Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem lógok mindig a fórumon inkább játszok.
A Razort meg miért nukolták azt vittem végig semmi baj sem volt vele.
A Razort meg miért nukolták azt vittem végig semmi baj sem volt vele.
Ilyen hosszú?xD Pedig azt hittem hogy a hosszúsága miatt 12.5GB mert a textúrûk miatt nem lehet 😄
Ha jobban elolvastad volna kommentemet, akkor tudhatnád a gépem valmiért bekreppált és lefagyott, azért ekkora láma nem vagyok, h telepiteni sem tudok lol
Tegnap leszedtem a Razoros verziót.Feltettem kipróbáltam hogy fut,minden OK volt.Ma láttam hogy van Vitalytis crack.Leszedtem bemásoltam oda ahova kell, indítom a gamét és lám:
General protection fult!
History:Adres=0x48dfa0 (filename not found)
Address=0xa9fe66(filename..........)
Address=0x9f8734(filename........)
RegisterWaitForInputIdle()Addres=0x7c816fd7(filename..........)
Do you want to submit a bug report about this?
LOOOOOOOL!!!!!!!
Utána visszaraktam a Razoros crack-et és ugyanaz.
Most újratelepítem azt meglátjuk hogy elindul-e.
General protection fult!
LOOOOOOOL!!!!!!!
Utána visszaraktam a Razoros crack-et és ugyanaz.
Most újratelepítem azt meglátjuk hogy elindul-e.
For the Empire!
Nah végigvittem, és azt kell mondjam grafikát leszámítva nagyon jó volt, a játékélmény is sokkal jobb mint a Vegas-ban.
Öcsém, most meg telepiti normálisan, már a 2. dvd-t kéri... most akkor mondjátok meg mi volt ez az elõbb nekem?
Bár a gépem igen érzékeny ha mobilt tartok az asztalomon, épp ismerõsöm átjött és õ lettet az asztalra a mobilját a gépem mellé, már nem akartam rászólni,, lehetséges, h a mobil zavart be? vagy az hogy USA helyre állítottam be e területi beállítást? 😮OOOOOOOOOOOOOO Ez örök rejtély számomra
Bár a gépem igen érzékeny ha mobilt tartok az asztalomon, épp ismerõsöm átjött és õ lettet az asztalra a mobilját a gépem mellé, már nem akartam rászólni,, lehetséges, h a mobil zavart be? vagy az hogy USA helyre állítottam be e területi beállítást? 😮OOOOOOOOOOOOOO Ez örök rejtély számomra
Alul van,alsó sor.
Elõször az USA/canada (english területet választottam, most pedig english (sima) vagy is az United Kingdomos területi beállítást választottam... még telepít:S
NYugi Herceg menni fog az! 😊
Nekem nem ez a gond.De már párszor leírtam.De mindegy már nem izgat annyira a dolog.Ha nem indul,nem indul.De azért köszi azoknak akik probáltak segiteni.<#worship>#worship>
Még nem töröltem, meggondoltam, még egy esélyt adok neki installal kapcs, de ha így lesz, akkor delete
hát akkor inkább leszarom...
nem nagyon...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Na lejött teljesen ez a sz@rgeci, úgy fel húzott mint állat, szal:
Telepítem, ok, felteszi az ageia drivert, ok. viszont a telepítés felénél kifagyassza az egész xp rendszert, semmire sem reagált, így restartoltam: bejött a kékhalál, majd bejött a rendszer és töröltem Turok 2008-at, kukába vele... ennyi volt mára a razor1911 törésbõl.
vkinek volt ilyen gondja?
Telepítem, ok, felteszi az ageia drivert, ok. viszont a telepítés felénél kifagyassza az egész xp rendszert, semmire sem reagált, így restartoltam: bejött a kékhalál, majd bejött a rendszer és töröltem Turok 2008-at, kukába vele... ennyi volt mára a razor1911 törésbõl.
vkinek volt ilyen gondja?
Én csak azt nem értem konzolokra mértudják megcsinálni a jojátékokat jól PC-re meg mér cseszik el?
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Hát nem tom,én láttam teszteket (pl Game Over-ben) és ott azt mondták hogy jó.Majd kiderül,volt már hogy tetszett egy olyan játék ami másoknak abszolut nem
Az eddigi vélemények szerint tényleg lehet le se töltöm, esetleg akkor ha kijön egy jól becsomagolt verzió.
Ez a játék süllyesztõbe kerül, biztos bukás lesz...valószínû az év bukása.
Ez a játék süllyesztõbe kerül, biztos bukás lesz...valószínû az év bukása.
Qwerty4
Én megértem a fejlesztöket a játékot illetve a grafikát lebutitották azért(wazze) hogy a gyengébb konfigokon is jól fusson, és ne sirjon az a sok ember akinek nem telik(mint nekünk) jó gépre, tehát megértem .....úgyhogy senki ne verje itt magát mint egyesek hogy szar a graf bazze...remélem érthetö voltam, véleményt szépen finoman de ne sértöen!!
Bocsi!!<#wilting>#wilting><#worship>#worship><#worship>#worship>
Bocsi!!<#wilting>#wilting><#worship>#worship><#worship>#worship>
Csak szerinted én ezt használok!!! 😊
azért kérdeztem mer nagyon sok negatívumot hallok és fölöslegesen nem indítok rá se akkor
én ma este indítom de reggelre nemhiszem, hogy lennt lesz 150 kval....
tényleg?
Én már leirtam mit kérek töled, és pontosan mindent!!
Jó helyre ment a crack<#wink>#wink>
Szervizcsomag 2 van.Leírom pontosan hogy mit is ír inditáskor.
General prtoection fult!
És igent vagy nemet lehet választani.Ennyi.Ha ebböl nem lehet rájönni hogy mi a baj,akkor leírom majd nagyjábol a konfigom is.Egyébként még tényleg nem csinált ilyet soha.Ezért nem vágom mi lehet ez<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
General prtoection fult!
És igent vagy nemet lehet választani.Ennyi.Ha ebböl nem lehet rájönni hogy mi a baj,akkor leírom majd nagyjábol a konfigom is.Egyébként még tényleg nem csinált ilyet soha.Ezért nem vágom mi lehet ez<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
"ace mega codec"........pfüü az már a multé.....<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Sztem meg zotya70 egyszerûen xar helyre másolta a krekket<#ravasz1>#ravasz1>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Szerintem próbálkozz egy Windows Service Pack 2 vel! Hátha az beválik... illetve próbáld lekapni az ace mega codecet (habár az nem hiszem hogy problémás lehet...)
Sztem is jó lehet, végre valami, ennyi idõ után, végeredményben nem jelenhet meg havonta 1 Crysis, nem ?:-)
Én a Razot töltöttem, és Vitalitys crakkel használom tökéletes, nagyon jó játék, igaz nem egy HL2 de faxa, ami érdekes, hogy a fü mozog velem és mindig a pofáját mutatja felém jót röhögtem!!!
Csak 1 kérdés, most akkor a Vitality, vagy megy a Razor is, mert idegbajt kapok,ha még1x le kell tölteni ...
Kösz.
Kösz.
Nekem tökéletes fut a 64bites Vistán, neked is azt tudom mondani, mit zotya70-nek, irj le mindent....<#email>#email>
Ne hagyd, ird le nekem hogy milyen konfigod van, milyen progik, kodekpakkok, és mindent hogy mi van fenn, hány futó folyamatod van és mik futnak, ezt ha lehet screenshotokkal, ja és ne ird hogy olvassak vissza mert akkor leszarom és nem segitek, de valamivel összeakad nálad a játék....milyen driverekkel próbálkoztál,melyik van fenn szám szerint, szóval mindent..<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nekem még mindig szar.Ugyhogy hagyom a gamét.Ez van.Nem értem.<#falbav>#falbav><#conf>#conf>
Jah elég hülyén van megcsinálva én is kerestem picit nah lényeg h ide másold: C:\Program Files\Touchstone\Turok\Binaries
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester