S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig a kedvenc csúzlim 😞
vmi faq nincs esetleg? semmi eligazítást nem kaptam a játék elején
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Én a történetben most a Vörös Erdõnél járok,csatlakoztam a Szolgálathoz,és már egy ideje egy tuningolt Vintar BC-vel nyomom(hangtompitós sniper),alapból 10 es a tárkapacitása,kicsit gyengébb a sebzése mint az AK-nak,viszont halál pontos!Már a Kordonban lévõ stalkerek között is lesz egy-kettõ aki ien fegyóval nyomul,csak arra felé még nem kapsz hozzávaló skulókat!
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
A legjobb pénzkereset a kordon katonai bázis legyakása, cuccok eladása a mocsárban. Mindez már a játék elején elérhetõ. Itt beszerezhetsz magadnak fasza obokant, meg sok katonai eü csomagot. Kordonban a keleti kijáraton (alagút) gyorsan eljuthatsz a freedom bázisra (nem kötelezõ a garbaget útba ejteni), ahol vehetsz hangtompítót és szkópot (ha még nem loptad el a mocsárban a javítótól) a kaládra. Így már végig is nyomhatod a játékot.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Még egy ráadás ha el akarsz adni egy fegyverbõl 1 kivételével mindet, ami nálad van (a megmaradót használnád a továbbiakban+tuningolnád), akkor eladáskor egyenként add oda neki és azt tartsd meg, ami a legtöbbet ér, az van a legjobb állapotban és ha azt akarod max.-ra javítani, sok lóvét tudsz megspórolni, mintha egy jobban leamortizálódottat növelnél.
A fegyverekért kapott összeg minden esetben szánalmas, egy kirívó esetet találtam, a fosztogatós kereskedõt. Az kb: hulladék árban vesz át mindent (4-5 RU)
A fegyvereknek van állapot kijelzõje is (ha ráviszed az egeret az inventoryban, akkor az egyik csík az) és ez is befolyásolja az árát. Pld. egy AK full jó állapotban kb: 270 RU, míg lerongyolódva 150-200, de semmiképpen nem a teljes összeget kapod érte.
Két dolog miatt van így megcsinálva:
1. Érezd milyen szemétláda dolog a kapitalizmus (ukrán módra), szemét pénzéhes kereskedõkbõl áll a Zóna, mindent baromi olcsón akarnak megvenni, de te persze az értékéhez képest csak többért tudod megvenni. 😞
2. Mivel a játék tele van a hullák elhullott fegyvereivel kb: 15 percnyi játékkal meg tudnál gazdagodni, fõleg a késõbbi pályákon, mikor egyes csúzlik 10-12 ezreket is érnek, te meg akár 70-80 kg-ot is tudsz majd cipelni SEVA suitban + súly limit emelõ relikviákkal.. Az meg elveszi a dolog lényegét,h küzdj a túlélésért ! 😊
Ehhez még annyit tennék hozzá,h nem érdemes egy zsákmányolt fegyvert fel javítani a max.-ra aztán eladni mert az is totális anyagi bukás, csak add el úgy ahogy van, ér amennyit ér.
Relikviáknál van némi fény az alagút végén, mert Yantarban a tudós Szaharov majdnem a teljes értékét fizeti érte (pénze van, de segg hülye ha kereskedni kell...tudós), minden más kereskedõ kb: a felét adja érte annak, amit ér.
Relikviák megtalálásához adok egy linket, sokat segít.
http://stalker.heroesradio.com/Forum/viewforum.php?f=11
Itt a legelsõ topic-ban valaki szépen leírta,h mi és hol található, de érdemes a többi topic hozzászólásait is átnézni, mert sok jó dolgot írnak ezek a külföldi játékosok.
Nem minden anomália rejt magában relikviát, az elõbbi link segíteni fog ebben.
Asszem kimerítõ választ tudtam adni... 😊
A kereskedõk genyák, és szarul vásárolnak.. ez van
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
egy olyankerdesem lenne, hogy hogy tudnek sok penzt osszeszedi?
van egy barmilyen fegyverem, annak ha inventoryba megneyem az arat, monjuk 5000, de a kereskedonel meg alig akar adni erte 350-et...
mit csinalok rosszul?
relikvianal hasonlo. vagy rossz helyen akarom eladni, a rossz embernel?
esetleg van vmi terkep, hogy hol talalhatok relikviakat?
felszedtem egy led-es vagy milyen detektort, hiaba megyek kozel az anomailakhoz, meg se pittyen, a kijelzoen semmi jel
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
én beléptem, és azonnal tele volt a kereskedõ minden jóval..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
amikor a toronyban vagy és átszeretnéd kapcsolni a fõkapcsolót, akkor már nincs senki ellenség a táborban? (bal felsõ sarokban láthatod ha igen)...mindenkit ki kell nyírni, csak utána tudod átkapcsolni
ha mindent megcsináltál és ellenség sincs már, csak egy megoldás maradt: vágd ki a gépedet az ablakon <#eplus2>#eplus2>
Az a gondom/bajom hogy en a szinkronos 1.5.3-al tolom,és amikor át kell
mennem Agropeomba akkor az egész játék elkezd akadozni bugokat csinálni!
Valami tipp:? Így nem tudom vegig vinni 😞
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Olyan problem jött elõ h amikor a Katonai raktártelepen beszélni kéne a zsoldosokkal h lerohanjuk a telepet,a rádióadóért.Nah de nem bírom a zsoldosokat rávenni h jöjjenek...beszéltem az erdésszel,stb...nem tom mit tegyek...pls help!
Az a gondom/bajom hogy en a szinkronos 1.5.3-al tolom,és amikor át kell
mennem Agropeomba akkor az egész játék elkezd akadozni bugokat csinálni!
Valami tipp:? Így nem tudom vegig menni 😞
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
(utána a varjukat összeszedheted)
ha pedig egy mutáns anyadisznót fogsz lelõni, akkor sok-sok kismalac fog elõjönni a belébõl
negyedik rész pedig majd Bajkonurból indul és Gagarinnal (+bónusz pályán: Farkas Bercivel) fogunk kûzdeni a kozmoszban
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"