Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de fullon csak olyan érdekes
DarkSector
Bocs nem akarok szemétnek tûnni, de benéztél valamit szerintem.
Eddig nem láttam nagyon unreal 3-at, ami a HL-nál gyengébb lenne pláne nem ez...és ebben nem a gyenge növényzetre gondolok, a félreértések elkerülése érdekében.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen! Van bár nem a szingle pályákat lehet vinni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Játszd minimum az 5. fejezetig.

DarkSector
Valszeg te nem fullon nyomod, mert én nem láttam recéket.

DarkSector
De zavar.

serito
Most néztem meg a gammát....gyerekek, 16GB 2008-ban és a grafika még csak a 2-3 évvel korábban készült game-ekét sem éri el. Pedig 1280x1024 Full AA/AF és ennek ellenére sem. Nagy csalódás...a videókban és console-on jobbnak tünt.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

áhhh. ez messze áll a gammától...
Prince of Máté
Ez pl ugyanaz, csak a nõstény.
ha jól tudom, a hímnek nincs taraja.

Legend Killer
Azt honnan lehet leszedni? Privátba tudnál segíteni ,vagy még fent van itt-ott?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

köszi!!!<#worship><#worship>

mama2
A francért nem izélibe:S. Na akkor:ilyen van.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2

mama2
Sirály, de a játékba nem ilyen van, hanem olyan mint ilyen:

Törölt felhasználó
A végén?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nagyon egyszerû! Mikor megkezdõdik a pálya szaladj a hozzád legközelebb esõ konténerekhez. Ott van egy shotgun, plussz lõszer. Elõször a nyíl másodlagos, robbanós hegyével osszad neki, majd a shotgunnal. Jópár lövés után lefekszik, odamész és késsel megtámadod!
És The end!
grizzly21
iszonyat sokat nyomtam a Turok 2 vel. csak roviden arra vagyok kivancsi..ez jo ?

zzeN
lõni kell, 1xer meghal😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Legend Killer
link

#819 ászos.... hajj honnan is ismerem 😄... JP sorozatok vmelyikébõl.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince of Máté
Eze, de meg ne ijeggyé

Nyomjá...<#hehe><#hehe>

Legend Killer
A regény már készül. Ha érdeklõdés van iránta, nyomok1linket.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A T-REX-et hogyan kell kinyirni, csak szaladgálok lövöm mint állat de csak jön utánnam???

Köszi!!

Az nem zavar, hogy a HL2 4 éves játék?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince23
Lol...

mama2
Poén az, hogy amint felértem a liftel, a lõszerem elfogy. Késsel kéne nyomulni dehát mire odaérek, leszednek hátulrol. Amúgy melyik a raptor? Az a kék, amelyiknek ilyen toll van a fején?

Prince of Máté
Ahol most tartasz, az az egyik legidegesítõbb rész:/
Szerintem nagy faszság volt bele tenni azokat a részeket, ahol 200 katona ellen kell nyomulni egy gyárban, sokkal jobb az mikor dínók ellen megyünk a szabadban!
Viszont az utánna való részek már nagyon királyak!

Fehercsoki
Van.

Üdv! Van a PC-s verzióban COOP mod?

és csak nehezebb lesz a játék bár ha bele szoksz hogy hogy lehet a dinókat a katonákra küldeni akkor könnyebb lesz egy kcisit
mama2
A faszomat. Ez még így normalon is bitang nehéz:S. Újra kellett kezdenem a pályát, mert véletlen megnyomtam a quicksavet.:@.

ez igaz a kést nem kell újra tölteni mint a fegyvereket
alma2
Aki a rem unalmas Jericho-t kepes volt vegig tolni, ez kb 100x valtozatosabb jatek minden szempontbol. A legjobb moka kessel vegigrohanni a dinok kozott, hatasosabb mint barmelyik fegyver 😊

szerintem

Törölt felhasználó
Errõl beszéltem. Használtad a quicksave-et, és mivel hibás a mentés most nem is fogsz tudni továbbmenni.
Restartold a pályát.
mama2
Én ott tartok hogy a liftel kell felmenni valahova, de állansóan meghalok, mert mire felérek, elfogy a lõszerem, és késsel kellene nyomulni:S.

Merre menjek???----->#797...<#help><#help>

bajgunar
Háát DarkSector te is atom vagy ám.
HL2 grafikáját nézve sokkal szebb, nem vagyok elfogult, de látom a különbséget.
PL a Halál a kémekre címû orosz remekmû is 100x szebb, mint ez, és nem 15 Gb, és nem igényel atomerõmûvet.
Ez most megint azért van, hogy a sok láma vegyen uj konfigot, hogy elinduljon neki.
Jah és igen, nem a konfigommal van baj, hanem a te szemeddel.
Nem zavar téged, hogy 60Hz-el megy a monitorod?
Akármien 3D-s alkalmazást elinditasz, a vindózod visszavált 60Hz-re, ha nem fixálod valamien progival.
Ujabb driverekben már benne van a fixálási lehetõség.
Prince of Máté
de, fõleg amikor a T-rex ellen kellet futnom 😄
ma elég sokat nyomtam, és egy új dínóval is találkoztam (ami a falon is tud mászni)

G.I.JOE
Én ezt megoldottam negyed órában! 😄

G.I.JOE
Ott van a nevem mögött.
Benneteket nem zavar(t) hogy nem lehet futni?

szerintem is jó játék. csak az a vicc hogy néhol a dinóknak több az eszük mint a katonáknak
Innen merre kell menni, használtam a quicksavet, mert lelött a helikopter, visszatöltött és senki nincs a pályán...merre???

Szerintem is nagyon jó game, nekem tetszik....

mama2
Megoldottam. Amúgy razort szedtem. Felraktam, elindítottam, kipróbáltam és:<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>. Isten ez a játék. Lelövöm a raptort, elkezd rángatózni, majd kilehelli a lelkét😄. KURVA JÓ. A napfény megcsillan a dínók vérén😄. Kurvajó, tudtam hogy érdemes leszedni.

ez az a tipikus fajta jaték amit kipróbálok és aztán hónapokig áll a vinyón és 1xcsak uninstall 😄
Prince23
Unreal 1.2-nek inkább lol

Maxtreme
Jelen esetben ezek szerint nem..

Legend Killer
Elkezdtem írni egy dinós regényt, remélem jól sikerül.

Na lejött. Csak az AA t hiányolom megintcsak, de hát jellemzõ az unrealra. Eddig csaka rainbow 6 2 ben csinálták meg... Kicsit egyhangú a játék. Elég régimódú stílusa van. Unreal 2.0 nak elmegy max..
DarkSector
Jah de akkor miért van INT?
Az nem a feliratok mappája????

DarkSector
Mert magyarul jobb, meg mert úgy szebb a menü, igen!
Unreal 3 ha magyarul megvan, akkor onnantól kezdve, mintha nem is hallottam volna semmit és értelmetlenné válik a hozzászólás.
Mert ugye UT3-ban mégcsak single sincsen nemhogy történet.
Jah hogy van Camping, amit singleként emlegetnek, háát...nem ez a multis szintek és ellenfelek sorozata, egy két ingém átvezetõvel. Ugyanaz az arénaharc.<#fejvakaras>nem?