit...
Ezért sajnos kivégeztem a hazudós köcsögöt
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
most újrakezdtem mert kinyomtam, de most jobban koncentrálok a mellékküldikre,ingoványban a fejlesztõnek a harmadik pen drájvot hol találom, mert szinte minden küldit megcsináltam de nincs meg, hol lehet ilyen fejlesztés info cuccokra rábukkanni
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Szerintem nagyon fasza a Exoskeleton. Én golyóállásra tápoltam némi radioaktivitás védelemmel párosítva. 3 artifact elfér benne ami elég is. Futni nem lehet ami esetleg baj lehet de simán kompenzálja ezt ha az erõregenerálást választod a fejlesztésnél. Artifatc nélkül sem fáradsz el soha. Artifactokkal együtt 150kg a korlát amit kilehet húzni 160ra és így is simán mehetek a végtelenségig. SEVAnál pl már 42-45 kg felé rendesen fáradt.
Futás miatt alapból én sem akartam de mikor beálltam a freekhez és menjek duty-t ütni akkor a SEVA-ban úgy leaprítottak... Mondjuk utolsó fokozaton játszom de... Kell az a 70es golyóállás.
Bár még nem sokat mentem vele de eddig jónak tûnik.
feltettem a játékot,rá az 1.5.04es peccset,de mikor uj játékot inditom kidob betöltésnél vmi hibával
a bin/xrcore.dll szrakodik vmit
ilyenkor mi a teendõ? :S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nyírd ki õket és kinyílik
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
Beszélnem kéne Szaharovval de zárva van a labor ajtaja és nem tudok bemenni!!<#falbav>#falbav>
tudja valaki hova pakolja a játék a mentést?