1288
  • Qwerty4
    Most miért gagyibb a HL2?Grafika vagy játék szempontjából gondoltad ezt?
  • Prince23
    Erre gondoltam, de mire be tölt, 5 percig kell várjak úgy... meg eleve úgy álltam neki a dolognak most este, h most leakarom szedni a gémt, csak álljon valami az utamba... és láss csodát itt volt az első bug... mellesleg nem bánom, 16 gigat ezért a szörnyüségért nem fogok lefoglalni...
  • strebacom
    Köcce!!!
  • zzeN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor neked támad a fejével, akkor a lángszóróval arra a kis gáz kitörésre rá fújsz és sebesül...na ezt vagy 8szor megcsinálod és meghal
  • DarkSector
    Ez sajnálatos, de egy mentéssel megoldható, sőt rámész a menüben LOAD és a legutcsó csáptert megoldod ennyi.
    Ez nem lehet kifogás.
  • Prince23
    Bakkker, most már véglegesen felhúzott... van az elevator, kétszer elbuktam, miután harmadjára betölt, fogja magát Turok és lepotyyan az elevatorba-így tölt be- úgy h mejdnnem belehalt, aztán a felvonó pár másodpercig ment fel, aztán meg pillanatok alatt, azt kérte h semmisitsek meg vmi szoba átjárót, tudjátok, ahonnan jönnek kifele a katonák... na mondom remek, ugyanis az jóval fentebb volt, ahol ezt kell csinálni, ezért most én nem fogom előlről kezdeni, uninstalll.... csalódott vagyok:(
  • DarkSector
    Csak jelzem mindenkinek, hogy LAN-ba Hamachin alapból működik a multi...!
  • strebacom
    Segitséget kérnék...elakadtam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom valaki tart e már itt, de lenn vagyok egy barlangban, és a vizböl felbukkan egy csúnya nagy halféleség, azt hogyan kell kicsinálni, lángszóró és sörétes van nálam????

Köszi elöre is!!
  • DarkSector
    Háát mihez vagy kihez képest hülyék.
    Az összevissza rohangálás akkor van, ha téged vagy ellenséget kergetik, vagy ha "civil" dínók menekülnek előled, mert félnek.
    A katonákkal valszeg nem lesz bajod, mert azok megvárják egyhelyben, hogy megöld őket.
    Szerintem az volna inkább gáz, ha a dínók nem így mozognának, elvégre gyorsak voltak régen.
  • DarkSector
    Bár én ezeket a Hz-eket meg miket nem néztem, de nem lehet hogy a configoddal van gáz?
    Amúgy meg én nem pont a HL2-höz hasonlítanám, mert az még ettől is gagyibb.
  • Fehercsoki
    3Ghz proci,1gb ram,7600 GT nekem maxon highon van most de télleg ronda de legalább nem szaggat soha.Holnap elis kezdem rendesen a story modot,de a dínók télleg ennyire hülyék csinálnak mást is vagy csak futnak össze-vissza?
  • bajgunar
    Háát ekkora méretet, és ilyen szutyok grafikát, nem is beszélve a gépigényről, háát ez siralmas!
    3200+, 1Gb, 6600Gt, és amikor kikerülök a roncsból, az elején, nem tok felnézni, mert ha felnézek, kilép a játék!
    Hawernál megnéztem az erőművén, de a HL2 is 100x szebb, és az full-on megy az én gépemen is, meg a cod4 is.
    Jah és nem is beszélve, hogy ez a lepedék game, csak!!! 60 Hz (hatvan) hertz-en hajlandó menni csak, a fix-re beállított 100-120-at nem szereti, háát follyon ki a szeme annak, aki megírta ezt a játékot!
    Szánalmas.
    OLTÁRI nagyot csalódtam benne, nem erre számítottam.
  • Prince23
    Tudod, mikor van a Loading felirat, és körbe körbe forog egy kör... míg ki nem teljesedik vagy hogy is mondjam...
  • DarkSector
    Egy kicsit félreértelmezted a hozzászólásokat.
  • zzeN
    töltési rendszer?nem a töltési képre gondolsz?kifejtenéd ezt bővebben?
  • Martins15
    Hát 2.nekifutásra nem is annyira szar.Jolelvagyok vele monnyuk azt :)
  • Kongy
    Megvan a gamma. XD még nem próbáltam ki,de biztos jó. :)
  • Prince23
    Amúgy a töltés rendszere tök olyan mint Double Agent-nek. lool... koppintottak
  • neptum
    nem rossz játék eddig csak kicsit amikor egyedül vagyok (lesz ilyen) akkor sok dinót képes berakni a játék és kevés lőszer van azon a részen akkor kicsit idegesítő a kedvenc fegyvereim az íj meg a kés.
  • Qwerty4
    A Stalin vs. Martians lesz a te játékod.
  • grebber
    Aki végigvitte attól kérdem időben kb milyen hosszú a game?
  • Qwerty4
    Na látom kezdenek jobb vélemények is jönni a játékról.
    Hát legyen igazatok...mégis kipróbálom valamikor. :)
  • grebber
    Mostanában nem irok ki semmit ugyanis nagyon régóta nem jött ki arra méltó game!
  • overlocker
    verbatim
  • zotya70
    Köszi hogy beírtad hogy oldottad meg a problemát,nekem is ugyanez volt.Most már nekem is müködik.Még egyszer köszi
  • ricsa008
    ti milyen DL lemezt ajánlatok? a legolcsobb 270 ft -os BenQ
  • Fehercsoki
    Hány féle dínó van?Mer én eddig csak raptort láttam de azokis tökhülyék lövöm és elfut aztán visszajön aztán megint elfut...
  • overlocker
    Én szerintem se vedd meg inkább 300FT SMS vagy torrent annyira nm egy hu de hűha
  • overlocker
    Nah felraktam sztem nmrossz nem az év játéka de nm is egy gagyi gém látszik hogy foglalkoztak vele meg azért nem egy homemade olyan 10/7.5 és 8 között jo jo de lehetne jobb graf tényleg nm olyan rossz bár Unreal Engine 3al jobb is lehetett volna..... a Turning Point Fall of liberty-nél szerintem sokkal de sokkal jobb
  • Prince23
    annyit azért nem ér!
  • ricsa008
    nem olyan rossz azért
    én nem a graft nézem mer nekem a gépem miatt nem az az első hanem inkább az összes többit és az alapján nem bántam meg hogy ennyit szenvedtem a letöltéssel
  • Maxtreme
    No belefutottam 1 kedves kis bugba :)
    A liftes résznél (mikor folyamatosan visz felfelé a társaddal l1ütt, fentről meg lőnek rád mint állat :)) igyekezzetek ne meghalni. Ugyanis a visszatöltésnél a lift fennmarad, és semerre se lehet menni.

Viszont a lift helyén a levegőbe, kiráylosul' meg lehet állni :))

• w77d
    sziasztok! ez a game mikortól kapható a boltokban?
  • Jericho19
    Na sikerült megoldanom a titokzatos General protection fault! problémát.
    Először is játék uninstall,majd Registry karbantartás(én a FIX-IT Utilities 7 programot használtam),utána letörőltem az aegia PhysX drivert,restart,játék install,PhysX driver install,crack(először megint a Razort próbáltam azzal elindúlt,utána kipróbáltam a vitality cracket is és
    azzal is működik)
  • Prince23
    Még sokan az elején vagytok, és most jutottam be egy gyári komplexusba vagy mittomén, szal amit távolról meglesünk, egy bázis- kutatóbázis asszem:) most értem be e a belsejébe, nem tom mit kell csinálni, de mindig megdöglök:S Harmadjára hátha nem...
    annál a résznél tartok pontosabban, mikor Slade-el el válnak közös útjaink...... hogy a qrva anyátokba, utálom mikor egyedül kell menni:-P
    Azért remélem játéidejileg többet fogok eltölteni a dzsungelben a dinókkal, mert ha ez így marad végig, egy bázison, akkor ebből uninstall lesz.
  • theodor
    150k :D
  • Martins15
    Hát nem tom nekem egy éjszaka alatt lejött :O Mennyivel szeded?
  • Martins15
    LoL
  • mama2
    Ahh.. még T-rexes képeket pls, köszi:).
  • theodor
    tényleg jónak tűnik yea legalább nemhiába töltöm akkor thx.