Új PS3 konzol érkezőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xbox360+komputer
xbox360+komputer
xbox360+komputer
Nem elég, hogy teljes mértékben egy kartell-monopóliumot akarnak szerezni az elektronikus szórakoztatópiacon, ráadásul már úgy gondolják, csupán bizonyos országok privilégiumának tekintik ezt.
Ez olyan hányingerkeltõ.
Ha megnézek egy játékból egy HDR-al megspékelt jelenetet, akkor a PS3-nak közel sincs olyan "életszerû" megvilágítása mint az X360-nak, pedig ez rengeteget számít a jó játékélményhez.
A másik gond a játékok hiánya... a Sony nekem ne 100 játékkal jöjjön ki, hanem 2-3 _jó_ játékkal (ami kb annyira ütõs, mint a Halo, GoW, Oblivion...)
Y
Fiúk irány a Sony bolt!!!
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
En probaltam ezeket az emus dolgokat, volt ps2m is tobb evig, vegul eladtam a gepet, es le is toroltem minde ps2 gamet, pedig egy ideig szorakoztam az emuval de csak egy nagy amatorseg az egesz, nem lehet rendesen pcn ps2gamekkal nyomluni.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Az XBox360 gyárilag szar
A PS3 se az igazi, és még drága is.
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Amig a meghajtot szabvanyos usb-s mass storage device-nak latja, addig minden gond nelkul mukodik. Egyebkent a beepitett merevlemeze is szabvanyos laptopos es kaphato konverter kabel kulso 3.5-os egyseg szamara. (ha az usb tul lassu lenne valakinek, vagy a kulso meghajtora akarja telepiteni a jatekokat)
Egyebkent europaban mar eleve a szoftveres emulatorral dobtak piacra, tehat itt soha nem is lehetett megvenni a visszafele teljesen kompatibilis verziot.
Szemely szerint ha ps2-es jatekkal akarok jatszani, akkor en inkabb pc-n teszem meg, ugyancsak szoftveres megoldassal. PS3-as jatek pedig nem tul sok van. (es az altalam kedvelt strategia es mmorpg kategoriakon belul pedig semmi)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem tudom, az USA-ban is ki fizet 100 dolcsival többet 20 GB-ért, plusz gyengébb PS/PS2 kompatibilitásért... Motorstorm ide vagy oda, ami 10-15 dollár. (Mondjuk a cikkben azért meg lehetett volna említeni.) Vagy a "kisebbek" is ilyenek lesznek most már ott is?
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
De jön a csomag az eu-ba is, a csütörtökön kiderül, hogy mikor.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun