S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a pénzt nem lehet visszaszerezni ... végsõ esetben költsd el a bolhapiac stalkerainál
van javítóember, aki történetesen az egyik csapattársad ... ha beszélsz vele az alsó fülön nem keresdekés, hanem javítás választási lehetõség olvasható
tuccccc olvasni? <#falbav>
tömeggyilkos <#violent><#guluszem1>
ne nyomd a stukkert az arcába <#vigyor2>
ha a remetére gondolsz, aki egy csatorna beomlott végében üldögél, akkor:
-feladatod a tábor mögötti mocsárban lévõ bodegában megpunnyadt fószertól elvenni a pda-jat
-nyereményed egy pendrive meg talán némi egyebek (de erre már nem emlékszem)
-ha lelövöd, akkor a javító ember és az igazi kereskedõ már nem lesz baráti hozzáállású, de az egy szintel feljebb lévõ parancsnok is pirosra vált
broman191
"Where can you lead to me?" és ott kiválasztod a célt. Ezúttal ingyenes...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Dj Tommy
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy konkrétan mit kell csinálni, hogy a déli tanyánál lévõ kísérõ elveszesen a kordonhoz?
(tudom, hogy oda kell menni, hozzá és beszélni kell vele, de hiába beszélek vele, nem csinál semmit, csak integet, vagy magyaráz nekem :S

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Mr_no_NaMe
Gyerekek, valami nagyon nagy bugba ütköztem O.o
Azt vettem észre legutóbb, hogy a hullák eltûnnek. Egyszerre 4-5 embert lövök le, és sorba tûnnek el a hullák és csak a legutolsó hulla marad meg akit utoljára lõttem le. A többi holttest (tehát összes cucc ami náluk van stb) az elveszik...ez ellen mit lehet tenni?
Van egy RPGje meg talán AK, OC és TRS talán. Fejlesztett állapotban. Plusz tudományos elsõsegély csomag.

A jutalom amit adott talán nem volt túl... jó. Alapból mikor én felvettem ezt a küldetést és egy darabig nem azzal foglalkoztam kiírta feladat sikertelen.
Az elkerülhetõ. A golyó már nehezebben.
Agropomban a föld alatti kereskedõ csávó miket ad? Mert én lelõttem, és most hiányérzetem van

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Téves...DirectX9 ben is látszik az álcaháló:-)) Radeon x1950 pro-val...
amugy aki Limanska megy, elõtte mentsen, vegyen egy tartalék SEVA suitot, ugy elkerülhetõ az a probléma hogy lerongyolodik a páncél és nincs javitás :-)
fegyvernek meg egy AK feltuningolva 10 gránáttal, SZVD, és pisztoly..elégséges lõszerrel......................
Álcahálót ne is akarj...csak dx10-ben van.
Textúra hibák: Driver csere, catalyst bekonfigurálása normálisan, meg effélék. Ja el is felejtettem van egy rakás beállítás amit ha megváltoztatsz újra kell indítani a programot. (pedig nem írja ki. pl:texturák minõsége)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

koschwarz
ilyen már a shoc-ban is volt nvidiával...újra be kellett tölteni a mentett állást<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A pénzed odavész, a cuccaidat tudod visszaszerezni csak...

Stimmel, csak épp 3x annyi idõ, mire lemegy az AK állapota 80%-ra, mint ami alatt a TSR már 50%-on sincs...

Végig velem volt mindkét feggyver és az AK-t talán 2x lehetett egyáltalán javítani, addig a TSR-t minden mûszerésznek oda kellett adni, aki útba esett, hogy valamennyire tartsa az állapotát.

nekem is 8.9-es driver, és teljesen rendbe van a game. Nagyon ritkán van esetleg az, hogy alt-tab után kicsit zizis, de semmi más

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Remélem adnak ki uj Patch-ot mert szerintem még az 1.505 is még néha buggal kifagy . Mihelyts kipofozzák egy kicsit a bugokat elkezdem nyomni a Clear Sky-t !
Van valahol részletes leírás a játékhoz ? Írjatok ha tudtok.
próbáljátok a legújabb drivert, nekem 4870-em van és semmi gond

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

kordonban a 2. az a katona bázis kapitányánál van. (orosz térképrõl tudtam meg), a 3. az pedig sztem szintén vmi megvett lelõhely kordon közepén.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

bandi007
Megoldás van?
Mert így elég gáz a gamma...
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Lehet radeon probléma, nekem 4870x2-vel is hibás az esõ textúrája, meg idõnként sávosan csíkozódik ez-az.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Ráadásul még az anomáliákat se bírja. SHOC-ban is a zöld tudóspáncél volt a legjobb, igaz hogy csak közepesen állta a golyót (mint a SEVA), de 90% resist mindenre, és futni is lehet benne.

bandi007
Hy all!
Tudja vki hogy Ati X1950 pro videókártyán miéert hibásak a textúrák?(patck ok)
pl:nem látható a drótkerítés, nics álcaháló a tetõn....

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

nagyon köszi!
épp most bukkantam rá én is, eddig nem nagyon vásároltam infókat pedig lám megéri!

namégeccer: Agropomban a föld alatti kereskedõ csávó ad valamit?

Mert nekem mondta h itt a jutalmad és nem kaptam semmit...

Ezért sajnos kivégeztem a hazudós köcsögöt

Viszont Kordonban még csak egyet találtam meg a háromból. Azt amelyik az ingoványból átvezetõ alagút kijárata fölött van. A többit eddig nem találtam meg pedig már minden infót megvettem akitõl csak tudtam.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Az ingványban a harmadik pendrájv pontos helyét a Lebedev fõkapitány szobája elött ülõ fickótól tudtam meg (Akitõl a játék legelején a PDA részletes bemutatását is lehet kérni!) Tõle is lehet venni információkat rejtett tárgyak, cuccok pontos koordinátáiról! Az összes infóját megvettem tõle (több is van neki!) és az egyik a pendrájvot rejtõ helyre mutatott! (Ameddig nem veszed meg az infót az emberkéktõl addig hiába keresed mert nem lesz ott!)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

a harmadik flash drive-ot én sem találom az Ingoványban

Nem tudja vki, hogy hol lehet találni 40 mm-es félautómata gránátvetõt? Bulldog 6 vagy mi is volt a neve a SHOC-ban.
helló valaki írta hogy vissza lehet szerezni a pénzt is amikor leütnek, azt pontosan hol

most újrakezdtem mert kinyomtam, de most jobban koncentrálok a mellékküldikre,ingoványban a fejlesztõnek a harmadik pen drájvot hol találom, mert szinte minden küldit megcsináltam de nincs meg, hol lehet ilyen fejlesztés info cuccokra rábukkanni

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

báttyó02
k köszi kipróbálom

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Az 5ös patch sztemn haszbál. Meg egy jó crack. Talán a gamecopyworld-ös reloaded cracket tettem fel. Én is jáûrtam úgy, hogy se vissza tölteni se új játák de hogy már miért is volt nem tudom. A számtalan egyéb hiba mellett erre már nem emléxem. De most minden jó.
A szabadság is ad adot küldetés megcsinálása után de az övék iylen butított verzió. Én a Argropromban a stalker bázison vettem. Vagy beálsz a Dutyhoz és megveszed náluk. Aztán ha nem akrsz náluk maradni esetleg vissza a stalkerekhez csatlakozol hozzájuk onnan meg oda mész ahova akarsz. Ha kellett vmi jobb én is így csináltam. Freebõl ki stalkerhez be dutyba be stalkerhez vissza freebe vissza.

Szerintem nagyon fasza a Exoskeleton. Én golyóállásra tápoltam némi radioaktivitás védelemmel párosítva. 3 artifact elfér benne ami elég is. Futni nem lehet ami esetleg baj lehet de simán kompenzálja ezt ha az erõregenerálást választod a fejlesztésnél. Artifatc nélkül sem fáradsz el soha. Artifactokkal együtt 150kg a korlát amit kilehet húzni 160ra és így is simán mehetek a végtelenségig. SEVAnál pl már 42-45 kg felé rendesen fáradt.

Futás miatt alapból én sem akartam de mikor beálltam a freekhez és menjek duty-t ütni akkor a SEVA-ban úgy leaprítottak... Mondjuk utolsó fokozaton játszom de... Kell az a 70es golyóállás.
báttyó02
-.-
mástól egyéb ötlet? pls

Nekem ezzel az alapjátékban is az volt a gondom, hogy... csúnya! Jó de csúnya. 😊
5öes patch van fenn. Értékeit tekintve egy két vonással jobb mint a OC-96.
Bár még nem sokat mentem vele de eddig jónak tûnik.
Megvenni boltban.

báttyó02
hali
feltettem a játékot,rá az 1.5.04es peccset,de mikor uj játékot inditom kidob betöltésnél vmi hibával
a bin/xrcore.dll szrakodik vmit
ilyenkor mi a teendõ? :S

Freedomnál, gondolom sok küldetés után, de nem éri meg, fos.

morphologu
Sziasztok, exos rucit hol, vagymikor lehet venni?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

jah thx közben már rájöttem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

amíg támadnak a zombik addig zárva van

nyírd ki õket és kinyílik

Kösz

Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)

Vki légyszi segítsen!
Beszélnem kéne Szaharovval de zárva van a labor ajtaja és nem tudok bemenni!!<#falbav>

c:\users\public\documents\stalker-stcs

hy all
tudja valaki hova pakolja a játék a mentést?

Ahol a térkép mutatja.

FlyHigh
Most végeztem vele, szerintem jó volt. Vége elég kemény volt stalker fokozaton healt nélkül, mellényem is 0.<#vigyor>

Thrash \'Till Death