29
-
onimusha #29 usa-ban 7%-os áfakulcs van, legalábbis texasban ennyi volt 2003ban amikor a sony digicam-em vettem :) -
vax #28 Az ár eltérés egy jelentős része az áfá-ban keresendő. Az Eu-s államokban ~20-25% között van, az USA-ban ez a felénél is kevesebb. Másrészt a vám-ban, az összefüggő fogyasztó csoportban, szállítási távolság, stb.... -
dez #27 Csak honnan veszitek ezt az elhanyagolást? Az európaiak láthatóan drágábban is megveszik, akkor miért adnák olcsóbban? Az amcsiban kevesebben hajlandók erre, illetve akit nem tántorított el az ár, már megvette. Azaz ott valószínű már kezdenek visszaesni az eladások, így hát nem volt más hátra, mint árat csökkenteni. Ez amúgy csak átmeneti, mert el fognak fogyni a 60GB-osok, és a 80-asok ugyanúgy 600 dollárba kerülnek... -
onimusha #26 figy HDR annyira nem buli engem most Colin Dirt-be nagyon zavar mert rendesen vakit :), PS3-ra meg majd jönnek jó game-ok csak még kicsit kell rá várni. -
onimusha #25 kiváncsi vagyok ebből a "száz új játékot is ígér a konzolra az év végéig" -ból mennyi lesz a rendes játék és a PNetworkről leszedhető vmi PS1 vagy egyéb akrád fos, Wii-re is bejelentettek egy rakás játékot év végéig aztán csöndben hozzátették hát abból 60-70% az régi szupernintedós/egyéb hülyeség, semmi baj azokkal sem, de ne vegyük azért már ezeket teljes játéknak, xbox live arcade-ra sem mondja senki, hogy teljes game :))) -
Ronny #24 Annak ellenére, hogy az EU a legnagyobb felvevő piac, mégis mindíg minket hanyagolnak el. Nincs annyi gerinc a kis geekboyokban, hogy ilyenkor példát statuáljanak? -
opeca #23 Nos, ezért hülyeség az USA-belieken és a japánokon kívűl bárkinek is támogatnia a konzol-piacot.
Nem elég, hogy teljes mértékben egy kartell-monopóliumot akarnak szerezni az elektronikus szórakoztatópiacon, ráadásul már úgy gondolják, csupán bizonyos országok privilégiumának tekintik ezt.
Ez olyan hányingerkeltő. -
dez #22 Tud HDR-t a PS3, kb. amennyire egy 7800GT. Csak alapesetben AA-val együtt nem megy, de állítólag megoldható. -
Yfel #21 Nekem még mindig a PS3 HDR megjelenítésével van bajom... valami szakértő mondja már meg nekem: ez most azért van, mert az XBOX-nak jobb a GPU-ja, vagy azért, mert a programozók még nem tudják rendesen kihasználni a PS3 képességeit (annyit tudok, hogy a PS gépeket nagyon nehéz programozni az XBOX-hoz képest)?
Ha megnézek egy játékból egy HDR-al megspékelt jelenetet, akkor a PS3-nak közel sincs olyan "életszerű" megvilágítása mint az X360-nak, pedig ez rengeteget számít a jó játékélményhez.
A másik gond a játékok hiánya... a Sony nekem ne 100 játékkal jöjjön ki, hanem 2-3 _jó_ játékkal (ami kb annyira ütős, mint a Halo, GoW, Oblivion...)
Y -
#20 Killzone2 viszont csak PS3-ra lesz!;)))
Fiúk irány a Sony bolt!!!
;) -
#19 hiba: ez sajnos nem igaz. amit pcre is kiadtak és konzolra is pl.: advanced warfighter-ek, rainbow six vegas LCD-n ugyanolyan szép mint pc-n és sokkal olcsóbb. majd ha a kibebafott gyártók olcsóbbak lesznek akkor megéri pc-t fejlesztgetni de addig a konzol viszi a prímet. ha most egy csúcskategóriás videokártyát akarsz az pont annyi mint egy konzol felturbózva, bill és egér átalakítóval és bármien usbés kütyüt kezel... -
#18 meg amugy anno regen, csodalkoztunk hogy micsoda grafika jol nez ki gyors stb hat persze konzol, de ma mar a pcre szebb gamek jonnek ki, es ha penztarca engedi gyorsak is :) -
#17 Azon tul hogy ma mar tenyleg mukodik ez a módzser marmint a ps2 gamek a pc-n tegyuk hozza hogy egy kalap szar, a gamek nagyresza nem muxik, ami muxik kifagy a menuben vagy inditasnal, persze megy egyket game de akkor is ugy fos ahogy van, arrol nem is beszelve hogy egyket jatekot meg atirtak pcre, persze GT4 meg tarsait nem, de arrol meg nem hallottam hogy vki PC-n mondjuk 1080i modban kepes lett voln futtatni GT4et.
En probaltam ezeket az emus dolgokat, volt ps2m is tobb evig, vegul eladtam a gepet, es le is toroltem minde ps2 gamet, pedig egy ideig szorakoztam az emuval de csak egy nagy amatorseg az egesz, nem lehet rendesen pcn ps2gamekkal nyomluni. -
#16 Pécén Ps2 játékkal? Ahoz kéne még egy két dolog. :))))) -
#15 Maradok a PC nél.
Az XBox360 gyárilag szar
A PS3 se az igazi, és még drága is. -
kvp #14 "Valaki próbált már csatizni külső vinyót USB-n a PS3-hoz?"
Amig a meghajtot szabvanyos usb-s mass storage device-nak latja, addig minden gond nelkul mukodik. Egyebkent a beepitett merevlemeze is szabvanyos laptopos es kaphato konverter kabel kulso 3.5-os egyseg szamara. (ha az usb tul lassu lenne valakinek, vagy a kulso meghajtora akarja telepiteni a jatekokat)
Egyebkent europaban mar eleve a szoftveres emulatorral dobtak piacra, tehat itt soha nem is lehetett megvenni a visszafele teljesen kompatibilis verziot.
Szemely szerint ha ps2-es jatekkal akarok jatszani, akkor en inkabb pc-n teszem meg, ugyancsak szoftveres megoldassal. PS3-as jatek pedig nem tul sok van. (es az altalam kedvelt strategia es mmorpg kategoriakon belul pedig semmi) -
TeDDyRuSh #13 Valaki próbált már csatizni külső vinyót USB-n a PS3-hoz? Me gondolkodok, ugynis a Plus-ban szokott lenni külső HDD 24000HUF-ért. Ja és 400 giga:) -
#12 Dexter RULLZZZ!!!! :DDD -
Zodd #11 Értelme talán egy kis XDR memória bővítésnek (512MB). És talán akkor lehetne használni mint ételmes általános célú gépecske. -
dez #10 Csak nehogy az legyen, hogy itt marad az ár, de már a 80GB-os vinyóval.
Nem tudom, az USA-ban is ki fizet 100 dolcsival többet 20 GB-ért, plusz gyengébb PS/PS2 kompatibilitásért... Motorstorm ide vagy oda, ami 10-15 dollár. (Mondjuk a cikkben azért meg lehetett volna említeni.) Vagy a "kisebbek" is ilyenek lesznek most már ott is? -
#9 Szabvány (mimás) HDD van benne... csak venni kell egy 20GB-os ps3 verziót meg mondjuk egy 500GB os vincsit és hopp bele lehet szerelni. Ha meg le van plombálva a gari miatt, akkor fel kell gőzölni a matricát aztán meg visszaragasztani -
neoG #8 omlett düfromááázs -
#7 Igen, annak mondják:) -
Flashy #6 lehet hogy ők az eredeti műszaki terminológiát használva oktetnek mondják? -
#5 Hülye egy nyelv a francia, ezt eddig is tudtam, de hogy még a byte-ot is képesek voltak valami O-val kezdődő szörnyűségre lefordítani... :D 80 gigás vinyó szvsz parasztvakítás, főleg ennyiért. -
#4 Kanada, you know. Franciák és angolok. :)
De jön a csomag az eu-ba is, a csütörtökön kiderül, hogy mikor. -
#3 Ha amcsiba készül egyenlőre akkor mit keres rajta ez az angol/francia leírás?? -
#2 de mintha ehez adnának egy játékot és ez egy kicsit kompenzálja az árkülönbséget -
Ronny #1 drágán mérik a gigabájtokat a sonynál.