Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
New movie 1
New movie 2
forrás:cybergen....
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mert költözünk.de megszerzem akkor egy havertól,vagyis megmondom neki hogy szedje le.de sztem fogg CSúszni,ne legyen igazam.
hát igen,megjelenés mikkora várható?
a Juressic Park játékban jó lenne(FPS)-ben persze,csak a sziheten és minden Dinó ott lenen,menne az élet,Velociraptor növényevõket támadna,és a fák közûl egy Brachiosorus bukkana fel😊
de hátha jó lesz a Turok,de a T-rex ígéretesnek tûnik!

Ezt meg kipróbáljuk 😉
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nekem annak idején a trespasser volt a kedvencem, de ahogy nézem ez egy picit más stílus lessz, de azért várom <#buck>#buck>
Forrás: Worthplaying
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Megjelenik PC-re:
A játékban egy távoli bolygóra vezet utunk, ahol egy veszélyes szökevényt kell elkapnunk csapatunk segítségével. A dolgok azonban ennél sokkal bonyolultabbak, ugyanis a bolygó õslakóival, a dinoszauruszokkal is szembe kell szállnunk a túlélés érdekében. Ha hihetünk az eddigi híreknek a mû multiplayer része sem lesz kevésbé érdekes. Tizenhat fõs csapatokban irthatjuk majd egymást és a dinoszauruszokat PC-n és konzolokon egyaránt.