1288
-
#727 Most miért gagyibb a HL2?Grafika vagy játék szempontjából gondoltad ezt? -
#726 Erre gondoltam, de mire be tölt, 5 percig kell várjak úgy... meg eleve úgy álltam neki a dolognak most este, h most leakarom szedni a gémt, csak álljon valami az utamba... és láss csodát itt volt az első bug... mellesleg nem bánom, 16 gigat ezért a szörnyüségért nem fogok lefoglalni... -
strebacom #725 Köcce!!! -
#724 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor neked támad a fejével, akkor a lángszóróval arra a kis gáz kitörésre rá fújsz és sebesül...na ezt vagy 8szor megcsinálod és meghal -
#723 Ez sajnálatos, de egy mentéssel megoldható, sőt rámész a menüben LOAD és a legutcsó csáptert megoldod ennyi.
Ez nem lehet kifogás. -
#722 Bakkker, most már véglegesen felhúzott... van az elevator, kétszer elbuktam, miután harmadjára betölt, fogja magát Turok és lepotyyan az elevatorba-így tölt be- úgy h mejdnnem belehalt, aztán a felvonó pár másodpercig ment fel, aztán meg pillanatok alatt, azt kérte h semmisitsek meg vmi szoba átjárót, tudjátok, ahonnan jönnek kifele a katonák... na mondom remek, ugyanis az jóval fentebb volt, ahol ezt kell csinálni, ezért most én nem fogom előlről kezdeni, uninstalll.... csalódott vagyok:( -
#721 Csak jelzem mindenkinek, hogy LAN-ba Hamachin alapból működik a multi...! -
strebacom #720 Segitséget kérnék...elakadtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom valaki tart e már itt, de lenn vagyok egy barlangban, és a vizböl felbukkan egy csúnya nagy halféleség, azt hogyan kell kicsinálni, lángszóró és sörétes van nálam????
Köszi elöre is!! -
#719 Háát mihez vagy kihez képest hülyék.
Az összevissza rohangálás akkor van, ha téged vagy ellenséget kergetik, vagy ha "civil" dínók menekülnek előled, mert félnek.
A katonákkal valszeg nem lesz bajod, mert azok megvárják egyhelyben, hogy megöld őket.
Szerintem az volna inkább gáz, ha a dínók nem így mozognának, elvégre gyorsak voltak régen. -
#718 Bár én ezeket a Hz-eket meg miket nem néztem, de nem lehet hogy a configoddal van gáz?
Amúgy meg én nem pont a HL2-höz hasonlítanám, mert az még ettől is gagyibb. -
#717 3Ghz proci,1gb ram,7600 GT nekem maxon highon van most de télleg ronda de legalább nem szaggat soha.Holnap elis kezdem rendesen a story modot,de a dínók télleg ennyire hülyék csinálnak mást is vagy csak futnak össze-vissza? -
#716 Háát ekkora méretet, és ilyen szutyok grafikát, nem is beszélve a gépigényről, háát ez siralmas!
3200+, 1Gb, 6600Gt, és amikor kikerülök a roncsból, az elején, nem tok felnézni, mert ha felnézek, kilép a játék!
Hawernál megnéztem az erőművén, de a HL2 is 100x szebb, és az full-on megy az én gépemen is, meg a cod4 is.
Jah és nem is beszélve, hogy ez a lepedék game, csak!!! 60 Hz (hatvan) hertz-en hajlandó menni csak, a fix-re beállított 100-120-at nem szereti, háát follyon ki a szeme annak, aki megírta ezt a játékot!
Szánalmas.
OLTÁRI nagyot csalódtam benne, nem erre számítottam.
-
#715 Tudod, mikor van a Loading felirat, és körbe körbe forog egy kör... míg ki nem teljesedik vagy hogy is mondjam... -
#714 Egy kicsit félreértelmezted a hozzászólásokat. -
#713 töltési rendszer?nem a töltési képre gondolsz?kifejtenéd ezt bővebben? -
Martins15 #712 Hát 2.nekifutásra nem is annyira szar.Jolelvagyok vele monnyuk azt :) -
#711 Megvan a gamma. XD még nem próbáltam ki,de biztos jó. :) -
#710 Amúgy a töltés rendszere tök olyan mint Double Agent-nek. lool... koppintottak -
neptum #709 nem rossz játék eddig csak kicsit amikor egyedül vagyok (lesz ilyen) akkor sok dinót képes berakni a játék és kevés lőszer van azon a részen akkor kicsit idegesítő a kedvenc fegyvereim az íj meg a kés. -
#708 A Stalin vs. Martians lesz a te játékod. -
#707 Aki végigvitte attól kérdem időben kb milyen hosszú a game? -
#706 Na látom kezdenek jobb vélemények is jönni a játékról.
Hát legyen igazatok...mégis kipróbálom valamikor. :) -
#705 Mostanában nem irok ki semmit ugyanis nagyon régóta nem jött ki arra méltó game! -
#704 verbatim -
zotya70 #703 Köszi hogy beírtad hogy oldottad meg a problemát,nekem is ugyanez volt.Most már nekem is müködik.Még egyszer köszi -
ricsa008 #702 ti milyen DL lemezt ajánlatok? a legolcsobb 270 ft -os BenQ -
#701 Hány féle dínó van?Mer én eddig csak raptort láttam de azokis tökhülyék lövöm és elfut aztán visszajön aztán megint elfut... -
#700 Én szerintem se vedd meg inkább 300FT SMS vagy torrent annyira nm egy hu de hűha -
#699 Nah felraktam sztem nmrossz nem az év játéka de nm is egy gagyi gém látszik hogy foglalkoztak vele meg azért nem egy homemade olyan 10/7.5 és 8 között jo jo de lehetne jobb graf tényleg nm olyan rossz bár Unreal Engine 3al jobb is lehetett volna..... a Turning Point Fall of liberty-nél szerintem sokkal de sokkal jobb -
#698 annyit azért nem ér! -
ricsa008 #697 nem olyan rossz azért
én nem a graft nézem mer nekem a gépem miatt nem az az első hanem inkább az összes többit és az alapján nem bántam meg hogy ennyit szenvedtem a letöltéssel -
#696 No belefutottam 1 kedves kis bugba :)
A liftes résznél (mikor folyamatosan visz felfelé a társaddal l1ütt, fentről meg lőnek rád mint állat :)) igyekezzetek ne meghalni. Ugyanis a visszatöltésnél a lift fennmarad, és semerre se lehet menni.
Viszont a lift helyén a levegőbe, kiráylosul' meg lehet állni :))
-
#695 sziasztok! ez a game mikortól kapható a boltokban? -
#694 Na sikerült megoldanom a titokzatos General protection fault! problémát.
Először is játék uninstall,majd Registry karbantartás(én a FIX-IT Utilities 7 programot használtam),utána letörőltem az aegia PhysX drivert,restart,játék install,PhysX driver install,crack(először megint a Razort próbáltam azzal elindúlt,utána kipróbáltam a vitality cracket is és
azzal is működik) -
#693 Még sokan az elején vagytok, és most jutottam be egy gyári komplexusba vagy mittomén, szal amit távolról meglesünk, egy bázis- kutatóbázis asszem:) most értem be e a belsejébe, nem tom mit kell csinálni, de mindig megdöglök:S Harmadjára hátha nem...
annál a résznél tartok pontosabban, mikor Slade-el el válnak közös útjaink...... hogy a qrva anyátokba, utálom mikor egyedül kell menni:-P
Azért remélem játéidejileg többet fogok eltölteni a dzsungelben a dinókkal, mert ha ez így marad végig, egy bázison, akkor ebből uninstall lesz. -
theodor #692 150k :D -
Martins15 #691 Hát nem tom nekem egy éjszaka alatt lejött :O Mennyivel szeded? -
Martins15 #690 LoL -
#689 Ahh.. még T-rexes képeket pls, köszi:). -
theodor #688 tényleg jónak tűnik yea legalább nemhiába töltöm akkor thx.