Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kurucz22
😊 na meghalt simán a lángszorotol csak sok kellett neki.. nagyon sok, de ha még1x kikéne nyirni akkor kiprobálom a gázos izét is, köci😊

van 3 olyan hülyeség amibõl gáz jön elõ amikor meg akar harapni és ott a feje a gáznál lángszóró a gázba és bumm na ezt jópárszor megcsinálod és kész
kurucz22
na, elakadtam vmi hülye viziszörnyél.. nem akar meghalni, akárhogy fujom a lángszoroval, mit kell csinálni? plz help

volt már valakinek olyan hogy betölti a mentete állásást és nem tud mozogni de még az egére sem reagál semmit de még a fegyveren se jelzi ki hogy mennyi lõszer van benne ?
már túl vagyok azon a részen már a játák végénél tartok csak most egy kis kaja szünet van
DarkSector
De nehéz leszedni õket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azon a liftes részen én is túl jutotam elsõre azóta még nehezebb lett a játék most a barlangba szívok a bogarak miatt de azokat se nehéz legyûrni csak sokan vannak.
Mi a rákpöcst tudtok szenvedni azon a liftes részen?😊
2 géppisztollyal elsõre megcsináltam azt az egész részt...😊
Egyébként nem rossz a game aki túlteszi magát a gyér tájképen és a 2d-s forgós fûcsomókon még élvezheti is,nekem sikerült..Egyébként ha 2d,ha forgás...Szerintem ha nem arra koncentrál az ember csak rohan elõre nem néz ki rosszul😄
Az is jópofa volt (bár nemtom bug volt-e😊 ) hogy a T-rex tényleg nem vesz észre ha nem mozduunk...Hallottam hogy jön futottak a növényzabálók,álltam egyhelybe és eltotyogott mellettem a jóöreg jeeppusztító lakókocsikréme..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Prince23
Én már rég töröltem a gammát😄 Többek közt a mentési bug miatt is

grebber
Ez a liftes rész jó 2 napja itt szopok állandoan meghalok 1 szintel az uticél elõtt azt nincs lift 😞

Next PC upgrade: 2022

megoldva
kicsit elakdtam. amikor lesetem valami barlang rendszerbe a drága bogarakhoz és az a feladatom hogy keresem meg Saledet. át megyek a kõ hídon ami leszakad de a túl oldalon ahova mentem ott ilyen hülye sziklák miatt nem tudok tovább menni. ott merre kéne menni ?
Sehonnan<#nevetes2>Csak szeretne ilyen gépet<#nevetes1>Mondjuk én is<#taps>
Maxtreme
Mi abban olyan atomcsúcs? 😊

JackSparrow88
Egyébként csak annak mondom aki még nem tudja h ha felcrackeli a properes crackkel a razoros verziót akkor már lehet quicksave-elni, anélkül h utána bugzana, legalábbis nálam mûxik...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
anyád neoncsöves, honnan van ez a atomcsúcs géped? <#smile>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Snexi
thx <#worship>

vagyis átkapcsolod a gombbal

azzal a zárt ajtóval szembe van egy ilyen feljáró... fölmész ott van nyitva egy ajtó ott lesz egy szekrény azt szétlövöd azt mehettek 😊

Snexi
Amikor megyünk föl egy nagy liftel a társunak de az akna teteját bezárják.Leáll a lift,mutogat egy ajtóra a nyil de az zárva van,csak néha jön ki katona.Ott mit kell és hogyan? :😊

Maxtreme
Tegnap meglestem nálam mennyi az annyi :Ö
Elsõ indításnál pontosan 59 sec alatt tölti be a játékállást.
A halál utáni visszatöltés pedig ~ 19 sec-et vesz igénybe.
Szal nem tudom nálatok mi van 😊

Egyébkét tegnap végeztem vele.
Nekem tetszett... 1-2 résztõl eltekintve 😄

grebber
Nekem is nagyon sokt tölti be a mentéseket ez akkor idegesítõ amikor 10 percen belül meghalssz többször is na ott ki is lépek a gennybe fog várni a f...om.

Next PC upgrade: 2022

LoCk
Köszi.<#hehe><#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

DarkSector
Valójában 16.3, csak kell az alapnak, mert úgy veszi standard-be, hogy a c-re tezsed, ahol játék futtatása esetén nem árt minimum 1-1.5 gb hely. ezért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hi!
Probálta már valaki coop-ban?
megy hamachival?
Prince23
Razor1911

LoCk
Melyik verzió,ami jól mûködik?
Nem szeretnék fölöslegesen letölteni ekkora mennyiségü adatot.

Thx,

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Prince23
lol, az sok, szétcseszed a gépedet

Tatyla
az se oldja meg a problémát elhiheted én betegesen 2 naponta defragolok<#ticking><#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ettõl turokgyulladást kaptam oylan egyhangú:S
tonyr
naja meglehet...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maxtreme
Vagy tán nem ártana némi defrag 1-2 embernél..

tonyr
nekem cska a legelsö betöltés tart kb 1-2 percig, amikor a menüben a continue-ra megyek utánna már kb 15 mp a mentett állás betöltése...
talán azért, mivel 5gb a virtual memom? 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maxtreme
Megnyugtatlak benneteket 3-al is töltöget.. 😊

Nah jah nekem is ilyen arányban szokott tölteni 2Gb rammal... :/.Ezért (is) fogok mégegyet venni

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Snexi
2Gb rammal is tölt nekem ilyen 2 perceket...mire visszatölti a checkpointot az is több mint fél perc...

Legend Killer
lol, 18...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2.4 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB
Hard Drive: 18 GB Free
Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon x1300)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive (8X)

Kongy
MIN. GÉPIGÉNYT tudjátok?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tatyla
auto save on? akkor ne csodálkozz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mama2
Hát komolyan mondom, szétbasz az ideg. Felmegyek a liftel, lelövöm a csókákat, becsukódik a teteje. Ok. Kiszállunk. lelövöm a csokákat, felmegyek az emeletre, lelövöm a csokákat, szétlövöm azt a akumolátoros faszt, megyek le, lelüvüm a csókákat, beszállok a liftbe, elbújok, de még így is leszednek. És ami poén, hogy az elejétõl kezdi ezt a liftes dolgot, és hiába mentek(nem quick save, hanem esc-save), nem folytatja onnan ha meghaltam. De miért? Talán azért mert amikor beszállok a liftbe, csekkpont van?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince of Máté
Akinek ez nem éles az nem lát, vagy elfogult!
Nem tudom ki nagyítja majd fel még jobban a képet, hogy lássa a recéket, de ez mozgás közben abszolút nem érzõdik!

DarkSector
?

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a skorpiók nem jöttek be nagyon.A mik a kööepefelé vannak, úgy nem passzol a játékba, mint az elején a háttér.

Prince23
Ez gáz, ennyit róla...

DarkSector
ITT VAN KINAGYÍTVA EGY KIS SZELET A KÉPBÕL.

DarkSector
Várj akkor mondj te véleményt!
Hogy eredeti méretben lásd vagy kattints 2x rá
Vagy töltsd le és úgy nézd meg. Mozgás közben ettõl még jobb!!!

Íme:

alma2
Mast hogy a vegere ertem, batran mondhatom, egyre jobb lesz a vege fele, nem is birtam abbahagyni, aki tul tud lepni a 2d-s fuvon, ami csak az elejen van foleg, illetve ott feltuno, kap szebb palyakat is. A leheto chaingun, meg minden alien rajongonak nagy oromet fog okozni.
Nagyon jol fokoztak vegefele a nehezseg, es egyre izgalmasabb. Szerintem mar tobb eve is, volt annak hogy igy 2-3 nap alatt vegigjatszak egy fps-t, de ez megfogott. A fegyvereket nagyon jol eltalaltak benne, mindig akkor adja az ujakat amikor jol jonnek. Na jo nem dicserem tovabb, mert meg a vegen azt hisztitek mas jatekkal jatszottam 😊

szerintem

lehet éles ha 0 az egész ....
DarkSector
Igen ..... Motion Blur, vagy HRD.
Hívjuk aminek akarjuk, de nálam frankón éles minden.