Turok Rebirth

← ElőzőOldal 26 / 26

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Amúgy a videó végén nics pc-s logo és 2008 február 5.-e van irva!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Jézusom az a legrosszabb választás az a shotgun ami csak lehet édes istenem kb 100 lövésbõl meg is ölt valakit! Csak ez az 1 fegyver van a gamebe vagy aki játszott az dankoros hogy nemtalálta a fegyverváltás gombot? Ilyen videokkal csak felidegesitik az embert!

hentelõs gáma lesz sajna, pedig én jobban szerettem íjjal nyíllal menni

"Jól halad a Propaganda team keze alatt formálódó Turok Rebirth fejlesztése, errõl tanúskodik a sok mostanában megjelent kép és videó is. A next-gen Turok Turok Rebirth a nem túl távoli jövõben fog játszódni egy frissen felfedezett bolygón, ahol egy speciális kommandó egy szökött bûnözõ után kutat, amit a bolygón élõ õslények igencsak megnehezítenek. A játék megjelenése PC, Xbox360 és PS3 platformokra várható valamikor 2007 õszén."

New movie 1

New movie 2

forrás:cybergen....

Scottt
Jónak látszik

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hát ezt az infót irják: "Tizenhat fõs csapatokban irthatjuk majd egymást és a dinoszauruszokat PC-n és konzolokon egyaránt."

grebber
Ezt tuti hogy lesz PC-re?

Újabb E3 Videók!!! nyam, nyam....

Igen valóban azt használja!!

Köszi jó lett ha találok majd másik szebbet akkor váltunk!!<#worship><#worship>

Picizöldfül
mien motort fog ez használni? sztem a videóból leszûrve az Unreal motor...

jó lett! na de most megyek fekszek le,hellosztok!

gz8
Így jó lett? Kipróbáltam a #14-essel is, de az elég nagy bannernek. 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

ez jó lenne!

1nek megvan a posztere 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kösszi,akkor nem lessz netem sztem<#shakehead><#shakehead>
mert költözünk.de megszerzem akkor egy havertól,vagyis megmondom neki hogy szedje le.de sztem fogg CSúszni,ne legyen igazam.

Kicsit lentebb minden le van irva-#7.....<#wow1>

<#vigyor3><#vigyor3>
hát igen,megjelenés mikkora várható?

Hú te már nagyon beleéled magad, na majd meglátjuk a gamet, remélem "fosatós" lesz!!

szintén,király lenne😞van ott vmi a szigeten mondja egy csávó benne😊
a Juressic Park játékban jó lenne(FPS)-ben persze,csak a sziheten és minden Dinó ott lenen,menne az élet,Velociraptor növényevõket támadna,és a fák közûl egy Brachiosorus bukkana fel😊
de hátha jó lesz a Turok,de a T-rex ígéretesnek tûnik!

Vagy ezt bannernak légyszi!!!

Ja én is, de azóta is vadászom a magyar feliratos változatot, de hiába!!<#rinya><#rinya>

király,nagy Dinó rajongó vagyok,kár hogy nincs sokk ilyen játék! a King Kong-ot is a REX miatt vittem😊

gameplusz
Turok 1&2 forever =)

Ezt meg kipróbáljuk 😉

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Még egy pár Turok videó:

Link!!

w77d
vééégre egy jónak ígérkezõ dínós game<#taps><#taps>
nekem annak idején a trespasser volt a kedvencem, de ahogy nézem ez egy picit más stílus lessz, de azért várom <#buck>

Turok - élet-halál harc egy dínóval:

tovább------->

"A Turok sorozatot minden bizonnyal sokan ismerik már. Az utolsó következõ generációs epizód nevét a közelmúltban Turok Rebirth-re módosították. Ennél sokkal lényegesebb információ is érkezett, amely szerint a Disney Interactive Studios legfrissebb játék listáján a Turok Rebirth megjelenésénél 2007. szeptember áll."

Forrás: Worthplaying

Harly18
Végre megint egy jó kis Dinós lövöldözõs.... 😊 Remélem eléri legalább a King-Kong színvonalát a játék...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Ezt esetleg bannernak aki be tudja tenni:

Alwares
Nem simán Turok lesz a neve?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Gabesz amd64
ez új lesz?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Szerintem érdemes már ennek is topicot nyitni a játék cime : Turok Rebirth

Megjelenik PC-re:

A játékban egy távoli bolygóra vezet utunk, ahol egy veszélyes szökevényt kell elkapnunk csapatunk segítségével. A dolgok azonban ennél sokkal bonyolultabbak, ugyanis a bolygó õslakóival, a dinoszauruszokkal is szembe kell szállnunk a túlélés érdekében. Ha hihetünk az eddigi híreknek a mû multiplayer része sem lesz kevésbé érdekes. Tizenhat fõs csapatokban irthatjuk majd egymást és a dinoszauruszokat PC-n és konzolokon egyaránt.

← ElőzőOldal 26 / 26