1288
  • LoCk
    Manapság már nem egy játék használ game közben mélység-élességet.
  • LoCk
    Hat nem tom en csak az átvezetőkben láttam, ilyen kinézetet.
    Nem is lenne amugy rossz game, ha egy kicsit ramentek volna a texturakra is, meg egy-két apróságra.
  • cicai
    megpróbálom
  • Prince of Máté
    A játékban is ilyen, csak nincs benne a képmosódás (depth of field)
  • Prince of Máté
    A bannerek általában szélességre mennek ki :/
    Egyébként szép kép, és jó is lenne ha megcsinálnád olyan képarányra kb mint a mostani banner.
  • LoCk
    Ilyennek kellene lennie a grafikának végig,de sajna csak az atvezetőkben látni néha ilyet..
  • cicai
    milyen lenne ez bannernak?
  • Prince of Máté
    Hogyha segítesz beállítani azt a kurva Hamachit, akkor szívesen játszok veled!
    utoljára novemberben próbáltam, ugyanaz volt mint régen:
    A többiek látják a szerómat ha én hostolok, de bekapcsolódni nem tudnak, én pedig nem tudok joinolni, mert nem találja szervert.
  • DarkSector
    Gyertek ide VERSUS van!Legjobb ha 1.0.1.3-as hamachi-val jöttök.
    Szoba: Turok SG
    Jelszó: turok
  • shrike7973
    Nekem elindul csak lagzik mint állat.
  • davidka003
  • davidka003
    Nekem el se indul. Köcsög Ageia hibára hivatkozik, de már 10-szer újraraktam és nem megy. 2xDVD5-ös verzió Vitality crackkel.
  • shrike7973
    De mivan most ebbe a játékba senkinek sincs lagghibája? Esetleg rosszat szedtem? Razor 1911 es Turok, moobs.hu-ról...
  • HoReSz1975
    Nekem csak a Proper Vitality indult el Vista Ultimate x64 -en
  • davidka003
    Nem indul el a játék.
    General protection fault hibát ír ki.
    Mi a fenét csináljak? Már az Ageia drivert is 10-szer újraraktam, de nem megy.
  • Legend Killer
    Zöld Halál - dinós regényem... véleményeket pls :D
  • kurucz22
    na, lerobbantottam a fél agyát és zuhanyoztam egyet a vérébe, happy end:)
  • kurucz22
    jajo, megvan
  • kurucz22
    na most a végén miután megkéselem azta kane-t vagy kit, jön egy t-rex, azt hogy kéne kinyirni? arra rájöttem hogy van aza rakétavető vagy mi amivel kane hajóját is kellett leszedni, de mikor odameek megesz aza hülye trex..
  • neptum
    főleg ha a végén csinálja ezt amikor az ember már érzi hogy közel a vég játák és ilyenkor jönbe egy nagyon zavaró bug
  • kurucz22
    nem értem hogy adhatták ki igy ezt a játékot.. kijavitanák a bugokat egész jo lenne, de igy azér elmegy a kedve az embernek..
  • neptum
    igen ez van nekemis de ha arra mész hogy load előröl kezded a pályát de reagál Turok a mozgásra meg mindenre de ha meghalsz megint azon a pontontúl és vissza rak megint nem reagál semmire
  • kurucz22
    áá
    hihetetlen.. végig egész jol ment, néhol volt 1-2 bug, de igy már játszhatatlan..

a vége fele mikor a lávás rész után megyek, és a sniperes havert fejbetalálja egy ijvessző.. na ott utána meghaltam és visszrakott az elözö checkpointhoz, amivel nem lenne baj ha utána lehetne irányitani.. semmire nem reagál bevan akadva, de maga a játék az megy, mer a láva folyik, az emberek pofáznak csak én nemtom irányitani.. aszittem h ez ilyen egyszeri hiba, hát mentem elölröl a lávás elejétol.. megin ugyanaz..
  • DarkSector
    Nem XP
  • strebacom
    Nekem anno a Crysis csinált ilyen a 8800GT SLI-vel, driver hiba volt...
  • neptum
    nálam a végén adta meg magát a játék
  • Prince of Máté
    Na én most ott tartok, hogy megöltem az első T-rexet, és mire felébredtem este lett...
    Na itt kezdődik a baj, ugyanis ilyen a kép:

Így pedig nem tudok felmenni sehova mert leesek!
    Hozzáteszem, hogy csak ezen az egy pályán ilyen, eddig sehol sem volt semmi problémám!

Horesz, nálad valami gond lehet, ez tuti nem high...
    Ez valami ultra low lehet!
    Nálam ilyen mediumon:

• farad66
    Nem is rossz ötlet,én is veszek egy bárhűtőt a gépemnek!
  • neptum
    nálam szebb az egész és Mediumon van minden
  • HoReSz1975
    Hát mit mondjak, egyedül a grafika a gáz, a többi rendben lenne

Pedig fullra van állitva minden

A vér olyan mintha paintball FPS lenne
  • neptum
    hogy rohadna le a játék készitő keze pont a játék végén nem akar menni semmi betöltöm és kész mozdulni nem tudok csak arra regál ha kilépes Esc és kész valakinek nincs egy mentése aról a pontról amikor valami lávás részután járok és a T-rex megint megjelenik és a Sniperes fickóval lesz valami ?
  • shrike7973
    Nem lehet hogy vista kéne? Neked is az van..
  • HoReSz1975
    Kiváncsi vagyok, mert nekem a Razor1911 -es verzió nem telepedett fel vista x64 -re, de most ez igen Turok.PROPER-ViTALiTY
  • shrike7973
    Kössz, énis rájöttem hogy géz van.
    De mégis mi? A vga-ról honnan tudhatom hogy szar?
  • DarkSector
    Ott valami gáz van akkor.
    Nálam mindn játék tökig húzva megy 1680x1050-ben.
  • shrike7973
    Hali!
    Feltettem ezt a játékot is de mostmár tököm kivan hogy szinte bármit felteszek, szaggta, kivéve a cod4.
    Ittvan ez a játék, magát elve maximumra rakja, elején sokáig nem is megy 60 fps alá, de később olyanokat laggolok hogy az hihetetlen. 1 napos az xp-m. Heroes of might and magicet is ha odlalra forditom a kamerát hogy benn legyen a pálya kapok 8-11 fps-t. Mi lehet a baj? ELromolhatott vmi a gépemben, vagy már elavult?
    965P S3 gigabyte rev 3.3 F12 bios
    Core2Duo E6320 (2,66 ra tuningolva is fennáll a dolog)
    Asus 8800 gts 640 mb (attól félek ezzel lesz baj, használtan vettem)
    2 GB 2*1 Kingmax ddr2 800 mhz
    Asus 450 w táp
    Ami még hozzájön hogy még most ráadásul egy gamer xp t tettem fel és ez sem segit rajta, pedig codba jó 50 fpst ráad (140 helyett 190 pl).
    Asus driverét használom, 169.21.
  • neptum
    a #884 hsz-re valaki nem tud megoldást ?
  • neptum
    igen Kane-t kell elkapni aki "mestere" volt Turoknak
  • DarkSector
    Nekem a human-okkal több bajom volt, mint az alienekkel.
  • grebber
    Lehet valamit benéztem de akit elvileg el kell kapnunk faszit nem az van a visszaemlékezésekben aki tanitgatott minket a dolgokra??